7 Gunde 4 Kilo verdiğim diyet listem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
KIZLAR MERHABA OSS STRESİYLE 75 KİLO OLMUSTUM AMA KENDİME Bİ DİYET LİSTESİ YAPTIM HER SEY VAR İCİNDE 1 HAFTADA 4 KİLO GİTTİ BİLE
SABAH;1 dilim kepekli ekmek BİRaZ PEYNİR 40 GR KADAR DOMATES SALATALIK 3 ZEYTİN VE YA Bİr dilim kepek ekmegi 40 gr KASAR PEYNİRi DOMATES SALATALIK
ARA;2 ADET KEPEKLİ GRİSSİNİ ve ya 1 meyve
OGLEN;3 ADET IZGARA KOFTE 120 gr kadar ve ya 100_150gram tavuk eti; pilic burger pilic kofte
ARA;1 MEYVE acıktıkca salatlıga sarılın
AKSAM;,SEBZE SEVENLER TERCİHLERİNİ SEBZEDEN YANA KULLANABİLİR SALATAYLA 6 KASIK SEBZE VE YA 2 ADET GRİSSİNİ 1 BARDAK AYRAN canı isteyen hazır corba da icebilir kalorileri cok az yanında 1 dilim kepek ekmegiyle
ORTALAMA 750-800KCAL GAYET RAHAT VERİYORUM DEVAM EDECEGİM AC KALMIYORUM MİDEM KUCULDU COK YİYEMİYORUM 10 BARDAK SU İCİYORUM EN AZ ogunlerin yerlerini degistirebilirsiniz COK ACIKIRSAM YATMADAN 1BARDAK SUT AYRAN iciyorum VE YA YOGURT YİYORUM UYGULAYIN FARKI GORECEKSİNİZa.s. ;

Son düzenleyen: Moderatör:
canım diğer başlıkta tatilde nasıl zayıflayabilirim demişsin..benden sana abla tavsiyesi...denizden çıkınca çok acıkıyorum diorsun ya yanında mutlaka salatalık götür bi kaç tane..ama mutlaka götür...ve su iç üstüne...deniz kenarındaki o çıtır :roflol:kızlara bak ve bende böyle olabilirim diye söylen kendine..veee kesinlikle ve kesinlikle istediğin kiloya inene kadar hiçkimseyle çok güzel bir sofraya oturma..sen onlardan önce ye yemeğini ve uzaklaş o ortamdan..bak tatlım bende 22 yaşındayım ve hayatımda küçüklüğümde dahil 70 kilodan aşağısını göremeyen biri olarak konuşuyorum.şuan 69 kiloyum 52 bedenden 40 bedene inmek benim için bir mucize..ve sende bunu başarabilirsin canım ben inanıyorum.her zaman kendine bende başarabilirim,en fazla 2 yada 3 ay yemeyeceğim bunları diyeceksin...sakın psikolojinide bozma canım olurmu...kendine çok iyi bak canım.:1hug:.

Canım bence sporu da ihmal etme ki zayıfladıkça biçimli kalsın vücudun en azından hergün bir saat yürü a.s. Bir de ilk haftalarda çok vermek normal vücut ödemi de atıyor sonra yavaşlarsa sakın moralini bozma vücut bazen bazı kilolarda direnebiliyor, sen ısrarla diyetine devam et :1hug:

ee bari kıyafetlerden falan farkediyor mu??? :bbo:

fark etmez olur mu 5 kilo yaklasık 1 beden demek bikinime girebiliorum artık dar gelen kıyafetlerime cok rahat giriyorum yemekler bana az gelmiyor nedense biraz daha yersem ipin ucunu kacırırım temkinli olmak zorundayım vucudumda kilolar cok dengeli bir tek bu avantajım var dengeli gidiyor kilolar arada yuruyorum ama haftaya tatile denize gidecegim bol salatalık ve meyve yiyecegim yuzmeyle cok fazla kcal yakılıyor vucudun butun kasları calısıyormus 3 saat yuzecegim 5 gun boyunca yemegi fazla kacırsam bile yuzerek dengeleyecegim 1 saat yuzme 500kcal yaktırıyor ortalama

canım cok nadir yurudum haftada 2 gun 2ser saat ama daha ben 19umdayım vucudum artık kabul etmiyor bu kadar kiloyu yılların cezasını aldım tartıda midem copluge donmustu artık bir kere 62 kiloya kadar dustum ve benim de durdu kilo vermem simdi kilom coook fazla diye rahat veriyorum tatilde yuzmeye baslayacagım ve oglen serbest yiyecegim ama kac kcal aldıysam fazlasıyla yakacagım eve dondugumde de spor salonuna yazılacagım

evet canım oglen yemegi yedigimiz seyleri daha rahat eritiriz ancak aksamları cooook dikkat etmeliyiz bir de demin okudum sabah erken kalkmak kilo vermeyi hızlandırıyormus daha cok enerji harcıyormusuz ama ben gec yatıp gec kalkıyorum ne olcak simdi 7saat uyuyorum oyle asırı da uyumuyorum kilo veremeyecek miyim simdi yaaa

Canım sabah erken kalkamasan bile sabahtan itibaren metabolizmanı çalıştırman önemli. Onun için de saat 7 gibi kalkıp bir bardak su içip üzerine bir iki lokma yiyip tekrar uyusan bile olurmuş. (direk diyetisyenden bu söylediğim şey) Önemli olan erkenden metabolizmanın çalışmasını başlatmak. a.s.

belki kilo veriyorsunuz bu sizi mutlu ediyor ama 10 günde 5 kilo vermek hiç sağlıklı değil,
doğru olan beş kiloyu bir ay gibi bir zamanda azar azar vermektir,

daha once de belirtmistim ben 3 ay once 63 kiloydum ani alınan kilo aniden verilir vucudumda odem olmustu baya sistim yani ayrıca bu listeyi doktorları dinleyerek olusturdum 1000kcallik diyet yapamam 1000 kcal ve uzeri diyet yapanlar yuruyus de yapıyor ben evden kolay kolay cıkamıorum babam yuzunden bana 800 kalori yetiyor saglıgımı dusunduunuz icin tesekkurlera.s.
belki kilo veriyorsunuz bu sizi mutlu ediyor ama 10 günde 5 kilo vermek hiç sağlıklı değil,
doğru olan beş kiloyu bir ay gibi bir zamanda azar azar vermektir,

bende bu listeyi uygulucam
ben köfte filan yemesem olurmu ben zaten sabah kahvaltısıyla akşama kadar durabiliyorum öğlen yemek şartmı

canım sakın oyle dusunme olmaaaaas neden diyetisyenler gunde 5 6 ogun diolar cunku vucut 3 4 saat ac kalınca hemen savunmaya geciyor ve yediklerin yag olarak depolanıyor ramazanda neden kilo alırız iste yemeyip bi anda aksam yiyince vucut savunmaya gecip direk kiloya cewiriyor ben bundan sonra sabah kalkar kalkmaz agzıma 4adet kiraz atıcam agzıma sonra ne zaman istersem kahvaltımı yapacagım hemen kahvaltı yapamıyorum maksat meyveyle kalkar kalkmaz metabolizmayı daha erken calıstırmak ve meyvenin kan sekerini dengelemesi bunların cogunu dr.Gurkan Kubilay dan duydum digerleri de KADINLAR KULUBUNDEKİ SEVGİLİ ARKADASLARDAN a.s.canımcım

O olay bende de çok oluyor, böle hep midemde kazıntı hissediyorum evdeysen bence daha ii, açlık hissetmeye başladığında salatalık soy ye, üstüne su iç, ya da 3 kayısı ye, karpuz ye, üstüne su iç, tok tutuyor valla 2 saat daha sengözlerimebaksanab

canım ben de aylardır evdeyim die bole sisko oldumsenağlama ulkerin kepekli grissinisinde 31kcal var ben 2 adet yiyorum 62 ve tok tutuyor her seyin fazlası kilo yapmaz mı bir de arada yiyorum 2 adet ve 1 dilim kepek ekmegi yediim icin gunde asırı bir kalorisi yok toplamda 750-800kcal var bu diette o kadarcıkta yiyelim bari evet gercekten bu kiloyu verdim dun bozdum biraz kendimi odullendirdim ama bugun yeniden diyetteyim vermeye de devam edecegimben aclıga aslaaaaaaaa dayanamam ac kalsam bu diyeti uygulayamazdım aksamları her diyette agzımızı tutmak zorundayız zaten aksamustune kadar yediim seylerden zevk alıyorum tadı ne guzelmis diyorum deneyebilirsin bu diyeti tavsiye ederim

tamam canım dediğin gibi olsun ama ben geç kalkıyorum o ne olcak mesela daha yeni kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeği peynir domates yedim şimdi akşama kadar bişey yemem

canım sabahları wc ye kalkmıyo musun kalkarsan hemen aksamdan hazırladıgın bi kac meyveyi atıver agzına 4 adet kiraz mesela hemencicik calısmaya baslasın metabolizman aksama kadar madem bisi yemem diosun en azından bir porsiyon meyve ye cunku vucut 3_4 saat ac kalınca direk savunmaya geciyor ve ne yersen ye hemen yaga donusturuyor benim arkadasım gecen hafta senin yaptıgın gibi beslendi ve 1gram verememekten yakındı yine de sen bilirsin ama 4saati gecirme bence sevgiler...

akşam 6 dan sonra birşey yiyormusun canım

canım yemiyorum cok acıkırsam 1 meyve yiyorum bas donmem olmadı cunku en basta pat diye baslamadım 1 hafta falan diyet provası yapıp sonra basladım o 1hafta icinde yediklerime dikkat ettim ama rejim seklinde degil sadece denedim yavas yavas alıstım

ahterbihterece arkadaşın anlattığı diyetin aynısını geçen sene uyguladım vede günde tam 1 veya 1 buçuk saat yürüdüm 15 günde 9 kilo verdim. 65dim 56 ya düşmüştüm ama hiç göbek küçültücü hareket yapmadığım için göbeğim sıkı ve dümdüz durmamıştı 3 ay koruyabilmiştim kilomu.

ahterbihterece bişi sorcam günde sadecebi dilim mi ekmek yiyosun az diil mi ? bi de meyveden kastın ne mesela kirazı ya da kayısıyı ne kadar yedin?

sedece 1 dilm kepek ekmegi yiyorum ekmege duskunlugum yok 1 dilim kepek ekmeginde 50 kcal var cok seviyorsanız yiyin 2 dilim kepek ekmegi meyveden kastım kiraz ve kayısı bu gibi taneli meyvelerde 1avuc 1 porsiyona esittir ben genelde kiraz yiyorum 12 tane falan zaten 100gr kiraz 40kcal 1 adet erik de kayısı da 8kcal yani ara ogunlerde 70kcala kadar meyve tuketebilirsiniz

kalori cetvelini ezberlemişsiniz tebrik ederim a.s bu sabah başladım bu diyete ama sabah bi tatlı kaşığı diyet recel yedim o kadar da olsun dimi a.s bi de bişi daha sorcam..ben 4 kilo verdim ve bölgesel olarak baya farkediliyo,bu sudan vermediğimi mi gösteriyo?

bnde bu diyeti yapıtorum 2 günde 1 kg werdim =)

tebrikleeeeeeeer cenım ben de simdi tartıldım aksam olmasına ragmen 1kgnun daha gittigini gordum 6 kilo gitti

hakim ol kendine cok canın cekiosa ye 1 avuc ilk gun kıyagı olsun ama 1 avuc yersem sonu gelmes diosan yeme hic spor diil de ev isi yapıorum bu aralar supurup viledayla silme banyolar toz vs... bildiiniz gibi ew isleri de kcal yaktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…