E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ee bari kıyafetlerden falan farkediyor mu??? :bbo:
belki kilo veriyorsunuz bu sizi mutlu ediyor ama 10 günde 5 kilo vermek hiç sağlıklı değil,
doğru olan beş kiloyu bir ay gibi bir zamanda azar azar vermektir,
bende bu listeyi uygulucam
ben köfte filan yemesem olurmu ben zaten sabah kahvaltısıyla akşama kadar durabiliyorum öğlen yemek şartmı
ahterbihterece şekerim hakıkaten verdın mı sen bu kıloyu grıssını kılo yapan bır sey degıl mı hamur sonucta ay allam rejım arıyıp duruyordum sbhtan berı hındı gıbı yapmak kolay mı bunu pekı mıdemız dolucak mı ben cok cabuk acıkıyorum evdeyım dıye de karnım hep cabuk acıkıyor
aylardır zor zıyan bı kaç kılo verebıldım daha vermem lazım cok almısım bu ıyı galba ? ac kalmıyon dımı hıc?
ahterbihterece şekerim hakıkaten verdın mı sen bu kıloyu grıssını kılo yapan bır sey degıl mı hamur sonucta ay allam rejım arıyıp duruyordum sbhtan berı hındı gıbı yapmak kolay mı bunu pekı mıdemız dolucak mı ben cok cabuk acıkıyorum evdeyım dıye de karnım hep cabuk acıkıyor
aylardır zor zıyan bı kaç kılo verebıldım daha vermem lazım cok almısım bu ıyı galba ? ac kalmıyon dımı hıc?
tamam canım dediğin gibi olsun ama ben geç kalkıyorum o ne olcak mesela daha yeni kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeği peynir domates yedim şimdi akşama kadar bişey yemem
akşam 6 dan sonra birşey yiyormusun canım
ahterbihterece bişi sorcam günde sadecebi dilim mi ekmek yiyosun az diil mi ? bi de meyveden kastın ne mesela kirazı ya da kayısıyı ne kadar yedin?
[/B][/COLOR]
sedece 1 dilm kepek ekmegi yiyorum ekmege duskunlugum yok 1 dilim kepek ekmeginde 50 kcal var cok seviyorsanız yiyin 2 dilim kepek ekmegi meyveden kastım kiraz ve kayısı bu gibi taneli meyvelerde 1avuc 1 porsiyona esittir ben genelde kiraz yiyorum 12 tane falan zaten 100gr kiraz 40kcal 1 adet erik de kayısı da 8kcal yani ara ogunlerde 70kcala kadar meyve tuketebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?