7 Gunde 4 Kilo verdiğim diyet listem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s.a.s.a.s.tesekkur ederim guzel sozleriniz icin ancak 34 yas da gayet genc cook ciddiyim cevremde cok var 60ından sonra bile zayıflayan babaannemden biliyorum sakın bozmayın moralinizi bi arastırma sonucu suya kufur etmisler ve su bilesenlerinne ayrılmıs bi kitapta okumustum bir de dusunun insan vucudunu olumlu dusuncenin gucune ve kendinize inanın kilo verememenin troid bezleriyle de alakalı oldugunu duymustum eger 3aydan beri sonuc alamıyorsanız bii kontrole gidin derim ben size guveniyorum basaracaksınız

Arkadaşlar bir haftadır yapmaya çalışıyorum bu diyeti 3kg verdim fakat kayınvalidemler bende olduğu için akşam yemeklerinde diyetteyim yiyemiycem deyince çok güceniyolar bana o yüzden ekmeksiz yiyorum çok sinirleniyorum yaaa diyetime kafayı taktılar bana normalde kimse hadi ye demez evde, ama şimdi her 30dk bi kayınvaldem tutturuyo yeyeyeyeyyeye diye özellikle gece yarısı ay canım sıkıldı hadi sucuk közleyelim, ay sıkıldı hadi bi şeyler yiyelim, ben hayır deyincede aşkolsun ben tek başına mı yiyeyim deyip gecenin 1 inde hadi bana kekyap falan diyo delirecem yafffffffff.

kızlarr 3. günümdeyim 1 kilo vermişimm:dance::dance: diceksinizki altıüstü 1 kilo abartama.. ama aylardır bi kilo bile wermiyorumki beenn..hem de dürüst oluym listeyi acıcık esnettim öğlen ve akşam da birer dilim ekmek yedim ben..ay süper gaza geldimm...

yoq cnm yaptım amaa öleee sıkı bi diyet deil,ideal olan her şeyden yedm ama karanca yedm(kzıartma-dondurma-tatli-iskendr her şeyden yedm ...) sporda yaptım ve 3 ay da fln 18 kilo verdm.sonraa 8 ay akdr fln spor dahi yapmadm hatta 10 dk.yürüyş bile koruma gibi bişiy oldu,sonraa haziranda bidaha başladım ve bi 7 kilo fln.verdm ama daha verilcek 16 kilom war

kızlar herkese mrb. bende kendi çapımda 4 gündür diyetteyim 1 buçuk kilo verdim paylaşmak istedim benm diyetim detoks gibi birşey pek sağlıklı diil belki ama 1 hafta kadar yapcam sadece karpuz haşlanmış patates ve salatalık yiyorum bu arada boyum 1.56 kilom 65 ah bi başlangıç olarak 5 kilo versem ne mutlu olcam hepimize kolaylıklar

kızlar bende burda dıyete başlayalı daha üç gün oldu ama ben ıkı hafta önce başlamıştım ıkı kılo vermışım ınsan kılo verınce hıç yemek yıyesı gelmıyor

kızlar bn 10 gün kadr yaptım 3,5 kilo verdm ama burdaki akşam yemeğini iptal ettim,öğlinede akşama kaydrdm ve öğlne etuzlu çubk ve ayran koydum=) bu arada kaçmaklarımda olduğu halde 3,5 kilo verdm herkese tavsie ederm

sewimmcim bi ay kadar kendimce sağlıklı beslenme diet tarzı beslendim..tık yok..geçenlerde bu listeyi gördüm.5 gün kadar uyguladım..1 kilo da werdim 5 gün sonunda ama su kaybı mıdır nedir bilemem tabi..şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama her öğlen köfte olayı hele ki bu sıcakta..CADIARZU bi de sanırım benim motiwasyon ihtiyacım war..epeydir weremiyorum ya hani,inancım yok gibi kendime...:1no2:

kızlar merhaba tatilde gorgusuzler gibi yememin sonucu olarak 74 kilo oldummirmirmirmirmirmirmirmir anlayıssız bir ailem oldugu icin; demin babam elinde sosisle beni kovalıyodu; diyet yapmam ne kadar zorlassa da bu diyetle 2 gunde 2 kilo verdim kilo cizelgemi degistirmeyecegim cunku 60lara yakın zamanda donecegim 16sı dogum gunum o gune kadar hic kacamak yapmayacagım listeye tavuk etini de ekledim banvitin pilic hamburgeri ve pilic doneri coook guzel hamburgerden 1.5tane yiyorum ve sadece 200kcal tavsiye ederimhihoyyyt dun sinirden aglıcaktım annem en guzel yemekleri yapıp duruyorcokacimcoookben de odama kacıyorum aaaaaaaaaah aaaaahhhhhhhkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile anneler babalar lutfen anlayıslı olun destek olun en azından ilk haftalar siz de biraz yardımcı olun tamam biz diyetteyiz diye siz de baslamayın rejime ama anlayıssssssssss lutfeeeeeeeeeeeeeen:CüvCüv::CüvCüv:n

Son düzenleyen: Moderatör:
ben öğlen köfte falan yiyemem çünkü okulum oluyor orda da köfteler fln çok büyük oluyor resmen bir ekmek yiyorsunuz...bunun yerine kaşarlı tost ya da 1 tane magnum fln yesem olur mu fisfisfis

bence salatalık mutlaka her ara öğünde olmalı kahvaltıdada sütlü tahıl gevreği yenilebilir kalorisi çok düşük.

merhabalar platformda yeniyim .. listenizi okudum ve tebrik ediyorum. buna benzer bi diyet uygulamayı planlıyorum . diyeti uygularken kaç kilo olduğunuzu ve boyunuzu öğrenebilir miyim .. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…