7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

Canım geçmiş olsun. Ben de zamanında yaşadım ama inan aldatma bi karakter meselesi, değişmiyolar değişen binde bir, kararı sen verceksin ama ben ayrıldım hem sürekli paranoya olmaktan hem de aptal gibi hissetmekten bıkmıştım senin bi artın var çocuğun yok

Siz aldatsaydınız ne olurdu? Boşluğa düştüm vs bahaneleri işe yarar mıydı? Kadınlar aldatınca aranıyor oluıyor. Ya da başka şeyler işte.
Erkek aldatınca neden boşluk bir de utanmadan ego?
Eğer boşarım ona muhtaç değilim, çevrenin ne söylediği umrumda değil diyebilecek, naparsa yapsın seviyorum diyen ezik kadınlardan değilseniz, bence şutlayın gitsin.

Son düzenleme:
Annenin içinin ısınmadığı kişilerden hayır gelmediğini burdaki konuları okudukça daha iyi anladım.Mersine dönemiceksen de boşan şu kımıl zararlısından da kendi evine çık.İlerde adam gibi birini bulmak varken neden bu sadakatsizle zaman harcıyosun?

Yemin ederim bu erkek millletinden nefret ediyorum 4 yil sev evlen adamin yaptigina bak.. Sana asik seninle evli ama capkinlikta hobisi ... 10 erkekten 8 i böyle adim gibi eminim... Benimde basima geldi oyle guzel oynuyorduki sevdigim asla oyle kari kizla isi olmaz diyordum. Adim kadar emindim ama onunda sahtefacesi cikti artik kimseye guvenim kalmadi.. Ama ne diyecegim sanmaki bununla bosansan baskasi boyle degil belsi ayni hepsi

İçine düştüm dediği o boşluk var ya, Hah işte o boşluk adamın bizzat içinde. İçi boş insanlar bunlar, siz dolduramazsınız, denerken yıllarınızı harcamayın derim. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Anneleer hıcbır zaman yanılmaz. Benım de vardı delıcesıne bır sevdıgım.. Annem ıstemezdı. Kalp krızı bıle gecırdı. Cok kotü gunler yasattım ona Sonunda bıraktım. Sımdı goruyorum ne kadar dogru bır karar verdıgımı..

Can'ım sen yakalamasaydın zaten devamı gelecekti, ne Zaman yazmış en son baktın mı? Aslında aldatmanın affedilir yanı yoktur çünkü yüzde doksan devamı gelir.

Can'ım sen yakalamasaydın zaten devamı gelecekti, ne Zaman yazmış en son baktın mı? Aslında aldatmanın affedilir yanı yoktur çünkü yüzde doksan devamı gelir.

en son pazar günü yazmış,arkadaşlarla 3 aile denize gittik o zaman, resmin çok güzel falan demiş yine yabancı yarıçıplak bir kadına.Daha önce neler oldu da ben görmedim acaba,yakalamadığım,yakalayamadığım neler var acaba.

Bu arada bende öyle paspal bakımsız falan değilimdir.Gayet kendime bakarım,giyinirim şık şık,zaten işim gereği hep düzgün olmam gerekiyor.Hatta arkadaşlarım hep sen fazla güzelsin kocana göre falan demişlerdir bana.Ama adam memelerinin yarısı açık kıç çizgisinde şortla aynaya eğilmiş kadın seviyormuş galiba.

öncelikle gecmis olsun, ilk basta ne Kadar severseniz sevin hicbir erkege güven olmaz
yani herkez herseyi yapar ama bu yapmaz dedigim kisiden kazik yemis biri olarak bunu der bunu bilirim,
ikincisi huylu huyundan vazgecmez üc gün dursa bile sizi sakinlestirmek icin elbet baska yollardan denicektir
eminim siz cok güzel bakimlisinizdir ama Adriana lima bile aldatiliyosa bu hayatta ben daha dicek bisey bulamiyorum
daha yeni evlisiniz akliniz varsa cocuk felan yapmayin hemen eger ayrilmayi düsünmüyorsaniz...bekleyin ve takipte kalin

Kompleksini böyle mi bastırdı, cok yazık sen savaştın o umursamadı, içi de hiç acımadı vicdani sızlamadı anlaşılan. Bak baban ne olursa olsun gel yanıma demiş, istersen babana bir danış kendini toparlayıp ne dersin?

Babama bu konuda danışamam çünkü en ufak üzüldüğümde bile celallenir dağıtır ortalığı,arasam anlatsam böyle böyle diye,kamyon tutar gelir ,önce herifin ağzını burnunu kırar sonra beni götürür direk.Çok aradayım şu anda.Boşanmakla boşanmamak arasındayım,eğer tamam yok ben yapamayacağım,boşanıyorum dersem ancak öyle arayabilirim babamı.

O zaman iyi korun ve sakin Bebek yapma uzun bir sure ve izlemede kal bence.

Adamın dibisiniz.

Aklin varsa güvenme, inanma. Pişman olma ihtimalin çok yüksek. Giden yıllarına yanarsin sonra.

Ne kadar erken kurtulsan o kadar iyi tümör gibi böyle adamlar. Affetsende için içini yiyecek ordan burdan sürekli takip etmeye çalışıcaksın hem sen yıpranacaksın hem ilişkiniz. Bu defa o üste çıkacak çok sıkıyosun diye. Zaten üste çıkmayada gayet Hazırmış bile. Arkanda babanda varken kaç kurtul bacım

gidecek yerin yok diye satarsa evli kalmaya devam edecek misin?
cidden merakımdan soruyorum bunu.
bende dalga gecmedıgını düşünerek ciddiyetle cevap vereyim ozamn..

tabiki ozamn sıgınma evıne gidip yerlesecegim..cocugumla yıllardır evde tek basıma yasıyorum su durumda sıgınma evine götürüp ordaa ayrı travma yasatmak ıstemıyorum.ama onunla aynı evde yasasaydım giderdim ...sınava kaDar sabrediyorum sonrası ALLAH buyuktur elbet..

neyse benı bosverın kızın konusu kaynadı benım yüzümden

İnsanlaro boşverin sizin meseleniz çok daha önemli.Bence affedemeyebilirsiniz iyi düşünün

Valla bacım ne kadar güzel anladın ve döktün içimdeki kaygıları ,az önce düşünüyordum ben hep bu herifin telefonunu hesaplarını mı karıştıracağım diye .Gerçekten üste çıkmaya hazırdı her zaman bunda bile çıkmaya çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…