- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
Yemin ederim bu erkek millletinden nefret ediyorum 4 yil sev evlen adamin yaptigina bak.. Sana asik seninle evli ama capkinlikta hobisi ... 10 erkekten 8 i böyle adim gibi eminim... Benimde basima geldi oyle guzel oynuyorduki sevdigim asla oyle kari kizla isi olmaz diyordum. Adim kadar emindim ama onunda sahtefacesi cikti artik kimseye guvenim kalmadi.. Ama ne diyecegim sanmaki bununla bosansan baskasi boyle degil belsi ayni hepsiMerhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.
İçine düştüm dediği o boşluk var ya, Hah işte o boşluk adamın bizzat içinde. İçi boş insanlar bunlar, siz dolduramazsınız, denerken yıllarınızı harcamayın derim. Allah iyilerle karşılaştırsın.Merhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.
Can'ım sen yakalamasaydın zaten devamı gelecekti, ne Zaman yazmış en son baktın mı? Aslında aldatmanın affedilir yanı yoktur çünkü yüzde doksan devamı gelir.
en son pazar günü yazmış,arkadaşlarla 3 aile denize gittik o zaman, resmin çok güzel falan demiş yine yabancı yarıçıplak bir kadına.Daha önce neler oldu da ben görmedim acaba,yakalamadığım,yakalayamadığım neler var acaba.
Bu arada bende öyle paspal bakımsız falan değilimdir.Gayet kendime bakarım,giyinirim şık şık,zaten işim gereği hep düzgün olmam gerekiyor.Hatta arkadaşlarım hep sen fazla güzelsin kocana göre falan demişlerdir bana.Ama adam memelerinin yarısı açık kıç çizgisinde şortla aynaya eğilmiş kadın seviyormuş galiba.
Kompleksini böyle mi bastırdı, cok yazık sen savaştın o umursamadı, içi de hiç acımadı vicdani sızlamadı anlaşılan. Bak baban ne olursa olsun gel yanıma demiş, istersen babana bir danış kendini toparlayıp ne dersin?en son pazar günü yazmış,arkadaşlarla 3 aile denize gittik o zaman, resmin çok güzel falan demiş yine yabancı yarıçıplak bir kadına.Daha önce neler oldu da ben görmedim acaba,yakalamadığım,yakalayamadığım neler var acaba.
Bu arada bende öyle paspal bakımsız falan değilimdir.Gayet kendime bakarım,giyinirim şık şık,zaten işim gereği hep düzgün olmam gerekiyor.Hatta arkadaşlarım hep sen fazla güzelsin kocana göre falan demişlerdir bana.Ama adam memelerinin yarısı açık kıç çizgisinde şortla aynaya eğilmiş kadın seviyormuş galiba.
Kompleksini böyle mi bastırdı, cok yazık sen savaştın o umursamadı, içi de hiç acımadı vicdani sızlamadı anlaşılan. Bak baban ne olursa olsun gel yanıma demiş, istersen babana bir danış kendini toparlayıp ne dersin?
bende dalga gecmedıgını düşünerek ciddiyetle cevap vereyim ozamn..gidecek yerin yok diye satarsa evli kalmaya devam edecek misin?
cidden merakımdan soruyorum bunu.
İnsanlaro boşverin sizin meseleniz çok daha önemli.Bence affedemeyebilirsiniz iyi düşününBir arkadaşımda aynısını dedi onlarda yaşamışlar.Yeni evli çiftlerde erkekler hep yapıyor bilmiyorum neden dedi. Özellikle yabancı seçmiş beni aldatmak aklından geçmemiş öylesineymiş, eğlencesineymiş falan. Ama her gün yazmış birilerine son 3 haftadır, her gün farklı bir hatunla konuşmuş yani.
Affedebilir miyim bilmiyorum, istemiyorum da zaten affetmeyi falan. Ailemin evide Mersinde ben İzmirdeyim. Aşırı gitmek istiyorum ama bilemiyorum da. Misafirler de gitmeye karar verdiler biz yalnız kalalım diye insanlarada acayip ayıp oldu. İlk bayramımızı uzun tatilimizi zehir etti bana.
Ne kadar erken kurtulsan o kadar iyi tümör gibi böyle adamlar. Affetsende için içini yiyecek ordan burdan sürekli takip etmeye çalışıcaksın hem sen yıpranacaksın hem ilişkiniz. Bu defa o üste çıkacak çok sıkıyosun diye. Zaten üste çıkmayada gayet Hazırmış bile. Arkanda babanda varken kaç kurtul bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?