7 senelik sevgilim ve nişanlımdan ayrıldım. Eşyaları nasıl geri göndereceğim?

ondan sebep miymiş bende 9 senelik konuyu nereden bulmuş dediydim..

He ya betülün kendisinin de kurban kesmesi lazım ama aşığım diye triplerde işte, geçecek biraz zamana ihtiyacı var. Hiçbir duygu zamana karşı koyamaz ne öfke ne mutluluk ne üzüntü..

Geçmiş olsun e böyle bir adam dönüp de kargoda bu eşyalar yoktu da diyebilir çok lazımsa gel gözümün önünde kontrol ederek al de

Zararın neresinden dönseniz kardır sizin adınıza sevindim bi ömür boyu bu adamla bi hayat kabus olurdu bence siz eşyaları annesine yollayın en iyi çözüm bu diye düşünüyorum

Kargo ile yollamayın ,içinde ne olduğu bilinfiğinde çalınıyot benüm laptopum çalındı ,kendüm ellerimle kargoya verdim kardeşim açtığında kargo içinden taş çıkmış ama kargo şubesinfen alıp ev de açtığı için parasını alamadık sakın kargoya özel birley vermeyin.Eşyaları çok almak istiyorsa gelsin alsınlar ,söyleyin altınlar kaybolur kargo yapamam uygun bir zaman da gelir alırsınız.

Annesini ara durumu izah et gelip alsın neyi var neyi yok sen niye ugrascakmissin hadsiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…