Kizlarr evimin hemen yakininda spor salonu var sadece zumba yapiyorlarmis haftanin 3 gunu pzt, cars, pers...aksam 7 -8 arasi ucret 50 tl 1 aylik cook uygun ...
Karar veremedim evde zaten spor yapiyoru. Yazılsam devam edermiyim diye dusunuyorum karasiz kaldim..zumba zayiflamaya etkisi ne kadar acaba?
Günaydın arkadaşlar
yaaaa şimdi ne oluyoruz.ben rakip istiyom coşmak istiyom.
günaydınnn.bol traksiyon yaşayıp mi kahve attım frencpresime.
asm ye bi girdim laptobum yok.eve grei dönüp aldım.sonra markete uğradım kredi kartım yok.onuda buldum çok şükür.
Annem eve olmayınca bu hisse kapılırdim . Ne yapacani bilemeyip her an tehlike gelcek gibi. Basiboş yalnız.Ahu060812 ahum bize bi açıklama yap yrd olarak kaptanımızla ilgili
Gunaydin canım. Bol su iç. Ilik limonlu suyu nu iç. İyi gelir belki. Ben de öyleydim geçtiGünaydın kızlar...
Yine sis.uyandim. bazılarımız gibi ince.uyanamadim maalesef
Kalkar kalkmaz.form.cayi.ictim. bagirsaklarima.hareket.gelsin.diye
Çünkü bugunsaf proya.basladim.
İyice. Fena olmiyim diye
Sis olmama ragmen tarti.pek.arti.gostermiyor
Bu.beni.umutlandiriyor,
Belki.yagdan gidiyor ama.bedenim su.tuttuğu için gorunmuyor.her.halde..
Yani inşallah öyledir.
canım temposuz gezinti amaçlıysa sayılmaz ama spor amaçlı dakika tutmalı ve kesintisiz ve tempoluysa tabiki sayılırortim A arselka akşamları evden internete pek giremiycem,çünkü oğlum benim internetimden wifi bağlanmış sonra telefonu güncelleme yapmış bana kalan 100 megabayt gibi bi kota,martın 10 una kadar onla idare etmem lazım,o yüzden menülerimi ertesi gün sabah yazıcam
pazar günü menüm
sabah (11:30)
1,5 dilim ekmek
tavada 2 yumurta (ama çatalın ucuyla tereyağı koydum çok az bişeydi)
peynir
zeytin
4 ceviz (2 sini bala bandım)
ara öğün (15:30)
1 dilim ekmek arası peynir
akşam(20:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşığı lahana yemeği
10 tane mezgit balığı
salata
son öğün (22:00)
1/4 armut
1/2 portakal
dün gün boyu aç gibiydim ama yazarken ne çok yemişim gibi geldi,işte yazamanın fayadarı,gerçi iş işten geçti ama
spor kaptanımAhu060812 dün açık havada yürüyüş yaptım ama o spordan sayılmıyor biliyorum,onun haricinde pazar günü başka sporum yok
yooo yakladım seni seni seçtim kendime rakip,bende regl oldum .eski ben felan yok.beynine yanlış msj yollama.milad neden bu hafta olmasın.Doktorum sabah sabah baysğı koşturmuşsun kafa yoğun olunca oluyo böyle şeyler
Kendime güvensem sana meydan okurdumda malasef ben eski ben değilim bir ara bi yarışalım ama
Günaydııııınnnn
Nörüyonuz
Günaydın kızlar...
Yine sis.uyandim. bazılarımız gibi ince.uyanamadim maalesef
Kalkar kalkmaz.form.cayi.ictim. bagirsaklarima.hareket.gelsin.diye
Çünkü bugunsaf proya.basladim.
İyice. Fena olmiyim diye
Sis olmama ragmen tarti.pek.arti.gostermiyor
Bu.beni.umutlandiriyor,
Belki.yagdan gidiyor ama.bedenim su.tuttuğu için gorunmuyor.her.halde..
Yani inşallah öyledir.
canım temposuz gezinti amaçlıysa sayılmaz ama spor amaçlı dakika tutmalı ve kesintisiz ve tempoluysa tabiki sayılır
Bahçe işleri bi iki hafta bekler hava ısınana kadar.sonra bel kürek girişirikgünaydın,2.gaptanım
biz nörek aynıyız sen nörüyon,bahçe işleri ne alemde
şery,dediğinde haklı olabilirsin,tartı oynamıyosa yağdan gidiyodur ama su tutmuşsundur,maydanoz suyuda ödem atar diye biliyorum, ama form çayıda içmişsin hepsi ağır gelebilir dikkat etmek lazım
Yaa internetin olsunn sen gelll sık sıkortim A arselka akşamları evden internete pek giremiycem,çünkü oğlum benim internetimden wifi bağlanmış sonra telefonu güncelleme yapmış bana kalan 100 megabayt gibi bi kota,martın 10 una kadar onla idare etmem lazım,o yüzden menülerimi ertesi gün sabah yazıcam
pazar günü menüm
sabah (11:30)
1,5 dilim ekmek
tavada 2 yumurta (ama çatalın ucuyla tereyağı koydum çok az bişeydi)
peynir
zeytin
4 ceviz (2 sini bala bandım)
ara öğün (15:30)
1 dilim ekmek arası peynir
akşam(20:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşığı lahana yemeği
10 tane mezgit balığı
salata
son öğün (22:00)
1/4 armut
1/2 portakal
dün gün boyu aç gibiydim ama yazarken ne çok yemişim gibi geldi,işte yazamanın fayadarı,gerçi iş işten geçti ama
spor kaptanımAhu060812 dün açık havada yürüyüş yaptım ama o spordan sayılmıyor biliyorum,onun haricinde pazar günü başka sporum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?