Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu sabah bizde komşumla sözleştik yarın yürüyüş e çıkıcaz inşallah 7 8 arası
Erken kalkıp oğlanı okula gönderdikten sonra yatıyorum böyle olunca inşaallah güne erken başlarım
Sabah yürüyüşleri çok güzel oluyor ama benim istahimi çok açmıştı dikkat et canım

Bizim ev karışık KV kp kavga etmiş toplantı var gece yatarken uğrarım

Sen o işi halleder, yumuşatırsın ikisini de eminim

Açım yine açım )

4 erken ...gırtlak dükkanını erken kapatıyorsun ada.
Böyle iyi diyorsun ama ... 10 daki kahvaltını yarım saat öne çeksen ... 09:30 / 14:00 / 18:00 gibi yesen ...
Bence çok daha iyi hissedeceksin kendini .

Sabah
Peynir çavdarlı tost az bal

Ayran

Öğle
Bol yoğurt 4 hurma ceviz

Akşam haşlama tavuklu salata ayran

Yeşilçay tmm
Su 2.5 bulur
Spor şimdi yapılacak
Ausencia @Benim adim uzum Antepia27

Sebebsiz kötü gidiş bu menü ile toparlamıştır bile dilekcim

Inşallah kaptanım hedefime bu defa ulaşmak için elimden geleni yapcam

Ben senden yana eminim arselkam

Bağırsaklarımın şişliği İnan'ın dışarıdan belli oluyor resmen karnım var ya :/

Bu konu ile ilgili hiç dr a gittin mi mimum ?

Arkadaslar eve zar zor geldim, pis trafik vardi istanbuld. Eve geldim ki kiriliyorum- bacaklarim eklemlerim agriyor, gozlerim yaniyor. Girdim battaniyenin altina ama hala dizlerim sizliyor.Grip mi oluyorum diye korkuyorum.

Geçmiş olsun canım .
Mevsim itibarıyla hastalık zamanı . Soğuk değil sıcak değil , ne giyeceğimizi de şaşaırdık . Kivi ye.. ben her gün yiyorum , c vitamini

Ausencia abla inşallah şu Mart'ta kilo olayı biter de bi an önce koruma dönemi başlar gerçi o nasıl bilmiyorum . Benim genelde verilecek kilolarım oldu korunacak değil

Bendeeeeeeeeeee

İlk kez koruyacağım inersem 58 e ... Ama şu var bu dönem , 64 ten sonra ... koruma benzeri bir şey yapıp az kilo vermeye ..ayda 1-1.5 gibi şartlandırmıştım kendimi . Oldu yani .. 4 gün biraz daha naormal beslenip 3 gün daha diyet menüsü uyguluyorum genelde ... O 4 günde abartırsam az gr . gidiyor ... ama gidiyor .Koruma da bu olsa gerek

Ausencia

CARSAMBA MENUSU

SABAH
bit dl tm kizarmis ekmek
peynir

ARA
Bit incir bir kuru kayisi
5 ceviz

OGLEN
kabak yemegi

IKINDI
yogurt, badem, incir

AKSAM
kereviz yemegi
bol bol acili, naneli kuru dereotlu yogirt

2,5 lt su

Salata da ye mutlaka betülüm ... öğlende kabak yanı yoğurt olaydı

Bu sabah bizde komşumla sözleştik yarın yürüyüş e çıkıcaz inşallah 7 8 arası
Erken kalkıp oğlanı okula gönderdikten sonra yatıyorum böyle olunca inşaallah güne erken başlarım

Oooo süperdir sabah yürüyüşü ... güne yürüyüşle başlayınca insan verdiği emeğin karşılığında yemek istemez kaçamak kuçamak :)

Menün çok güzel canım ... çok geç saatte yemişsin yine de ..gece krizi değil en azından .
Seni etkileceğini sanmıyorum .

Tarhana , dolma , mercimek hepsi bir günde şişirici olmuş gibi ....ama cıız var mı yok ? o zaman

Etkisi sabaha kadar çıkar bence ilacın ... ıslak kek yanık güzel olur

Ahu060812 ortisimmm 6.86 km toplam dakika 1saat 42 dakika bugun biraz az tuttum çok fazla da kosmadim
Hayirli aksamlar kizlar nasilsinizz

İyiyiz tatlım

Sizleri böyle motive görünce daha da iyi oluyorum geçmişe dön ... süpriz var

Yok kaptanim bu aclik bana yarin tarti eksi getirecek insallah masallah ))3 ogun fikrine hic sıcak bakamiyirum ama aksam ogunu biraz fazla yiyebilirim diye dusunuyorum olur mu ?????

Kız aman diyim rezil olurum
İş yerinde , geç içtim unuttum

İnşallah gece soker

Teşekkür ederim banucum.
Buyur bebişim beraber yapalım

Vallaa güzelim aganin elii öpülür sen belirle ben ulasayimm hazir gaza saglam gelmisim

İnşallah gece soker
Sende işe yaramıyordu biliyorum ama.
Ben dün akşam yatmadan, sabahta aç karna form çayı içtim.
Ne kaa güzel oldu yaa, bi ara zor yetiştim dişçide wc ye..
Bu akşam da içerim yarın sabahta.
Haftada 2 gün yaparım, cumaya 2 gün kala. Her gün olursa işe yaramamaya başlayabilir..

Yok cnm et yaramayan ahu idi tartida + gösteriyor ertesi gün

Bana iyi geliyor KH diyeti akşamları ne yapcam işte o var

Yok kaptanim bu aclik bana yarin tarti eksi getirecek insallah masallah ))3 ogun fikrine hic sıcak bakamiyirum ama aksam ogunu biraz fazla yiyebilirim diye dusunuyorum olur mu ?????

3 öğüne sıcak bakmıyorsan zorlayamam ama yine de saatlerle oyna ... 10 kahvaltı öğle 1-2 gibi ara 5-6 gibi akşam yemeğii ...sonra bir ara daha yap 8 gibi olmaz mı ?

İnşallah gece soker

2.45 dk sonraaaaaaaaa

Vallaa güzelim aganin elii öpülür sen belirle ben ulasayimm hazir gaza saglam gelmisim

Enemmm enemmm vallahiio mii geridenn geldimm dahada mi geri gitsemm hahaah

Yoook yavrum süpriz yeni hedeflerdi işte

Olur haftaya deniyeyim kaptanim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…