Sabah yürüyüşleri çok güzel oluyor ama benim istahimi çok açmıştı dikkat et canımBu sabah bizde komşumla sözleştik yarın yürüyüş e çıkıcaz inşallah 7 8 arası
Erken kalkıp oğlanı okula gönderdikten sonra yatıyorum böyle olunca inşaallah güne erken başlarım
Bizim ev karışık KV kp kavga etmiş toplantı var gece yatarken uğrarım
Açım yine açım)
Sabah
Peynir çavdarlı tost az bal
Ayran
Öğle
Bol yoğurt 4 hurma ceviz
Akşam haşlama tavuklu salata ayran
Yeşilçay tmm
Su 2.5 bulur
Spor şimdi yapılacak
Ausencia @Benim adim uzum Antepia27
Inşallah kaptanım hedefime bu defa ulaşmak için elimden geleni yapcam
Bağırsaklarımın şişliği İnan'ın dışarıdan belli oluyor resmen karnım var ya :/
Arkadaslar eve zar zor geldim, pis trafik vardi istanbuld. Eve geldim ki kiriliyorum- bacaklarim eklemlerim agriyor, gozlerim yaniyor. Girdim battaniyenin altina ama hala dizlerim sizliyor.Grip mi oluyorum diye korkuyorum.
Ausencia abla inşallah şu Mart'ta kilo olayı biter de bi an önce koruma dönemi başlar gerçi o nasıl bilmiyorum . Benim genelde verilecek kilolarım oldu korunacak değil
Ausencia
CARSAMBA MENUSU
SABAH
bit dl tm kizarmis ekmek
peynir
ARA
Bit incir bir kuru kayisi
5 ceviz
OGLEN
kabak yemegi
IKINDI
yogurt, badem, incir
AKSAM
kereviz yemegi
bol bol acili, naneli kuru dereotlu yogirt
2,5 lt su
Bu sabah bizde komşumla sözleştik yarın yürüyüş e çıkıcaz inşallah 7 8 arası
Erken kalkıp oğlanı okula gönderdikten sonra yatıyorum böyle olunca inşaallah güne erken başlarım
Bende menümü vereyim
Sabah 1i sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı peynir yumurta roka zeytin ceviz badem bal
Öğlen çorba balık salata
ARA Yeşilçay
Akşam kabak sote yoğurt
Sonra malesf evdekilere yaptığım kekten yarın dilim yedim resmen gittim geldim aklım orda kaldı kriz gibi keşke olacaksa da öğlen olaydı
ARA Yeşilçay
Su 3 litre
Spor 50 dk pilates yarım saat yürüyüş şimdi de mekik çekicem
Iyi akşamlar bugünkü menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
Ara sade Türk Kahvesi yarım avuç leblebi
Öğle 1kepce tarhana çorbası 4 lahana sarması biraz Yoğurtlu brokoli
Ara 1portakal bir bardak ayran
Akşam 1kepce mercimek çorbası salata Yoğurtlu brokoli
Bugün iştahım çok kötüydü ancak bunlarla frenleyebildim kendimi
Su 2litre
Yeşil çay 2
Spor yok olursa yazarım tekrar @begum75Ausencia Ahu060812
Ayyy hicmi iş bitmez ya
Yemek hazırlama , toplama kek yaptım
180 yerine 220 derece pisirmisim Allah'tan ıslak kekti kakaolu yanığı belli değil ..
Ağzımın içi zehir gibi oldu ya acı bir tat var 3 hurma yedim , ilacı içtim WC yok hala ayyy insan yarın rezil olmam
Kedibochi kh diyetin hayırlı olsun Cnm sana eslikmi etsem ne dersin ?
Ahu060812 ortisimmm 6.86 km toplam dakika 1saat 42 dakika bugun biraz az tuttum çok fazla da kosmadim
Hayirli aksamlar kizlar nasilsinizz
Yok kaptanim bu aclik bana yarin tarti eksi getirecek insallah masallahSen o işi halleder, yumuşatırsın ikisini de eminim
4 erken ...gırtlak dükkanını erken kapatıyorsun ada.
Böyle iyi diyorsun ama ... 10 daki kahvaltını yarım saat öne çeksen ... 09:30 / 14:00 / 18:00 gibi yesen ...
Bence çok daha iyi hissedeceksin kendini .
Sebebsiz kötü gidiş bu menü ile toparlamıştır bile dilekcim
Ben senden yana eminim arselkam
Bu konu ile ilgili hiç dr a gittin mi mimum ?
Geçmiş olsun canım .
Mevsim itibarıyla hastalık zamanı . Soğuk değil sıcak değil , ne giyeceğimizi de şaşaırdık . Kivi ye.. ben her gün yiyorum , c vitamini
Bendeeeeeeeeeee
İlk kez koruyacağım inersem 58 e ... Ama şu var bu dönem , 64 ten sonra ... koruma benzeri bir şey yapıp az kilo vermeye ..ayda 1-1.5 gibi şartlandırmıştım kendimi . Oldu yani .. 4 gün biraz daha naormal beslenip 3 gün daha diyet menüsü uyguluyorum genelde ... O 4 günde abartırsam az gr . gidiyor ... ama gidiyor .Koruma da bu olsa gerek
Salata da ye mutlaka betülüm ... öğlende kabak yanı yoğurt olaydı
Oooo süperdir sabah yürüyüşü ... güne yürüyüşle başlayınca insan verdiği emeğin karşılığında yemek istemez kaçamak kuçamak :)
Menün çok güzel canım ... çok geç saatte yemişsin yine de ..gece krizi değil en azından .
Seni etkileceğini sanmıyorum .
Tarhana , dolma , mercimek hepsi bir günde şişirici olmuş gibi ....ama cıız var mı yok ? o zaman
Etkisi sabaha kadar çıkar bence ilacın ... ıslak kek yanık güzel olur
Sen o işi halleder, yumuşatırsın ikisini de eminim
4 erken ...gırtlak dükkanını erken kapatıyorsun ada.
Böyle iyi diyorsun ama ... 10 daki kahvaltını yarım saat öne çeksen ... 09:30 / 14:00 / 18:00 gibi yesen ...
Bence çok daha iyi hissedeceksin kendini .
Sebebsiz kötü gidiş bu menü ile toparlamıştır bile dilekcim
Ben senden yana eminim arselkam
Bu konu ile ilgili hiç dr a gittin mi mimum ?
Geçmiş olsun canım .
Mevsim itibarıyla hastalık zamanı . Soğuk değil sıcak değil , ne giyeceğimizi de şaşaırdık . Kivi ye.. ben her gün yiyorum , c vitamini
Bendeeeeeeeeeee
İlk kez koruyacağım inersem 58 e ... Ama şu var bu dönem , 64 ten sonra ... koruma benzeri bir şey yapıp az kilo vermeye ..ayda 1-1.5 gibi şartlandırmıştım kendimi . Oldu yani .. 4 gün biraz daha naormal beslenip 3 gün daha diyet menüsü uyguluyorum genelde ... O 4 günde abartırsam az gr . gidiyor ... ama gidiyor .Koruma da bu olsa gerek
Salata da ye mutlaka betülüm ... öğlende kabak yanı yoğurt olaydı
Oooo süperdir sabah yürüyüşü ... güne yürüyüşle başlayınca insan verdiği emeğin karşılığında yemek istemez kaçamak kuçamak :)
Menün çok güzel canım ... çok geç saatte yemişsin yine de ..gece krizi değil en azından .
Seni etkileceğini sanmıyorum .
Tarhana , dolma , mercimek hepsi bir günde şişirici olmuş gibi ....ama cıız var mı yok ? o zaman
Etkisi sabaha kadar çıkar bence ilacın ... ıslak kek yanık güzel olur
Ayyy hicmi iş bitmez ya
Yemek hazırlama , toplama kek yaptım
180 yerine 220 derece pisirmisim Allah'tan ıslak kekti kakaolu yanığı belli değil ..
Ağzımın içi zehir gibi oldu ya acı bir tat var 3 hurma yedim , ilacı içtim WC yok hala ayyy insan yarın rezil olmam
Kedibochi kh diyetin hayırlı olsun Cnm sana eslikmi etsem ne dersin ?
Vallaa güzelim aganin elii öpülür sen belirle ben ulasayimm hazir gaza saglam gelmisimBence güzel bir ikili olmuştur mantar ıspanak ...
Menüde güzel...
sende güzel
Su içmedin miii ?
Hemen hemen ...
Bende şimdi ketojenik diyet araştırması yapıyordum ..Düşük karbon ...
23 Nisan hedeflerini okudun mu dely'immmmmm
Teşekkür ederim banucum.
Buyur bebişim beraber yapalım
Canim bizim burda deli bakla derler yoreye gore eşek baklasi koca bakla diyende olur fasulyegillerden bir sebze severim lezzetlidirDeli bakla nedir? Dün de sorcaktım unuttum
Evettt kuzumm varr vallahii yoksaa bana ozel degil hahahahaBen önce dely'nin kendi uydurma tarifi diye adını öyle koydu sandım dünsonra baktım öyle bir bakla cinsi varmışş
Belki aksami esnetebilirim bilemedim simdi..
Sende işe yaramıyordu biliyorum ama.Kız aman diyim rezil olurum
İş yerinde , geç içtim unuttum
İnşallah gece soker
Enemmm enemmm vallahiio mii geridenn geldimm dahada mi geri gitsemm hahaahİyiyiz tatlım
Sizleri böyle motive görünce daha da iyi oluyorumgeçmişe dön ... süpriz var
Sende işe yaramıyordu biliyorum ama.
Ben dün akşam yatmadan, sabahta aç karna form çayı içtim.
Ne kaa güzel oldu yaa, bi ara zor yetiştim dişçide wc ye..
Bu akşam da içerim yarın sabahta.
Haftada 2 gün yaparım, cumaya 2 gün kala. Her gün olursa işe yaramamaya başlayabilir..
Yok kaptanim bu aclik bana yarin tarti eksi getirecek insallah masallah))3 ogun fikrine hic sıcak bakamiyirum ama aksam ogunu biraz fazla yiyebilirim diye dusunuyorum olur mu ?????
Kız aman diyim rezil olurum
İş yerinde , geç içtim unuttum
İnşallah gece soker
Vallaa güzelim aganin elii öpülür sen belirle ben ulasayimm hazir gaza saglam gelmisim
Enemmm enemmm vallahiio mii geridenn geldimm dahada mi geri gitsemm hahaah
Olur haftaya deniyeyim kaptanim3 öğüne sıcak bakmıyorsan zorlayamam ama yine de saatlerle oyna ... 10 kahvaltı öğle 1-2 gibi ara 5-6 gibi akşam yemeğii ...sonra bir ara daha yap 8 gibi olmaz mı ?
2.45 dk sonraaaaaaaaa
Yoook yavrum süpriz yeni hedeflerdi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?