Peynirim tam yaglıydı yagsız yapışmaz tavada yaptım hiç fena degildi....
Ayyyy bu sıcakta uyunur mu vampirimm..
Ben spor yapıcam ... gelsene ... su çok güzel
Bence de ... haşlarsam yumurta salatası yaparım ... bol yeşillik içinde gideri olabilir
Yok puan sistemi , spor kaptanımız ve yardımcımAhu060812 Nun ellerinden öpüyor o iş ...
Ama bu ara ağırlık verelim , puanlamayı renklendirelim ... rakipli müsabakalar yapayımmm diyormmm .
Aus işteherkesi 55-65 arasına çekene kadar tırmalıyor
Evet o da aklımda
Ayyyy bu sıcakta uyunur mu vampirimm..
Ben spor yapıcam ... gelsene ... su çok güzel
Bence de ... haşlarsam yumurta salatası yaparım ... bol yeşillik içinde gideri olabilir
Yok puan sistemi , spor kaptanımız ve yardımcımAhu060812 Nun ellerinden öpüyor o iş ...
Ama bu ara ağırlık verelim , puanlamayı renklendirelim ... rakipli müsabakalar yapayımmm diyormmm .
Aus işteherkesi 55-65 arasına çekene kadar tırmalıyor
Evet o da aklımda
Yok kuzum domatesi yagsız tavaya alıyorum onu soslasıp kıvamlana kadar pişiriyorum istersen sarmısak bile olur içinehaşlanmış yumurtayı mı
Gecmiş olsun kuzum inşallah önemli bir sorun cıkmazBen geldim yogun bi gündü ..sabah dr gitti kansizliktan kaynaklaniyor carpinti denildi ve kan ilacina devam dedi... holter takilacak yarin ritim ölçülecek...
Hastanedeyken koleje yaptigim basvuru vardi ya yine aradilar bi gelin goruselim diye neyse ogleden sonra oraya gittik.. ucreti az buldugumu bu fiyata calismayacami soyledim onlarda kendi aralarinda görüşüp tekrar donecekler bana bendeee siz bilirsiniz benim gibi birini kaybedersiniz dedim hahaha
Eve geldim ev dandiniii pazara gittik esimle alisveris sonra kizimi aşağıda sitede oynamasi icin asagi indik ... bittim resmenkoltuga sizdimmm .. daha mutfak dandini biraz dinlenip kalkacam hala babam bizde isim bitmiyorrrrrrrrr
Ben geldim yogun bi gündü ..sabah dr gitti kansizliktan kaynaklaniyor carpinti denildi ve kan ilacina devam dedi... holter takilacak yarin ritim ölçülecek...
Hastanedeyken koleje yaptigim basvuru vardi ya yine aradilar bi gelin goruselim diye neyse ogleden sonra oraya gittik.. ucreti az buldugumu bu fiyata calismayacami soyledim onlarda kendi aralarinda görüşüp tekrar donecekler bana bendeee siz bilirsiniz benim gibi birini kaybedersiniz dedim hahaha
Eve geldim ev dandiniii pazara gittik esimle alisveris sonra kizimi aşağıda sitede oynamasi icin asagi indik ... bittim resmenkoltuga sizdimmm .. daha mutfak dandini biraz dinlenip kalkacam hala babam bizde isim bitmiyorrrrrrrrr
Bende menü bildiririmi yapayım
Sabah
Domatesli peynirli yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Civam percemi
Ara 1 fincan yeşil çay 1 avuç karışık cerez
Öğlen yemegi dışardaydım
Enginarlı permesanlı salata üzerindeki permesan peyniri çok azdı
Büyük bardak ayran
1 kahve
Evede 12 kiraz
Akşam
1 kase Kapak çorbası
Küçük kase yogurt pulbiberli
Akşama süt içmem lazımda galiba icemiyecegim bugünlük yeter bence
Günaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
Merhaba
Ahu060812
@mimu88
@ecemavi
Efser
@eflalim
@irmae
@exmadon
@ErSeSi
@White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
ada81
Nare83
@kelebekolacam
@Sherrysherrylady
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
@_SARAYCA_
@mirjam
@MorVampirella
@igdedali
@Nefs
@koza16
@Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
@60kiloyum
@suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
@DelyDoly
@Betulina
@saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
@begum75
@nehirnil111
Ausencia
@Lunya
@Bebetomm
@pamukskr
@roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
@Dilekiyi
@Neshve
@MuMu85
@arselka
@Dersaadet_
Antepia27
@Sekercikiz
@tuba52
@cydnz_1
@Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
@asfarovski
@kelebek19
@ervahafsa
@vorones
@_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
@aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?