Günaydınnnnn...
Hazırız ... hazırsın değil miiii
geçmiş olsun.Şükür güzelimmm sağolsun eşim ve kp paso gezdik güzel geçti diş ağrım zonklamam hariçkanalda sıkıntı var.Anti biyotik kullanıyordum acilden yazmışlardı bugün dr ilave eti aynen devam sen nasılsın tatlım nasıl geçti bayram
Allah şifa versinvalla çok tatil gibi değildi kuzum... dedem rahatsız... kemoterapi görüyor ve iyi değil onunlaydık bizde zaten karşı dairemizde oturuyor... aklım orada benimde..
Hemsom gel osmaniyeyi gor oturdugun yerde eriyon valla su iciyorsun wc gitmeden vucud atiyor valla...Burası çok sıcak
Ayyy insallah ilacimi aliyorum biraz daha guclu hissetmeye basladim .... tabii ilac feci istah artti menu yazamiyorum elim var miyor yazmaya yarin duzenimi acilen kurmam lazim yoksa feciii artilar gelecek....
Canımmm geçmiş olsun tekrar ... bir şey çıkmayacak inşallah gör bak
Pedere selamlaar ... hürmetleer
Hiç sorma kuzum burayada birden geldi sıcakHemsom gel osmaniyeyi gor oturdugun yerde eriyon valla su iciyorsun wc gitmeden vucud atiyor valla...
Ayyy insallah ilacimi aliyorum biraz daha guclu hissetmeye basladim .... tabii ilac feci istah artti menu yazamiyorum elim var miyor yazmaya yarin duzenimi acilen kurmam lazim yoksa feciii artilar gelecek....
Kan icin bugun zorda olsa bir sis ciger yedimmm ekmeksiz sadece ciger salata yedim... bundan sonra belli sure haftada iki gun menü ciger olacak gibi))
Kan icin bugun zorda olsa bir sis ciger yedimmm ekmeksiz sadece ciger salata yedim... bundan sonra belli sure haftada iki gun menü ciger olacak gibi))
Kaptanim sporlardan yuruyus ve platesi anladim.Pertim
Duşa attım kendimi bana mısın demedi
Yaaa yazın sporda sanki kilo vermek daha kolay olacak
Bugün 30 dk tempolu yürüyüş .
20 dk pilates
10 dk dumble kol
60 sn den 6 plank
90 sn den 3 wall sit
Yeter ...
Anladim auscum bu kiloyla hafiften basliycam haliyle yuruyusle lesli ile falan.
Radyoda haberlerde dedi onumuzdeki gunlerde dahada sicak olucakmis hava ankara 40 istanbul 37
Geldim canlarım yaklaşık aldığım 10
KİLOyla azimle hırsızlar isteğimle geldim yarın menu ve Spor bıldırcın yaparım inşallah
Hepimize kolay. Gelsin
Kaptanim sporlardan yuruyus ve platesi anladim.
Digerleri nasil oluyor
sabah 08.30
2 köy yumurtasından zerdeçallı peynirli omlet
1 kalamata zeytini
1 yk avakado
domates acur
ara 13.30
1 bardak kefir
14 çiğ fındık
ara 16.30
100 mlt kefir
akşam 19.00
1 tabak etli taze fasulye
1,5 dilim tbe
salata
10 çiğ badem
1 dilim peynir
ara 20.30
5 kayısı
3 yudum kefir
yatana kadar 2,5 ltden fazla su
35 dk yürüyüş
Menümü yazayım. Zaten yazılacak çok bir yanı yok
Sabah saat 11.30 a doğru hafif bir kahvaltı yaptım. Yediklerim:
Biraz tel peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2 siyah zeytin
Biraz domates
Sonrasında da ortalama 2 şer saat arayla ayran detoksu çorbasından 1 er kase içtim.
En son, akşam saat 9 buçuğa doğru içtim.
Su 3.2 litre
Simdi de bir kupa yeşilçay içiyorum.
Detoks açıklamasında akşam 8, 9 a kadar içebilirsiniz yazıyor. Ben de biraz geç başladığımdan 9 a kadar içtim. Zaten geç uyuyorum sorun olmaz herhalde.
Iyi aksamlar nasilsiniz citir hatunlar?
Sabah menum gelsin.
1yumurta ile kiymali omlet isotlu
Domates salatalik marul
2dilim kepek ekmek
7yesil zeytin
Ara
Maden suyu
Ogle 14.30
1.5 tabak isotlu kabak
1kase ayran corbasi pirincsiz un yoktu icinde
Yogurt
Aksam19.00
13kiraz
Bi buyuk seftali
20.00
2kupa yesil cay
Cok cok az cekirdek
Sorma kaptanım bayramın ikinci günü pikniğe gittik..
Eyyiyiz evlat ... yedik , içtik,gezdik gördük ...geldik ....
Cuma tartılarınızı merakla bekliyorum
Burdan da bikoyayım da ... arkadaşlar aaaa mimu geldi kaptan selam bile vermedi demesin kuzum
Aminnnnnn.
Geldin mi şimdi harbi harbi ... eee hadi doldur formu da işin prosedür kısmını halledek
Cuma sende merakla bekleniyırsunnnn
Nefsim nerde çarpıldın güneşe ?
Sana da ortin gibi bi
Nasıl da bilir benim havaları
Toparlar toparlar ..şaha kalkıp 71.0 bekliyoruz unutma ... ona göre önlem al..spor dahil
BayramdaMor Vampirella Ile staj yaptım kuzum ... o alıntıladı ben yazdım
Harbidennnnn he cuk senlik delim ...sana mı yazdı yoksam tarkan emmi
Gazan mübarek ola güzellik ... yarın ki eksilerini merakla hasretle bekliyorummm
Bayramdan sonra gör bizi demiştim :)
Seninde artı ,şiş temizleme gazan mübarek ola elifcim
Şerimmm
Şimdi bi de ovulasyon gelir ... sen ondan sonra salmadan gel bence takıma ...
Eskiden acikinca ne bulursam yerdim.
Oysa simdi biraz midem kazininca marul yiyorum yada salatalik falan bi kasik yogurt yiyorum.
Burda acligi kontrol etmeyi ogreniyorum.
Sabah: 1 hş yumurta, domates,salatalık, 1 dl ekmek, peynir
Ara: Türk kahvesi yanına 1 bitter
Öğle: 7 küçük sarma, ayran aşı, 2 k patlıcan salatası
Akşam:1 karnıyarık, ayran aşı, 1 çb turşu suyu (tansiyonum çok düştü onu içtim normalde hiç tuz tüketmiyorum)
21 gibi sade dondurma
Geçmiş olsun canım .Sorma kaptanım bayramın ikinci günü pikniğe gittik..
Döndük ve ben pert oldum.
Dün gün boyu uyudum.
Ağaç altindaydik ama..
Neyse ki geçti şükür bugün daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?