Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şuraya eşimden gizli 57.8 den 57 ye düşme menülerimden yazayım .... kabul buyurdunuz mu henüz bilmiyorum ama ...ortim Ahu060812 ve mortilerimm Efser ve Sarayca ...

Sabah

1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
Bol maydanoz (sapları kaynatılıp gün içinde içildi)
1 kepekli etimek

Öğle / İkindi vakti

1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek

Akşam

1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık

Gün içinde 2 sade kahve ... 10 adet kuru yaban mersini , 2 adet gün kurusu ...

Su 2.2 litre

Spor akşam başlıyorum

açlık hissi sıfır

Vaavv

Masumla mortiyiz bireysel @masumm

Bu süper şok olmuş kesin verirsin....
Sanada bizede kolay gelsin canım bol eksili günler olsun....
Sarayca rakıp sıkı cozutmaca yok....

Minik cadı sen bizimle hiç yemiyosun ne olur bu fıstıkları ye dedi benim yelkenler yerlerde tabiyerim ama sadece 2 tane midem biraz agrıyor ya ondan yiyemiyorum dedim küçük beyaz bir yalan söylemek zorunda kaldım ona diyetteyim diyip kafasını bulandırmak hayal dünyasını karıştırmak istemedim listeye 2 fıstık eklendi minik cadıının hediyesi

Ay öperim ben onu. Allah bağışlasın

evet öyle oldu aynen. niye bilmiyorum motivem düştü birden. umarım toparlarım.

o fıstık badem muhabbeti şundan dolayı: ben karatay yapmak istedim ama tam oturtamadım hala. aslında karataycılar öyle yiyor. bu şekilde kilo veriyor. neyse...bakalım....

evet acil toparlanmam ve gerçekten bu haftayı unutmam gerek. umutsuzluk kapladı beni. hevesim söndü. inşallah haftaya cumaya güzel bir rakam görürüm tartıda. hedefini gördüm. inşallah bakalım...

Merhaba herkese dün antik şehir gezerken telefonumu düşürdüm ekran kartı gitti geçici telefonum var şuan. Canım sıkkın hafıza kartı da düşmüş telefon düşünce, yeni fark ettik birinin eline geçtiği diye düşünceler sardı Ausencia numaran şu an yok canım, kilo bildirmeyeyim ona da canım sıkıldı zaten etiketimde yoktu, merak edenim de olmamış

Kilolardan kurtul ćocuklarla biraz zor oluyor acıklama bekliyolar sürekli....
Aminnn canım...
Ben ufak kardeşime nası aşıladıysam elinde çikolata herkese ikram ediyor. Beni es geçiyor. Paşam bana yok mu diyince de abla sen diyettesin yeme yeme zararlı sana diyor çakal

Açılın menü bildiricem :)

Sabah
Tel peynirli baharatlı omlet (2 yumurtadan)
4 siyah zeytin
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak çay

Ara
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 avuç dolusu kiraz

Akşam
Fırında sebzeli köfte ( 5-6 köfte, bol bol da sebzesinden yedim.)
1 bardaktan birazcık fazla ayran

Su 2 litre olacak en az. Simdilik az.

Başka unuttuğum bir şey yok sanırım. Üşenmezsem bir yeşilçay yapıp içerim.

Ayy kuzum olurmu ben bugün dısardaydım eve gelincede bir sıcak carpması oldu bence herkes istedigi sonucu almadı malum bayram haftası ya biraz moraller bozuk herkes kendi derdine düştü yoksa unutulmuş olmasın

saat başı sıfır açlık yaşıyorum diyerek psikolojik tacizde bulunacağım sana ... ama cidden aç değilim .

Masumla mortiyiz bireysel @masumm

tamamdır ekleyeyim ... hemen onu da iki kulvarda yarışın ...

Bu süper şok olmuş kesin verirsin....
Sanada bizede kolay gelsin canım bol eksili günler olsun....
Sarayca rakıp sıkı cozutmaca yok....

Hadi bakalım ... benim yüzde belli max. %1.5 ortim Ahu060812 coşacak ama ....

oyyy kuzummmmm

Haftaya güzel bir rakam görmek için daha kararlı olmalısın fulya ...
diyet yolunda ne iyi gelecekse onu seç ve başla lütfen

Yahu başına onca iş gelmiş .. yine de alınmaya fırsat bulmuşsun arada

telefon için geçmiş ola çok ... çok önemli özel fotolar yoktu inşallah .

ben sana telimi yazarım yine özelden .

kilonu bildir kuzu bildirmeden olmaz ... sen dönünce yazarım dedin bizde dönmeni bekliyoruz yahu

aha krep yok

güzel menü çok .

eşillik salata eksik ve evet su miktarı az

Ben ufak kardeşime nası aşıladıysam elinde çikolata herkese ikram ediyor. Beni es geçiyor. Paşam bana yok mu diyince de abla sen diyettesin yeme yeme zararlı sana diyor çakal
Bizde aynı düzen devam ediyor çocuklara ayrı menü bana ayrı anlamıyorlar sadece akşamları ben erken yiyip onlarada hazırlayıp cekliyorum herkes odasına cekildimi mutfak topluyorum ...ondan cakıyor şuan okul döneminde tüm gün okulda hic anlamadı bile...
Şimdi bir terslik var bu işte düşüncesinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…