Çabalayıp çabalayıp hedef tutmazsa diye sordum cezayısanal sopa olmadığına göre
ekstra spor
ama ceza nedir demeyecektin ...... ceza almayacağıma göre sorun yok diyecektin
Açlık iyidir .Açımmmmm
VaavvBen şuraya eşimden gizli 57.8 den 57 ye düşme menülerimden yazayım .... kabul buyurdunuz mu henüz bilmiyorum ama ...ortimAhu060812 ve mortilerimm Efser ve Sarayca ...
Sabah
1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
Bol maydanoz (sapları kaynatılıp gün içinde içildi)
1 kepekli etimek
Öğle / İkindi vakti
1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek
Akşam
1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık
Gün içinde 2 sade kahve ... 10 adet kuru yaban mersini , 2 adet gün kurusu ...
Su 2.2 litre
Spor akşam başlıyorum
açlık hissi sıfır
Masumla mortiyiz bireysel @masummGün içinde bir dolu meydan okuma okudum ... ama aklımda kalmadı hepsi ....
100 kilo üzeri big bang kapışması
@Antepia27 & @Bonus a karşı ......
Mezuniyet için 4 gün yarışı
@mimu88 & @ecemavi ye karşı ......
Bu hafta sallamaya geliyoruz diyenler
White Lily & @irmae & @ErSeSi e karşı ....
Yenilerin Gövde gösterisi
60kiloyum & suspushanimcim a karşı ....
Ve bu hafta usul usul relaks diyet yapacak olan ikili
@Sherrysherrylady & @kuzularinannesi ne karşı ....
Ama ceza ya da ödül kapsamında olan liste bu listedir ...
Kilo bildiriminde bulunmyanlar şu an için dahil değil ... akşam ve yarın gelecek bildirimlerle yeni grup eklenebilir ... mevcutlara yazılabilir tercihe göre ...
Herkes hazırsa başlıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bu süper şok olmuş kesin verirsin....Ben şuraya eşimden gizli 57.8 den 57 ye düşme menülerimden yazayım .... kabul buyurdunuz mu henüz bilmiyorum ama ...ortimAhu060812 ve mortilerimm Efser ve Sarayca ...
Sabah
1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
Bol maydanoz (sapları kaynatılıp gün içinde içildi)
1 kepekli etimek
Öğle / İkindi vakti
1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek
Akşam
1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık
Gün içinde 2 sade kahve ... 10 adet kuru yaban mersini , 2 adet gün kurusu ...
Su 2.2 litre
Spor akşam başlıyorum
açlık hissi sıfır
İştah metanın çalıştığını da gösterir ama. Regl öncesi bu iştahsızlık... Deli gibi meyve yiyesim var sadece.Ne güzel ne güzel...
En iyi iştah olmayan iştahtir :))
Ay öperim ben onu. Allah bağışlasınMinik cadı sen bizimle hiç yemiyosun ne olur bu fıstıkları ye dedibenim yelkenler yerlerde tabi yerim ama sadece 2 tane midem biraz agrıyor ya ondan yiyemiyorum dedim küçük beyaz bir yalan söylemek zorunda kaldım ona diyetteyim diyip kafasını bulandırmak hayal dünyasını karıştırmak istemedim listeye 2 fıstık eklendi minik cadıının hediyesi
evet öyle oldu aynen. niye bilmiyorum motivem düştü birden. umarım toparlarım.Duydum ki yarın 7 li rakamlar görmeyeceksin diye moral dipteymiş ...moral ne kadar dibe çökerse 7 liler o kadar uzaklaşır ... hem ne malum gelmeyeceği ...cuma gelmez pzt gelir
Hadiii fulyaaaa , en önemli şey moral ve inanç.
Menüler güzel , halletmen gereken yukardaki kısım .
Menünde sadece
10 kaju fıstık , 10 badem ..miktarları fazla ... 5 i geçmesin
evet acil toparlanmam ve gerçekten bu haftayı unutmam gerek. umutsuzluk kapladı beni. hevesim söndü. inşallah haftaya cumaya güzel bir rakam görürüm tartıda. hedefini gördüm. inşallah bakalım...fulya acil toparlanma zamanı .
Senin için ne yapmak gerek ?
Bu hafta ikili yarışlara alalım seni ...
bu şekilde motive kaybın oluşmadan , bu haftayı unutman lazım .
Beynine lütfen doğru mesajı gönder .
Artık 7.takımdasın , adapte ol ve şimdiden önümüzdeki haftanın sözünü ver bana .
Hafta içi kaçamaklı , yılgın , usanmış mesajda görmek istemiyorum .
Lütfen
Kilolardan kurtul ćocuklarla biraz zor oluyor acıklama bekliyolar sürekli....Ay öperim ben onu. Allah bağışlasın
Ben ufak kardeşime nası aşıladıysam elinde çikolata herkese ikram ediyor. Beni es geçiyor. Paşam bana yok mu diyince de abla sen diyettesin yeme yeme zararlı sana diyor çakalKilolardan kurtul ćocuklarla biraz zor oluyor acıklama bekliyolar sürekli....
Aminnn canım...
Ayy kuzum olurmu ben bugün dısardaydım eve gelincede bir sıcak carpması oldu bence herkes istedigi sonucu almadı malum bayram haftası ya biraz moraller bozuk herkes kendi derdine düştü yoksa unutulmuş olmasınMerhaba herkese dün antik şehir gezerken telefonumu düşürdüm ekran kartı gittigeçici telefonum var şuan. Canım sıkkın hafıza kartı da düşmüş telefon düşünce, yeni fark ettik birinin eline geçtiği diye düşünceler sardı Ausencia numaran şu an yok canım, kilo bildirmeyeyim ona da canım sıkıldı zaten etiketimde yoktu, merak edenim de olmamış
saat başı sıfır açlık yaşıyorum diyerek psikolojik tacizde bulunacağım sana ... ama cidden aç değilim .
Masumla mortiyiz bireysel @masumm
Bu süper şok olmuş kesin verirsin....
Sanada bizede kolay gelsin canım bol eksili günler olsun....
Sarayca rakıp sıkı cozutmaca yok....
Minik cadı sen bizimle hiç yemiyosun ne olur bu fıstıkları ye dedibenim yelkenler yerlerde tabi yerim ama sadece 2 tane midem biraz agrıyor ya ondan yiyemiyorum dedim küçük beyaz bir yalan söylemek zorunda kaldım ona diyetteyim diyip kafasını bulandırmak hayal dünyasını karıştırmak istemedim listeye 2 fıstık eklendi minik cadıının hediyesi
evet öyle oldu aynen. niye bilmiyorum motivem düştü birden. umarım toparlarım.
o fıstık badem muhabbeti şundan dolayı: ben karatay yapmak istedim ama tam oturtamadım hala. aslında karataycılar öyle yiyor. bu şekilde kilo veriyor. neyse...bakalım....
evet acil toparlanmam ve gerçekten bu haftayı unutmam gerek. umutsuzluk kapladı beni. hevesim söndü. inşallah haftaya cumaya güzel bir rakam görürüm tartıda. hedefini gördüm. inşallah bakalım...
Merhaba herkese dün antik şehir gezerken telefonumu düşürdüm ekran kartı gittigeçici telefonum var şuan. Canım sıkkın hafıza kartı da düşmüş telefon düşünce, yeni fark ettik birinin eline geçtiği diye düşünceler sardı Ausencia numaran şu an yok canım, kilo bildirmeyeyim ona da canım sıkıldı zaten etiketimde yoktu, merak edenim de olmamış
Açılın menü bildiricem :)
Sabah
Tel peynirli baharatlı omlet (2 yumurtadan)
4 siyah zeytin
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak çay
Ara
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara
1 avuç dolusu kiraz
Akşam
Fırında sebzeli köfte ( 5-6 köfte, bol bol da sebzesinden yedim.)
1 bardaktan birazcık fazla ayran
Su 2 litre olacak en az. Simdilik az.
Başka unuttuğum bir şey yok sanırım. Üşenmezsem bir yeşilçay yapıp içerim.
Bizde aynı düzen devam ediyor çocuklara ayrı menü bana ayrı anlamıyorlar sadece akşamları ben erken yiyip onlarada hazırlayıp cekliyorum herkes odasına cekildimi mutfak topluyorum ...ondan cakıyor şuan okul döneminde tüm gün okulda hic anlamadı bile...Ben ufak kardeşime nası aşıladıysam elinde çikolata herkese ikram ediyor. Beni es geçiyor. Paşam bana yok mu diyince de abla sen diyettesin yeme yeme zararlı sana diyor çakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?