Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizimkiler de hep bana bırakırlar kabuklarını ben çok mutlu oluyorum..
Baban alınmış belki egreti biraktiysan hani ozensiz biçimde haklı olarak alınmıştır.
Annecigine de Rahmet diliyorum..

ayyy bak kabuk dedin anım geldi aklıma ..

Bizim topikten bi arkadasla yogurt kurune basliycaz ins haftada 2 kere olan zencefilli tarcinli olandan.
Ben pazar persembe dusunuyorum varmiydi burda yapan?

ben onu yapmak istedim ama düzenli yapmadım unutuyorum. olmazsa seninle başlayalım canım.

mekanı cennet olsun anneciğinin inşallah kuzum
Babacığın da alınmış mı kıyamaaaaam

Bizimkiler de hep bana bırakırlar kabuklarını ben çok mutlu oluyorum..
Baban alınmış belki egreti biraktiysan hani ozensiz biçimde haklı olarak alınmıştır.
Annecigine de Rahmet diliyorum..

mekanı cennet olsun anneciğinin inşallah kuzum
Babacığın da alınmış mı kıyamaaaaam

sağolun canlar , bütün ölmüşlerimize Rabbim rahmet eylesin

Ausencia bende o kabugu kemirmeyi ve keserken dipten kesmeyi severim cokta faydaliymis :))

60kiloyum baslayalim tabisi varmi baharatin evde?
Haftada 2 gun yatmadan 3 saat once yenmesi tavsiye ediliyo cunku yatana kadar 2-3 litre su icin yaziyo.

O icilen su ne kadar cok olursa wc de atilan maddeler o kadar cok olurmus.
O gece ve ertesi gun bol su diyor yani.

Bizim topikten bi arkadasla yogurt kurune basliycaz ins haftada 2 kere olan zencefilli tarcinli olandan.

Ben pazar persembe dusunuyorum varmiydi burda yapan?
Burada farklı versiyonu yapıldı zaman zaman cnm. Yoğurt soda limon şeklinde, göbiş yağlarımız epey gitmişti vaktinde

Abla ya sen ne tatlı bir insansın Ben sizi düşündüğüm için dedim buraya karşı bir sorumluluk hissediyorum takımda değilim ama yine de öyle bir şey gelişti bende :) Ben gelirim tabi sitenim mobil uygulamasını indirdim ama unutuyorum indirdiğimi daha sık telefonuma bakmalıyım:)

Iyi ki hatirlattin pc den aktarayim bizimkiler uyumadan belki birazdan yaparim yarin ctesi ya biraz uyuyayim

Yaris varmis spor damladim Ahu060812 canim bugun 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yurudum 10 dakika eliptik yapildi..
Ayrica 40 dakika disarda yurudum )))

Yahuu ne diyon senn senin kilon nekii..
Tv kanalı varya TLC normal uydu kanalı orda bi programlar var acayip guzel lütfen seyret firsat bulursan..
Bakk bu kızin hayatı anlatılıyor mesela..
Burda ingilizce ama tv de türkçe dublaj şeklinde bence seyret.

Menum 07.07.2017 Cuma

Sabah

1 yumurta

1 kk peynir

5 adt zeytin

1 dlm ekmek

2 bardak cay

Ara

1 salata

Öğle

1 tbk barbunya

Akşam

1 kepce corba

2 yk pilav

1 kase yoğurt

4 lt su sade 60 dakika yürüyüş

Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.

Vuuuuu gaza gel :))) yapilmaz demiyorum zaten ya uzun sure bu kiloda oldugum icin ayaklar ayri zorlaniyo bel ayri diz ayri o yuzden dedim.
Kontrollu yapiyorum zaten su an ins biraz yukum hafifledimi cok daha rahat yapicam.

Sizi okumakta cok iyi geliyo suraya bi sesli mesaj istiyorum soyle takipte zorlandigim an basip dinleyeyim basip cemkireyim

Annen neden yatıyor canım..
Daha önce yazdın mi kaçırmış olabilirim.
Geçmiş olsun..
Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…