Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

30 dk tempolu yürüyüş + 60 dk bisiklet Ahu060812 Ausencia

Tatlim inşallah ilk gün Gazi değildir. İste firsati değerlendir dim. Esim eceyle oynarken bende parkta tur attim 2.5 km yürüdüm 30 dk da.
Bu aradan bisikleti60 dk yaptim.
Yorgunluktan 90 dk yazmisim.

Tatlim inşallah ilk gün Gazi değildir. İste firsati değerlendir dim. Esim eceyle oynarken bende parkta tur attim 2.5 km yürüdüm 30 dk da.
Bu aradan bisikleti60 dk yaptim.
Yorgunluktan 90 dk yazmisim.

Ahu060812 etiketlemeci başınız oldummm puanları o yazıyor canım ... 90 değilmiş ahu ama sen 90 dan hesaplasan da olur

canım o zaman seni spor kaptanın Ahu060812 ya teslim ediyorum ben ... sonuçta bizim takımda da efser var mesela ona nasıl spor yaptıracağımı düşünüyorum kara kara değil mi Efser bak banu da gitti yattı

Kabak dedin aklıma geldi ablam zeytinyaglı kabagın üzerine limon dilimleyip koydu bir güzel oldu hemşom kabagın o yavan su tadını aldı
Pisince mi ekliyor

Öyleyimdir

Valla bende duygulandım yaa

Allahım gelen mezun oluyo maşallah darısı başımıza
ecemavi çok çok tebrik ederim..geri almamak üzere kilolara elveda olsun inşallah
İnsaallah canim beraberce

Teşekkür ederim liste dışı zayıflama pirim sensin ve tabiki kaptan

Gecmis olsun annene dely

Bugün aytan asi yaptım evde var hazır bende yapsam ıyi olur ama nasıl yapıyoruz detoksu:)
1 lt ayranın içine her birinden 4 er yemek kaşığı haşlanmış bulgur, nohut ve yeşil mercimek, 2 salatalık rendesi ve baharat konup hazırlanıyor.
Sabah yumurtalı peynirli kahvaltımızı yapıyoruz. Sonra ikişer saat arayla ayran aşını içiyoruz. Bol su ve yeşil çay.

Beğendim super olmuş benim2 gun bosa gecti ama bundan sonra varim ayrica yurudum ama duraksamalı onun icin yazmiyorum ev araken

Beğendim super olmuş benim2 gun bosa gecti ama bundan sonra varim ayrica yurudum ama duraksamalı onun icin yazmiyorum ev araken

Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak sirkeli su
1 yumurta beyazı
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara
2 ceviz 1 kahve
Öglen
1 köz patlıcan 2 köz yeşil acı biber 2 köz kırmızı biber
1 kase yogurt
Ara 12 kiraz 1 soda
Akşam
Misafirimiz ile dışarda yemek yedik
Onlar iskender yedi
1 porsyon döner (eskiden olsa az gelirdi şimdi çok geldi )
Ayran ve salata
Ara soda ve 3 leblebi
Tatlı ve mezelere dokunmadım kaptanim
Misafirlikte hic birseye dokunmadım çay ve kiraz yedim

Son düzenleme:

Ayyy sorma , sabahtan kuzenim geldi kahvaltı yaptık, sonra görümcem geldi iki bebe onda 4 çocuk , çay çorba muhabbet kuzenim gitti
Kv ler geldi , yemek Faslı sonra bı çay Faslı derken akşam oldu

Senin balkon güzel diyen geliyor la kaç çay kahve yaptım bilmiyorum

Geçen yaz kusmustuk , iyiymiş be kıymet bilmemisim

Pisince mi ekliyor

Gecmis olsun annene dely
Yok kuzum limonu kabuklarıyla dilimliyor üzerine diziyor öyle pişiyor hem limonun kabugundaki koku hemde eşkisini alıyor bende yeni tatım harıka oldu....
Fırsat olupta senin mezüniyetini kutluyamadım hayırlı olsun iñsallah hep böyle ince kalırsın kuzum:))))

Bu gun disardaydik. Aksam gec eve geldik yemiycektim ama basim döndü bende yogurt ve salata yedim. Cocuklar uyudu. Bi kahve keyfi yapayim sporuma basliycam.

Pisince mi ekliyor

Gecmis olsun annene dely

Canim ben kizim 6 aylikken bi diyete basladim o zaman kesintisiz 4-5 ay diyet yaptim 20 kg kadar verdim tekrar hamile kalinca biraktim. Ondan sonrada istikrarli olarak bu sefer devam ediyorum. Tabi Ausencia kaptanimin sayesinde ( Masallah diyeyim kendime ) sende istedikten sonra listesiz de gayet guzel kilo vereceksin inanıyorum ben.

o da doğru bu ara evin işlerine kaptırdım gelemedim. Nemli memleket kazığı olarak gelen bütün eşyaları yıkıyorum, ütü sepetimden taşanları gördükçe gözüm seyriyor valla.

Evie geldim artik burdayım daha 59 olacağım degil mi ya

Tabii ki deeee ...hedef 59

sen fırtınalardasın iyi olmuş iki gün dinlenmişsin

Balondan halliceyim şu an. Bakalım ayran aşı ne yapacak

Bak şimdi bu mesaj şöyle yazılmalı ....

'' regl den balon gibi şiştim ama yarın ayran aşı ile puuuuf diye söneceğimmmmmmmm ''

şu emojiyi yasaklıyorummmmmmmmmmmmmm

Çook iyi efser dışarıda yenilen yemekten kkorkmayın ... tercih çok aslında ... aynen bu şekilde sade döner olabilir ... köfte ... tavuk şiş olabilir .... yanında salata ile misss gibi pro işte .

geri mi göndersen koltuk takımını

Seni adına Allah kolaylık versin ben önce yardımcı almayıp ev temizliginden mi spora başlasam diyorum belki spora pratik olur

Vallaiz neden olmasın

Herkes beğendi koltuğun mobilya rengini
Döşemeyi degistircem karar verdim
Çok renkli olacak ama balkon sonuçta

Diyet yapmayı özledim valla
Yarından sonra spor ve menulerimle buradayım ins

Seni adına Allah kolaylık versin ben önce yardımcı almayıp ev temizliginden mi spora başlasam diyorum belki spora pratik olur

dur şimdi bugün yoktun diye ses etmedim ... başının etini yiyeceğim her günnnnnnnnn

BU hafta seni seçtim pikaçu .... geçen haftanın telafisi ... biten antibiyotik derken ..... 3 kilo gider senden sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…