Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vallaiz neden olmasın

Herkes beğendi koltuğun mobilya rengini
Döşemeyi degistircem karar verdim
Çok renkli olacak ama balkon sonuçta

Diyet yapmayı özledim valla
Yarından sonra spor ve menulerimle buradayım ins

ya dedik hep sana .... çok güzel rengi ... sen klasikcisin galiba ... ben bayıldım .

spoooor eveeeeeeeeet , artık beni kasırgalarımsınız , ahunun piliçleri çıtır çıtır yemeliyiz sporda

diyeti özledim derken

Aslında farklı bir yere gidecektik son anda misafirin yanında iskender olsun diyince iskendeciye karar kılındı bana döner yemek düştü kuzum

dur şimdi bugün yoktun diye ses etmedim ... başının etini yiyeceğim her günnnnnnnnn

BU hafta seni seçtim pikaçu .... geçen haftanın telafisi ... biten antibiyotik derken ..... 3 kilo gider senden sporla
Diyosun burdaki merdiveni göresen sitep tahtası gibi bu kardiyoya gećmez mi bacım ben sana her inip cıktığımı yazarım bak

Menüm
Sabah 11 : 00
Peynirli omlet
Domates salatalık
Ceviz
Bir parça simit
Çay

Sütlü Nescafe
Biraz çiğ fındık

3 yk sarmısak Yoğurtlu patates
1 şeftali - 1 murdum erigi
Dibek kahve

Su 2
3 mil Leslie 45 dk
Ausencia ~ ~ Ahu060812

hmmmm fırtınalardan 3 mil leslie

güzel menü canım ... minik bir parça simitse tabii :)

Iyi gecelerrrrr

Ausencia bugun cok iyi hissettim kendimi.
Hem surekli vicdan yaptim spor yapamadim diye hemde annemde olmama ragmen kacamak yapmadim.

Annemle ayni anda dr a gitmistik ikimizide diyetisyene yonlendirmisti listeyi koymus bi kenara cikardim astim dolabin ustune.

Anami oyle gaza getirdimki aygaz kamyonu gibiydim bugun.
En son dediki ara sira beni ara gaz ver

Bazen yazacak cok seyin olur tarif edemez kelime secemezsin aynen oyleyim su an.

Bir sarki sozu birakiyim sen anlarsin.
Aşık şebo derki

Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı
Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım
Çakıl taşlarım var her yerden topladığım
Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım

Ne mutlu ne güzel , saklandığı yerden çıkmış taşlar ... önüne yol olsunlar .

Anacığının da öperim ellerinden , ara gaza için sen bana yolla onu ... lpg li aus var anne de

Spor yapdısan Nefs ile görüşecen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…