Vallaiz neden olmasın
Herkes beğendi koltuğun mobilya rengini
Döşemeyi degistircem karar verdim
Çok renkli olacak ama balkon sonuçta
Diyet yapmayı özledim valla
Yarından sonra spor ve menulerimle buradayım ins
Aslında farklı bir yere gidecektik son anda misafirin yanında iskender olsun diyince iskendeciye karar kılındı bana döner yemek düştü kuzumTabii ki deeee ...hedef 59
sen fırtınalardasın iyi olmuş iki gün dinlenmişsin
Bak şimdi bu mesaj şöyle yazılmalı ....
'' regl den balon gibi şiştim ama yarın ayran aşı ile puuuuf diye söneceğimmmmmmmm''
şu emojiyi yasaklıyorummmmmmmmmmmmmm
Çook iyi efserdışarıda yenilen yemekten kkorkmayın ... tercih çok aslında ... aynen bu şekilde sade döner olabilir ... köfte ... tavuk şiş olabilir .... yanında salata ile misss gibi pro işte .
geri mi göndersen koltuk takımını
Diyosundur şimdi bugün yoktun diye ses etmedim ... başının etini yiyeceğim her günnnnnnnnn
BU hafta seni seçtim pikaçu .... geçen haftanın telafisi ... biten antibiyotik derken ..... 3 kilo gider senden sporla
Diyosunburdaki merdiveni göresen sitep tahtası gibi bu kardiyoya gećmez mi bacım ben sana her inip cıktığımı yazarım bak
İyi geceler canım benim
İyi geceler hatunlar...
hmmmm fırtınalardan 3 mil leslie
güzel menü canım ... minik bir parça simitse tabii :)
Şuan merdivenin tam karşısındaki sedirde oturuyorum sen 30 dakika diyince ben bir süzdüm merdivenispor niyetine 30 dk in çık mis gibi sayarız
Iyi gecelerrrrr
Ausencia bugun cok iyi hissettim kendimi.
Hem surekli vicdan yaptim spor yapamadim diye hemde annemde olmama ragmen kacamak yapmadim.
Annemle ayni anda dr a gitmistik ikimizide diyetisyene yonlendirmisti listeyi koymus bi kenara cikardim astim dolabin ustune.
Anami oyle gaza getirdimki aygaz kamyonu gibiydim bugun.
En son dediki ara sira beni ara gaz ver
Bazen yazacak cok seyin olur tarif edemez kelime secemezsin aynen oyleyim su an.
Bir sarki sozu birakiyim sen anlarsin.
Aşık şebo derki
Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı
Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım
Çakıl taşlarım var her yerden topladığım
Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?