Canım 1 temmuza kadar seminerlerimiz oluyor ya,ondan burdayım ama bu yıl 1 temmuza kadar beklemiycem,25-26 haziran gibi gitmeyi planlıyorum.aynı durum bende de aşikar napcan bacım bu iş böyleymiş...nev sen niye gitmedin memlekete okulda işler bitmedi mi kuzum niye bekliyosun...
Çok iyi düşünmüşsün bitanem,destek olursan daha rahat verir ablasıyla.kardeşim 97 doğımlu olduğu halde obezlik sınırını aşöış maşallahh liseye başlıycak bu sene 75 kilo boyuda 1.58 falan yarın isveç diyetine başlıyoruz birlikte benim bu kızı 15 günde birazcıkda olsa zayıflatmam lazımmmmmm
Film izliyordum hayatım,görmemişim yazdığını.Şu -Ya Sonra-filmi var ya Özcan Deniz'in onu izledim.Yeni gördüm yazdıklarını mavişimmmmnevimmmmm kuzum niye ses vermiyosunnnnn bana...ağlarım haa
günaydın sekerlerrr
herkese günaydın
yeni bir haftaya bomba gibi başlamaya hazırmısınızzzzzz
Günaydın canım.Nasılsın,nasıl gidiyor hayat?günaydın sekerlerrr
Hazırızzzzzzzzzherkese günaydın
yeni bir haftaya bomba gibi başlamaya hazırmısınızzzzzz
Günaydın canım.Günümüz ve haftamız hayırla geçsin inşallah...günaydınnnnnn
Günaydın canım.Nasılsın,nasıl gidiyor hayat?
iimm canım sen nasılsınn...
ben yuvarlanıp gidiom yani bazen aklım almıyor nasıl hayatta kalıyorum die ne kadar bela varsa cekiyorum üzerime doğru
Allah beterinden saklasın canım benim.Ben de hep aynı,bazen iyi bazen kötü gidiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
iimm canım sen nasılsınn...ben yuvarlanıp gidiom yani bazen aklım almıyor nasıl hayatta kalıyorum die ne kadar bela varsa cekiyorum üzerime doğru
hayırdır canım ya ne sıkıntın var paylaşmak istersen seve seve seni dinlerim hatta elimden gelen bişi olursada yaparım tatlım
Allah beterinden saklasın canım benim.Ben de hep aynı,bazen iyi bazen kötü gidiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
kızlar iim şükür kötü giden bişi yok işte sadece hastalıklşar peşimi bırakmıyor anlamıyorum hiç bişi olmasa zehirleniyorum cekiyorum kötü şeyleri üzerime öyle bi olayım var
gecen gün tarım ilacından zehirlendim 2 gün sonra baska bişi olur cok garip ama hep böyle oluyorr
kızlar iim şükür kötü giden bişi yok işte sadece hastalıklşar peşimi bırakmıyor anlamıyorum hiç bişi olmasa zehirleniyorum cekiyorum kötü şeyleri üzerime öyle bi olayım var
gecen gün tarım ilacından zehirlendim 2 gün sonra baska bişi olur cok garip ama hep böyle oluyorr
ayyy co güzel caniiim.evlilik yildönümünüz kutlu olsun.nice nice mutlu huzurlu yillara............Amin canim amin...Az kalmis senin bak haftaya kavusuyorsunuz.Bizim 2,5 haftamiz var....
Benim simdi hazirlik yapmam lazim.22 haziran bizim evlilik yildonumumuz.3. yil...Pc de slayt gosterisi hazirlayacagim.bakalim ins guzel bi hazirlik yapabilirim.Bu arada tavsiyeniz olursa acigim
gözün aydın canıım...annemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
günaydın sekerlerrr
günaydınnnnnn
günaydın kızlaaaar...mutlu haftalaaar....Günaydın canım.Nasılsın,nasıl gidiyor hayat?
Hazırızzzzzzzzz
Günaydın canım.Günümüz ve haftamız hayırla geçsin inşallah...
öyle deme meyvem...her şerde bi hayır vardır...
iimm canım sen nasılsınn...
ben yuvarlanıp gidiom yani bazen aklım almıyor nasıl hayatta kalıyorum die ne kadar bela varsa cekiyorum üzerime doğru
kizlar dün kamptan geldik.coooooook güzeldi.ben hatta etkisinde kaldim.insallah seneye yine gitmek istiyorum Allah nasip ederse
ooh iyi olmuş azerim...bayaaa yaramış gezi sana....
ay ne güzel ya sevindim güzel vakit geçirmenekizlar dün kamptan geldik.coooooook güzeldi.ben hatta etkisinde kaldim.insallah seneye yine gitmek istiyorum Allah nasip ederse
off evet ya bebek olunca zor oluyor yoruyor insanıevet canim öyle oldu gercekten.cok iyi geldi.seneyi resmen iple cekicem.
ganfed cok yoruldu bebekten dolayi ama benim icin güzeldi
mutlu bir hafta diliyorum.Dunku menum:Kahvaltieynir,5 -6zeytin,1,5 yumurta,1,5 pogaca,domates,salatalik,bitki cayi
Ogle:5-6 kasik sebze yemegi,1 kase pilav
Ara:meyve
Aksam:8 kasik sebze yemegi,8 kasik pilav
Cayla beraber 1 kurabiye,yarim pogaca
2 lt su ve leslie ile 4 miles
Bu arada kizlar reglim iyice yaklasti ve ben kilo vermek yerine almaya basladin bu duruma sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?