Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynı durum bende de aşikar napcan bacım bu iş böyleymiş...nev sen niye gitmedin memlekete okulda işler bitmedi mi kuzum niye bekliyosun...
Canım 1 temmuza kadar seminerlerimiz oluyor ya,ondan burdayım ama bu yıl 1 temmuza kadar beklemiycem,25-26 haziran gibi gitmeyi planlıyorum.
Çok iyi düşünmüşsün bitanem,destek olursan daha rahat verir ablasıyla.
nevimmmmm kuzum niye ses vermiyosunnnnn bana...ağlarım haa
Film izliyordum hayatım,görmemişim yazdığını.Şu -Ya Sonra-filmi var ya Özcan Deniz'in onu izledim.Yeni gördüm yazdıklarını mavişimmmm

iimm canım sen nasılsınn...ben yuvarlanıp gidiom yani bazen aklım almıyor nasıl hayatta kalıyorum die ne kadar bela varsa cekiyorum üzerime doğru
Allah beterinden saklasın canım benim.Ben de hep aynı,bazen iyi bazen kötü gidiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

hayırdır canım ya ne sıkıntın var paylaşmak istersen seve seve seni dinlerim hatta elimden gelen bişi olursada yaparım tatlım

Allah beterinden saklasın canım benim.Ben de hep aynı,bazen iyi bazen kötü gidiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

kızlar iim şükür kötü giden bişi yok işte sadece hastalıklşar peşimi bırakmıyor anlamıyorum hiç bişi olmasa zehirleniyorum cekiyorum kötü şeyleri üzerime öyle bi olayım var
gecen gün tarım ilacından zehirlendim 2 gün sonra baska bişi olur cok garip ama hep böyle oluyorr

geçmiş olsun meyvem

geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm bir de negatif düşüncelerle dolu olunca böyle olur hem olumsuzlukları çekersin hemde her şey sana kötü gelir aslında senin bir an önce mutlu olacağın şeyler yapıp böyle düşünmen lazım

ayyy co güzel caniiim.evlilik yildönümünüz kutlu olsun.nice nice mutlu huzurlu yillara............

ayrica slayt gösterisini bende yapmistim seneler önce esime.cok güzel olmustu

aaaaa gecmis olsun meyveeeee.demek zehirlendinneyseki bisey olmamis .

kizlar dün kamptan geldik.coooooook güzeldi.ben hatta etkisinde kaldim.insallah seneye yine gitmek istiyorum Allah nasip ederse

annemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
gözün aydın canıım...
günaydın sekerlerrr

Günaydın canım.Nasılsın,nasıl gidiyor hayat?

Hazırızzzzzzzzz

Günaydın canım.Günümüz ve haftamız hayırla geçsin inşallah...
günaydın kızlaaaar...mutlu haftalaaar....

iimm canım sen nasılsınn...

ben yuvarlanıp gidiom yani bazen aklım almıyor nasıl hayatta kalıyorum die ne kadar bela varsa cekiyorum üzerime doğru
öyle deme meyvem...her şerde bi hayır vardır...

geçmiş olsun canım...allah korumuş...

mutlu bir hafta diliyorum.Dunku menum:Kahvaltieynir,5 -6zeytin,1,5 yumurta,1,5 pogaca,domates,salatalik,bitki cayi
Ogle:5-6 kasik sebze yemegi,1 kase pilav
Ara:meyve
Aksam:8 kasik sebze yemegi,8 kasik pilav
Cayla beraber 1 kurabiye,yarim pogaca
2 lt su ve leslie ile 4 miles
Bu arada kizlar reglim iyice yaklasti ve ben kilo vermek yerine almaya basladin bu duruma sinir oluyorum

kizlar dün kamptan geldik.coooooook güzeldi.ben hatta etkisinde kaldim.insallah seneye yine gitmek istiyorum Allah nasip ederse
ay ne güzel ya sevindim güzel vakit geçirmene
evet canim öyle oldu gercekten.cok iyi geldi.seneyi resmen iple cekicem.
ganfed cok yoruldu bebekten dolayi ama benim icin güzeldi
off evet ya bebek olunca zor oluyor yoruyor insanı

evet öyle olur ama napıcaksın olmaması daha kötü bitince belli olur kilon zaten üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…