Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy cok guldum yaa..Allah etmesin kizz....sonunda senin esin sana tekrardan asik olacak..bende Lokmani yoldan cikarticam :78::78::78:abowww ne terbiyesiz bir kiz oldum ciktim len benn

telaslanma kiz kimse duymadi sadece kulagima fisildadin yani ne guzel olur esim bana tekrar asik olsa lokmanda kapinda kul köle olsademi ama

cok güzel anlatmisin kendini canim.bende artik kilo veremeyisimi hatta alisimi hep bu yasadigim stres ve belirsizlige bagliyordum.eminimki evi bulunca ve esimin basvurdugu bir is var,oda olursa benim stresim bitecek.innnnnnsallahhhhhh.o zaman bende patir patir kilo veririm insallah

cemile evleniyoo..nihayet karar verdi....

ama burnundan geldi yazik Cemile'nin yine yaaaa.pislik Ali herseyi mahvetti yine.ama var ya dün iyi agladim.tüm dizi boyunca bögüre bögüre agladim.mahvoldum aglamaktan.offff tekrar baslamasini nasil bekliycem ben simdi yaaaa.bari ev bulsamda onunla ugrasip dursam:95:

insallah canim hedefine ulasirsin dediklerini tek tek yapma firsati bulursun .veee veee en onemlisi bol bol kilo atarsin ustunden basari seninle olsun tatlim

günaydın kızlaaaar..ben pazar yolcusuyuum..kendinize iyi bakııın.....

olsun canim gonuller bir olduktan sonra biz boylede anlasiriz

kocamı öldürsem ne olur yaa az sonra aile faciası başlıoooooooo allahımm sen beni kontrol et paralıycam herifiiii....annem geldi adam değişti genee offff

daha demin bir dakika önce 13 ziyaretcimiz vardi.Aman Alla'im bu neeee.$oklardayim.su an 6 kaldi.ama demin rekordu herhalde

Son düzenleme:

ay ay ay incelmismi benim canim olmayanlar artik bolmu geliyor . harikasin canim darisi digey kilolarinin basina onlarda en kisa zamanda gider ve istedigin kilolarla hava atarsin

daha demin bir dakika önce 13 ziyaretcimiz vardi.Aman Alla'im bu neeee.$oklardayim.su an 6 kaldi.ama demin rekordu herhalde

offf azeri ya sinirlerim iyice yıprandı benim ev işi nedeni ile bi an önce bulsaydık hele ben evi topladım resmen erkenden bulurum diye ama...

valla kizlar dun bende baktim diziye ama hic bisey anlamadim bir esim car car konustu bir kizim bir oglum rahat vermediler yane izledim diyebiliyom ne izlemedimansaa nin taktigini bendemi uygulasam ne

offf azeri ya sinirlerim iyice yıprandı benim ev işi nedeni ile bi an önce bulsaydık hele ben evi topladım resmen erkenden bulurum diye ama...

off canim yaaaa,ikimizinde durumu ayni.Allah'im ikimizinde gönlüne göre versin.ben daha toparlanmadim ama olur olmaz hemen basliycam.bir ev baktik,ordan cevap bekliyoruz.buradada cok gicik canim yaaa.gidip bir ev begeniyorsun,ondan sonra bekliyorsunki o evi sana vereceklermi vermeyeceklermi.amaaaaaaaa olur olmaz ilk size söylüycem ilk

2011-06-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221 akşam
[2] Ekmek 2 DİLİM 130 sabah
[3] Sarelle 30 gr 72 sabah
[4] Yaz Türlüsü 2 PORSİYON 442 öğlen
[5] Şeker (küp) 5 ADET 97.5 içtiğim çaylerın
[6] Kiraz 100 gr 72 ikindi
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163 akşam
[8] Lavaş 1 ADET 100 akşam
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 akşam
[10] Ülker Gofret (vanilyalı) 1 ADET 69.18 akşam
[11] Şeker (küp) 3 ADET 58.5 çaylarrrrrr
Toplam : 1493.18 kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…