kiz senin kac kilon varda fidan olacaksinzaten fidansin..5lerin icinde olsam daha ne isterim..lokmani kapida beklerim
ayyy cok guldum yaa..Allah etmesin kizz....sonunda senin esin sana tekrardan asik olacak..bende Lokmani yoldan cikarticam :78::78::78:abowww ne terbiyesiz bir kiz oldum ciktim len benn
Iyi aksamlar kizlar.Bugun biraz rahatsizim.Sabah bulundugum yerde wc temiz olmadigi icin gitmedim.Simdide idrar yollarim agriyor.Su rahatsizligim gecmedi bir turlu.Cok giremem bu aksam herhalde...
cok güzel anlatmisin kendini canim.bende artik kilo veremeyisimi hatta alisimi hep bu yasadigim stres ve belirsizlige bagliyordum.eminimki evi bulunca ve esimin basvurdugu bir is var,oda olursa benim stresim bitecek.innnnnnsallahhhhhh.o zaman bende patir patir kilo veririm insallahAzminle gurur duyuyorum güzel kaptanım.
Asla tüyo vermem,cuma akşamına kadar :86:
Kızlar bu akşam söylemesi ayıptır tavuk göğsü közlüyordum kendime.Şeytan dürttü yanına da 1 çay bardağı pilav yaptım.Yedim.Eskiden beni yemek yemekten çok mutlu eden birşey yoktu.Yedim ve inanılmaz bir ağrı,şişkinlik ve vicdan azabı hissettim.Anladım ki birşeyler değişiyor.Anladım ki artık yola çıkmışım karar anlamında.Şimdi şöyle bir birkaç haftamı değerlendirdim.Ben 16 haftada yani ortalama 115 günde tam 14 kilo verdim.Son 4 haftada ise yalnızca 2 kilo verdim.Bunun sebeplerini düşündüm.Şu sonuçlar çıktı:
*Son 4 haftada aşırı hassas ve stresliydim.Nöbet nöbet gelen ağlama krizleri ve stresten doğan öfke nöbetleri direncimi çok düşürdü.Bırakın kilo vermeyi,almamayı kar bilecek bir buhrana girdim.
*6 aydır olmayan özel günüme girdim.Uzun süre olmamasından dolayı olağanüstü bir ağrım oldu,bırakın sporu bacağımı bile oynatamadım.
*Komşularım gruplaşmış durumda.Yürüyüşe beraber gittiğim gruptan bazı saçmalayanlar oldu,gitmediğim gruptan da onlarla gitmediğim için küsenler.Ben de öfkelendim ve hay sizinle spora gidene diyip dışarı yürüyüşlerimi bıraktım.Evde yürümeye devam etsem de spor ivmem düştü.
*Son 4 haftada az su içtim.
*Veeeee son 4 haftada çok fazla davete icabet etmem gerekti.
Demekki neymiş?Stres diyetin başlıca düşmanıymış.Sporsuz ve susuz olmuyormuş.Diyet yalnızca yemekten değil;bazen insandan sosyal çevreden de feragat etmekmiş elbette dozunda.
Ve kararlarım:
*Öncelikle 25 haziran cumartesi evime gidiyor ve iş hayatının yalnız yaşamanın stresinden 70 günlüğüne ayrılıyorum.
*İlk 8 gün annemlerle beraberim.Bu sürede Onları da rahatsız etmeyecek şekilde Muzaffer Kuşhan'ın sağlıklı diyetini yapıcam.8 gün.
*Sonra annemler 10 günlüğüne hastahanede kalacaklar kontroller için.O süreçte evde yalnızım.İşte o 10 günlük süreçte de kısa limitli yapıldığında önerilen İsveç diyetini yapıcam.Evde olduğum için diyetlerin ağırlığı ya da 3 lt suyu tüketmek,spor yapmak daha kolay olacak.Velhasıl 25 haziranda yepyeni bir diyet maratonuna başlıyorum.Bambaşka bir Nev göreceğinize söz veriyorum.
Bu arada unutmadan söyleyim,cumartesi akşamı yola çıkıyorum,o yüzden cumartesi yokum 1 günlüğüne kaptanım.
cemile evleniyoo..nihayet karar verdi....
Azminle gurur duyuyorum güzel kaptanım.
Asla tüyo vermem,cuma akşamına kadar :86:
Kızlar bu akşam söylemesi ayıptır tavuk göğsü közlüyordum kendime.Şeytan dürttü yanına da 1 çay bardağı pilav yaptım.Yedim.Eskiden beni yemek yemekten çok mutlu eden birşey yoktu.Yedim ve inanılmaz bir ağrı,şişkinlik ve vicdan azabı hissettim.Anladım ki birşeyler değişiyor.Anladım ki artık yola çıkmışım karar anlamında.Şimdi şöyle bir birkaç haftamı değerlendirdim.Ben 16 haftada yani ortalama 115 günde tam 14 kilo verdim.Son 4 haftada ise yalnızca 2 kilo verdim.Bunun sebeplerini düşündüm.Şu sonuçlar çıktı:
*Son 4 haftada aşırı hassas ve stresliydim.Nöbet nöbet gelen ağlama krizleri ve stresten doğan öfke nöbetleri direncimi çok düşürdü.Bırakın kilo vermeyi,almamayı kar bilecek bir buhrana girdim.
*6 aydır olmayan özel günüme girdim.Uzun süre olmamasından dolayı olağanüstü bir ağrım oldu,bırakın sporu bacağımı bile oynatamadım.
*Komşularım gruplaşmış durumda.Yürüyüşe beraber gittiğim gruptan bazı saçmalayanlar oldu,gitmediğim gruptan da onlarla gitmediğim için küsenler.Ben de öfkelendim ve hay sizinle spora gidene diyip dışarı yürüyüşlerimi bıraktım.Evde yürümeye devam etsem de spor ivmem düştü.
*Son 4 haftada az su içtim.
*Veeeee son 4 haftada çok fazla davete icabet etmem gerekti.
Demekki neymiş?Stres diyetin başlıca düşmanıymış.Sporsuz ve susuz olmuyormuş.Diyet yalnızca yemekten değil;bazen insandan sosyal çevreden de feragat etmekmiş elbette dozunda.
Ve kararlarım:
*Öncelikle 25 haziran cumartesi evime gidiyor ve iş hayatının yalnız yaşamanın stresinden 70 günlüğüne ayrılıyorum.
*İlk 8 gün annemlerle beraberim.Bu sürede Onları da rahatsız etmeyecek şekilde Muzaffer Kuşhan'ın sağlıklı diyetini yapıcam.8 gün.
*Sonra annemler 10 günlüğüne hastahanede kalacaklar kontroller için.O süreçte evde yalnızım.İşte o 10 günlük süreçte de kısa limitli yapıldığında önerilen İsveç diyetini yapıcam.Evde olduğum için diyetlerin ağırlığı ya da 3 lt suyu tüketmek,spor yapmak daha kolay olacak.Velhasıl 25 haziranda yepyeni bir diyet maratonuna başlıyorum.Bambaşka bir Nev göreceğinize söz veriyorum.
Bu arada unutmadan söyleyim,cumartesi akşamı yola çıkıyorum,o yüzden cumartesi yokum 1 günlüğüne kaptanım.
ah canım geldim ama geç oldu..karşılamadık yine....
senin lokman bu arada boş durmamış desene gülüüm..
maşallah gülüm sporda birincisin kesiin...tr de lokman değil herkes çarpılcak seni görünce kesin..ist. a geliyormusun tr de nereye gidiyorsun ....
geçmiş olsun ipek.....
analizin çok güzel nev..sorunu farketmek çözümün yarısı derler..sende önümüğzdeki haftalarda iyi kilo vericeksin demek bu.....
kocamı öldürsem ne olur yaa az sonra aile faciası başlıoooooooo allahımm sen beni kontrol et paralıycam herifiiii....annem geldi adam değişti genee offff
kızlar bugün moralim süper niyemi...dün odamı temizledim gardropun üstünde valizde giyilmeyen eşyalar vardı çıkardım...6-7 yıl önce yeşilköy pazarından aldığım bi pantalon vardı dar mar bi iki giymiştim sonra biraz daha kilo alınca olmamaya başladı o valize koymuşum bi baktım orda atıcaktım deniyim dedim bugün giydim...amaniiiin ne göriiim....pantalon bos boool...bugün dışarı çıkarken giydim çekiştirmesem habire kayıp duruyoooo....ablamlara gösterdim şoook oldular.....ne kadar farketmişim yaaa...
bundan iyi doping mi olur.....
bu arada yarın yine yeşilköy pazarına gidiyoruuum...siparişi olan söylesiiin....
günaydın kızlaaaar..ben pazar yolcusuyuum..kendinize iyi bakııın.....
kocamı öldürsem ne olur yaa az sonra aile faciası başlıoooooooo allahımm sen beni kontrol et paralıycam herifiiii....annem geldi adam değişti genee offff
daha demin bir dakika önce 13 ziyaretcimiz vardi.Aman Alla'im bu neeee .$oklardayim. su an 6 kaldi.ama demin rekordu herhalde
ama burnundan geldi yazik Cemile'nin yine yaaaa.pislik Ali herseyi mahvetti yine.ama var ya dün iyi agladim.tüm dizi boyunca bögüre bögüre agladim.mahvoldum aglamaktan.offff tekrar baslamasini nasil bekliycem ben simdi yaaaa.bari ev bulsamda onunla ugrasip dursam:95:
ganfed huuuuuuuuuuuuuuuu
naptin kiz toparlandinmi.
offf azeri ya sinirlerim iyice yıprandı benim ev işi nedeni ile bi an önce bulsaydık hele ben evi topladım resmen erkenden bulurum diye ama...
daha demin bir dakika önce 13 ziyaretcimiz vardi.Aman Alla'im bu neeee .$oklardayim. su an 6 kaldi.ama demin rekordu herhalde
evet canim toparlandim fi
rtina gibi esiyom baksana hele bu haftada kilo verirsem deymeyin keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?