hehehe biz cogalinca tirsip kactilar . hey masallah bak bak hic ziyaretcimiz yok
off canim yaaaa,ikimizinde durumu ayni.Allah'im ikimizinde gönlüne göre versin.ben daha toparlanmadim ama olur olmaz hemen basliycam.bir ev baktik,ordan cevap bekliyoruz.buradada cok gicik canim yaaa.gidip bir ev begeniyorsun,ondan sonra bekliyorsunki o evi sana vereceklermi vermeyeceklermi.amaaaaaaaa olur olmaz ilk size söylüycem ilk
ayyy valla yaaa.$u 55 i kirmani vallahi bende heyecanla bekliyorum.bende göbek aticam 54 leri görürsen
sabah bir tost ,1yumurta haslanmis,yarim muz bir bardak su
ben anlamiyorum,bu kadar milletin ilgisini niye cekiyoruz.
inşallah bi an önce hayırlı uğurlu birer ev buluruz
inşallah bi an önce hayırlı uğurlu birer ev buluruz
ne olacak canim ya bence digerlerinde bizde olan muhabbet yok ta ondan ilgi cekiyoruzkilo vermesekte
bende su an elimde bir kase sütlü kellogs yiyorum
degilmi canim kesin ondandir.masallahlar olsun,bu kadar iyi anlasmamiz,tatli sohbetlerimiz,$akalarimiz,birbirimize yardimlarimiz,tesellilerimiz,hep digerlerinin dikkatini cekiyor demekki.
Teşekkür ederim Doğa'm,canım ablam.İnşallah;amelin yarısı niyetmiş.Niyetimizi kuşandık,Rabbim de yardım ederse hedefe koşucaz inşallah.nevim sen akıllı kızsın vesselam yolunu çizmişsin bizede başarılar demek kalıyor
İnşallah Azerim inşallah.Gerçekten stres denilen hastalık herşeyin düşmanı.Kimi insan üzülünce sinirlenince yiyemez,ben daha beter saldırırım herşeye.Madem teşhisi koyabiliyoruz,demek ki tatbik de yakın.
cok güzel anlatmisin kendini canim.bende artik kilo veremeyisimi hatta alisimi hep bu yasadigim stres ve belirsizlige bagliyordum.eminimki evi bulunca ve esimin basvurdugu bir is var,oda olursa benim stresim bitecek.innnnnnsallahhhhhh.o zaman bende patir patir kilo veririm insallah
İnşallah bitanem,bütün takımım için yürekten diliyorum ben de.insallah canim hedefine ulasirsin dediklerini tek tek yapma firsati bulursun .veee veee en onemlisi bol bol kilo atarsin ustunden basari seninle olsun tatlim
Canım dualarım seninle,inşallah en yakın zamanda en güzel evi bulacaksın.offf azeri ya sinirlerim iyice yıprandı benim ev işi nedeni ile bi an önce bulsaydık hele ben evi topladım resmen erkenden bulurum diye ama...
Canım ablam,1500 kalorilik diyet mi yapıyorsun sen,yoksa düne özel miydi?2011-06-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221 akşam
[2] Ekmek 2 DİLİM 130 sabah
[3] Sarelle 30 gr 72 sabah
[4] Yaz Türlüsü 2 PORSİYON 442 öğlen
[5] Şeker (küp) 5 ADET 97.5 içtiğim çaylerın
[6] Kiraz 100 gr 72 ikindi
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163 akşam
[8] Lavaş 1 ADET 100 akşam
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 akşam
[10] Ülker Gofret (vanilyalı) 1 ADET 69.18 akşam
[11] Şeker (küp) 3 ADET 58.5 çaylarrrrrr
Toplam : 1493.18 kal
afiyet olsun canim gitsin o karayaglar gitsin
su an giden bir karayagim yok maalesef canim.ama islerim yolunda bir gitmeye baslasin,o zaman kimse tutamaz beni.o zaman izin alip ayrilicam kesin.ondan sonra bir dönücemkiiiiiiiii bayaa zayiflamis sekilde.eminim.cünkü ben mutlu olunca kilo verenlerdenim.üzgün oluncada alanlardan
fistiklar siz sohbet ede durun ben bir spor yapip gelem
Teşekkür ederim Doğa'm,canım ablam.İnşallah;amelin yarısı niyetmiş.Niyetimizi kuşandık,Rabbim de yardım ederse hedefe koşucaz inşallah.
İnşallah Azerim inşallah.Gerçekten stres denilen hastalık herşeyin düşmanı.Kimi insan üzülünce sinirlenince yiyemez,ben daha beter saldırırım herşeye.Madem teşhisi koyabiliyoruz,demek ki tatbik de yakın.
İnşallah bitanem,bütün takımım için yürekten diliyorum ben de.
Canım dualarım seninle,inşallah en yakın zamanda en güzel evi bulacaksın.
Canım ablam,1500 kalorilik diyet mi yapıyorsun sen,yoksa düne özel miydi?
bendeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu oluyum aklıma gelmez yemeksu an giden bir karayagim yok maalesef canim.ama islerim yolunda bir gitmeye baslasin,o zaman kimse tutamaz beni.o zaman izin alip ayrilicam kesin.ondan sonra bir dönücemkiiiiiiiii bayaa zayiflamis sekilde.eminim.cünkü ben mutlu olunca kilo verenlerdenim.üzgün oluncada alanlardan
kolay gelsin canımfistiklar siz sohbet ede durun ben bir spor yapip gelem
Ablam ben 1300 kalorilik diyet yaparak başladım diyete,şimdi ise 1000-1100 ortalama.Şimdi sen ortalama 90 kilosun.Günlük kalori ihtiyacın bu mantıkla 90.20=1800 kalori.Şimdi sen 1500 alırsan,haftada en fazla 500 kalori veririsin.Bu kaloriyi 1200-1300 e indirgersen ve spor yaparsan haftada 1 kilo atarsın ablam.7000 kalori=1 kgben de her sıkıntıda stresde yerken buluyorum kendimi
inş canım ya hedefine ulaşırsın
nev çok mu olmuş 1500 niye öyle dedin bi de ben akşam şiştim resmen çok yedim hissi yane
Yapmaaaaa.Çiçeğim Kırmızım sana daha net bilgi verir ama haftada bir gün kilonu yazsan bile yeter.Sen kopma takımdan bence,girebildikçe yazarsın.Zaten pc yanında.Haftada 1 gün de bildirim yaparsın.Kırmızımla konuş bi bence,yazın takımdan kopmamak hepimizin yararına olur.Makul bir yol bulunur.günaydın arkadaşlar
size bir haberim var ben seminere gidiyorum 3 haftalığına ondan sonrada izne ayrılacağım tatil planlarım var yani listeye alınmadan izin istemek durumunda kalıyorum gerçi pc yi yanımda götürüyorum fırsat buldukca yazarım ama tartılma durumum olamıyacak biraz önce diyetisyenimle konuşup randevu günlerini değiştirdim öğleden sonrada diyetisyene gidip durumu iyice netleştireceğim yani durum bundan ibaret kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?