- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
evet cok zorladim diyet spor guzel kilo vermistim
ama kullandigim ilaclarinda etkisiyle koruyamadim kilomu
neyse bundan sonrasi ins. daha guzel olacak
yaz tatilinden yeni donduk canim
erken yaptik tatilimizi
butun yaz buralardayim yani
kirmizigul simdi disariya cikmaliyim formu uygun zamanda doldururum tekrar
arkadaslarlada tanisiriz en kisa zamanda
Selammm güzellerrr....
Hiç korkma.Sen ve takımım bana güvenirseniz size bir ramazan diyeti yazarım,hem açlık nedir unutursunuz.Hem de takır takır gider kilolar.Bana da çok dua edersiniz< sonraayyy nevcim, ne guzel ya..ben hala tereddutteyim...ilk defa trde oruc tutucam..burdakiler zorlanirsin trnin yazi agirdir yapamaz bayilirsin kalirsin diyorlar..acikcasi benimde gozum korkmuyor degil okadar saat acliga..birde nasil diyet yapicam diye dusunuyorum..trde okadar tatliiii seyler varken..enbastada kiraz ve karpuz..sonra yaz helvasi..offff korkusu simdiden sardi beni:18::18::18::18:
Sevgiler bizden efendim,hoşgeldiniz.Ben de Nev.Zamanla tanışır kaynaşırız ama kısa bir özet geçmek gerekirse;30 yaşındayım,öğretmenim.1 şubattan beri diyetteyim.2 aydır da 7. takımla beraber yoluma devam ediyorum.Tam 5 ayı bitirdim ve 5 ayda 16.5 kilo verdim.Hedefim 1 yılda 40 kilo vermekti.Umarım başarırım,umarım omuz omuza başarırız.kirmizigul tesekkurler canim mesajini bugun okudum
tanimayanlar icin, ben gecen yil sonu hedef kiloma ulasmadan mezun olmustum
zamanimda kirmizigul saferan ve azerikizi vardi
suanda yeni arkadaslar cogunlukta benim icin
herkese sevgilerimi sunuyorum
bugunden itibaren diyet olayina baslamis bulunmaktayim
zira vermis oldugum kilolarin bir kismini geri aldim malesef..
Offf harika vermişsin canım ya.Bir müsait zamanında anlatır mısın neler yaptın,hangi yöntemleri denedin,en çok hangisinin faydasını gördün?Çok sevinirim aydınlatırsan.
canim ben aralik ortasinda mezun oldum
6 ayim bitti yani
kilo olarakta 79 ile baslayip 62.9 ile mezun olmustum
suanki kilom 69 ile 69.6 arasinda gidip geliyor
Selam balım...Selammm güzellerrr....
Ganfed'im sen nerdesin bitanem ya,bildirim yaptığını da görmedim bugün,gelmedin de.Bi yaramazlık yok demi canım?a.s canim nasilsin
Hiç korkma.Sen ve takımım bana güvenirseniz size bir ramazan diyeti yazarım,hem açlık nedir unutursunuz.Hem de takır takır gider kilolar.Bana da çok dua edersiniz< sonra
Sevgiler bizden efendim,hoşgeldiniz.Ben de Nev.Zamanla tanışır kaynaşırız ama kısa bir özet geçmek gerekirse;30 yaşındayım,öğretmenim.1 şubattan beri diyetteyim.2 aydır da 7. takımla beraber yoluma devam ediyorum.Tam 5 ayı bitirdim ve 5 ayda 16.5 kilo verdim.Hedefim 1 yılda 40 kilo vermekti.Umarım başarırım,umarım omuz omuza başarırız.
Offf harika vermişsin canım ya.Bir müsait zamanında anlatır mısın neler yaptın,hangi yöntemleri denedin,en çok hangisinin faydasını gördün?Çok sevinirim aydınlatırsan.
Selam balım...
Ganfed'im sen nerdesin bitanem ya,bildirim yaptığını da görmedim bugün,gelmedin de.Bi yaramazlık yok demi canım?
Oyyyyy,Allah nice uzun hayırlı yaşlar nasip eylesin Ganfed'imyok tatlim yaramazlik bugun benim dogum gunumdu onunla mesguldum ondan yoksa ben harikayim
Tutucam bitanem.Sen,ben ve Kırmızım dışında spor yapan yok şu an ama,tutcam yine de.Yarın açıklayım diyorum.Bu akşam da yapılanlar eklensin diyecanim hala tutacakmisin spor listesini yoksa tatilden sonrayami birakalim sporu
İyi geceler kuzummmmmherkese iyi geceler ve tatildekilerede iyi tatiller guzel takimimin guzide üyeleri
Sevgiler bizden efendim,hoşgeldiniz.Ben de Nev.Zamanla tanışır kaynaşırız ama kısa bir özet geçmek gerekirse;30 yaşındayım,öğretmenim.1 şubattan beri diyetteyim.2 aydır da 7. takımla beraber yoluma devam ediyorum.Tam 5 ayı bitirdim ve 5 ayda 16.5 kilo verdim.Hedefim 1 yılda 40 kilo vermekti.Umarım başarırım,umarım omuz omuza başarırız.
Offf harika vermişsin canım ya.Bir müsait zamanında anlatır mısın neler yaptın,hangi yöntemleri denedin,en çok hangisinin faydasını gördün?Çok sevinirim aydınlatırsan.][/COLOR]
kirmizigul tesekkurler canim mesajini bugun okudum
kirmizigul tesekkurler canim mesajini bugun okudum
Rana'cım ben diyetimin ilk 3 ayında kalori sayımı diyeti yaptım yaklaşık 1300 kalorilik,yanında da hergün ortalama 45 dakika spor ve 3 ayda toplam 12 kilo verdim.Sonra 5 günde 5 kilo diyeti yapma gibi bir gaflete düştüm;hem yalnızca 1 kilo verdim,hem de metabolizmam yavaşladı.Sonra karpuz diyeti filan yaptım detokslar filan derken öyle de 2.5 kilo verdim,bu hafta da 1200 kalorilik hesaplamayla yaklaşık 1 kilo verdim;böylece etti 16.5.Yani bunları şu sebeple yazdım,ben en çok kalori sayımı diyeti ile başarıya ulaştım hem de hiç aç kalmadan.Ama bu diyet sporsuz asla kilo verdirmez.Şimdi senin de küçük bebeğin var,spor yapman zor.Elimde işte bu noktada sana göre muhteşem bir diyet var.kizlar suan icin diyete daha tam anlamiyla baslayamadim
nasil bir diyet secerim hangi yolu izlerim karar vermis degilim
bu sefer yavas yavas gitsin kalici olsun istiyorum
sizler nasil bir yol izliyorsunuz??
birde spor diyette cok onemli
onceki diyetimde deli gibi spor yapiyordum
benim birbucuk yasinda kizim var
evde yapmama izin vermiyor
simdilik disarida 45 dakikalik yavas tempoda yuruyuskere basladik bakalim
kizlaaaaar napeyonuz huuuuuuuuuu.bana yardima gelen varmiiiiii?ay ben cok acele ettim galiba herseyi topladim bile.tüm dolaplari bosalttim kartonlara,valizlere.sadece iki hafta icinde giyineceklerimizi biraktim.sevincten heyecandan dolaplarda bisey kalmadi.elimden gelse dolaplarida sökmeye baslicamda onu beceremem daha iki hafta var ve ben hazirim.ayyyy kizlar sali günü yeni evimin anahtari elime geciyor veeeeee tadilata falan basliycaz o günü.hemen sali olsun istiyorum.cok heyecanliyim
Ayyy canım benim ya,senin mutluğun harflerinden akıyor ve bu da beni çok mutlu ediyor.Hayırlı olsun canım.Elbette hayatta iniş çıkışlar var ama,Rabbim biliyor ya,mutluluk da ne tatlı yaaaakizlaaaaar napeyonuz huuuuuuuuuu.bana yardima gelen varmiiiiii?ay ben cok acele ettim galiba herseyi topladim bile.tüm dolaplari bosalttim kartonlara,valizlere.sadece iki hafta icinde giyineceklerimizi biraktim.sevincten heyecandan dolaplarda bisey kalmadi.elimden gelse dolaplarida sökmeye baslicamda onu beceremem daha iki hafta var ve ben hazirim.ayyyy kizlar sali günü yeni evimin anahtari elime geciyor veeeeee tadilata falan basliycaz o günü.hemen sali olsun istiyorum.cok heyecanliyim
Ankara,benim yeryüzünde gelecekta yaşamayı hayal ettiğim tek noktadır.Öyle severim.Ama tereddütlerini anlıyorum bitanem;bayan ailesinin yanı her zaman sorunsuzdur çünkü anne baba kızlarının mutluluğu için çırpınırlar geri planda kalırlar ama her ne hikmetse erkek ailesinin yanında olmak bazı sorunları getirebiliyor ve o kadar çok arkadaşım bunu yaşıyor ki.Erkek anneleri ve kızkardeşleri biraz değişik olabiliyor hükmetme konusunda.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin bitanem...allahım huzurla oturmak nasip etsin canım ...bende seneye şark görevimi tamamlayıp batıya döncem eşim ankaralı ankarayı çok istiyo gecen sene ewvde aldık ankaradan ama benim çok büyük tereddütlerim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?