Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin sekerler... Herkese iyi bir hafta dilerim.. Bol bol kilolar verilir insallah...
Bende yurumek icin erkenden kalktim hemen sizlere bakim dedim...

Buarada puuskutte sundugum oneriyi red etmiss.. Yarisma kurallarini bozarmis birlesme olursa.. Yani cok iyi bir fikir olarak gormemis (( saglik olsun kizlar... Biz canlanma adina yapmistik bu oneriyi.. Bizde boyle devam ederiz artik...

Sonra gorusuruz kizlar ben simdi kosu bandina geciyorum ve hepinizi cokkk opuyorun

hayırlısıyla taşın canım inş...yolun açık olsun herşey gönlüne göre olsun.....
boşveeer...sen allahtan hayırlısını iste canım yeter.........herşey allahtan...........

günaydın gülüüüm.....

günaydın kızlarr..........haftasonunu annemin yazlığında geçirdik kardeşlerimle çok yoruldum ama bugünde eminönüne gidicez ablamla misafir ya heryeri gezmek istiyor bende geziyorum bu sayede............

günaydın kızlarr..........haftasonunu annemin yazlığında geçirdik kardeşlerimle çok yoruldum ama bugünde eminönüne gidicez ablamla misafir ya heryeri gezmek istiyor bende geziyorum bu sayede............

oh oh oh ne guzel gez gez benim yerimede gezicinde kalmasin ablama surayida gerdirseydim keske dememek icin her yere gotur valla sonrasinda pisman oluyor insanohhh tatli tatli gezmeler .kiz gezerken arada mola verin bir dondurma yeyin benim icin accik havada:131:

reddedilmesine uzuldum ama en azidan sohbet icin gelsinler kilolarini yine kendi takimlarindan bildirirler oda olur demi:118:

kahvaltida bir kase meyveli musli yedim .yarim fincanda kahve ictim:)kahveyi pek sevmemde arkadas gelince mecbur kaldim kahve icmeye

Günaydın canım.Sağlık olsun Gülüm,biz hep burdayız
Günaydın canım,kardeşlik ne güzel şey ya,cümlelerin cıvıl cıvıl maşallah
gunaydin kizlar nasilsiniz.ben geldim hepinizi özledim ve kocamaaaaan öpüyorum
Biz de seni çok özledik Ganfed'immmmm,daha sık gellllll
reddedilmesine uzuldum ama en azidan sohbet icin gelsinler kilolarini yine kendi takimlarindan bildirirler oda olur demi:118:
Bence de mantıklı sohbete gelebilirler kardeş takımımız,sinerji olur
gününüz güzel olsun hatunlarrrr
Senin de güzel geçsin balımmmmm
Canlarım ben de bu güzel haftabaşı itibariyle Ramazana kadar sürecek Amerikan Kalp Vakfı diyetime başladım,cuma günü inşallah güzel sonuçlar görürüz hep beraber canlarım :76:

Son düzenleme:
Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesini seviyorum yaaaa İlk 20'de takımızdan 6 üye var,kapatalım kızlarrrr ilk 10'uuuuuuuuuuuu Gülüm ayrıca tebrik ediyorum seni bitanem 2. liğin için

Son düzenleme:
Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesini seviyorum yaaaa İlk 20'de takımızdan 6 üye var,kapatalım kızlarrrr ilk 10'uuuuuuuuuuuu Gülüm ayrıca tebrik ediyorum seni bitanem 2. liğin için

evet ya takimimiz mukemmel en cok bizim takimdan var galiba on siralarda
kjaptanim ikinciligini tebrik ediyorum sen harikasin

evet canim, hasretim ve takimida kabul ederse bence bir mahsuru yok..normal yazb oyu bizde takilip sohbet edilir ve cuma gunu listeler ayri yapilir...ama sohbet icin guzel olur bence

evet canim, hasretim ve takimida kabul ederse bence bir mahsuru yok..normal yazb oyu bizde takilip sohbet edilir ve cuma gunu listeler ayri yapilir...ama sohbet icin guzel olur bence
Evet Gülüm,bence de hoş olur.Kızlar ben şimdi yarım saatliğine kaçıyorum.Amerikan Kalp Vakfı diyetimin 1. gününün,2 öğünü olan haşlanmış tavuk ve salatayı yemeye gidiyorum.Yine gelirim yemekten sonra.Çok öpüyorum güzeller

kizlar ya moralim cok bozuk...tatile 20 gun kaldi ve ben 70 kiloyla gitmeyi hayal ediyordum..bunu basaramadim diye cok kiziyorum kendime...niye daha once diyete baslamadim diye...acaba gece gunduz spor yapsam yine inebilirmiyimki :26::26:

kizlar ya moralim cok bozuk...tatile 20 gun kaldi ve ben 70 kiloyla gitmeyi hayal ediyordum..bunu basaramadim diye cok kiziyorum kendime...niye daha once diyete baslamadim diye...acaba gece gunduz spor yapsam yine inebilirmiyimki :26::26:

valla bende deli gibi spor yapiyorum ama ise yararmi bilmiyorum bende en az 50 ile gitmek istiyorum:84::84::84:umarim ikimizde dilegimize kavusuruz

afiyet olsun tatlim insallah guzel sonuclar cikar cumaya

Gülüm sakın öyle düşünme hayatım,zararın neresinden dönülse kardır.Ben 1.5 sene önce 87 kilodaydım,ben de hayıflanıp duruyordum o zaman başlasaydım şimdi 69-70 kilo olacaktım diye.Ama hayır.Demek ki bizim için takdir edilen an buydu.Sen sporla verdiğin için zaten şu an 75 gibi gözüküyorsundur emin ol.Üzülmek yok canım,20 günde de 5 kilo atarsın rahat.Evet gece gündüz spor.Ben de bu akşam stadyuma gidip 5 km yürüyerek yürüyüş maratonuna başlıycam.Sabah 5,akşam 5 km yürüycem ve kurtulucazzzz bu kilo belasından
valla bende deli gibi spor yapiyorum ama ise yararmi bilmiyorum bende en az 50 ile gitmek istiyorum:84::84::84:umarim ikimizde dilegimize kavusuruz
İnşallah canım,hepimiz kurtuluruz inşallah.Yılmak yok,spora devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…