- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
hosgeldin canim.tekrar aramizdasin demek.bizlerden cogu tatile cikiyor.sizler devam edersiniz biz gelene kadar
hoşgeldin canıım...ben de yoğunum biraz ama genelde buralarda olurum inş....
sagol canim,insallah huzurla otururuz.ama tereddütlerini anlayamadim.nedenki?allahım huzurla oturmak nasip etsin canım ...bende seneye şark görevimi tamamlayıp batıya döncem eşim ankaralı ankarayı çok istiyo gecen sene ewvde aldık ankaradan ama benim çok büyük tereddütlerim var...
eveeeeet cok seviniyorum.ben daha simdiden mobilyalarimi nasil koyacagimi kafamda planliyorum sürekli.hayal kuruyorum.Allah'im pisman etmesin insallah.kimseye karsi utandirmasin.dün bir arkadasim bir laf söyledi biraz üzüldüm.dedi birde pisman oluyormussun gittigin sehirde ve buraya tekrar geri dönüyormussun dedi.bu yüzden diyorum Allah'im yüzümü kimsenin yaninda egmeAyyy canım benim ya,senin mutluğun harflerinden akıyor ve bu da beni çok mutlu ediyor.Hayırlı olsun canım.Elbette hayatta iniş çıkışlar var ama,Rabbim biliyor ya,mutluluk da ne tatlı yaaaa
Ankara,benim yeryüzünde gelecekta yaşamayı hayal ettiğim tek noktadır.Öyle severim.Ama tereddütlerini anlıyorum bitanem;bayan ailesinin yanı her zaman sorunsuzdur çünkü anne baba kızlarının mutluluğu için çırpınırlar geri planda kalırlar ama her ne hikmetse erkek ailesinin yanında olmak bazı sorunları getirebiliyor ve o kadar çok arkadaşım bunu yaşıyor ki.Erkek anneleri ve kızkardeşleri biraz değişik olabiliyor hükmetme konusunda.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin bitanem...
kirmizigulden haberi olan varmi??
bugun hic girmemis :26:
kizlaaaaar napeyonuz huuuuuuuuuu.bana yardima gelen varmiiiiii?ay ben cok acele ettim galiba herseyi topladim bile.tüm dolaplari bosalttim kartonlara,valizlere.sadece iki hafta icinde giyineceklerimizi biraktim.sevincten heyecandan dolaplarda bisey kalmadi.elimden gelse dolaplarida sökmeye baslicamda onu beceremem daha iki hafta var ve ben hazirim.ayyyy kizlar sali günü yeni evimin anahtari elime geciyor veeeeee tadilata falan basliycaz o günü.hemen sali olsun istiyorum.cok heyecanliyim
hosbulduk kizlar tesekkur ederim. insallah firsat buldukca girip destek olacagiz birbirimize.. :13:
Biraz gec kamis olsam da hosgeldin canim aramiza.Ins dedigin gibi beraber kurtulacagiz bu kilolardan
Ben yarın başlıyorum canım benim,hem sen de haftaya kadar etkili olup olmadığını tecrübe edersin benim sonuçlardan.Gerçekten oldukça doyurucu ve direk yağ yakımına yönelik bir diyet.nevcim diyet listesi icin tesekkur ediyorum
benim bu hafta yogun gecebilir
misafirlerim gelecek
ben misafirlige gidecegim vs.
ama gelecek olan hafta bu diyete baslayabilirim
Bak Azerim o arkadaşına çok kızdım şimdi.Cümlelerin altı okunduğunda her zaman çok ilginç sonuçlar çıkar.Arkadaşının niyeti de bu cümlenin altında gizli.Ya sevgisinden ya başka bir hırsla senin gitmeni istemiyor ve sana o cümleyle aslında dediği şu:-umarım gittiğin şehirde pişman olur ve buraya geri dönersin-diyor.Onun var ya ağzını yırtarım.Akranlarım,kardeşlerim,ablalarım;her zaman ama her zaman ağzı hayırla dolu olan insanlarla bir olalım.Ben çok korkarım insandan,maskeli insandan...Azerim sen bana güven;Allah seni gittiğine pişman etmeyecek.Yeni mekanda her daim hayır vardır canım...Cennete gitmiyorsun ki sorunsuz olsun.Elbette sorunlar da olacak,ama sen hiçbir zaman kabul görülen dileğin için pişmanlık duymayacaksın ciğerim...eveeeeet cok seviniyorum.ben daha simdiden mobilyalarimi nasil koyacagimi kafamda planliyorum sürekli.hayal kuruyorum.Allah'im pisman etmesin insallah.kimseye karsi utandirmasin.dün bir arkadasim bir laf söyledi biraz üzüldüm.dedi birde pisman oluyormussun gittigin sehirde ve buraya tekrar geri dönüyormussun dedi.bu yüzden diyorum Allah'im yüzümü kimsenin yaninda egme
Tabi paylaşırım bitanem.Akşama doğru güzelce düzenleyip eklerim isterseniz.Nevcim ben bugun ugradim cnm takima ama birsey yazmaya vaktim yoktu oyuzden gecmisi okuyup ciktkm hemen.. Ramazan icin onerecegin diyet listesini bizimlede paylasirmisin canim??
Buarada nevim sana msj yazmayi unuttum spor icin sende bugun daha aciklamamisken benim icin cuma gununede 140 dk yazarmisin canikom
Teşekkürler canım,ödem gerçekten can sıkıcı...Vücudunuzun şişmesini engelleyin!
Hava sıcaklıklarının aşırı arttığı durumlarda sıvı alımı da yetersizse vücutta ödemler oluşur. Göz kapakları, eller ve ayaklarda aşırı şişme, ağırlık artışı, bacaklarda aşırı terleme, yüksek kan basıncı ve nabız ödem durumunda görülen belli başlı belirtilerdir.
Ödemi engellemek için;
• Yeterli miktarda su tüketin. (2.5-3 litre).
• Su ile birlikte ayran, süt, taze sıkılmış meyve ve sebze suları, kefir gibi içeceklerden yararlanın.
• Sodyum alımını azaltın. Yüksek sodyum sıvı tutumunu artırır.
• Tükettiğiniz besinlere dikkat edin. Karahindiba (dandelion), kabuklu armut, maydanoz, salatalık, elma, üzüm, kabak, portakal, tam tahıl ürünleri, yeşil yapraklı sebzeler, tarçın ve karanfille yapılmış çay, kiraz sapı, mısır püskülü, avokado yaprağından hazırlanmış karışım vücuttan ödemi atmaya yardımcıyken, salamura ve turşu gibi tuzlu yiyecekler, alkol, kola, kafein, çikolata, şeker, soya sosu gibi besinler, fazla protein ve süt ürünleri tüketimi, meyankökü içeren besinler vücutta ödemi artıran besinlerdir.
• Sağlıklı kilo diliminde yer alın. Fazla kilo damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına ve dolaşımın yavaşlamasına ve sonuçta vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olur.
• Egzersiz yapın. Düzenli fiziksel aktivite dolaşım sistemi için uyarıcıdır ve sıvı dengesini düzenlemeye yardımcıdır.
• Masaj yaptırın. Masaj vücudun ödeminin çözülmesine yardım eder.
Ben yarın başlıyorum canım benim,hem sen de haftaya kadar etkili olup olmadığını tecrübe edersin benim sonuçlardan.Gerçekten oldukça doyurucu ve direk yağ yakımına yönelik bir diyet.
Bak Azerim o arkadaşına çok kızdım şimdi.Cümlelerin altı okunduğunda her zaman çok ilginç sonuçlar çıkar.Arkadaşının niyeti de bu cümlenin altında gizli.Ya sevgisinden ya başka bir hırsla senin gitmeni istemiyor ve sana o cümleyle aslında dediği şu:-umarım gittiğin şehirde pişman olur ve buraya geri dönersin-diyor.Onun var ya ağzını yırtarım.Akranlarım,kardeşlerim,ablalarım;her zaman ama her zaman ağzı hayırla dolu olan insanlarla bir olalım.Ben çok korkarım insandan,maskeli insandan...Azerim sen bana güven;Allah seni gittiğine pişman etmeyecek.Yeni mekanda her daim hayır vardır canım...Cennete gitmiyorsun ki sorunsuz olsun.Elbette sorunlar da olacak,ama sen hiçbir zaman kabul görülen dileğin için pişmanlık duymayacaksın ciğerim...
Tabi paylaşırım bitanem.Akşama doğru güzelce düzenleyip eklerim isterseniz.
Teşekkürler canım,ödem gerçekten can sıkıcı...
Elbette fiziksel nedenleri de olabilmekle birlikte canım;nazar veya gaflet de olabilir.Bir de tabi toplanıyorsun yorgunluk,mutlu ve heyecanlısın bu da adrenalin patlaması ve paralel olarak ağırlığı getiriyor.Birkaç gün sabah uyandığın ilk anda ılık duş alırsan ve uyurken de abdestli olursan geçecektir diye düşünüyorum Azerim..kizlar iki gündür üzerime acayip bir agirlik var.gözlerim agriyor resmen.sürekli uyumak istiyorum.cözemedim ya,acaba guatir ilacimin dozu azmi gelmeye basladi.doktora bir görüneyim hem tasinmadan.
nevim benim eşim ailesine pek bağlıdır babasından çok çekinir annesinin kuzusudur zamanla biraz attı bazı huyları ama evliliğimizin ilk iki senesi bi bebekle uğraiır gibi uğraştım sabırrrr sabırr dedim hep son nokktalara kadar susmayı bildim ankarayı biliyosan eğer kiralar pahalı normalde bizim amacımız yatırımdı ama kayın babam saolsun kendi evlerine yakın etimesgut tarafından ev bulup aldırdı bize ankaranın başka bi semtinde en az 600-700 lira kiraya gidecek eve 350 tl kira alıyoruz bizim maksat neydi adamcağız gene saolsun büyüğümdür... ne diyimm yaaa... bilmiyorum en yakın arkadaşım kayseride calışıo orasıda çok cazip gelio ama uzak yaa malatyadan bi farkı yok bana göre amaaaan bu mevzu uznn bitmezz canımın içii....Ayyy canım benim ya,senin mutluğun harflerinden akıyor ve bu da beni çok mutlu ediyor.Hayırlı olsun canım.Elbette hayatta iniş çıkışlar var ama,Rabbim biliyor ya,mutluluk da ne tatlı yaaaa
hayırlısıııı herşeyin hayırlısı ya rabbimmm....
Ankara,benim yeryüzünde gelecekta yaşamayı hayal ettiğim tek noktadır.Öyle severim.Ama tereddütlerini anlıyorum bitanem;bayan ailesinin yanı her zaman sorunsuzdur çünkü anne baba kızlarının mutluluğu için çırpınırlar geri planda kalırlar ama her ne hikmetse erkek ailesinin yanında olmak bazı sorunları getirebiliyor ve o kadar çok arkadaşım bunu yaşıyor ki.Erkek anneleri ve kızkardeşleri biraz değişik olabiliyor hükmetme konusunda.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin bitanem...
aminn canım allah korusun gönlünü ferah tut....sagol canim,insallah huzurla otururuz.ama tereddütlerini anlayamadim.nedenki?
yukarda biraz anlattım tatlım ailevii ne yazıkki...evi aldığım yer kayınvalidemin görümcemin ve kaynımın evine 10 dk yürüme mesafesinde düşümdürüo bunlar beni benim dünyam eşim ve kızm üstünee onlarala beraber dünyam kalabalıklaşıcak döner mi bilinmezzz...
eveeeeet cok seviniyorum.ben daha simdiden mobilyalarimi nasil koyacagimi kafamda planliyorum sürekli.hayal kuruyorum.Allah'im pisman etmesin insallah.kimseye karsi utandirmasin.dün bir arkadasim bir laf söyledi biraz üzüldüm.dedi birde pisman oluyormussun gittigin sehirde ve buraya tekrar geri dönüyormussun dedi.bu yüzden diyorum Allah'im yüzümü kimsenin yaninda egme
selam kızlarr. 14. takımdayım. takımımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezalıyım.cezamda tüm takımların rezilliğimi görmesidir.hepimize güzel kilo vermeler
Elbette fiziksel nedenleri de olabilmekle birlikte canım;nazar veya gaflet de olabilir.Bir de tabi toplanıyorsun yorgunluk,mutlu ve heyecanlısın bu da adrenalin patlaması ve paralel olarak ağırlığı getiriyor.Birkaç gün sabah uyandığın ilk anda ılık duş alırsan ve uyurken de abdestli olursan geçecektir diye düşünüyorum Azerim..
Hissediyorum bitanem ve anlıyorum.Ama ben senin hayatta hiç üzülmeyeceğine inanıyorum,içimde hep öyle bir his var canım.nevim benim eşim ailesine pek bağlıdır babasından çok çekinir annesinin kuzusudur zamanla biraz attı bazı huyları ama evliliğimizin ilk iki senesi bi bebekle uğraiır gibi uğraştım sabırrrr sabırr dedim hep son nokktalara kadar susmayı bildim ankarayı biliyosan eğer kiralar pahalı normalde bizim amacımız yatırımdı ama kayın babam saolsun kendi evlerine yakın etimesgut tarafından ev bulup aldırdı bize ankaranın başka bi semtinde en az 600-700 lira kiraya gidecek eve 350 tl kira alıyoruz bizim maksat neydi adamcağız gene saolsun büyüğümdür... ne diyimm yaaa... bilmiyorum en yakın arkadaşım kayseride calışıo orasıda çok cazip gelio ama uzak yaa malatyadan bi farkı yok bana göre amaaaan bu mevzu uznn bitmezz canımın içii....
aminn canım allah korusun gönlünü ferah tut....
gulçinimmmm sen 75 i gördüydün nettin bu çizelge 77 diyo bacımmm
Amenna ve eyvallah canım kuzummmm,mavişim.aklıma ne geldi sen böle diyince canınız ne zaman sıkılırsa sinirlenirseniz bi abdest alınnn o kadar iyi gelio ki kızlar anlatamaamm...ben öyle çok dini bilgileri kuwetli biri diilim ama çok inançlıyımdır her ayak vardır bende ama gönülden bağlıyım rabbime bi kere deneyin dediğimi görüceksiniz...
60 kilo çizelgeni de ben yapıcam inşallah ciğerimçizelgem oldu nevimm eline sağlık arkadaşımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?