Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevcim diyet listesi icin tesekkur ediyorum
benim bu hafta yogun gecebilir
misafirlerim gelecek
ben misafirlige gidecegim vs.
ama gelecek olan hafta bu diyete baslayabilirim

sagol canim,insallah huzurla otururuz.ama tereddütlerini anlayamadim.nedenki?
eveeeeet cok seviniyorum.ben daha simdiden mobilyalarimi nasil koyacagimi kafamda planliyorum sürekli.hayal kuruyorum.Allah'im pisman etmesin insallah.kimseye karsi utandirmasin.dün bir arkadasim bir laf söyledi biraz üzüldüm.dedi birde pisman oluyormussun gittigin sehirde ve buraya tekrar geri dönüyormussun dedi.bu yüzden diyorum Allah'im yüzümü kimsenin yaninda egme

Canim gecen sene bu zamanlar bende tr deki evimi topluyordum.Seni cok iyi anliyorum ama sanki biraz erken davranmissin.Daha 2 hafta varmis tasinmaniza.Ben son hafta 6 aylik hamile halimle toplamistim.2 arkadas yardim etmislerdi sagolsunlar.Allah yardimcin olsun

Birileri benimi anmis hemen duydum geldim... Ranacim haftasonu alisveristi misafirdi pek firsat bulamiyorum takima gelmeye ama cogu zaman neler olup bitmis diye bakip cikiyorum.. Yani birsey yazmasamda takim yerinde duruyormu diye bakmaya grliyotum

Nevcim ben bugun ugradim cnm takima ama birsey yazmaya vaktim yoktu oyuzden gecmisi okuyup ciktkm hemen.. Ramazan icin onerecegin diyet listesini bizimlede paylasirmisin canim??

Azericim, rabbim herseyi gonlune gore versin umarim tadilatta tasinmada senin toparlandigin kadar hizli olur...

Safisim sen nasilsin tatlim.. Ablamla guzel vakit geciiyorsundur insallah:))

Ganfedim facede incecik olalim felan yazma kiz.. Ben utaniyorum diyette oldugumu biri gorsun istemiyorum..
Malum hep husranla sonuclandi diyetlerim.. Milletin dalga araci olmim hem sen soyle bakim birsey kacirmadin demi dogumgununde... Yakisikli nasil oldu biraz sakinleye bildimi cnm dis cikartiyordu ya..

Julicim arada takil bize elbet ama sohbetlerede bir yorum yap kiz... Senin yazilarini okuyunca ozgur kiz geliyot aklima kafasina estigi gibi bir gelip bir gidiyptdu o da

Ipekcim sen nasilsin cnm? Haftasonun nasil geciyor

Buarada nevim sana msj yazmayi unuttum spor icin sende bugun daha aciklamamisken benim icin cuma gununede 140 dk yazarmisin canikom

Artikk bende yatim lokumlarrr... Bakk lokum dedim lokmanim geldi aklima.. Bir haftadir ortalarda yoktu tartida fazla ciktim.. Bugun konustum enerjimi aldim yarindan itibaren tartida birseylerindegismesi sarttt hepinizi kocamannn sapur suput opuyorummm

Kizlar bugun piknige gittik.Cok guzel bir parkti.Ilk kez gittim bu parka.Burda piknik yerleri cok sikintili oluyor ama gittigimiz yeri cok begendim.Artik sikilip bunaldikca oraya giderim.Parkta bayagi yurudum.Birde kizim kucagimda.Dusunun artik zorlugu.Bebek arabasinda sikildi.Agirlik calismis gibi oldum herhalde...

Vücudunuzun şişmesini engelleyin!

Hava sıcaklıklarının aşırı arttığı durumlarda sıvı alımı da yetersizse vücutta ödemler oluşur. Göz kapakları, eller ve ayaklarda aşırı şişme, ağırlık artışı, bacaklarda aşırı terleme, yüksek kan basıncı ve nabız ödem durumunda görülen belli başlı belirtilerdir.

Ödemi engellemek için;
• Yeterli miktarda su tüketin. (2.5-3 litre).
• Su ile birlikte ayran, süt, taze sıkılmış meyve ve sebze suları, kefir gibi içeceklerden yararlanın.
• Sodyum alımını azaltın. Yüksek sodyum sıvı tutumunu artırır.
• Tükettiğiniz besinlere dikkat edin. Karahindiba (dandelion), kabuklu armut, maydanoz, salatalık, elma, üzüm, kabak, portakal, tam tahıl ürünleri, yeşil yapraklı sebzeler, tarçın ve karanfille yapılmış çay, kiraz sapı, mısır püskülü, avokado yaprağından hazırlanmış karışım vücuttan ödemi atmaya yardımcıyken, salamura ve turşu gibi tuzlu yiyecekler, alkol, kola, kafein, çikolata, şeker, soya sosu gibi besinler, fazla protein ve süt ürünleri tüketimi, meyankökü içeren besinler vücutta ödemi artıran besinlerdir.
• Sağlıklı kilo diliminde yer alın. Fazla kilo damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına ve dolaşımın yavaşlamasına ve sonuçta vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olur.
• Egzersiz yapın. Düzenli fiziksel aktivite dolaşım sistemi için uyarıcıdır ve sıvı dengesini düzenlemeye yardımcıdır.
• Masaj yaptırın. Masaj vücudun ödeminin çözülmesine yardım eder.

nevcim diyet listesi icin tesekkur ediyorum
benim bu hafta yogun gecebilir
misafirlerim gelecek
ben misafirlige gidecegim vs.
ama gelecek olan hafta bu diyete baslayabilirim
Ben yarın başlıyorum canım benim,hem sen de haftaya kadar etkili olup olmadığını tecrübe edersin benim sonuçlardan.Gerçekten oldukça doyurucu ve direk yağ yakımına yönelik bir diyet.
Bak Azerim o arkadaşına çok kızdım şimdi.Cümlelerin altı okunduğunda her zaman çok ilginç sonuçlar çıkar.Arkadaşının niyeti de bu cümlenin altında gizli.Ya sevgisinden ya başka bir hırsla senin gitmeni istemiyor ve sana o cümleyle aslında dediği şu:-umarım gittiğin şehirde pişman olur ve buraya geri dönersin-diyor.Onun var ya ağzını yırtarım.Akranlarım,kardeşlerim,ablalarım;her zaman ama her zaman ağzı hayırla dolu olan insanlarla bir olalım.Ben çok korkarım insandan,maskeli insandan...Azerim sen bana güven;Allah seni gittiğine pişman etmeyecek.Yeni mekanda her daim hayır vardır canım...Cennete gitmiyorsun ki sorunsuz olsun.Elbette sorunlar da olacak,ama sen hiçbir zaman kabul görülen dileğin için pişmanlık duymayacaksın ciğerim...
Tabi paylaşırım bitanem.Akşama doğru güzelce düzenleyip eklerim isterseniz.
Teşekkürler canım,ödem gerçekten can sıkıcı...

canim cok sagol güzel sözlerin icin.gercekten dogru söylüyorsun.onun niyetini bende bende anlayamadim.tamam gitmemi istemiyor ama Allah göstermesin ya,düsünsene oraya gitmek ve pisman olup tekrar dönmek benim icin bir yikim olur,bunu düsünemedimi acaba.hem zaten niye döneyimki.kimim var benim burda.orada en basta kardesim var.sonucta bana kalacak o,ona kalacakta benim.ben aileye cok önem veren biriyim.onlar herseyden önce gelirler benim icin.kaynatam zaten gecen bana dediki orasi size ugur getirecek,rüyasini gördüm.cok güzel gördüm dedi.babalarin dualari kabul olur,rüyalari gercek olur.bu yüzden ben güzel olacagina inaniyorum.size oradan yazicam yerlesince.ne güzel

kizlar iki gündür üzerime acayip bir agirlik var.gözlerim agriyor resmen.sürekli uyumak istiyorum.cözemedim ya,acaba guatir ilacimin dozu azmi gelmeye basladi.doktora bir görüneyim hem tasinmadan.

bugün sabah cilek visne toplamya gittik yine.ama cilek kalmamisti,tarlalari kapatmislardi.yeni ekmisler,iki hafta sonra cikacakmis yine.bizde 3,5 kilo visne topladik,1 kiloda frenk üzümü.ikisininde recelini yapicam.gecen yaptigim recel coktan bitti bile.ailecek bayildik.simdi hem visne receli yapicam,hemde frenk üzümünün recelini yapicam.onu ilk defa yapicam,bakalim nasil olucak.artik cilegi gittigim sehirde toplar,recelinide orada yaparim.

kizlar iki gündür üzerime acayip bir agirlik var.gözlerim agriyor resmen.sürekli uyumak istiyorum.cözemedim ya,acaba guatir ilacimin dozu azmi gelmeye basladi.doktora bir görüneyim hem tasinmadan.
Elbette fiziksel nedenleri de olabilmekle birlikte canım;nazar veya gaflet de olabilir.Bir de tabi toplanıyorsun yorgunluk,mutlu ve heyecanlısın bu da adrenalin patlaması ve paralel olarak ağırlığı getiriyor.Birkaç gün sabah uyandığın ilk anda ılık duş alırsan ve uyurken de abdestli olursan geçecektir diye düşünüyorum Azerim..

selam kızlarr. 14. takımdayım. takımımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezalıyım.cezamda tüm takımların rezilliğimi görmesidir.hepimize güzel kilo vermeler

nevim benim eşim ailesine pek bağlıdır babasından çok çekinir annesinin kuzusudur zamanla biraz attı bazı huyları ama evliliğimizin ilk iki senesi bi bebekle uğraiır gibi uğraştım sabırrrr sabırr dedim hep son nokktalara kadar susmayı bildim ankarayı biliyosan eğer kiralar pahalı normalde bizim amacımız yatırımdı ama kayın babam saolsun kendi evlerine yakın etimesgut tarafından ev bulup aldırdı bize ankaranın başka bi semtinde en az 600-700 lira kiraya gidecek eve 350 tl kira alıyoruz bizim maksat neydi adamcağız gene saolsun büyüğümdür... ne diyimm yaaa... bilmiyorum en yakın arkadaşım kayseride calışıo orasıda çok cazip gelio ama uzak yaa malatyadan bi farkı yok bana göre amaaaan bu mevzu uznn bitmezz canımın içii....
aminn canım allah korusun gönlünü ferah tut....
selam kızlarr. 14. takımdayım. takımımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezalıyım.cezamda tüm takımların rezilliğimi görmesidir.hepimize güzel kilo vermeler

gulçinimmmm sen 75 i gördüydün nettin bu çizelge 77 diyo bacımmm

aklıma ne geldi sen böle diyince canınız ne zaman sıkılırsa sinirlenirseniz bi abdest alınnn o kadar iyi gelio ki kızlar anlatamaamm...ben öyle çok dini bilgileri kuwetli biri diilim ama çok inançlıyımdır her ayak vardır bende ama gönülden bağlıyım rabbime bi kere deneyin dediğimi görüceksiniz...

Hissediyorum bitanem ve anlıyorum.Ama ben senin hayatta hiç üzülmeyeceğine inanıyorum,içimde hep öyle bir his var canım.
Amenna ve eyvallah canım kuzummmm,mavişim.
çizelgem oldu nevimm eline sağlık arkadaşımm....
60 kilo çizelgeni de ben yapıcam inşallah ciğerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…