Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet benimde zaten ihtiyaçım olan şey buydu,bu gün diyetimize başlayamadım şimdi alış verişe gidiyorum,yarın başlayacam.
Canım gitmişken,hardal sosu da al olur mu.Aç karnına 1 çay kaşığı yutacaksın her sabah,metabolizman %35 fazla çalışacak.Aslında rakibe tüyo vermek rajona ters amaaaa Ben de bilgisayarı balkona koydum,hem yazıyor hem de kargo arabasını bekliyorum.Benim vücut analizli dijital baskülüm vardı Arzum Fitsense,kas su yağ kemik ayrı ayrı ölçüm veriyordu ve gerçekten çok memnundum,tabi memlekete gelirken görev yaptığım yerde bıraktım.Annemlerin evindek normal tartı,ama benim dijitalle aynı gösteriyor.Tabi 100 gr hassasiyeti alamıyorsun eski tartılardan.Şimdi de Arzum'un dijital baskülü 25 liraya düşmüştü,ben de annemlere de faydası olur diye sipariş ettim.Hem yılın 3 ayı burdayım,dijital olması her zaman diyet yapanlar için çok avantajlı.Tartısı olmayan varsa canlarım ya da memnun olmayan Arzum gibi bir markaya göre fiyat harika bence,bakmak isterseniz arzum ar 550 dijital baskül.

Ben siyahını aldım,annemin yatak odası siyah beyaz da Ayyyy Allah bizlere bu tartının üzerindeki rakamı görmeyi nasip etsin canlarımmm

Son düzenleme:
İşte aynı kıyafetle iki resim,aradaki 7 farkı bulalım 7 fark yokkkkkk,16.5 fark var İlkinde 103.5 kilo Nev,2. sinde 87 kilo Nevv,belli oluyor mu kızlarrrrr,beni gören kimse kilo vermişsin demiyor daaa :26:

2. resimde daha cool olduğumu tespit ettim haha Anammmm,ilk resimde kalçalara bakın :26:O hep var ya,bilgisayarın başında oturma kalçası;bilgisayar denilen zeka kutusu, kullanıcısının kalçalarını da kendi kasasına benzetiyor bir zaman sonra.O aralar bir de ben roman yazıyordum,5 ay kalkmadım bilgisayarın başından.Şu anda o kalça yok.Ayakta durup bacaklarını geriye doğru kaldırma hareketi vardı,bir de twist yaptım hergün 10 dakika.O kalça gitti,yerine nerdeyse belime yaklaşmış küçük bi kalça geldi sonunda.O hareket kalçaları inanılmaz kaldırıyor kızlar.Bi de suçlu gibi gözleri bantladım ya :26: Diyet başarı öykülerinde böyle yapıyorlardı da bir bildikleri vardır dedim ondan yaptım canlarım...

Son düzenleme:

hardal sosu bulamadım canım,gerçekten fark var,bide ayakta çekseydin daha çok belli olurdu
Canım 2-3 kiloda bir kendimi fotoğraflıyorum,daha net anlayabileyim diye.İnşallah 65 kg a düşüp 40 kg verdiğimde diyet başarı öykülerine aktarıp,vermek isteyenlere azim olsun diye.Ayakta çekindiklerimden de koyarım bi ara.Canım hardal bulamadıysan yemeklerini baharatlı yemeye çalış,o da hız veriyor metabolizmaya.

Pabya'cım bak,senin için buldum 1 şubat 2011 de ilk kez bu siteye yazdığım mesajımı,90 kilonun üzerindekiler topiğine yazmıştım.Bahsettiğim buydu,baksana sabah akşam 10 dk koşu bandını bile nimetten bilmişim :26: Ama şimdi baktığımda ne kadar doğru yaptığımı anlıyorum.Sporu ve suyu yavaş yavaş arttırıp,yemeği ve kaçamağı yavaş yavaş azaltmak,yumuşak geçişler her zaman daha az yıpratıcı oluyor çünkü.Her okuduğumda duygulanıyorum bu ilk mesajı da

Son düzenleme:

4 ayda çok güzel kilo vermişsin seni tebrik ederim.
canım ben doğuda küçük bir ilde yaşıyorum imkanlarımız biraz kısıtlı bu gün kız kardeşlerim aradı vana gidelim hem gezeriz hemde alış veriş yaparız dediler.30 temmuz cumartesiye anlaştık şimdi ben bizim diyeti 3 hafta harfiyen uyarsam sence kaç kilo veririm.

bende merak ediyom amerikayi yanasil yapsakta gitsek bi:26:
bendeeeee,bende merak ediyorum orayi.esimin teyzesinin kizi orada yasiyor.bir ara onlari ziyaretemi gitsek ne yapsak
nev hic belli olmaz olurmu.yüzünden bile belli zayifladigin.ama ayakta fotonu koy mutlaka

Teşekkür ederim canım benim.3 hafta harfi harfine uygularsan ki inan canım uygulaması çok kolay bir diyet,2.5 litre suyunu hergün içersen,2 yeşil çayını içersen,30-45 dakika spor yaparsan ve hiç ama hiç kaçamak yapmazsan 5 kilo atarsın garanti veriyorum.Ama sporsuz,kaçamaklı olursa en fazla 3 diyorum ben canım.

Son düzenleme:
bendeeeee,bende merak ediyorum orayi.esimin teyzesinin kizi orada yasiyor.bir ara onlari ziyaretemi gitsek ne yapsak
nev hic belli olmaz olurmu.yüzünden bile belli zayifladigin.ama ayakta fotonu koy mutlaka
Ayyyyy,sağol Azerimmmmmm Ayakta fotoğrafımı da koyucam en kısa zamanda,annemler dönsün hemen çektiriyim,şu an beni çekecek kimse yok,yalnızım Bizim takımın cadılarına bakın hele,hepsi Amerika'yı merak ediyormuş,ve hepsi de nerdeyse Türkiye dışında.Türkiye'ye gidelim,orada bi takım günü yapalım diyen yok,Nevi,Anşaa'yı,Doğa ablamızı bi görelim diyen yok,yok da yok Amerika yasak,Türkiyede buluşana kadar

Son düzenleme:
Bugünkü menüm şöyleydi canlarım:
SABAH:
*1 kibrit kutusu beyaz peynir=75 kal
*1 haşlanmış yumurta akı=15 kal
*1 domates,1 salatalık,3 yeşil biber,bir avuç maydonoz=40 kal
*1 dilim tam buğday ekmeği=56 kal
ARA ÖĞÜN-1:
*1 porsiyon karpuz=39 kal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*60gr tavuk haşlama=94 kal
*1 közlenmiş kırmızı biber=63 kal
*2 kaşık haşlanmış börülce=120 kal,bu öğünüm gözüme pek güzel geldi fotoğrafladım

ARA ÖĞÜN-2:
*5 kayısı=40 kal
*2 galeta=28 kal
*1 fincan yeşil çay=0 kal
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon baharatla birlikte haşlanmış kabak=40 kal
*2 dilim kepek ekmeği=78 kal
*Yarım porsiyon salata=50 kal
TOPLAM KALORİ=738 kalori (Canlarım aslında Amerikan kalp vakfı diyeti 1200-1300 kalorilik ama,bugün işin içine haşlanmış kabak girdiği için kalori düştü.Gece içim çok yanıyor meyve tüketiyorum epeyce,rahatlıkla 1000 i buldururum bugün meyveyle.)

Son düzenleme:
**7.TAKIM ** 214. ETAP

saferan(126/
azerikizi(56/
kirmizigül06(82.5/
ganfed(54/
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(78.2/
nev81 (87/
ipekyol51( 80.7
rana able(62/9/ (183.etapta mezun olmustu..verdigi kilolari geri aldigi icin geri dondu..alinan kilo 11haftaya bolundu)

7. TAKIM TOPLAM KİLO ( 688.1/)

Nevcim, ben listeyi sana simdiden ekledim...
bu listeyi sonuc listesinin sunuldugu topikten kopyalayip ekledim.
gecen hafta kisi kac kiloysa onu basa ekliyorsun..kilosunu bildirende yanina ekliyor biliyorsun...
gecen hafta diyelim ben 82.5tum..simdi diyelim 81.5...gecen hahftanin kilosuylan bu haftanin kilosunu cikartiyorsun..yani aradaki fark 1kilo..aradaki farki gecen haftanin kilosuyla boluyorsun..cikan sonucu 100 ile carpiyorsun ve o sonucta cikan yuzden oluyor
mesela:
82.5-81.5=1/82.5=0.0121*100= 1.21%) yani hesaplama boyle oluyor canim....

toplamda ayni sekilde..ilk herkesin gecen haftaki kilosunu topluyorsun,sonra bu haftakini..cikan sonucu gecen haftaya boluyorsun..ordan cikan sonucuda 100 ile carpiyorsun toplam yuzdende cikiyor..
yanliz yarin daha farkli yapicaz toplam hesaplamayi..cunku ranada bize katildi...ve onun enson ayrildigi etaptan bu yana kac hafta gectiyse aldigi kiloyu bolmemiz lazim..ben yarin ikide burda olurum zaten

Ranacim, hedef kilonuda belirtmemiz gerekiyor...kac kiloyla tekrar mezun olmak istiyorsun canim

Son düzenleme:
ansa valla oyle cok guldum ki bu mesaja nevi o halde gozumun onune getirdim merdivenleri tavaf ediyorken hele birde birilerinin onu kaptigini dusununce bizde butun takim pesinden kosuyoruz kurtarmak icin
muhahaa anacım bu kıza görücü çıkacak o staddan demedi demeyinnn....

muhahaa anacım bu kıza görücü çıkacak o staddan demedi demeyinnn....
:84:Yaaaaaaa,yürüyüşte aklıma gelecek bunlar,gülücem,deli sanacaklar beniiiiii İstememmmmmm,65 kiloya düşene kadar kimseyi istememmm,konstrasyonum bozulur
benim izizn zamanım geldiiii yaaa niye ya 265 günde 20 gün izin hak mı reva mı yaaa....
Ne izni bu yaaaaa,sen daha yeni dönmedin mi izinden,gitmek yok bi yere

Tamam bitanem.Aslında 1'den önce kalkmıyorum ama,yarın erken kalkıp alnımın akıyla hallediyim bu işi

Son düzenleme:
Evet az önce kapı çaldı ve kurye tartımı getirdi.Mavi renk geldi,sanırım siyah demeyi unutmuşum.Neyse annem beğenir sanıyorum,çok güzel bir turkuaz.
Eki Görüntüle 221009

Son düzenleme:

ne izni miiii kafa izni yavruşş kaynanamla görümcemin kollarına gittim leyn 10 gün o izin sayılmazzzz....anamın babamın yanına gitmedim dahaaa....bak sana şinçi bi bedduaaa edeirmmm.....stadda tavşanlar kovalasın inşalllaaaaaaaahhhhh senii

Ayyyy,kıyamam ya.Ben eşinle senin aileleriniz aynı şehirde sanıyordum canım ya,tabi memleket başka.Ama bak ne diycem hayatım ya,senin kızkardeş yavruda internet mevcut,izin alma arada bi girersin hıııı,günde 1 kere filan.Cuma da bildirim yaparsın tamam mıııııııı,özlerim bak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…