Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diren begüşümmmmm

direndim kaptanım ama başım leyla gibi hiç kendimde değilim bugün

günaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen

begum75
@Sarayca
@Shut Up
Cutemom007

ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti

yani saat 11:50-18:10 arasında yediklerimi görmezden gelirsek ben de temizim

burdayım kaptanım günaydın

zor dönemler geçirdin makbule.. kendine haksızlık etme canım.. bozulan düzeni toparlamak da senin elinde.. kaldı ki o süreçtesin.. hadi göreyim seni
İnşallah kaptanicem bugün daha iyi hissediyorum ödem çayı falan da yapıp icicem menü de belli sabahtan dışına çıkmazsam yarına sabitı cumaya da -200 falan yakalarım allahın izni ile

aç karna uyunmaz diye kim demiş
ben rüya görürüm sanmıştım ama aylar sonra ilk defa deliksiz uyudum hemde derin derin,sabah ezan sesiyle uykuma kanmış şeklide uyandım
Kız bak sen söyleyince anladım bende günlerdir uyku problemi çekiyorum bu gece iyi uyudum diyorum demekki bundan

direndim kaptanım ama başım leyla gibi hiç kendimde değilim bugün
kahvaltı etmedin mi kendine gelirsin kahvaltıyla
kendimde güç hissediyorum uzun süre sonra ilk defa bu kadar (çok degişik bi cümle oldu)
ilk hedefm olup liste

İnşallah kaptanicem bugün daha iyi hissediyorum ödem çayı falan da yapıp icicem menü de belli sabahtan dışına çıkmazsam yarına sabitı cumaya da -200 falan yakalarım allahın izni ile

ben rüya görürüm sanmıştım ama aylar sonra ilk defa deliksiz uyudum hemde derin derin,sabah ezan sesiyle uykuma kanmış şeklide uyandım

ne güzel şeyler okuyor gözlerim yahu sabah sabah.. birlik olunca güçlüyüz güzeliz be.. beni de alsanıza aranıza

Bu odem cayinin tarifini yazarmisin canim. Benim de regl gelecek but hafta. Onlem alirsam cok sismem belki

cnm ne zaman aç yatsam
daha kolay kalkıyorum ve kaliteli uyuyorumm
mesela bak spora bile kalkıyorum zifri karanlıkta
ama evde sıcak hakkını yemeyim evimin

Yapacağız tatlım bu ortilik bize iyi geldi hadi bakalım bugün ve yarın efsane yazarız biz

masumm süpersin işte takım gücü bu motive ede ede başaracaz bu işi

evet kızlarr bizimki yiyiceler ortiligi brilikte başarıcaz inşşşş

sen istersen elbet devam edersin hatice.. kafana koy.. kafana şimdiden tereddüt koyarsan diyet bozulur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…