Diren begüşümmmmm
günaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen
begum75
@Sarayca
@Shut Up
Cutemom007
ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti
aynı ben
İnşallah kaptanicem bugün daha iyi hissediyorum ödem çayı falan da yapıp icicem menü de belli sabahtan dışına çıkmazsam yarına sabitı cumaya da -200 falan yakalarım allahın izni ilezor dönemler geçirdin makbule.. kendine haksızlık etme canım.. bozulan düzeni toparlamak da senin elinde.. kaldı ki o süreçtesin.. hadi göreyim seni
Yapacağız tatlım bu ortilik bize iyi geldi hadi bakalım bugün ve yarın efsane yazarız bizkendimde güç hissediyorum uzun süre sonra ilk defa bu kadar (çok degişik bi cümle oldu)
ilk hedefm olup liste
masumm süpersin işte takım gücü bu motive ede ede başaracaz bu işikendimde güç hissediyorum uzun süre sonra ilk defa bu kadar (çok degişik bi cümle oldu)
ilk hedefm olup liste
Hayırlı sabahlar
Ya ben buna bayıldım
Kız bak sen söyleyince anladım bende günlerdir uyku problemi çekiyorum bu gece iyi uyudum diyorum demekki bundanaç karna uyunmaz diye kim demiş
ben rüya görürüm sanmıştım ama aylar sonra ilk defa deliksiz uyudum hemde derin derin,sabah ezan sesiyle uykuma kanmış şeklide uyandım
kahvaltı etmedin mi kendine gelirsin kahvaltıyladirendim kaptanım ama başım leyla gibi hiç kendimde değilim bugün
kendimde güç hissediyorum uzun süre sonra ilk defa bu kadar (çok degişik bi cümle oldu)
ilk hedefm olup liste
İnşallah kaptanicem bugün daha iyi hissediyorum ödem çayı falan da yapıp icicem menü de belli sabahtan dışına çıkmazsam yarına sabitı cumaya da -200 falan yakalarım allahın izni ile
aç karna uyunmaz diye kim demiş
ben rüya görürüm sanmıştım ama aylar sonra ilk defa deliksiz uyudum hemde derin derin,sabah ezan sesiyle uykuma kanmış şeklide uyandım
Bu odem cayinin tarifini yazarmisin canim. Benim de regl gelecek but hafta. Onlem alirsam cok sismem belkiİnşallah kaptanicem bugün daha iyi hissediyorum ödem çayı falan da yapıp icicem menü de belli sabahtan dışına çıkmazsam yarına sabitı cumaya da -200 falan yakalarım allahın izni ile
aç karna uyunmaz diye kim demiş
Yapacağız tatlım bu ortilik bize iyi geldi hadi bakalım bugün ve yarın efsane yazarız biz
masumm süpersin işte takım gücü bu motive ede ede başaracaz bu işi
sen istersen elbet devam edersin hatice.. kafana koy.. kafana şimdiden tereddüt koyarsan diyet bozulur canımHerkese Günaydın hatunlar. Kızım keyifsiz bugun hasta.okula göndermesi. Aksama da yatılı misafir gelecek. Simdi temizlik hazirlik yapmam lazim.Cuma günü de annemlere gidicez en az 1 hafta kalicaz. Inşallah diyete devam edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?