Çok uzun zamandır yememistim bulgur diğerleri pek bisi yapmıyor ama bu yaptı sanırım yancı kilo diyip kendimi sakinleştirmeye calisıyorumbulgurdandır cnm ben korkarak yiyorum ya diyette
bakliyatı
Kerevizi portakallı pişiriyor ben enfes oluyor çok severim ama sade hiç yiyemem bi dahaki sefere dene canımkerevizimi az salça ve yag ile kavurmuştum
ama pek begenmedimmm ya yogurtlanaısl olur bilemedim
bu kereviz lahana gillerden mi
öyle ise benim için kabus
lahana ile aram pek iyi degilde
Kerevizi portakallı pişiriyor ben enfes oluyor çok severim ama sade hiç yiyemem bi dahaki sefere dene canım
Hım anladım beni eğer yediğim yemek mutlu etmezse hayatta doymuş hissetmiyorum yani zevkine yemek yiyenlerdenim o yüzden yağını tuzunü azaltmam mesela yemeklerin kereviz de portakal olmasa çok kötü kokuyor gibi geliyorya bende portakkalla pişiriyorum hep ama
meyvede yemek istemiyorum bu ara
portakalsız yaptım o sebepten
Hım anladım beni eğer yediğim yemek mutlu etmezse hayatta doymuş hissetmiyorum yani zevkine yemek yiyenlerdenim o yüzden yağını tuzunü azaltmam mesela yemeklerin kereviz de portakal olmasa çok kötü kokuyor gibi geliyor
Günaydın arbenimSabahınız hayrolsun der ve kaçar aeben
He bide miuyakondurup gidem
Hayır ama çatşambadan sıkı tutalımBugun perşembemi?
Sabah sabah harikasın brreBu Jillian cok harika bir sey. Sabah sabah yaptim ve cok mutluyum
Hahaha ben seni korurum banuuu korkma annem sen..bendim yaaaa
bende çok aç yatım sabah tok kalkıyorum
@MiuLego da öyle dimi dimi miu ayyy beni yiycekkk yardımmmmm
Günaydın kaptanicem bulgur beni dabul yapmış 60 in üstünü gördüm bugünGünaydın arbenim
Sana kocaman öpücük vereyim ki ben de
Hayır ama çatşambadan sıkı tutalım
Sabah sabah harikasın brre
Hahaha ben seni korurum banuuu korkma annem sen..
Valla sabaha nasıl tok uyanıyoruz bilmiyorum aynen ben de öyleyim..hocaya da sordum açıklamasını yapamadı..
Leslie de yapılmışgece de temiz geçmiş
lahanegillerden değildir yahukerevizimi az salça ve yag ile kavurmuştum
ama pek begenmedimmm ya yogurtlanaısl olur bilemedim
bu kereviz lahana gillerden mi
öyle ise benim için kabus
lahana ile aram pek iyi degilde
günaydın makbuş.. o geçici 60 tartıda görünen.. şişirdiği gibi inince de güzel rakamlar gösterir tartıda moral bozmak yokGünaydın kaptanicem bulgur beni dabul yapmış 60 in üstünü gördüm bugün
Sabit için çok dua ediyorumTUTTUK MU HEDEFLERİN UCUNDAN
SİZE GÜVENİM TAM
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
24 KASIM HEDEFLERİ
Efser (66.1) _________________ efserim -1 kilo aslında sana çok değil heee hadi metan bizi güldürsün yine
suspushanimcim (58.1) ________________________ nisa kuzum bu hafta az gitti .. bu demektir ki haftaya coşmalısın..
nar_cicegim (63.2) ________________ olur mu olur biz kırdık o metanın inadını sonuçta
Nego (65.8)_____________________________ selam 65 leeerrrrrrrrrr diyelm el sallayalım artık
CocoChanelmademoiselle (54.6)__________________ coco evine döndüğün için daha düzenli beslenme ve bol sporla koko bu hedefi alır yürür
Nevreste (65.0)_________________________ şu kilonun netliğine sadeliğine bak nevo bence yaparsın kiii
matematik61 (74.5) ______________________ hedefini 2 den tutturmuş berna için.. regl de geldi.. sporla bu eksi gelir be.. hatta fazlası bile gelebilr
Antepia27 (101.9) _________________________ bu hafta çok az eksi geldi.. ee o zaman 102 leri es geçer 101 lere selam çakarız.. benim bildiğim fatma sırf beni üzmemek içn bu hedefe koşarak gider
Cutemom007 (58.3)_______________________________ gelen artıları da göndermeli hedef ubu makbuş ve senin için kolay bence
ada81 (69.0) ______________________ geçen haftaki hedefin aynısı ada.. bozmadan devam edince yakalaması çok kolay.. hadi dümdüz bozmadan cumaya yürüyelim
Nare83 (??) __________________ izin kilosuna takımla beraner dönmek!
Nefs (53.2)________________________ hemen artıları gönderiyorsun nefsim yeter daha sen sallama bayrakları
ErSeSi (65.9) ______________ güzel eksi geldi bu hafta.. haftaya da bu eksi bizi mutlu eder.
60kiloyum (81.3)_________________________________ sıkı başlayan fulyaya harika hedef verdim zor da değil
@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ bu hedef geeçen hafta hedefi şeriiii hala da geçti gitti gelmeli bu hedef. 3 haftadır aynı hedef bu hafta yakalanacak !!!!
deynepnaz (64.2)_____________________________ deynepim spora asıl bu hedef gelir az bir eksi zaten ki
Donna_salut (49.9)_____________________________ hedefini fazlasıyla tutturan donna ya selam 4 lü kilolar dedirtelim
@AHMET esra (77.9)____________________________esracım sen hedef tutturma işini biliyorsun hadi kuzum bu da senin olsun
cakil80 (86.7) _____________________________________ 87 leri es geçtik bile işimiz bu haftalık 86 larla çakıllllllll
Zeytinlerimm (79.6) _________________________________ geçen hafta hedefi zeytincim.. minik artıyı gönder eksilerle yola devam
hatice901217 (86.4) ______________________________ hedef fazlasıyla tutturuldu geöçen hafta. hadi hatice bu hedef de birebir tutturulmalı
malipina (99.5) ____________________________ bu hedefi birebir isterim azcık eski geldi bu hafta zaten.. sporu arttır akşam öğünlerini hafflet pınarcım. hoşgeldin 9 lar ikili rakamlar diyelim..
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (58.1) ______________________ sbu hafta ne güzel eksi geldi begüşüm sporlarının karşılığı. hedef de iyi bence sporla olur ki
Whiteblacklife (53.0) __________________ haydi bismillah vaytım yavaş yavaş gitsin acelemiz yok
@Candysugar (55.5)_________________________sporunla rahat gider zaten öğün atlamadan beslen
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
Tesekkur ederim bitanecik kaptanim, senin sayendeSabah sabah harikasın brre
zor dönemler geçirdin makbule.. kendine haksızlık etme canım.. bozulan düzeni toparlamak da senin elinde.. kaldı ki o süreçtesin.. hadi göreyim seniSabit için çok dua ediyorumnasıl bu hale geldim ya o kadar kiloyu nasıl verdim nasıl becerdim hayret ediyorum keşke hiç korumaya geçeyim demeseymisim herşey o sözcükle başladı
o ağrıları ben de çok severimTesekkur ederim bitanecik kaptanim, senin sayende
Bacaklarim kollarim agriyo ama seviniyorum, cunku kaslarimin calistiginin ve sikilasacagimin gostergesi bu agrilar
Bende kendime öyle söylüyorum ama senden de duymak iyi geliyorlahanegillerden değildir yahu
günaydın makbuş.. o geçici 60 tartıda görünen.. şişirdiği gibi inince de güzel rakamlar gösterir tartıda moral bozmak yok
Bende kendime öyle söylüyorum ama senden de duymak iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?