Kız bak sen söyleyince anladım bende günlerdir uyku problemi çekiyorum bu gece iyi uyudum diyorum demekki bundan
masumm bugünden wc ye çıkarıcıları ye iç
aaaa doğru minnağım if imsi demiştin hatırladım.. nasıl iyi geldi mi sana sence?kaptanım ben artık iki ana öğün,1 ara öğün şeklinde besleniyorum
kendi çapımda IF imsi yapıyorum
saat 11:50-19:30 arası besleniyorum o yüzden kahvaltı yapmıyorum,tabi bu süre böyle gitcek sonra normale dönerim belkide dönmem bilmiyorum duruma bağlı işte öyle @MiuLego
senin maviş yazılarını şerın sıton pikçırını görünce niden midemde kelebekler uçuşuyor ki..Günaydın ballar börekler
Size davete ne gerek var ablam her daim kapım açıkKıymetini bil hande bizi hic davet etmedi
Eveeeett yoktun dün. Sende menü ver artık kaptan diyet yapıyorsun demiştim düngörüşemedik nasılsın eflalim..
Amanda aman minnoşum gel senbenim evin kızı ol.ay ben ne kadan da sevilen bi hatunmuşum da haberimyokmuşsenin maviş yazılarını şerın sıton pikçırını görünce niden midemde kelebekler uçuşuyor ki..
dünkü hamsiler de depreşiyor olabilir gerçi
sen dün evine birilerini davet ettin görmedim sanmabunu konuşucaz..
aaaa doğru minnağım if imsi demiştin hatırladım.. nasıl iyi geldi mi sana sence?
bence de çok mantıklı.. ben de fark etmeden if yapıyorum galiba..
kahvaltı yok
öğle 12:00 civarı
Akşam en geç 19:30
galiba if gibi bişey
hem de wc siz
demek cumaya wc de hallolsa
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
maşallah diyelim.. sende işe yaran wc yöntemi kahve ve acı turşuydu banum hemen yap sen o işi
masumm bugünden wc ye çıkarıcıları ye iç
cumaya şov yap
Günaydın ballar börekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?