Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fistiklar bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
bugun tartildim ve 69.7 ciktimmmmmmmmmmmmmmm
7ler bittiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hafta sonu baya hareketten sonra...6lari gordum..pazar gunu ilk step yaptim bir saat, sonra bir saat bacak,karin,kalca calismalari sonrada 1 saat yuzme...sonuc harikaa...
sifreyide kapinca geldimmmmmmmmm
dun giremedim sifre alan olmadi..aksam 11e kadarda toplanti oldu eve gidince pc basina gecemedim...
hedefimeee az kaldiiiiiiii

Son düzenleme:

ben geldim nilosummm..gel laflayalimmmm....ben 6lari bu sabah itibari ile gordummmm
safisim dun sifre bulamadim ondan giremedim..eve gidincede gec oldu girecek halim kalmadi..

anamm dun bura bos kalmis..herkes izinli neredeyse
Allahtan nilos,kayra ipek varmis

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
saferan, mdhtgc

herkesler v ar takımın kızlaarı yook...
misafirler saolsun takim bos kalmiyorrr
oohhh cok sevindim kayracim, insallah birakmis olursun..sigara icilen ortamlardan uzzak dur bitanem..sagligina yazikk..dualarimiz seninle
buna cok sevindim ipekcim, insallah sporada baslarsan kilolarin daha rahat gider...son kalan kilolarinda icabina bakcezz artikin
inşallah canım şu 6lı rakama bi geçemedik gitti ya bukafta kırmızı geçer dedim ama oda gr larla kalmış bitki çayı çok farkettiriyomuş valla ödem ödem oldum şuan lastik kadın gibiyim valla

gectim kayracim gectimmmmmmmmmmm...6lardayimmmmmmmmmm.....son 10 kiloda siki diyet yapicam..duruma gore bakicam...iyi gorunursem kalicam, fazla durursa bir 10 daha vericem ama onu bukadar hizli yapmam...super yaaaa...sadece yarim kilo belki ama 6lari gormek sahaneeee

Süper yaa maşallah.Benimde hedefim şimdilerde 6ları görmekti ama ne yazık ki kilom reglden sonra azalacağına arttı.Ama inş ara vermeden devam edeceğim ve martta 65 ile diyeti sonlandıracağım.Tekrar tebrik ederim

saol bitanem..bencede fazla vermene gerek yok..ben 60ta ayrilmayi dusunuyorum..kalan 10 kiloyu eger vermek istersem onuda diyetle degil sporla vermeyi dusunuyorum..insallah hayirlisi..bende marta mezun olmayi bekliyorum..bakalim ne olacak

Sabah: 2 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
biraz ceviz
5 adet kuru kayısı

Öğle: bol salata
1 kase kuru fasulye

Ara: 2 mandalin

Akşam: bol salata
balık
afiyet olsun tatlım
gunaydın kızlar...maalesef netım kesık telden gırdım...Benı ızınlı sayın ne zaman yapılır bılmıyorum...cok moralım bozuk((
aa sende mi canım :26:
canım güle güle kullan bisikletini
aa hadi bakalım hayırlısı inşallah biter canım
afiyet olsun canım aman dikkat
günaydın kızlaar..netim yapıldı ben de damladım.....ayrılık uzun sürmediii....
iyi olmuş çabuk halledildiği canım,hoşgelmişsin
eline sağlık bitanemmmm

hhuuuuhhh yavrummm benimm beee helal sana helaalll sonunda 6 ları da gördün süpersin arkadaşımmm

hhuuuuhhh yavrummm benimm beee helal sana helaalll sonunda 6 ları da gördün süpersin arkadaşımmm

saol saphisimmm..eminim sende bu azimle cok uzun surmez 6lari gorursun...
ama super bir duygu saphisim...fazla bir kilo vermedim cumadan beri ama 6yi gormek sahane.. geriye 9.7 kilom kaldi..
inanamiyorum buna..sabahtan beri havalardayim..birde yeni araba aldim...Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah..
yani super bir gunnn

piişşt ben geldim millet s.a.
dün günüm vardı arkadaşımdaydım.akşam eve geldim hemen yemeğe giriştim.Yemekte misafirimiz vardı.gece yatıya da kaldılar.bugün de geç kalkıldı,geç kahvaltı filan derken.Onları gönderdiğim gibi temizliğe giriştim.Temizliğimi bitirdim kuzumu doyurdum.Ben de yedim.Sonra akşam yemeği için karnıbahar haşladım.yumurtaya bulayıp fırında veya actifry da kızartıcam.tavuk suyu şehriye çorbamda var,bir de eşimle kaynıma makarna yaparım yeter...

canım benim güzel olmaz mı hiççç ben 8 leri geçtiğimde ne kadar mutlu olmuştum,6 lar nasip olursa,herhalde uçarım sevincimden
yeni araban hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım

ya aslinda sislik vardi..71.5 felan oldum saniyordum..ki hala var..ama bir tartil 69.7..nasil uctummm..
sonra hazirlandim arabayi garaja goturdum kontrolu vardi..baska arabaylan ciktim
Allah ssana daha iyilerini nasib etsin canim benim...senin 7lerede az kaldi..subatta gorursun insallah

kızlar bu arada yazmışmıydım hatırlamıyorum ama cuma günkü 400 gr. fazlalıktan sonra,cuma kaşamı wc ile görüşmem sonucu,9 gün sonra yani,cumartesi sabahı 86 kg idim.Yani 600 gr farkettim.bağırsaklarımı çalıştırması açısından h.sonu ve dün diyetime uymadım.bir de mindivan macunu yiyorum,şimdilik bağırsaklarım normal çalışıyor
bugün itibariyle kaçamaksız olarak yeniden karatayıma döndüm ama tabi illaki sabote eden bir şeyler olacak;bu kez suda eriyen grip ilaçlarından içmeye başladım,içeriğinde şeker var
evet cümlemden anlaşılacağı üzere hafif bir kırıklığım var.tam olarak grip değilim,yatak döşek yatmıyorum.Ağzım burnum da akmıyor ama geniz akıntısı ve başımda müthiş bir ağırlık var.Kızımda 1 haftadan beri hafif bir soğuk algınlığı vardı da ondan bulaştı muhtemelen

Geldimmm bilee canımmmm sizsiz duramıyorummm kiiii inşallahhh yaaa bu aralarr birazz bende depresyonn modunaa girdimmçokk zamandır canım böle sıkkın olmadııı gözümün önündenn tatlılarr geçioo nevcimm benn böle bunalıma girince tatlı diye ölürümm amaa kendimi sıkıom daha bişi kaçırmadım:26:

Menüm:

1. öğün

2 ad. yumurta kk haşlanmış
peynir
zeytin
çay
1 kk helva
3 ad. ceviz

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan soğuk algınlığı ilacı(suda eriyen)

2. öğün:

2 kase tavuk çorbası
akşamdan kalma tavuk vardı biraz onu yedim
2 kaşık yoğurt

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan ilaç

3. öğün:
biraz kanıbahar ve yoğurt yerim sanırım

gecmis olsun canim...sukur bagirsaklarin rahatlamis ya onemli olan o..
ilactaki sekerdende okadar sorun olacagini sanmiyorum bitanem..ben dunyanin hapini iciyorum..ki o haplarla kilo vermem yillar susrer demislerdi..bal gibide kilo verdim..tekrar sanada minogede gecmis olsun cnm.

çok teşekkürler canım inşallah önemsizdir ilaçtaki şeker.biliyorsun bizim diyette şeker en yasak gıda.insülin direci olmaması lazım.sağlığım tam olarak yerine gelene kadar katlanıcam artık.ben bu hafta çok iyi kilo veremeyebilirim hata hiç veremeyedebilirim.zaten bugün başladım dediğim gibi.neyse napalım bu hafta da böyle geçsin

saglik olsun canim, en onemlisi bu..sen once tamamen bir iyiles..sonra nasil olursa gider kilolar..bu hafta icin canini sikma o yuzden..sende haftaya guzel sonuclar alirsin

Hayırlı olsun canım yaa.Bizde eşimle arada talim yapıyoruz.Burda trafiğe çıkmam çok zor ama Tr ye gidince inş çıkacağım.Allah banada nasip etsin

Hayırlı olsun canım yaa.Bizde eşimle arada talim yapıyoruz.Burda trafiğe çıkmam çok zor ama Tr ye gidince inş çıkacağım.Allah banada nasip etsin

saol ipegimm, Allah sana daha iyilerini nasib etsin..ben trde hic kullanmiyorum araba, trafik cok karisik..gelen gecen kornaya basiyor..sasip kaliyorum..bu yuzden babamin trde araba kullanmasindan yanayim

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bende üşüttüm galiba.Solunum yolu enfeksiyonu başlıyor gibi.Ama bebişler hasta olmasında ben hasta olmaya razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…