Çok şükür bitanem.Memleketimin gözünü seviyim,hiçbir aksaklık uzun sürmez,kurban olurum ben bu toprağa da insanlarına daaaa
Okul zamanı gündüz göremiyorum sizleri diye üzülüyordum,tam tatile girdim kimsecikler yok
Ziyaretçilerimiz sağolsun
23-ocak-2012 tarihli 7. takım paylaşım listesi:
*Saferan=1(Neti kesikti)
*Saliş=3(Kardeşi bilgisayara el koymuştu)
*Saphira=0(Misafirlikteydi)
*Kırmızıgül06=0(Şifre alamamıştı)
*Nev81=5
*İpekyol51=7
*Kayramin=11
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
misafirler saolsun takim bos kalmiyorrrToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
saferan, mdhtgc
herkesler v ar takımın kızlaarı yook...
oohhh cok sevindim kayracim, insallah birakmis olursun..sigara icilen ortamlardan uzzak dur bitanem..sagligina yazikk..dualarimiz seninlekızlar ben galiba sigarayı bıraktım cuma gününden beri içmedim 15 yıldır birr fiil içtiğim sigarayla vedalaştım busefer baraşıcak gibi duruyorum ama tabi sigara içilen bir ortama girmezsem ozaman ne olur bilmiyorum evde içilmediği için daha rahatım dua edinde bende bırakayım inşallahh
buna cok sevindim ipekcim, insallah sporada baslarsan kilolarin daha rahat gider...son kalan kilolarinda icabina bakcezz artikinBugün itibariyle tekrar eski tempoma döndüm.Neredeyse depresyonun eşiğine gelmiştim.Atlattım çok şükür.Zor bir dönemdi benim için.Biraz kendime zaman ayırmam gerektiğine karar verdik eşimle konuşup.Yoğun bir çalışma döneminden sonra ev hanımı olmak bana pek yaramadı.Kızımı haftada 2-3 gün okuldaki kreşe bırakacağız 2-3 saatliğine.Buda bana vakit kazandıracak.Evimize yakın bi spor merkezi gördük gidip konuşmayı düşünüyoruz.En geç 1 ay içinde spor merkezine başlayacağım.Bu arada burda havalarda ısınmaya başlayacak..Benden haberler bu şekilde...
inşallah canım şu 6lı rakama bi geçemedik gitti ya bukafta kırmızı geçer dedim ama oda gr larla kalmış bitki çayı çok farkettiriyomuş valla ödem ödem oldum şuan lastik kadın gibiyim valla
fistiklar bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
bugun tartildim ve 69.7 ciktimmmmmmmmmmmmmmm
7ler bittiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hafta sonu baya hareketten sonra...6lari gordum..pazar gunu ilk step yaptim bir saat, sonra bir saat bacak,karin,kalca calismalari sonrada 1 saat yuzme...sonuc harikaa...
sifreyide kapinca geldimmmmmmmmm
dun giremedim sifre alan olmadi..aksam 11e kadarda toplanti oldu eve gidince pc basina gecemedim...
hedefimeee az kaldiiiiiiii
Süper yaa maşallah.Benimde hedefim şimdilerde 6ları görmekti ama ne yazık ki kilom reglden sonra azalacağına arttı.Ama inş ara vermeden devam edeceğim ve martta 65 ile diyeti sonlandıracağım.Tekrar tebrik ederim
afiyet olsun tatlımSabah: 2 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
biraz ceviz
5 adet kuru kayısı
Öğle: bol salata
1 kase kuru fasulye
Ara: 2 mandalin
Akşam: bol salata
balık
aa sende mi canım :26:gunaydın kızlar...maalesef netım kesık telden gırdım...Benı ızınlı sayın ne zaman yapılır bılmıyorum...cok moralım bozuk((
canım güle güle kullan bisikletinigünaydın güzeller hafta sonu gelenden gidenden ne bitki çaylarımı içebildim nede dietimie çok uydum iki kilo artıylaa başldadım bu güne ama müthiş şişlik var farkındayım wc yle de pek alakam olamadı vakitsizlikten biraz birazda çaylarımı içmediğimden yediklerimde mid4emde sanki heee buarada eve eliptik bisiklet aldım bime gelmişti kocişe yalvar yakar ikna ettim (ona göre hala saçmayaa )neyse aldım bikere çıkabildim üstüne vakitsizlikten neyse bugünden itibaren onuda dietide tekrar rayına oturttum sayılır güneşi gördüm kendimi dışarı atasım var ama herkez meşgul bugün malum pazartesi temizlik günü bi ben yapmıyorum galiba bende dün hallettim
aa hadi bakalım hayırlısı inşallah biter canımkızlar ben galiba sigarayı bıraktım cuma gününden beri içmedim 15 yıldır birr fiil içtiğim sigarayla vedalaştım busefer baraşıcak gibi duruyorum ama tabi sigara içilen bir ortama girmezsem ozaman ne olur bilmiyorum evde içilmediği için daha rahatım dua edinde bende bırakayım inşallahh
afiyet olsun canımsabah:2 haşlanmış yumurta
2 avuç içi peynir
bir çay bardağı ceviz
5 kayısı
5 zeytin
5 dilim sucuk
öğle: saat 45 sıkım mercimek köftesi
bir adet krep
akşam:meyve salatası(1 adet ayva 2 mandalin)
saçmaa sapann birr menü olduu bugün kardeşimm şehir dışındann geldi obur kızz vermişş kilolarıı annemin o nefis yemekleri yerine tatsız tutsuz yemekhanee de yeyince olan bana olacak sanırımmm annem ona kilo aldırmaya kesin niyetli arada ben kaynamasam bari:44:
iyi olmuş çabuk halledildiği canım,hoşgelmişsingünaydın kızlaar..netim yapıldı ben de damladım.....ayrılık uzun sürmediii....
eline sağlık bitanemmmm23-ocak-2012 tarihli 7. takım paylaşım listesi:
*Saferan=1(Neti kesikti)
*Saliş=3(Kardeşi bilgisayara el koymuştu)
*Saphira=0(Misafirlikteydi)
*Kırmızıgül06=0(Şifre alamamıştı)
*Nev81=5
*İpekyol51=7
*Kayramin=11
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
fistiklar bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
bugun tartildim ve 69.7 ciktimmmmmmmmmmmmmmm
7ler bittiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hafta sonu baya hareketten sonra...6lari gordum..pazar gunu ilk step yaptim bir saat, sonra bir saat bacak,karin,kalca calismalari sonrada 1 saat yuzme...sonuc harikaa...
sifreyide kapinca geldimmmmmmmmm
dun giremedim sifre alan olmadi..aksam 11e kadarda toplanti oldu eve gidince pc basina gecemedim...
hedefimeee az kaldiiiiiiii
hhuuuuhhh yavrummm benimm beee helal sana helaalllsonunda 6 ları da gördün süpersin arkadaşımmm
saol saphisimmm..eminim sende bu azimle cok uzun surmez 6lari gorursun...
ama super bir duygu saphisim...fazla bir kilo vermedim cumadan beri ama 6yi gormek sahane.. geriye 9.7 kilom kaldi..
inanamiyorum buna..sabahtan beri havalardayim..birde yeni araba aldim...Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah..
yani super bir gunnn
canım benim güzel olmaz mı hiççç ben 8 leri geçtiğimde ne kadar mutlu olmuştum,6 lar nasip olursa,herhalde uçarım sevincimden
yeni araban hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım
Ben sana güveniyorum Saliş'im.Bi diyet yolcusu için en muhteşem zafer,karbonhidratların ve ısrarcı sözlerin arasında iradesine sahip olmak zaferidir,sen de bu dönem onun hazzına ereceksinnnn
Kendini çok özletme amaaaaaa
kızlar bu arada yazmışmıydım hatırlamıyorum ama cuma günkü 400 gr. fazlalıktan sonra,cuma kaşamı wc ile görüşmem sonucu,9 gün sonra yani,cumartesi sabahı 86 kg idim.Yani 600 gr farkettim.bağırsaklarımı çalıştırması açısından h.sonu ve dün diyetime uymadım.bir de mindivan macunu yiyorum,şimdilik bağırsaklarım normal çalışıyor
bugün itibariyle kaçamaksız olarak yeniden karatayıma döndüm ama tabi illaki sabote eden bir şeyler olacak;bu kez suda eriyen grip ilaçlarından içmeye başladım,içeriğinde şeker var
evet cümlemden anlaşılacağı üzere hafif bir kırıklığım var.tam olarak grip değilim,yatak döşek yatmıyorum.Ağzım burnum da akmıyor ama geniz akıntısı ve başımda müthiş bir ağırlık var.Kızımda 1 haftadan beri hafif bir soğuk algınlığı vardı da ondan bulaştı muhtemelen
gecmis olsun canim...sukur bagirsaklarin rahatlamis ya onemli olan o..
ilactaki sekerdende okadar sorun olacagini sanmiyorum bitanem..ben dunyanin hapini iciyorum..ki o haplarla kilo vermem yillar susrer demislerdi..bal gibide kilo verdim..tekrar sanada minogede gecmis olsun cnm.
çok teşekkürler canıminşallah önemsizdir ilaçtaki şeker.biliyorsun bizim diyette şeker en yasak gıda.insülin direci olmaması lazım.sağlığım tam olarak yerine gelene kadar katlanıcam artık.ben bu hafta çok iyi kilo veremeyebilirim hata hiç veremeyedebilirim.zaten bugün başladım dediğim gibi.neyse napalım bu hafta da böyle geçsin
saol saphisimmm..eminim sende bu azimle cok uzun surmez 6lari gorursun...
ama super bir duygu saphisim...fazla bir kilo vermedim cumadan beri ama 6yi gormek sahane.. geriye 9.7 kilom kaldi..
inanamiyorum buna..sabahtan beri havalardayim..birde yeni araba aldim...Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah..
yani super bir gunnn
Hayırlı olsun canım yaa.Bizde eşimle arada talim yapıyoruz.Burda trafiğe çıkmam çok zor ama Tr ye gidince inş çıkacağım.Allah banada nasip etsin
kızlar bu arada yazmışmıydım hatırlamıyorum ama cuma günkü 400 gr. fazlalıktan sonra,cuma kaşamı wc ile görüşmem sonucu,9 gün sonra yani,cumartesi sabahı 86 kg idim.Yani 600 gr farkettim.bağırsaklarımı çalıştırması açısından h.sonu ve dün diyetime uymadım.bir de mindivan macunu yiyorum,şimdilik bağırsaklarım normal çalışıyor
bugün itibariyle kaçamaksız olarak yeniden karatayıma döndüm ama tabi illaki sabote eden bir şeyler olacak;bu kez suda eriyen grip ilaçlarından içmeye başladım,içeriğinde şeker var
evet cümlemden anlaşılacağı üzere hafif bir kırıklığım var.tam olarak grip değilim,yatak döşek yatmıyorum.Ağzım burnum da akmıyor ama geniz akıntısı ve başımda müthiş bir ağırlık var.Kızımda 1 haftadan beri hafif bir soğuk algınlığı vardı da ondan bulaştı muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?