Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Okuyunca çok mutlu oldum canım.İnş bir daha ağzına almazsın.Çok üzülüyorum ben içenleri görünce.Rabbim bu konuda iradene güç versin

Bugün itibariyle tekrar eski tempoma döndüm.Neredeyse depresyonun eşiğine gelmiştim.Atlattım çok şükür.Zor bir dönemdi benim için.Biraz kendime zaman ayırmam gerektiğine karar verdik eşimle konuşup.Yoğun bir çalışma döneminden sonra ev hanımı olmak bana pek yaramadı.Kızımı haftada 2-3 gün okuldaki kreşe bırakacağız 2-3 saatliğine.Buda bana vakit kazandıracak.Evimize yakın bi spor merkezi gördük gidip konuşmayı düşünüyoruz.En geç 1 ay içinde spor merkezine başlayacağım.Bu arada burda havalarda ısınmaya başlayacak..Benden haberler bu şekilde...

Son listeye bi bakayım dedim.Maşallah ya tebrik ediyorum sizleri kızlar gurur duydum

Okuyunca çok mutlu oldum canım.İnş bir daha ağzına almazsın.Çok üzülüyorum ben içenleri görünce.Rabbim bu konuda iradene güç versin

sağol canım inşallah iradem kazanır budefa bugün yokluyo evde oğlanla yalnız kalınca demekki daha çok sarıyomuşum bakalım deneyip görcem benim tek korkum boğazıma geri dönüş yapmak yoksa bişekilde dayanıyorum hep ama iştah açılıcınca kilo alırım korkusuyla tekrar başlıyorum

kendimi gördüm bian neyseki sen bişeyleri çözümlemişsin birazda olsa ben daha hiçbişey çözümleyemedim seneye denicem bende kreşe vermeyi şu wc eğitimini tamamen alışsın diyorum dönem dönem sapıtıyo hala bende daralıyorum ev kadını olmaktan artıkın ama şuan itibarriyle budurum böyle devam etcek gibi duruyo burdada bugün rüzgara rağmen hava güneşli burdada ısıncakmış ama daha tatminkar bi sıcaklık olmaz bencede spora başlaman daha fazydalı olur hem rahatlarsın ben bekarken giderken spora gittiğim zamanlar hayatımın en sakin geçirdiğim dönemleriydi şimdi izin vermiyo kocam oğlanla başbaşa kalma korkusundan neyse bende eve kuruyorrum salonu

gunaydın kızlar...maalesef netım kesık telden gırdım...Benı ızınlı sayın ne zaman yapılır bılmıyorum...cok moralım bozuk((
Bitanem bozma moralini,1-2 güne halleder telekom baya hızlı çalışıyorlar.

Canım daha haftanın başındayız.Uzun yol da bende dehşet bir ödem yapar,şu an 3 kg artıda gözüküyorum ben de,atlatırız cumaya kadar inşallah.

Harikasın bitanem sen,ben de hissettim okur okumaz,kesinlikle başaracaksın.

Canım spor gerçekten her anlamda mucize;ruhsal olarak da,bedensel olarak da.İnşallah sana da çok iyi gelir canım

inşallah canım şu 6lı rakama bi geçemedik gitti ya bukafta kırmızı geçer dedim ama oda gr larla kalmış bitki çayı çok farkettiriyomuş valla ödem ödem oldum şuan lastik kadın gibiyim valla

inşallah başarırım buseferde içtiğim saatlerde bi yokluyo ama daha pes etmedim ç.ok darlanırsam nikotin sakızımdan atcam bitaneki onuda çok darlanmadıkça almam gerçi obayağa kesiyo

sen neyaptın açtınmı konuyu sizinkilere

Çözmeye çalıştık bakalım inş başarılı olurum.Eşim idareci olduğu için çok yoğun çalışıyor.Haliyle benimle bizimle ilgilenemeyince ben iyice depresif oldum.Burda ha deyince insanlarla görüşemiyorsun ne yazık ki.Yakın olduğum arkadaşlar bayağı uzaktalar.Neredeyse 3 haftadır evde kızımla birlikteyiz.Sadece derse gidip geliyorum.Bişeylere başlamam lazım yok ruh sağlığım gidecek.Sırf bu sebeplerden dolayı Türkiyeye dönmek istiyorum.Eşim 15 günlüğüne git dedi ama onsuzda tadı olmuyor aklım evde kalıyor.
Burda da kreş için wc eğitimi şart ama biz zaten 3 saatliğine göndereceğimiz için sıkıntı olmaz inş.

Dualarımızz seninlee inşallah başarırsın canım

zorr eğer doğduğun yerde değilsen ve zaten oralı değilsen yaşamak zor canım siz neden ordasınız iş içinmi bende nerdeyse 3haftadır evdeyim soğuk yağmur kar derken evden çıkamadım arada annemler falan geldide biraz kafa dağıttım yoksa bende çok çabuk daralıyorum evde bizim wc eğitimi nerdeyse tamam zaten çok şükür bezden kurtulduk ama bazen kalabalıkta oyuna dalınca falan azcık kaçırabiliyo o falan tamamen otursun istiyorum belki bende daha hazır değilim ondan ayrı kalmaya bilmiyorum ama artık sürekli dip dipe olmaktan bende oğluşumda sıkıldı gibi yaz gelsin kolayda zaten hep parkta oluyoruz kış olunca evde kaldık bakalım darısı bana

Dualarımızz seninlee inşallah başarırsın canım

sağol canımm inşallah

bugünkü mönüm

kahvaltı:

bir bardak çay
birdilim peynir
bir küçük tabak melemen
5kuru kayısı
az fındık
10 adet zeytin
kk kaşar
1çatal tahin helva

akşam:
1kase mercimek çorba
yumurtalı kıymalı ıspanak
1kase yoğurt
salata

Özellikle akşam menülerin çok dengeli ve sağlam canım,akşam menüsü hafif olan bir insan aslında bütün günü otomatikman kurtarıyor.Afiyet olsun canım,şifa olsun

sabah:2 haşlanmış yumurta
2 avuç içi peynir
bir çay bardağı ceviz
5 kayısı
5 zeytin
5 dilim sucuk

öğle: saat 45 sıkım mercimek köftesi
bir adet krep

akşam:meyve salatası(1 adet ayva 2 mandalin)

saçmaa sapann birr menü olduu bugün kardeşimm şehir dışındann geldi obur kızz vermişş kilolarıı annemin o nefis yemekleri yerine tatsız tutsuz yemekhanee de yeyince olan bana olacak sanırımmm annem ona kilo aldırmaya kesin niyetli arada ben kaynamasam bari:44:

Herkeseeee günaydınlarrrrr

Kardeşceğizimm geldii bilgisayarı kaptı kızlarr çokk fazla giremiyorumm artııkkkk şimdidee kardeşceğizimle yüzmeye gidiyozzz görüşürüz akşammmmm hepinize ii günlerr diliyorummm

Ben sana güveniyorum Saliş'im.Bi diyet yolcusu için en muhteşem zafer,karbonhidratların ve ısrarcı sözlerin arasında iradesine sahip olmak zaferidir,sen de bu dönem onun hazzına ereceksinnnn

Kendini çok özletme amaaaaaa

günaydın kızlaar..netim yapıldı ben de damladım.....ayrılık uzun sürmediii....

kızlar ne oldu size nerelerdesiiniiiz..kayra...ipek saliss..nev başka kimse de girmemiş dün ..kaptanım nerelerdesiin...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
saferan, mdhtgc

herkesler v ar takımın kızlaarı yook...

Son düzenleme:
23-ocak-2012 tarihli 7. takım paylaşım listesi:
*Saferan=1(Neti kesikti)
*Saliş=3(Kardeşi bilgisayara el koymuştu )
*Saphira=0(Misafirlikteydi)
*Kırmızıgül06=0(Şifre alamamıştı)
*Nev81=5
*İpekyol51=7
*Kayramin=11
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)

Son düzenleme:
günaydın kızlaar..netim yapıldı ben de damladım.....ayrılık uzun sürmediii....
Çok şükür bitanem.Memleketimin gözünü seviyim,hiçbir aksaklık uzun sürmez,kurban olurum ben bu toprağa da insanlarına daaaa

kızlar ne oldu size nerelerdesiiniiiz..kayra...ipek saliss..nev başka kimse de girmemiş dün ..kaptanım nerelerdesiin...
Okul zamanı gündüz göremiyorum sizleri diye üzülüyordum,tam tatile girdim kimsecikler yok

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
saferan, mdhtgc

herkesler v ar takımın kızlaarı yook...
Ziyaretçilerimiz sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…