Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))

günaydın canım
inşlh

burda yağmur yağıyo bende geceden makineye ayarladım çrşmba kar gelicekmiş kar yağmadan balkonda çamaşır kurutayım dedim ama nanayyy

merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana

kırmızım süpersinnevim hayırlısı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz unuttuğum varsa affola

Son düzenleme:

hoşgeldin ablacım takıma dönemene sevindim
kaç kilo aldın yaww sen 86 felandın demş

kalkıp kahvaltı hazırlıyım artık aç karnına yeşil çayımıda içtim

bugün yürüyüşe başlıycam bakalım yaa bismillahhh

hoşgeldin doğacım....

[maşallah....yiyebildiğin kadar diyince yanii....[/COLOR][/I][/QUOTE]

herkese merhabaaaaaa
:)))) saferancım öldüm gülmekten, napiim dürüstlük şart dalga geçeceğinizi biliyodum ama öle oldu işte. sabah tutamadım kendimi baya yedim. neyse yola devam

evet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor

teşekkür ederim doğa hoşbuldum sende hoşgeldin daha önce görmemiştim seni
deneme sürecindeyim şu an, bende seninle aynı kilolardayım bugün doktorda 94 çıktım

deneme sürecindeyim şu an, bende seninle aynı kilolardayım bugün doktorda 94 çıktım

gübaydın safişim nasılsın görüşmeyeli

ya safiş bana özet geçsene şimdi kim çıktı takımdan kim geldi kafam karıştı valla
iyiyim canım sağolasııın...

şimdi kayramin ve ekimm ayrıldı...

saliss...takımda.....pasam...akabe....uzum328 ...deneme avresindeee...

ağır toplar yerindee....

günaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))

günaydıın....

hoşgeldin canıommm............

ben de devlete gittmiştim önce tahlil istiyorlar canım birşey çıkmaz inş..merak etmee....

kızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....

dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:

menüüü......

sabah. 2 yumurta haşlama kk

paynir 1.5 kk

zeytin 13 tane falan

domates

kuru elma kaysı 1 avuç

ceviz fındıkiçi 1 avuç...

sü1 1 bardak

1demlik yeşilçay

Son düzenleme:
canım ne kadar yaratıcısın maşallah sana.ben pek romantik biri olmadığımdan öyle enteresan şeyler gelmiyor aklıma ama senden kopya çekebilirim
hayırlısı neyse o olsun canım,herşey gönlünce olsun inşallah
aynennnn baharr gelsin sıktı bu havalarrr
hoşgeldin canım..geçmiş olsun
canım tahlil istiyorlarmış hep çok normal bişi

dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
ya işte bu sabotajlara çok maruz kalıyoruz yaa ondan sonra diyet uçup gidiyor
menüüü......

sabah. 2 yumurta haşlama kk

paynir 1.5 kk

zeytin 13 tane falan

domates

kuru elma kaysı 1 avuç

ceviz fındıkiçi 1 avuç...

sü1 1 bardak

1demlik yeşilçay

afiyet olsun canım çok güzel bir menü

selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 de sevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim

1 kk yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
mindivan
2 kapsül omega 3 takviye

kızım iştahsız hastalığından dolayı.çilek reçeli istedi 2 gün önce,babası da dayanamayıp almış hemen 1 küçük kavonoz.Özellikle küçük aldım biz yemeyelim diye dedi ama ben kıza yedirrken o kadar güzel koktu ki gel de yeme.Allahtan kahvaltıda yedim,akşama kadar yakarım onu diye umuyorum.Bir de son zamanlarda ekmeksiz yapamaz oldum kahvaltımı 1 dilim ekmeğin bir zararı olmaz diye düşünüyorum.2 dilim fazla oldu tabi

geçen hafta yapmak isteyip bir türlü yapamadığım ayran detoksumu yapmak istiyorum.yarın ve perşembe yapabilirsem cumaya da eksi de olurum yine iyi olur

istediğin kiloya inersin inşallah

ağır toplar yerindee....

hoşgeldin canıommm............

..

vee o ağır top hafifleyemiyor bir türlü
hoşgeldin canım..geçmiş olsun

sağol canım geçmiş olsun sanada çocuk hasta olunca bitiriyor insanı

Bugulama hoşuna gitmiyorsaa yanmaaz tavada tavaayı fırçayla yağlayıp az yağla pişirebilirsin canım o da güsel oluo ben öle yiyom
sevgili saliss sagol canım bu dedigini denicem inan buglamayıda sevitorum hamsi degilki tadına varıyım:2::2:istavritten buglama olmuyo haberiniz ola garip eşim benle birlikte yedi kıyama
hoş geldin canım aramıza bende yeniyim işşallah azimle bu kiloları vericem

zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))[/QUOTE]
canım hoş geldin benle birliktesin desene ben 102 geliyodun şimdide söylemem cuma olsunda bir
sagol canım benim hemen bakıcam

hoşgeldin canım..mesajları ve menü paylaşımına dikkat edeliim....

maşallah....yiyebildiğin kadar diyince yanii....
[/QUOTE]
allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorum eşim inan ne oluyo diye içeri girdi adam demiştirki hatun kafayı yedi kusura bakmasın yanlış sakın anlamasın yazan arkadaş samimiyetime görerekten yazdım kırdıysam affola
canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evlenelibu sefer ipe mana bulamıcak geçen okadar ördüm neymiş kafasını boynunu dalıyomuş kartopu aldım hemde pahalıda ipiama bacım bu erkek milletine yaranılmıyo onu anladım ben
canım hoş geldin sefalar getirdin geçmiş olsun bu arada
canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruz

birde ban örnek olucen sen çok ayıp birdaha görümiyimgeçen annemlere gittim hamur kızartmışlar bir tane yemedim bile eger eski paş olsaydı amanın tutmayın derdim annem bile dedi kıızm bişey bişey olmaz ye bende dedim anne beni seviyosan ısrar etme dedim sonra tamam dedi ama içim kalmadı degil
selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 de sevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim

canım kızının ateşi çok çıkıyosa bileklerine bacak aralarına soguk suyu sür pamukla inan çok iyi geliyo aklında bulunsun ılık bir duş aldır ince giydir rabbim şifa versin işallah

arkadaşlarım,,,siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?favori tariflerinizi paylaşırmısınız...bizim evde ben diete başlamadan önce hep kilo aldırıcı şeyler yapılırdı...brokoli karnıbahar pıraa asla pişmazdi..ama artık eşim yemese bile kendme pişiriyorum,,,,ve sonuc evlendikten sonra 35 kilo aldımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…