günaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))
merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
kırmızım süpersinnevim hayırlısı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz unuttuğum varsa affola
hoşgeldin ablacım takıma dönemene sevindim
kaç kilo aldın yaww sen 86 felandın demş
merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
kırmızım süpersinnevim hayırlısı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz unuttuğum varsa affola
iyiyim canım sağolasııın...gübaydın safişim nasılsın görüşmeyeli
ya safiş bana özet geçsene şimdi kim çıktı takımdan kim geldi kafam karıştı valla
günaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))
hoşgeldin canıommm............merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
evet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor
canım ne kadar yaratıcısın maşallah sana.ben pek romantik biri olmadığımdan öyle enteresan şeyler gelmiyor aklıma ama senden kopya çekebilirimne örüyosun canım kazak felanmı ?
valla sevgiliyken eşime atkı örmüştüm pek sevmez atkı takmasını benim zorumla bazen yazık emeğime derim takar
hırka örmüştüm geçen kış evde giyiyo onu
bende netten biraz araştırdım hediyeleri
bi sepet veya kutu alıcam içine aldığım eşorfman üstünü koyucam
keseler yapıcam onlara draje çikolatalar şekerler koyucam ağrı kesici:) notlar felan birde oyuncak tarzı bişey aslında puzzle alıcam ama o da netten sipariş verirsem elime ulaşmaz 11 ne kadar bakalım o sepetin içine doldurucam işte sonrada onu güzel kırmızı bir tülle sarıcam :)
sağol canım kullandığım haplardan dolayı olmuş olabilir dedi doktorum hormon hapları
eskisi kadar üzülmüyorum ama işte bu doktora gidip geldiğim zaman olumsuz şeylere çok sıkılıyorum zaten 2 3 ay daha takip yaptırıp temmuz gibi tüp bebeğe başlıycaz rabbim herşeyin hayırlısını versin
valla hamile kalsam hemen bırakırım şu illeti amaaçıkcası şu an bırakmak istemiyorum bırakırsam kilo alacaüıma adım gibi eminim
bende artık hangi diyeti yaptığımı bilmiyorum artı olaylarımdan sonra moralmen eksilerdeyimde sapıttım hangi yoluı izliyceğimi
sanırım diyetisyene gidicem özele tabi araştırıyorum şu an çokda pahalı olmaması lazım bi arkadaşım gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 120 den 100 e zaten diyetisyeni 80 düşmesinin boyuna bünyesine göre yeteceğini söylemiş ama o hem uzak hem de cebimi yakar
avondan midem bulandı geçen ay sipariş verdim paralarını toplayamadım sinir oldum kendi cebimden çıktı hala bi kaç kişiden alamadım
bi daha akıllandım alırsam sade kendime
eşinin neye ihtiyacı varsa onu al
aynennnn baharr gelsin sıktı bu havalarrrgünaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))
hoşgeldin canım..geçmiş olsunmerhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
canım tahlil istiyorlarmış hep çok normal bişievet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor
ya işte bu sabotajlara çok maruz kalıyoruz yaa ondan sonra diyet uçup gidiyorkızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....
dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
menüüü......
sabah. 2 yumurta haşlama kk
paynir 1.5 kk
zeytin 13 tane falan
domates
kuru elma kaysı 1 avuç
ceviz fındıkiçi 1 avuç...
sü1 1 bardak
1demlik yeşilçay
istediğin kiloya inersin inşallahteşekkür ederim doğa hoşbuldum sende hoşgeldin daha önce görmemiştim seni
deneme sürecindeyim şu an, bende seninle aynı kilolardayım bugün doktorda 94 çıktım
ağır toplar yerindee....
hoşgeldin canıommm............
..
hoşgeldin canım..geçmiş olsun
sevgili saliss sagol canım bu dedigini denicemBugulama hoşuna gitmiyorsaa yanmaaz tavada tavaayı fırçayla yağlayıp az yağla pişirebilirsin canım o da güsel oluo ben öle yiyom
hoş geldin canım aramıza bende yeniyim işşallah azimle bu kiloları vericem7. takıma katılma başvuru formu
adınız:akabe
yaşınız:34
işiniz: egitici
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hayatim hep dietle gecti,en cok verdigim kilo 40 kiloydu onuda masallah geri aldim ,zayfilama ilaclari v.s cok kullandim kullandikcada her bir ilactan bir yan tesiri yanima kar kaldi..artik saglikli bir sekilde beslenmemi degistirerek zayiflamaya karar verdim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):insanlarin önyargiyla yaklasmalari ,fikir vermeden ziyade,direk suclamalari beni cok bunaltti.Artik esimle evde pratik yaparak kendimi savunmayi ögrendim,iyilikle güzellikle kendime tek kelime dedirtmiyorum ve elhamdülillah cok rahatim
ilk başladığınız kilo:4 hafta evvel 153 kilo ile baslamistim
hedef kilonuz:ilk hedefim 99 kg,gerisi Allah kerimdir
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:zayiflama ilaclari ile birden hemen 10 -12 kilo verip ,biraktigim anda kat kat geri aldim,spor ve saglikli beslenmeyle kisa zamanda 40 kilo verdim ama gecirdigim bir rahatsizlik sonucu hareketlerim kisitlandi ve geri aldim
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:suan etek ve üstü uzun kiyafetler giyiyorum,elbiseyi cok seviyorum ama tabiki giyemiyorum ,sanirim zayiflayinca elbiselere agirlik verirdim galiba
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:yasam kalitem artacaktir,hareketlerimde zorlanmayacagimi düsünüyorum.
diğer(eklemek istediğiniz):
kilomu yazacagim listeyi pek anlamadim ama Cuma günü görürüm insallah
birde ancak gec saatlerde girebildigim icin 5 mesaji yazmakta zorlaniyorum ve mecburen ard arda yaziyorum
katılmak istiyorum ve formu dolduruyorum saferan, bugün pazartesi haftaya inşallah alınırım takıma
adınız: üzüm
yaşınız:24
işiniz:ev hanımıyım
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok diyet yaptım ve karşılığını da aldım ama en zayıf olduğum kilo 63 tü. evlenirken 72ydim hamile kaldım 94le doğum yaptım sonra 75e kadar düştüm kendi çabalarımla. tekrar hamile kaldım 93le doğum yaptım ilk bir hafta verdim baya şimdi doğum yaptığım kiloyu bile geçtim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çocukluğumdan beri hep karışanlar oldu başta babam, hala her oturmada bi konusu açılır sorulur niye bu kadar kilo aldın diye. sanki isteyerek alıyosun. daha bu akkşam alt komşuma indik misafirleri vardı tanımadığım bi kadın bana bir sürü öğüt verdi bende bu konuya girmesek dedim artık
boyunuz: 1.70
ilk başladığınız kilo:en çok olduğum kilo 96
hedef kilonuz:65
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: amerikan kalp vakfı diyeti yaptım bi kaç kere gerçekten en az 2 yada 3 kilo gidiyo haftada ama artık yapmam hayatım boyunca nasıl yiyeceksem o düzen otursun istiyorum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: gayet spor kotlar, badiler, dar elbiseler, eşimin yanında mini etekler. şu an bi eteğim var siyah hep onu giyiyorum başka etek olmuyo pek. üzerine hırka
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:bir sürü pardesüm var hep bol olanı giyiyorum nereye gidersem gideyim gayet şıık bi tane alıp eşimle alışveriş merkezinde salınmak. bebeğimin beni güzel bi anne olarak görmesi bana saygı duyması. oramdan buramdan fıtık pırtlamaması, gece yatarken rahatça dönebilmek
diğer(eklemek istediğiniz):[/I][/B]
sagol canım benim hemen bakıcamcanım helal olsun ni dimek
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
haydaaa sende mi brütüscanım ayarlardık bir şekilde.ne olcak şimdi,diyeti bırakacak mısın?Bırakma sakn.fırsat buldukça da gel.
teşekkürler canım amin
evet canım ben de gördüm birkaç kez yazmış hem de.Valla senin gibi kaptan olduktan sonra bana uyar,heyecan dorukta dırın dırın dırın dırın
merhaba hoşgeldin aramızateşekkür ederim senin de kızına maşallah çocuklar hasta olduğu zaman bütün neşe kaçıyor..amin canım sağol nerde varsa
hoşgeldin canıım..akşam da olsa 5 mesajı tamam la...çalışanlar öyle yapıyor mecbur kabulumuz canım....
bilmem çoğunluk ne der kii.ben ce oluur...
zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))
canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evleneline örüyosun canım kazak felanmı ?
valla sevgiliyken eşime atkı örmüştüm pek sevmez atkı takmasını benim zorumla bazen yazık emeğime derim takar
hırka örmüştüm geçen kış evde giyiyo onu
bende netten biraz araştırdım hediyeleri
bi sepet veya kutu alıcam içine aldığım eşorfman üstünü koyucam
keseler yapıcam onlara draje çikolatalar şekerler koyucam ağrı kesici:) notlar felan birde oyuncak tarzı bişey aslında puzzle alıcam ama o da netten sipariş verirsem elime ulaşmaz 11 ne kadar bakalım o sepetin içine doldurucam işte sonrada onu güzel kırmızı bir tülle sarıcam :)
sağol canım kullandığım haplardan dolayı olmuş olabilir dedi doktorum hormon hapları
eskisi kadar üzülmüyorum ama işte bu doktora gidip geldiğim zaman olumsuz şeylere çok sıkılıyorum zaten 2 3 ay daha takip yaptırıp temmuz gibi tüp bebeğe başlıycaz rabbim herşeyin hayırlısını versin
valla hamile kalsam hemen bırakırım şu illeti amaaçıkcası şu an bırakmak istemiyorum bırakırsam kilo alacaüıma adım gibi eminim
bende artık hangi diyeti yaptığımı bilmiyorum artı olaylarımdan sonra moralmen eksilerdeyimde sapıttım hangi yoluı izliyceğimi
sanırım diyetisyene gidicem özele tabi araştırıyorum şu an çokda pahalı olmaması lazım bi arkadaşım gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 120 den 100 e zaten diyetisyeni 80 düşmesinin boyuna bünyesine göre yeteceğini söylemiş ama o hem uzak hem de cebimi yakar
avondan midem bulandı geçen ay sipariş verdim paralarını toplayamadım sinir oldum kendi cebimden çıktı hala bi kaç kişiden alamadım
bi daha akıllandım alırsam sade kendime
eşinin neye ihtiyacı varsa onu al
canım hoş geldin sefalar getirdinmerhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruzevet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor
kızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....
dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 desevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?