Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

safiş tuttumu anacım kar orda bizim burdada yağıyo ama tutmuyo sinir oldum tutsada çıkıp gezsem kar altında
gerçi bu sefer avrupa yakasında daha çok etki edecekmiş
bende tepedeyim anacım boğaz ayaklarımın altında

selamun aleykum arkadaslar :)

sabah menümü yazayim aksam geldigimde geriye dönük mesajlara bakarim insallah

sabah : 1 porsiyon mercimek corbasi
1 kuru incir,2 adet kuru kayisi

Son düzenleme:
menüüü...

sabah...

2 yumurta kk

peynir 1 kk

kuru elma kaysı 1 avuç

zeytin 10 adet

süt yarım bardak

domates

yarım greyfurt

tarçınlı karanfilli limon eşliğinde yeşilçay.....

afiyet olsun canım çok güzel menün.greyfurt çılgınlığına sende mi katıldın ben her başladığımda hasta oldum,öyle denk geldi,ilaç kullandığımdan greyfurt yiyemiyorum şimdi.Bekliyor greyfurtlarım balkonda.1 hafta sonra filan başlarım nasip olursa,ilaçlarım bitsin de bir

İnşallah devamını getirebilirim...

*1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
1 dilim t.b. ekmeği üzerine krem peynir
1 ad. zeytin
1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
½ bardak çikolatalı süt (kızım bıraktı)
1 lokma ballı ekmek
2 kapsül omega 3 takviye +500 ml su

*1 fincan 6'sı 1 yerde çayı

*kahvaltıdan 2 sa. sonra ayran çorbası 1 kase
500 ml su

Tabi bu arada sabah erken kaldırınca kızım,uyku sersemi tartılmayı unuttum.artılmadan detoksa başlamış oldum :/

bende bugünki menümü yazayım eşim kalkınca giremem daha

sabah
1 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
2 haşlanmış yumurta

öğle
bir kase mercimek çorbası
1 dilim kpk ekmek
4 kaşık yoğurt

akşam
1 kase öorba
2 biber dolması
salata

ah canım bogaza nazır yaşıyosun demekkibendemi gelsem ney yanına takılırdık birlikte
canım bende bir haftadır içiyorum suyunu gece yatarken içerseniz metebolizmamız daha hızlı çalışıyomuş haberiniz ola ilaç kullananlar içinde 4 saat geçmesi lazımmış arasınız bunuda not düşüyüm bu arada geçmiş olsun

oldu bi kerem işte.....

haşladıktan sonra 1 yumurta ve baharatla harmanlayıp teflon da krep gibi kızartabilirsin canım çok güzel oluyor...

kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....
canım azimliyiz vericez bu kiloları unutmamak lazım bak ban bu saat olmuş dedim söz vedim diyetimi söylüyüm bu saat oldu evi temizlemekten anam agladı namazı bile gebe 2 kıldım birazdan yatıcam ama yatmadan dedim menümü paylaşıyım
akşam yediklerim menüm
1-karalahana diger adıyla azman diyolar kastamonulular onun hem kendime haşaldım zeytin yag sarımsak ve sirkeyle harmanladım yedim afiyetle
2-gen yapraklarından eşime mısır bulgurundan patatesli yemegini yaptım 5 kaşıkta ondan yedim ekmeksiz
3-4 kaşıkta makarna yedim
4-bir kase mercimek çorbası
5-ve saat 2.30 yani gece yarım portakal yedim
kusura bakmayın anca işlerden fırsat buldum namzı bile zor kıldım allah affefsin okadar yorulmusumkiekmek yemedim bu sefer suyu 1 lire kadar içtim yarın evi gen temizlicem iyi spor oluyo bana

canım ah neleri göz yummuyozki aman paradtesi dşyete başlarız veririz diyoruz kendimizi kandırıyorum şu pazartesiler gelmedi gitti

dogru ama hep derim noktayla virgül diye nonta eşim vvirgül ben oluyorum bebem

sevgili saliss seni tebrik eder nanagından öperimazmine hayran kaldım kıyamam sana ben okul açılıyo diye üzülme canım benim aglama bakıyım gelir döverim ben o hocalarını seni üzerlerse

ben o adamı döverim inan sinirlerim oynadı okurken kusura bakmadabu arada sen azim ediceksin vericeksin kiloları canım baksın bakalım nasıl oluyomuş geer karşısına gülersin öle onlar san gülüceklerine sen onlara gülersin dogum etmişin insanlarımn hiçmi aklına gelmiyo azim ediceksin bizimle burda vericeksin kilolarını işte okadar ben bile aman pazartesi olsun derdim aman misafirligi giderdim evde başlarım derdim aam yok artık azimliyim millet benle dalga geçicegine afedersin başka yerleriyle açsınlarda dalga geçsinler azim irade istek başarıcam diye kafamı beymnını motive edersen bu iş tamam sadece irade hade görüm seni canım bizimle başla bu yola inan 1 aydır diyetteydim 2 haftadır dahada kestim bogazımı limitli ytolyorum ban gülenleri laf sokanların karşısına geçipte ben gülücem rabbim nasip ederse sakın pes etme şeytanada uyma canım bişey isterse milletin dalgaalrı laf sokmaları gelsin canım sakın unutma seninle beraberim bu yolda azda olsa kilolarımız aynı varmıısn yarışa başaralım seninle ne dersin sen kaynananlarında dedigine bakma kötü söz sahibinindir sen gaza gel diye yapıyolardır şimdi akılları sıra derler içlerinden aman diyeted başladı çok sürmez kesin gen yer derler onların dediklerini tersine çıkarcanım azmin elinden hiç birşey kurtulmaz bunu bil

işşallah gene afacan oldugu günleri görürsün canım[/QUOTE]

Ahhh ahhhh sorma canım hocalarımdannn çokk çekiyorumm amaaaa bitecekk bu seneeee az kaldıı diyeee kendimii eyliyorummmm şunun şurasındaaa hazirana ne kaldı kiii dii mii[/QUOTE]

shopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3

Tebriker saferanım
tüh iki puanla kaçırdım kupayı hebende diyorum okadrmı kilo verdimki onu hesap ediyo ah ne alam hatunum he yazdıgına gülermi insanrabbim emeklerimizi boşa çırkarmmasın işşallah
vallahi sesim evi inletti ay ne güldüm yazdıgına allah seni ne etmesin hemi
kırmızıgülüm yarışı başlattık iki takım arası
yalnız zaten bu hafta yarılandı biz birbirimizce anlaşılana kadar o yüzden diğer cumaya belli olsun sonuçlar tamam şekercik..

vatana millete hayırlı ugurlu olsun canım benim
gelelim menüme
1-bir haslama yumurta
2-2 dilim kepek ekmegi
3-bir fincan ıhlamur
44 çatal peynir ve 5 tane zeytin
akşamada yazarım arada karalahana haşladım bir tabak onu yicem akşamada mercimek çorbası yogurtlu patlıcan salatası yazdan koymuştum brokoli haslaması suyuda çok tüketmeyi düşünüyorum işşallah
bu arada arkadaşlar eşim yarın akşam iş için istanbul dışına çıkıyo nasip olursa salıya kadar burda benide anneme bırakıcak orda bir komşunun neti var biraz cins izin veririse sizlere yazarım yazamazsam ne olur kusura bakmayın malum evde tek kalamıyorum panik atak oldugumdandiyeyim dedim sonra ortadan kayboldum demeyin sakın yarın gitmeden anneme yazarım sizlere kesin belli olsun gitmesi bu arada sizleri inanın çok özlücem şimdi ben kaçıyorum işler beni bekliyo namazı kılıyım gen ev işlerine devam çok işim var çokevin altını üstüne getirdim vallahi dip köşe çekmedigim yer kalmadı delimiyim ney eşim bile vallahi dediki hanım bahar temizligimi yapıyosun dünden beri çamaşır makinası durmadı habira çamaşır yıkıyorum yaw kendimi seviyorum keşke bu kadar titiz olmasaydım diyorum bazen çok yoruluyorum millet pisligin içinde nasıl oturuyo anlamıyorumkendinize iyi bakın banda spor oluyo bir yandan

tuttu canım 1 karışa yakın vaar..şööyle camdan bi resim çekte gönder merak ettim manzaranı ....

selamun aleykum arkadaslar :)

sabah menümü yazayim aksam geldigimde geriye dönük mesajlara bakarim insallah

sabah : 1 porsiyon mercimek corbasi
1 kuru incir,2 adet kuru kayisi
afiyet olsuun...

menü paylaşıım....

bilmem ki ben greyfurtu çook severşim sonra yemek yasak olunca kahvaltı da yeyim dedim..özel bi etkisimi varmış....

afiyet olsuuun...ben de akşama bulgurlu lahana sarıcaam sen yerken canım çektiydi şimdiye kısmetmiş saphıraam...

afiyet olsuun...

menü paylaşımm...

Ahhh ahhhh sorma canım hocalarımdannn çokk çekiyorumm amaaaa bitecekk bu seneeee az kaldıı diyeee kendimii eyliyorummmm şunun şurasındaaa hazirana ne kaldı kiii dii mii[/QUOTE]

tüh iki puanla kaçırdım kupayı hebende diyorum okadrmı kilo verdimki onu hesap ediyo ah ne alam hatunum he yazdıgına gülermi insanrabbim emeklerimizi boşa çırkarmmasın işşallah

gelelim menüme
1-bir haslama yumurta
2-2 dilim kepek ekmegi
3-bir fincan ıhlamur
akşamada yazarım arada karalahana haşladım bir tabak onu yicem akşamada mercimek çorbası yogurtlu patlıcan salatası yazdan koymuştum brokoli haslaması suyuda çok tüketmeyi düşünüyorum işşallah
bu arada arkadaşlar eşim yarın akşam iş için istanbul dışına çıkıyo nasip olursa salıya kadar burda benide anneme bırakıcak orda bir komşunun neti var biraz cins izin veririse sizlere yazarım yazamazsam ne olur kusura bakmayın malum evde tek kalamıyorum panik atak oldugumdandiyeyim dedim sonra ortadan kayboldum demeyin sakın yarın gitmeden anneme yazarım sizlere kesin belli olsun gitmesi bu arada sizleri inanın çok özlücem şimdi ben kaçıyorum işler beni bekliyo namazı kılıyım gen ev işlerine devam çok işim var çokevin altını üstüne getirdim vallahi dip köşe çekmedigim yer kalmadı delimiyim ney eşim bile vallahi dediki hanım bahar temizligimi yapıyosun dünden beri çamaşır makinası durmadı habira çamaşır yıkıyorum yaw kendimi seviyorum keşke bu kadar titiz olmasaydım diyorum bazen çok yoruluyorum millet pisligin içinde nasıl oturuyo anlamıyorumkendinize iyi bakın banda spor oluyo bir yandan [/QUOTE]

tamam canım yarın yazarsın gidersen cuma tartıl yine de başlangıç kilon olur..haftaya lkistedesin..kendini yorma o kadar canım yaa..gez dolaş biraz gecenin i3 üne kadar ne temizlii yaa..ben de kışın hiiç temizlik yapmamk istemem tabii yapıyuorum pasaklı deelim yanii..:26: ama hergün bir yeri yaparım acelem yoksa..kendime vakiit ayırırım biraz daa...

günaydınlar canlarım yine kar başladı hafiften tutturmaya devam ediyo ama erir gibi
Yaa siz böyle yazınca benimde içim gidiyor
biz bu sene kara doyduk tabi soğugada kombiyi nerdeyse son ayarda yakıyorum banamısın demiyo
arabanın koruyucusu varsa bişi olmaz soğuk geçmemiştir

En iyisini yapmışsın safişim neticeyi görünce zaten herkes ağzının payını alır.Salata da yemeğe çalışıyorum.Ama asıl problem yeme düzenimizin pek düzgün olmayışı.Bakalım bi 10 gün sonra herşeyi düzenleyeceğim.
Ha hayy buna kim cesaret edebilirki zaten
Alemsiniz yaw nerde3n aklınıza gelir bunlar
ahh şu uyku bi bana uğramıyo sabahın köründe kalkıyorum yat zıbar işte demi çoluk yok çocuk yok
Değil mi yaa.Yat uyu cicim.Ama neyse sende alıştırma yapmış oluyorsun böylece

Afiyet olsun.sordum ama görmedin galiba sen karatayı bıraktın mı

işte başakşehirin geçen karda ki halii.....

bu da şimdi kiiii.......

gel vatandaş kara geeel.....

Eklentiler

• $Kar-Manzarasi_81264347308.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 30
Safişim yaa profildeki resimde sen mi varsın.O cimcimede senin mi yoksaaaaa.O ne gözler yaaaa.Maşallah maşallah bayıldım

gelelim menüme
1-bir haslama yumurta
2-2 dilim kepek ekmegi
3-bir fincan ıhlamur
bu arada arkadaşlar eşim yarın akşam iş için istanbul dışına çıkıyo nasip olursa salıya kadar burda benide anneme bırakıcak orda bir komşunun neti var biraz cins izin veririse sizlere yazarım yazamazsam ne olur kusura bakmayın malum evde tek kalamıyorum panik atak oldugumdandiyeyim dedim sonra ortadan kayboldum demeyin sakın yarın gitmeden anneme yazarım sizlere kesin belli olsun gitmesi bu arada sizleri inanın çok özlücem şimdi ben kaçıyorum işler beni bekliyo namazı kılıyım gen ev işlerine devam çok işim var çokevin altını üstüne getirdim vallahi dip köşe çekmedigim yer kalmadı delimiyim ney eşim bile vallahi dediki hanım bahar temizligimi yapıyosun dünden beri çamaşır makinası durmadı habira çamaşır yıkıyorum yaw kendimi seviyorum keşke bu kadar titiz olmasaydım diyorum bazen çok yoruluyorum millet pisligin içinde nasıl oturuyo anlamıyorumkendinize iyi bakın banda spor oluyo bir yandan [/QUOTE]

tamam canım yarın yazarsın gidersen cuma tartıl yine de başlangıç kilon olur..haftaya lkistedesin..kendini yorma o kadar canım yaa..gez dolaş biraz gecenin i3 üne kadar ne temizlii yaa..ben de kışın hiiç temizlik yapmamk istemem tabii yapıyuorum pasaklı deelim yanii..:26: ama hergün bir yeri yaparım acelem yoksa..kendime vakiit ayırırım biraz daa...
[/QUOTE]

işte başakşehirin geçen karda ki halii.....

Eki Görüntüle 342528

bu da şimdi kiiii.......

Eki Görüntüle 342528

gel vatandaş kara geeel.....
allah kara bak vay canına sayın seyircilerorda olmak isterdim he ne güzel birlikte kar topu oynardık tombul kelebekler olaraktancanım bendeki hastalık malesef titizlik hastalıgı aklımdakini yapmazsam uyuyamıyorum bugünde duşa kabini temizledim banyoyo tamam oldu evi sil süpür toz al diger işleri yarına bıraktımvallahı şimdide yatak örtüsünün yastıuklarını kabartıyorum nasıl biterse allahtan namazımı kıldım yemeklerimde var şimdide karalahana haslamamı yogurtla yicemgel vatandaş gel karalahana haslamasına gelsizler nasılsınız bakalım kuşlarım var bebem benim evi çok kirletiyolar yemler tüyleri vs ondan hergün temizlik yapmam lazımbir oglum bir kızım var paşayla şirinim bebekleri olsun diye aldın kızı ama nerde bir öpişmekten başka bişey yapmıyolarne zaman çiftleşirler bilemiyorum ama söz bebekleri olsun sizlerle paylasıcam bebegimin resmini şimdilik 5 tane bebegini isteyen var ablam dediki erkek olursa benim dedi biryandan olsun diye bakıyorum bir yandan olmasın diye geçen dedi oglan olursa bana vericem bende dedim ben evlatlarımdan ayrıldım içim yanıyo dedim onları evlatlarından nasıl ayırırım dedim başladım aglamaya oda pişman oldu başladı konuşmaya istemiyorum ne olur aglama sen dedi hayvanda olsa kendimi onun yerine koyuyorum kim ister evladından ayrılsınbu arada benim paşam konuşuyo teyzesi:))aklına ne gelirse söylüyo maşşallah sübhanallah

Son düzenleme:
Safişim yaa profildeki resimde sen mi varsın.O cimcimede senin mi yoksaaaaa.O ne gözler yaaaa.Maşallah maşallah bayıldım

evet benim yeni mi gördüün..o da ayşem en küçük kızıım....

allah kara bak vay canına sayın seyircilerorda olmak isterdim he ne güzel birlikte kar topu oynardık tombul kelebekler olaraktancanım bendeki hastalık malesef titizlik hastalıgı aklımdakini yapmazsam uyuyamıyorum bugünde duşa kabini temizledim banyoyo tamam oldu evi sil süpür toz al diger işleri yarına bıraktımvallahı şimdide yatak örtüsünün yastıuklarını kabartıyorum nasıl biterse allahtan namazımı kıldım yemeklerimde var şimdide karalahana haslamamı yogurtla yicemgel vatandaş gel karalahana haslamasına gelsizler nasılsınız bakalım kuşlarım var bebem benim evi çok kirletiyolar yemler tüyleri vs ondan hergün temizlik yapmam lazımbir oglum bir kızım var paşayla şirinim bebekleri olsun diye aldın kızı ama nerde bir öpişmekten başka bişey yapmıyolarne zaman çiftleşirler bilemiyorum ama söz bebekleri olsun sizlerle paylasıcam bebegimin resmini şimdilik 5 tane bebegini isteyen var ablam dediki erkek olursa benim dedi biryandan olsun diye bakıyorum bir yandan olmasın diye geçen dedi oglan olursa bana vericem bende dedim ben evlatlarımdan ayrıldım içim yanıyo dedim onları evlatlarından nasıl ayırırım dedim başladım aglamaya oda pişman oldu başladı konuşmaya istemiyorum ne olur aglama sen dedi hayvanda olsa kendimi onun yerine koyuyorum kim ister evladından ayrılsınbu arada benim paşam konuşuyo teyzesi:))aklına ne gelirse söylüyo maşşallah sübhanallah[/QUOTE]

alemsin amaan ben de her yer tamiz olsun istiyorum hiç kirlenmesin diyorum ama mümkün müü...hele de banyo mutfak temizse dünyalar benim olur...ama eşim her gün istisnasız yıkandığından ve banyoyu baştan aşağı ıslattığından bu mümkün olmuyoor...

ne güzel resmini koysana kuşların seni de merak ettim ama resmin yokmu albüme koy tanışılıım...

gülüüm...hoşgeldiin.....ben çıkıyorum markete bi uzanıveriiim....

ahh nilosum ahh..bukadar zora sokmayin kendinizi..daha hersey yeni..bukadar birbirinizi yipratmaya ne gerek..hem sanada kiziyorum haa..o ne zirt pirt bitti demelercocuk degilsin kendine gel bakim..su guzelim hayati ne kendine nede enisteye eziyet et..bu gunlerinizin kiymetini bil...malesef hersey herzaman 4 4luk olmuyor..ama bunlarin sizi yipratmamasi lazim...insallah ben msjimi yazana kadar hersey hallolmus olur bende yazdigimla kalirimAllah siizi ayir masin bitanem..Mutlulugunuz daim olsun

inş.. canım hayırlı olsun yakışıklının karnesi....

maşallah nbu hafta da çok aktifsin....
sukur iyi sonucklar aldik safisim..dunyalar bizim oldu...sonuclari guzel...bazilarinda elbet biraz gerilik var ama oda normal artik...bunda sorun saglik probleminden sonra cocuk yine iyi kendini veriyor..hele 1aydan beri ilaclarla uyusturuyoruz ki..yazik daha fazla napsin..okuldan geldim onada anlattim nasil seviniyor helede benim ona seninle gurur duyuyorum ogretmenim cok guzel seyler soyledi felan nasil seviniyor...abla birdah soyle ne dedi ogretmen..yerim ben onu ve onun gibi bucurleri

spora gelincede durmak yok safisim..hele sonuca bukadar yaklasmisken hicccc....biran once 60 olmak istiyorum..ama bu hafta yuzemedim..pazar gunu yuzme kapaliydi..simdi cuma gunu bir saat deneme sinavi var...pazarada gecen hafta gitmedigimin saatini yuzucem ve bizim bucurlede bir saat...yine eski tempoya gelirim

salisimmm super gidiyorsun canim..emin ol karsiligini alacaksin..bende kilolar azaldikca sporda okadar zor gelmiyor..hatta spor cikisi biraz havalaniyorum..aferim kiz bugunude atlattin diye..cok havali oldum cokk

canim benim inan hic uzulme olanlara..yapilanlar cok ayip elbet..ama emin ol hepimizin basinda ayni seyler gecti..beni cok eglendiler kilom icin..ozellikle birtane yengem..yaz gunu ari dolaniyordu biri dikkat et ari sokacak demisti, koyde tatildeydik butun akrabalar toplanmistik..orda patavatsizin teki cikti ayy soksa ne olacak zaten sismis sistigi kadar..ari soksada fark etmez..oan gulup gecmistim ama okadar uzulmustum ve aglamistimki...onlara enguzel cvpin gulup gecmek ve elbette en onemli kilo verdigini gostermek..birkac gun suruyor hirsim sonra geciyor diyorsanda soylenenleri aklindan cikartma..ben yengemin fotosuna telefonuma yuklemistim..nezaman diyeti bozmayi dusunsem onu acar bakar vazgecerdim kendini uzmeye hic degmez..kendini bilmez insanlar iste..sen sadece kilo verdiginde sana soyleyeceklerini dusun bitanem
shopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3

Tebriker saferanım
ellerine saglik saphisim pazartesi icin kendime ceza vermiyorum cunku sifre alan olmad ve gec saatlere kadar toplanti olunca eve gider gitmez yatmistim akabe ve uzumcum biraz daha gayret canim, suan deneme surecinde oldugunuz icin ceza almiyorsunuz ama listeye alininca az msj ceza puani demektir ve sonunda diskalifiye oyuzden biraz daha gayret
ohhh super salisim birde arkadasinin gelmesi sahane olmus...saatin nasil gectigini bile anlamazsin..hep boyle devam et insallahh
shopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5

Tekrar tebrikler safişimm

salisin net sorunu vardi ondan ceza almiyor...ama ben aliyorumm

ceza puani:

Kirmizigul: 2 diskalifiye olmadan mezun olsak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…