günaydııııınnn şekerler.........çok uykum varrrr
menüüü...
sabah...
2 yumurta kk
peynir 1 kk
kuru elma kaysı 1 avuç
zeytin 10 adet
süt yarım bardak
domates
yarım greyfurt
tarçınlı karanfilli limon eşliğinde yeşilçay.....
ah canım bogaza nazır yaşıyosun demekkisafiş tuttumu anacım kar orda bizim burdada yağıyo ama tutmuyo sinir oldum tutsada çıkıp gezsem kar altında
gerçi bu sefer avrupa yakasında daha çok etki edecekmiş
bende tepedeyim anacım boğaz ayaklarımın altında
canım bende bir haftadır içiyorum suyunu gece yatarken içerseniz metebolizmamız daha hızlı çalışıyomuş haberiniz olaafiyet olsun canım çok güzel menün.greyfurt çılgınlığına sende mi katıldınben her başladığımda hasta oldum,öyle denk geldi,ilaç kullandığımdan greyfurt yiyemiyorum şimdi.Bekliyor greyfurtlarım balkonda.1 hafta sonra filan başlarım nasip olursa,ilaçlarım bitsin de bir
canım azimliyiz vericez bu kiloları unutmamak lazım bak ban bu saat olmuş dedim söz vedim diyetimi söylüyüm bu saat oldu evi temizlemekten anam agladı namazı bile gebe 2 kıldım birazdan yatıcam ama yatmadan dedim menümü paylaşıyım
oldu bi kerem işte.....
haşladıktan sonra 1 yumurta ve baharatla harmanlayıp teflon da krep gibi kızartabilirsin canım çok güzel oluyor...
kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....
tüh iki puanla kaçırdım kupayı heshopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3
Tebriker saferanım
vallahi sesim evi inletti ay ne güldüm yazdıgına allah seni ne etmesin hemiKızlarrrrrr bennn yineee kaçıyorummm Bugün bi arkadaşımla buluşacağız sonraa ben havuzda kendimee bir arkadaş dahaa buldumm canım arkadaşımmm beni yalnız bırakmamak için o da yüzmeye başladı iş arkadaşım kendisii çok mutlu oldum tabiiiDün beraber yüzdük çok eğlendikkk olimpik havuzda çarpışıpp azz kaldı boğuluyordukkk gülerkennnn Vee caankurtarannn arkadaş bizee koskoca olimpik havuza sığamayıpp çarpışmayı becerebilenn tek insanlarsınız deddiii Akşam çıkıştaa delilerr gibii yiyesimm geliyorrr vee yiyorum da sanırım:26:Bugün yanıma bol havuç elma alacağımm yoksa vereyim diye üstüne alacağım
kırmızıgülüm yarışı başlattık iki takım arası
yalnız zaten bu hafta yarılandı biz birbirimizce anlaşılana kadaro yüzden diğer cumaya belli olsun sonuçlar tamam şekercik..
safiş tuttumu anacım kar orda bizim burdada yağıyo ama tutmuyo sinir oldum tutsada çıkıp gezsem kar altında
gerçi bu sefer avrupa yakasında daha çok etki edecekmiş
bende tepedeyim anacım boğaz ayaklarımın altında
afiyet olsuun...selamun aleykum arkadaslar :)
sabah menümü yazayim aksam geldigimde geriye dönük mesajlara bakarim insallah
sabah : 1 porsiyon mercimek corbasi
1 kuru incir,2 adet kuru kayisi
afiyet olsun canım çok güzel menün.greyfurt çılgınlığına sende mi katıldınben her başladığımda hasta oldum,öyle denk geldi,ilaç kullandığımdan greyfurt yiyemiyorum şimdi.Bekliyor greyfurtlarım balkonda.1 hafta sonra filan başlarım nasip olursa,ilaçlarım bitsin de bir
İnşallah devamını getirebilirim...
*1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
1 dilim t.b. ekmeği üzerine krem peynir
1 ad. zeytin
1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
½ bardak çikolatalı süt (kızım bıraktı)
1 lokma ballı ekmek
2 kapsül omega 3 takviye +500 ml su
*1 fincan 6'sı 1 yerde çayı
*kahvaltıdan 2 sa. sonra ayran çorbası 1 kase
500 ml su
bende bugünki menümü yazayım eşim kalkınca giremem daha
sabah
1 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
2 haşlanmış yumurta
öğle
bir kase mercimek çorbası
1 dilim kpk ekmek
4 kaşık yoğurt
akşam
1 kase öorba
2 biber dolması
salata
ah canım bogaza nazır yaşıyosun demekkibendemi gelsem ney yanına takılırdık birlikte
canım bende bir haftadır içiyorum suyunu gece yatarken içerseniz metebolizmamız daha hızlı çalışıyomuş haberiniz olailaç kullananlar içinde 4 saat geçmesi lazımmış arasınız bunuda not düşüyüm bu arada geçmiş olsun
canım azimliyiz vericez bu kiloları unutmamak lazım bak ban bu saat olmuş dedim söz vedim diyetimi söylüyüm bu saat oldu evi temizlemekten anam agladı namazı bile gebe 2 kıldım birazdan yatıcam ama yatmadan dedim menümü paylaşıyım
akşam yediklerim menüm
1-karalahana diger adıyla azman diyolar kastamonulular onun hem kendime haşaldım zeytin yag sarımsak ve sirkeyle harmanladım yedim afiyetle
2-gen yapraklarından eşime mısır bulgurundan patatesli yemegini yaptım 5 kaşıkta ondan yedim ekmeksiz
3-4 kaşıkta makarna yedim
4-bir kase mercimek çorbası
5-ve saat 2.30 yani gece yarım portakal yedim
kusura bakmayın anca işlerden fırsat buldum namzı bile zor kıldım allah affefsin okadar yorulmusumkiekmek yemedim bu sefer suyu 1 lire kadar içtim yarın evi gen temizlicem iyi spor oluyo bana
canım ah neleri göz yummuyozki aman paradtesi dşyete başlarız veririz diyoruz kendimizi kandırıyorum şu pazartesiler gelmedi gitti
dogru ama hep derim noktayla virgül diye nonta eşim vvirgül ben oluyorum bebem
sevgili saliss seni tebrik eder nanagından öperimazmine hayran kaldım kıyamam sana ben okul açılıyo diye üzülme canım benim aglama bakıyım gelir döverim ben o hocalarını seni üzerlerse
ben o adamı döverim inan sinirlerim oynadı okurken kusura bakmadabu arada sen azim ediceksin vericeksin kiloları canım baksın bakalım nasıl oluyomuş geer karşısına gülersin öle onlar san gülüceklerine sen onlara gülersin dogum etmişin insanlarımn hiçmi aklına gelmiyo azim ediceksin bizimle burda vericeksin kilolarını işte okadar ben bile aman pazartesi olsun derdim aman misafirligi giderdim evde başlarım derdim aam yok artık azimliyim millet benle dalga geçicegine afedersin başka yerleriyle açsınlarda dalga geçsinler azim irade istek başarıcam diye kafamı beymnını motive edersen bu iş tamam sadece irade hade görüm seni canım bizimle başla bu yola inan 1 aydır diyetteydim 2 haftadır dahada kestim bogazımı limitli ytolyorum ban gülenleri laf sokanların karşısına geçipte ben gülücem rabbim nasip ederse sakın pes etme şeytanada uyma canım bişey isterse milletin dalgaalrı laf sokmaları gelsin canım sakın unutma seninle beraberim bu yolda azda olsa kilolarımız aynı varmıısn yarışa başaralım seninle ne dersin sen kaynananlarında dedigine bakma kötü söz sahibinindir sen gaza gel diye yapıyolardır şimdi akılları sıra derler içlerinden aman diyeted başladı çok sürmez kesin gen yer derler onların dediklerini tersine çıkarcanım azmin elinden hiç birşey kurtulmaz bunu bil
işşallah gene afacan oldugu günleri görürsün canım
Yaa siz böyle yazınca benimde içim gidiyorgünaydınlar canlarım yine kar başladı hafiften tutturmaya devam ediyo ama erir gibi
biz bu sene kara doyduk tabi soğugada kombiyi nerdeyse son ayarda yakıyorum banamısın demiyo
arabanın koruyucusu varsa bişi olmaz soğuk geçmemiştir
En iyisini yapmışsın safişim neticeyi görünce zaten herkes ağzının payını alır.Salata da yemeğe çalışıyorum.Ama asıl problem yeme düzenimizin pek düzgün olmayışı.Bakalım bi 10 gün sonra herşeyi düzenleyeceğim.
o zaman oruçlar bitince başlarsın canım...
biraz fazlka olmuş...iftar yapınca önce salata ve çorba ye canım bolca diğerlerine yer kalmaz böyleceee....
canım...yazdıklarına çook üzüldüm....ben ne yaptım onu anlatiiim....
yıllarca senin gibi milletin iğnelemelerine tavsiyelerine laf sokmalarına.....eşimin de habire kiloyla ilgili şikayetlerine maruz kaldım ..evlenirken de 90 civarı olduğum için eşim yine de çok üstüme gelmedi taa ki 2010 lara kadar oda benim dönüm noktam oldu gerçekten kilo vermeyi istememe neden oldu.....peki ne yaptım...zaten pek cevap vermezdim millete diyete başladıktan sonra da gülüp geçtim..eşime de hiçbirşey demedim diyetteyim falan diye sorsa da cevap vermedim bu konu da seninle muhattap olmak istemiyorum dedim ve bu komnuda asla konuşmadım en sonunda o ne kadar kilo verdin demeye başladı ..yani kulaklarını kapıcaksın canım eşin de dahil kimseyle muhattap olma bırak onlar değişimi farketsin bu konuda benim sırdaşım koçum herşeyim kk ve zayıflama grupların daki arkadaşlarım oldu...hala biilmez kimse eşim de dahil kk ya girdiğimi 2 yıldır sırdaşım olduğunu..ne zaman interneti evime aldım kendim gibi insanları buldum zayıflama serüvenim başladı...inş... devam da edicek...
bulgur serbaest canım.....sen de adanalı sın heralde ben de aslen kilis...hemşeri sayılırız...
Ha hayy buna kim cesaret edebilirki zaten
ellerine sağlık saphıır.....
aman zararlı mamalar yeme salisim ayran iç canımüstüne meyve yiyebilirsin..faydasını görürsün inş..
iki kupa kapmışım aradan kızlar benim zaten 2 artı puanım vardı şimdi 3 oldu daha da saymıyorum kimse kolay kolay atamaz artık takımdan....
Alemsiniz yaw nerde3n aklınıza gelir bunlareline sağlık kuzum aslında seninle konuşmak istediğim bişey var faceden yazayım
ayyy bayılıyorum senin bu muzipliğine resimlerine baktımda tam benim gibi çatlaksın resimlerin felan
okul döneminde benimde ne resimlerim var öyle arkadaşlarla palyaço deli kılığı her türlü figüre girdim hatta bi resmim varki görenler şok geçiriyo
tavanda bir ip tabi benim boynumda kıyafetim o biçim surat ifadem ise karikatürlere taş çıkartır
Değil mi yaa.Yat uyu cicim.Ama neyse sende alıştırma yapmış oluyorsun böyleceahh şu uyku bi bana uğramıyo sabahın köründe kalkıyorum yat zıbar işte demi çoluk yok çocuk yok
bende bugünki menümü yazayım eşim kalkınca giremem daha
sabah
1 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
2 haşlanmış yumurta
öğle
bir kase mercimek çorbası
1 dilim kpk ekmek
4 kaşık yoğurt
akşam
1 kase öorba
2 biber dolması
salata
işte başakşehirin geçen karda ki halii.....
Eki Görüntüle 342528
bu da şimdi kiiii.......
Eki Görüntüle 342528
gel vatandaş kara geeel.....
tuttu canım 1 karışa yakın vaar..şööyle camdan bi resim çekte gönder merak ettim manzaranı ....
afiyet olsuun...
menü paylaşıım....
bilmem ki ben greyfurtu çook severşim sonra yemek yasak olunca kahvaltı da yeyim dedim..özel bi etkisimi varmış....
afiyet olsuuun...ben de akşama bulgurlu lahana sarıcaam sen yerken canım çektiydi şimdiye kısmetmiş saphıraam...
afiyet olsuun...
menü paylaşımm...
Ahhh ahhhh sorma canım hocalarımdannn çokk çekiyorumm amaaaa bitecekk bu seneeee az kaldıı diyeee kendimii eyliyorummmm şunun şurasındaaa hazirana ne kaldı kiii dii mii
allah kara bak vay canına sayın seyircilerişte başakşehirin geçen karda ki halii.....
Eki Görüntüle 342528
bu da şimdi kiiii.......
Eki Görüntüle 342528
gel vatandaş kara geeel.....
Safişim yaa profildeki resimde sen mi varsın.O cimcimede senin mi yoksaaaaa.O ne gözler yaaaa.Maşallah maşallah bayıldım
tüh iki puanla kaçırdım kupayı hebende diyorum okadrmı kilo verdimki onu hesap ediyo ah ne alam hatunum he yazdıgına gülermi insan rabbim emeklerimizi boşa çırkarmmasın işşallah
tamam canım yarın yazarsın gidersen cuma tartıl yine de başlangıç kilon olur..haftaya lkistedesin..kendini yorma o kadar canım yaa..gez dolaş biraz gecenin i3 üne kadar ne temizlii yaa..ben de kışın hiiç temizlik yapmamk istemem tabii yapıyuorum pasaklı deelim yanii..:26: ama hergün bir yeri yaparım acelem yoksa..kendime vakiit ayırırım biraz daa...
uff anacım bu son resmi nerden çektiniz yaaa.Süpermiş
ahh nilosum ahh..bukadar zora sokmayin kendinizi..daha hersey yeni..bukadar birbirinizi yipratmaya ne gerek..hem sanada kiziyorum haa..o ne zirt pirt bitti demelerAmin bitanem,Allah razı olsun.Tarih konusunda ben kararsızım,aceleye gelsin istemiyorum.Bide biz aynı şehirde ama farklı ilçelerdeyiz,50 dk mesafe var.Öyle olunca ancak haftada bir görüşebiliyoruz,bir de burası küçük yer laf söz olur korkumuz da var bir şekilde.Görüşemeyince de özlem de oluyo tabi,telefonda iletişim de eksik oluyo derken bu aralar çok tartışıyoruz Gülüm,geldiğimizden beri toparlanamadık açıkçası.Hatta ben dün bir öfkeyle-bitti-dedim ve telefonlarını da açmıyorum,yıprattık daha çok yeni olmasına rağmen,toparlar mıyız bilemiyorum ama ben çok gerginim.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
sukur iyi sonucklar aldik safisim..dunyalar bizim oldu...sonuclari guzel...bazilarinda elbet biraz gerilik var ama oda normal artik...bunda sorun saglik probleminden sonra cocuk yine iyi kendini veriyor..hele 1aydan beri ilaclarla uyusturuyoruz ki..yazik daha fazla napsin..okuldan geldim onada anlattim nasil seviniyor helede benim ona seninle gurur duyuyorum ogretmenim cok guzel seyler soyledi felan nasil seviniyor...abla birdah soyle ne dedi ogretmen..inş.. canım hayırlı olsun yakışıklının karnesi....
maşallah nbu hafta da çok aktifsin....
salisimmm super gidiyorsun canim..emin ol karsiligini alacaksin..bende kilolar azaldikca sporda okadar zor gelmiyor..hatta spor cikisi biraz havalaniyorum..aferim kiz bugunude atlattin diye..cok havali oldum cokkSlmmm arkadaşlarrrrrrr sizee kavuşabildimm sonundaaaa bu aralar kendimi parçalar gibi spor yapıyorum. Bugün sabah 5 de kalktım havuzda nöbet vardı akşam 5 de bitti ve 1.5 saaat yüzdümm 1.5 saat yürüdümm...Şu an çok yorgunummm ...Yarın öğlene kadar evdeyimm sonra yine yürüyüş havuz pazartesi okul açılıoo tatili de bitirdimmm
canim benim inan hic uzulme olanlara..yapilanlar cok ayip elbet..ama emin ol hepimizin basinda ayni seyler gecti..beni cok eglendiler kilom icin..ozellikle birtane yengem..yaz gunu ari dolaniyordu biri dikkat et ari sokacak demisti, koyde tatildeydik butun akrabalar toplanmistik..orda patavatsizin teki cikti ayy soksa ne olacak zaten sismis sistigi kadar..ari soksada fark etmez..oan gulup gecmistim ama okadar uzulmustum ve aglamistimki...onlara enguzel cvpin gulup gecmek ve elbette en onemli kilo verdigini gostermek..birkac gun suruyor hirsim sonra geciyor diyorsanda soylenenleri aklindan cikartma..ben yengemin fotosuna telefonuma yuklemistim..nezaman diyeti bozmayi dusunsem onu acar bakar vazgecerdimarkadaşlar bir derdim var daha doğrusu sorum.
şimdi biz gittik ya kayınvalidemlere görümcem çiğ köfte yapacaktı yapmamış beraber yaptık neyse. sorun bu değil tabi. ben bugün hastaneye gittim ya diyetisyen için, konu açılmışken dedim ki bana artık kiloyla alakalı kötü şeyler söylemeyin hatta hiçbişey olumlu ya da olumsuz. işte kilo sana yakışıyo saçmalıkları kayınvalidemin pot kırdığı zaman sığındığı tek liman. eşim bugün bişeyler söledi,kan alınırken kolum morardı gösteriyorum şimdi senden kan aldılar ya baya zayıflamışsındır diyo. orda da kilo vermek senin sağlığın için hemde toplum sağlığı için iyi dedi. ben doluyorum ama patlama noktam şu oldu. ben hiç dememişim bana kötü şeyler sölemeyin diye kayınvalidem "bak alınmaca gücenmece yok, kimse üstüne almasın ama ben çok şaşırıyorum hiç tahmin etmezdim oğlum bu kadar sabredicek diye, kiloyu hiç sevmez çünkü" dedi!! ne yapacaktı boşanacak mıydı falan diyorum ama nasıl bozuldum. bi de benden başka kimin alınabileceği bi durum acaba. sonra toparlamak için kilo sana çok yakışıyo da şu göbeğin olmasa falan dedi. görümcem sağolsun diyo ki verme boşver hiç bişeyi vermek zorunda değilsin ,böyle iyisin falan. ama ben dayanamadım ağladım. onların yanında ağladım.
şimdi bu eziklik mi, ben moralimi sağlam tutayım yakınlarım dikkat etsin en azından sözlerine diye uyarıyorum sonuca bakın. kimseden etkilenmemeyi başarabiliyormusunuz? ve sizce başkalarının sözlerinin önemi ne kadar olmalı. ne cevap vermeli, nolur paylaşın ben bu konuda ne yapacağımı şaşırıyorum. bende bilirim terslemeyi ama üzmek de istemiyorum . ben gaza gelmiyorum ya yakınlarım gaza getirmek için kötü şeyler söylediklerini söylüyolar ama öyle olmuyo ben baya üzülüyorum ilk başta bi hırs yapıyorum 2 en fazla 3 gün sürüyo insanların destekleriyle uzun soluklu olurmuş gibi gelioo
ellerine saglik saphisimshopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3
Tebriker saferanım
ohhh super salisim birde arkadasinin gelmesi sahane olmus...saatin nasil gectigini bile anlamazsin..hep boyle devam et insallahhKızlarrrrrr bennn yineee kaçıyorummm Bugün bi arkadaşımla buluşacağız sonraa ben havuzda kendimee bir arkadaş dahaa buldumm canım arkadaşımmm beni yalnız bırakmamak için o da yüzmeye başladı iş arkadaşım kendisii çok mutlu oldum tabiiiDün beraber yüzdük çok eğlendikkk olimpik havuzda çarpışıpp azz kaldı boğuluyordukkk gülerkennnn Vee caankurtarannn arkadaş bizee koskoca olimpik havuza sığamayıpp çarpışmayı becerebilenn tek insanlarsınız deddiii Akşam çıkıştaa delilerr gibii yiyesimm geliyorrr vee yiyorum da sanırım:26:Bugün yanıma bol havuç elma alacağımm yoksa vereyim diye üstüne alacağım
shopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5
Tekrar tebrikler safişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?