allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorum
afiyet olsun canıım...
canım hoş geldin benle birliktesin desene ben 102 geliyodun şimdide söylemem cuma olsunda bir
sagol canım benim hemen bakıcam
hoşgeldin canım..mesajları ve menü paylaşımına dikkat edeliim....
maşallah....yiyebildiğin kadar diyince yanii....
canım ah neleri göz yummuyozki aman paradtesi dşyete başlarız veririz diyoruz kendimizi kandırıyorum şu pazartesiler gelmedi gittiipekyol benim de bi tane çocuğum var, bi kızım var oğlumu hamileyken doğuma bi kaç gün kala kaybettim
paşam hoşbuldum, gülebilirsin şekerim hakediyorum ben :) baklavalara acımadım şimdi vicdan azabı duyuyorum
dogru ama hep derim noktayla virgül diye nonta eşim vvirgül ben oluyorum bebemBende seni merak ediyordum ablacım yaa.Hoşgeldin özlettin kendini
Bişey çıkmaz canım inş rutin bunlar
Vuşşşş afiyet olsun yapışmadan uçsun gitsin
Sorma ya ne romantik kızmış bu Ayşen.Sevgililer gününde böyleysen evlilik yıldönümünde neler yapıyorsun kız biraz tüyo ver bize olur mu..
Sapiş yaa.Ben bu aralar bloglara bakıyorum.Beğendiklerimi sık kullanılanlara ekliyorum.Bugün baktım ki eklediklerimden biri senin bloğunmuş.Doğrumudur
Bende ilk defa hayatımda çilek reçeli yaptım geçen hafta.Arada ucundan tırtıklıyorum yaa
Çok güldürdün beni
Maşallah azimli kaptanım.Rabbim bizede sirayet ettirsin
sevgili saliss seni tebrik eder nanagından öperimSlmmm arkadaşlarrrrrrr sizee kavuşabildimm sonundaaaa bu aralar kendimi parçalar gibi spor yapıyorum. Bugün sabah 5 de kalktım havuzda nöbet vardı akşam 5 de bitti ve 1.5 saaat yüzdümm 1.5 saat yürüdümm...Şu an çok yorgunummm ...Yarın öğlene kadar evdeyimm sonra yine yürüyüş havuz pazartesi okul açılıoo tatili de bitirdimmm
ben o adamı döverim inan sinirlerim oynadı okurken kusura bakmadaarkadaşlar bir derdim var daha doğrusu sorum.
şimdi biz gittik ya kayınvalidemlere görümcem çiğ köfte yapacaktı yapmamış beraber yaptık neyse. sorun bu değil tabi. ben bugün hastaneye gittim ya diyetisyen için, konu açılmışken dedim ki bana artık kiloyla alakalı kötü şeyler söylemeyin hatta hiçbişey olumlu ya da olumsuz. işte kilo sana yakışıyo saçmalıkları kayınvalidemin pot kırdığı zaman sığındığı tek liman. eşim bugün bişeyler söledi,kan alınırken kolum morardı gösteriyorum şimdi senden kan aldılar ya baya zayıflamışsındır diyo. orda da kilo vermek senin sağlığın için hemde toplum sağlığı için iyi dedi. ben doluyorum ama patlama noktam şu oldu. ben hiç dememişim bana kötü şeyler sölemeyin diye kayınvalidem "bak alınmaca gücenmece yok, kimse üstüne almasın ama ben çok şaşırıyorum hiç tahmin etmezdim oğlum bu kadar sabredicek diye, kiloyu hiç sevmez çünkü" dedi!! ne yapacaktı boşanacak mıydı falan diyorum ama nasıl bozuldum. bi de benden başka kimin alınabileceği bi durum acaba. sonra toparlamak için kilo sana çok yakışıyo da şu göbeğin olmasa falan dedi. görümcem sağolsun diyo ki verme boşver hiç bişeyi vermek zorunda değilsin ,böyle iyisin falan. ama ben dayanamadım ağladım. onların yanında ağladım.
şimdi bu eziklik mi, ben moralimi sağlam tutayım yakınlarım dikkat etsin en azından sözlerine diye uyarıyorum sonuca bakın. kimseden etkilenmemeyi başarabiliyormusunuz? ve sizce başkalarının sözlerinin önemi ne kadar olmalı. ne cevap vermeli, nolur paylaşın ben bu konuda ne yapacağımı şaşırıyorum. bende bilirim terslemeyi ama üzmek de istemiyorum . ben gaza gelmiyorum ya yakınlarım gaza getirmek için kötü şeyler söylediklerini söylüyolar ama öyle olmuyo ben baya üzülüyorum ilk başta bi hırs yapıyorum 2 en fazla 3 gün sürüyo insanların destekleriyle uzun soluklu olurmuş gibi gelioo
sağolasın canımm
sağol tatlım şükür kompres yapacak hale gelmedi..amin canım
canım ben pek değişik bir şey yapmadım brokoliyle ama denemelere açığımdır.Bildiğimiz usül haşlarım,sonra da sarmısak,limon,zeytinyağı,tuz ile tarator hazırlar üzerine dökerim.kenarları çiğ rende havuç koyarım,ortaya da brokolileri koyarım.2 renk güzel görünür.
çok sağol canım
yap canım sen de karatay yap :)
canım emzirenler de yapıyorlar karatayı,doğal hatta mümkün olduğunca organik beslenmek gerekiyor karatayda
canım evet benim yemek bloğum var,beyazbiber,o muydu eklediğin? Eskisi kadar sık ilgilenemiyorum maalesef
canım çok sağol aminn
afiyet olsun canım.erken yeseydin biraz,azıcık fazla olmuş gibi.özellikle karnıyarık,kızartılmış patlıcansa
canım ya Allah yardımcın olsun.Kilo serüvenimiz benziyor.Benim tek bebişim var ama.birde evlendiğimde 62 kiloydumÇok geçmiş olsun sapişim ya üzüldüm.İnş şimdi düzelmiştir
Ne güzel yaw bende karatayı aklımdan geçirmeye başladım
Evet dukandan daha iyi duruyor karatay.Şu emzirme işinin bitmesine az kaldı.Sonra artık kalan kilom için karatay yapabilirim
zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))
Her zaman dualarımdasın Ayşen'im,sen en büyük mutlulukları hakeden bir yüreğe sahipsin,Rabbim en güzelini nasip edecek bütün kalbimle inanıyorum
allah razı olsun canım benim
Aaaaaa,2. takımla yarış mı var?Ben de varım,ben de
Canım ablam hoşgeldin,inan ki çok sevindim döndüğüneeeeee,biz bize lazımız
Canım aramıza hoşgeldin,hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan inşallah
Offff,harikasın bitanem ya;spor tempon muhteşem,maşallah sana
Amin bitanem,Allah razı olsun.Tarih konusunda ben kararsızım,aceleye gelsin istemiyorum.Bide biz aynı şehirde ama farklı ilçelerdeyiz,50 dk mesafe var.Öyle olunca ancak haftada bir görüşebiliyoruz,bir de burası küçük yer laf söz olur korkumuz da var bir şekilde.Görüşemeyince de özlem de oluyo tabi,telefonda iletişim de eksik oluyo derken bu aralar çok tartışıyoruz Gülüm,geldiğimizden beri toparlanamadık açıkçası.Hatta ben dün bir öfkeyle-bitti-dedim ve telefonlarını da açmıyorum,yıprattık daha çok yeni olmasına rağmen,toparlar mıyız bilemiyorum ama ben çok gerginim.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorumeşim inan ne oluyo diye içeri girdi adam demiştirki hatun kafayı yedi kusura bakmasın yanlış sakın anlamasın yazan arkadaş samimiyetime görerekten yazdım kırdıysam affola
canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evlenelibu sefer ipe mana bulamıcak geçen okadar ördüm neymiş kafasını boynunu dalıyomuş kartopu aldım hemde pahalıda ipi ama bacım bu erkek milletine yaranılmıyo onu anladım ben
canım hoş geldin sefalar getirdingeçmiş olsun bu arada
canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruz
birde ban örnek olucen sen çok ayıp birdaha görümiyim geçen annemlere gittim hamur kızartmışlar bir tane yemedim bile eger eski paş olsaydı amanın tutmayın derdim annem bile dedi kıızm bişey bişey olmaz ye bende dedim anne beni seviyosan ısrar etme dedim sonra tamam dedi ama içim kalmadı degil
canım kızının ateşi çok çıkıyosa bileklerine bacak aralarına soguk suyu sür pamukla inan çok iyi geliyo aklında bulunsunılık bir duş aldır ince giydir rabbim şifa versin işallah
Bilemiyorum ciğerim ya,şimdiden çok yorgun hissediyorum kendimi,hayırlısı
Canım ya nettiniz siz öyle bi küs bi barışık sabrınızı tüketirsiniz böyle.Allah hayırlısını versin.Biraz gönlünüzü geniş tutun
Canım haklısınn gerekmezde eksik yazmışım aslında sebebini.Ben hala kaza oruçlarımı tutuyorum.63 günden 25 gün kaldı.Bu ayın tamamını yine oruçla geçiriyorum.Sonradan sporada başlaycağım belki o zaman karatayıda düşünürüm.Akşam iftardan sonra yemeğe başlıyorum.20den sonra yemeyi içmeyi bırakmam imkansız.Birde tatlı krizlerim oluyor bastırmak için arada bisküvi vs atıştırıyorum
2012-02-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[2] Lahana Sarması 2 PORSİYON 464
[3] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163
[4] Çilek reçeli 20 GRAM 57
[5] İç Pilav 0.5 PORSİYON 170.5
[6] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[7] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[8] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[9] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[10] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1337 kal.
Çok kaçırdım dün galiba.Genelde karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Slmmm arkadaşlarrrrrrr sizee kavuşabildimm sonundaaaa bu aralar kendimi parçalar gibi spor yapıyorum. Bugün sabah 5 de kalktım havuzda nöbet vardı akşam 5 de bitti ve 1.5 saaat yüzdümm 1.5 saat yürüdümm...Şu an çok yorgunummm ...Yarın öğlene kadar evdeyimm sonra yine yürüyüş havuz pazartesi okul açılıoo tatili de bitirdimmm
afiyet olsuun...selamun aleykum arkadaslar
önce menümü yazayim sonra gecmise bakayim insallah
sabah
2 dilim cavdar ekmegi (icim disim cavdar oldu artik:) )
1 kahve kasigi sürme peyniri
biber salatalik
1 kuru incir ,2 kuru kayisi
öglen :1 posiyon mercimek corbasi
Tavada buglama balik
haslanmis brokkoli ve brüksel lahana
aksam: 1 cavdar ekmegiyle yapilmis beyaz peynirli domatesli tost
coban salatasi,1porsiyon yogurt
1 elma,1 ayva
ben söyle yapiyorum cnm
tavada kiymayi kavuruyorum soganli domatesli karabiber pul biber tuz v.s az sulu yapiyorum
evvelden az hasladigim brokkolileri borcama koyup ,üzerlerini kiymali sosu gezdiriyorum ve firina veriyorum
180 derecede yaklasik 40 dakika
bir tarifimde söyle
brokkoliyi patatesi haslayip yine borcama koyuyorum ve üzerine beyaz peynir rendeleyip firina veriyorum
bir baska tarifimde :)
brokkiloleri hasliyorum,tavuguda haslayip etlerini didiyorum
tavada sogani kavurup brokkoli ve tavuk etlerini,bir fincan tavugun suyundan katip ,10 dak. pisiriyorum
fazla uzatmayim ama bir tarifim daha var :)
brokkoliyi haslayip yogurtluyorum ,yogurdun üzerine az yagda kirmizi biberi kavurup döküyorum yada kiymali sos yapip yogurdun üzerine katiyorum
ayni tarifleri karnibahar/ brüksel lahana ile de yapiyorum
afiyet olsuun...selam arkadaşlarrr..eşimden zorla pc yi aldımm:)
menüüüüümü yazayım....
sabah klasik olarak 1 dilim byz ekmek 1 kk köy peynir 5 zytin yedim ve sınırsız şekersiz siyah çay...
öğleyin 1 kase tarhana çorba ve biraz yoğurt ...1 elma
akşamüzeri..kaçamak gibi oldu 1 dilim ekmekle beyaz peynir..oyyyy çok tatlıydııı..yarım ekmeği yyiyebilirdim hatta daha fazla
akşam 1 porsiyon kuru börülce yemeği..yogurt ve 2 kaşık erişte..ve bir bardak light kolaa
canım...yazdıklarına çook üzüldüm....ben ne yaptım onu anlatiiim....arkadaşlar bir derdim var daha doğrusu sorum.
şimdi biz gittik ya kayınvalidemlere görümcem çiğ köfte yapacaktı yapmamış beraber yaptık neyse. sorun bu değil tabi. ben bugün hastaneye gittim ya diyetisyen için, konu açılmışken dedim ki bana artık kiloyla alakalı kötü şeyler söylemeyin hatta hiçbişey olumlu ya da olumsuz. işte kilo sana yakışıyo saçmalıkları kayınvalidemin pot kırdığı zaman sığındığı tek liman. eşim bugün bişeyler söledi,kan alınırken kolum morardı gösteriyorum şimdi senden kan aldılar ya baya zayıflamışsındır diyo. orda da kilo vermek senin sağlığın için hemde toplum sağlığı için iyi dedi. ben doluyorum ama patlama noktam şu oldu. ben hiç dememişim bana kötü şeyler sölemeyin diye kayınvalidem "bak alınmaca gücenmece yok, kimse üstüne almasın ama ben çok şaşırıyorum hiç tahmin etmezdim oğlum bu kadar sabredicek diye, kiloyu hiç sevmez çünkü" dedi!! ne yapacaktı boşanacak mıydı falan diyorum ama nasıl bozuldum. bi de benden başka kimin alınabileceği bi durum acaba. sonra toparlamak için kilo sana çok yakışıyo da şu göbeğin olmasa falan dedi. görümcem sağolsun diyo ki verme boşver hiç bişeyi vermek zorunda değilsin ,böyle iyisin falan. ama ben dayanamadım ağladım. onların yanında ağladım.
şimdi bu eziklik mi, ben moralimi sağlam tutayım yakınlarım dikkat etsin en azından sözlerine diye uyarıyorum sonuca bakın. kimseden etkilenmemeyi başarabiliyormusunuz? ve sizce başkalarının sözlerinin önemi ne kadar olmalı. ne cevap vermeli, nolur paylaşın ben bu konuda ne yapacağımı şaşırıyorum. bende bilirim terslemeyi ama üzmek de istemiyorum . ben gaza gelmiyorum ya yakınlarım gaza getirmek için kötü şeyler söylediklerini söylüyolar ama öyle olmuyo ben baya üzülüyorum ilk başta bi hırs yapıyorum 2 en fazla 3 gün sürüyo insanların destekleriyle uzun soluklu olurmuş gibi gelioo
ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmm moralim düzeldi biraz senin yazdığını okuyunca, hani demişsin ya çok az yiyosun diye hiç aklıma gelmezdi birinin bana bunu diyeceği :))) öğlen yemek yemek istemedi canım salatayla geçiştirdim . sen karataycı değilmiydin canım, pilav yenebiliyo mu? bu arada akşam yemeğin harikaymış ben 1.5 tane çiğ köfte yedim çok güzel değildi. diyetisyen bana 1650 kalorilik bi diyet yazdı meyveleri artırdı emziriyorum diye. yani eski diyetisyenim, adanadaydı tam 120 lira alıyordu hem uzak hem pahalı diye bıraktım şimdi osmaniye devlet hastanesine gidicem, yarın görücem bakalım inşallah iyi anlaşırız da devam ederim. her hafta gitmeyi düşünüyorum
kırmızıgül bende memleketimde değilim osmaniyedeyim eşimin işi nedeniyle geldik 3 yıl olacak neredeyse, yakında arkadaşlar varsa her zaman beklerim buraya
man tarı yemedim ....salata 1 tabak karnıyarık yedim ama kızrtma değil di yazın buzluğa atmıştım..patlıcanları soyduktan sonra fırçayla zeytinyağı sürüp fırın da çevirerek kızartıyorum gerçekten çok az yağlı oluyor suyuna bile yağ çıkmıyor ..eskiden hiç karnıyarık yapmazdım yağlı diye bu yöntemi keşfettikten sonra yapmaya başladım buzluğa da 2 poşet atmıştım ..tavsiye ederim....sağolasın canımm
sağol tatlım şükür kompres yapacak hale gelmedi..amin canım
canım ben pek değişik bir şey yapmadım brokoliyle ama denemelere açığımdır.Bildiğimiz usül haşlarım,sonra da sarmısak,limon,zeytinyağı,tuz ile tarator hazırlar üzerine dökerim.kenarları çiğ rende havuç koyarım,ortaya da brokolileri koyarım.2 renk güzel görünür.
çok sağol canım
yap canım sen de karatay yap :)
canım emzirenler de yapıyorlar karatayı,doğal hatta mümkün olduğunca organik beslenmek gerekiyor karatayda
canım evet benim yemek bloğum var,beyazbiber,o muydu eklediğin? Eskisi kadar sık ilgilenemiyorum maalesef
canım çok sağol aminn
afiyet olsun canım.erken yeseydin biraz,azıcık fazla olmuş gibi.özellikle karnıyarık,kızartılmış patlıcansa
günaydıın bizim burda çok tuttu istanbulun uludağın da yaşıyoruz ne de oldsa....günaydınlar canlarım yine kar başladı hafiften tutturmaya devam ediyo ama erir gibi
afiyet olsun.....ben dünki menümü yazmamıştım
sabah
2 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
2 çatal peynir
bi kaç çatal omlet
yeşil çay
sabah kuvvetli yiyince öğle yemedim
2 tane tuzlu bisküvi attım ağzıma
akşam
abimin ısrarı üzerine
bi porsiyon çiğ köfte (etsiz kıvırcıkla yedim )
shopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3
Tebriker saferanım
Tebriker saferanım
Kızlarrrrrr bennn yineee kaçıyorummm Bugün bi arkadaşımla buluşacağız sonraa ben havuzda kendimee bir arkadaş dahaa buldumm canım arkadaşımmm beni yalnız bırakmamak için o da yüzmeye başladı iş arkadaşım kendisii çok mutlu oldum tabiiiDün beraber yüzdük çok eğlendikkk olimpik havuzda çarpışıpp azz kaldı boğuluyordukkk gülerkennnn Vee caankurtarannn arkadaş bizee koskoca olimpik havuza sığamayıpp çarpışmayı becerebilenn tek insanlarsınız deddiii Akşam çıkıştaa delilerr gibii yiyesimm geliyorrr vee yiyorum da sanırım:26:Bugün yanıma bol havuç elma alacağımm yoksa vereyim diye üstüne alacağım
iki kupa kapmışım aradan kızlar benim zaten 2 artı puanım vardı şimdi 3 oldu daha da saymıyorum kimse kolay kolay atamaz artık takımdan....shopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5
Tekrar tebrikler safişimm
Tebriker saferanım
Kızlarrrrrr bennn yineee kaçıyorummm Bugün bi arkadaşımla buluşacağız sonraa ben havuzda kendimee bir arkadaş dahaa buldumm canım arkadaşımmm beni yalnız bırakmamak için o da yüzmeye başladı iş arkadaşım kendisii çok mutlu oldum tabiiiDün beraber yüzdük çok eğlendikkk olimpik havuzda çarpışıpp azz kaldı boğuluyordukkk gülerkennnn Vee caankurtarannn arkadaş bizee koskoca olimpik havuza sığamayıpp çarpışmayı becerebilenn tek insanlarsınız deddiii Akşam çıkıştaa delilerr gibii yiyesimm geliyorrr vee yiyorum da sanırım:26:Bugün yanıma bol havuç elma alacağımm yoksa vereyim diye üstüne alacağım
shopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5
Tekrar tebrikler safişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?