Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2012-02-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mandalina 3 ADET 150
[2] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163
[3] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[4] tadım kaju fıstığı 10 gr 58.2
[5] tadım tuzlu fıstık 10 gr 56.2
[6] Fındık 10 GRAM 65
[7] Pirinç Pilavı 0.7 PORSİYON 228.2
[8] Mantarlı Et Sote 1 porsiyon 270
[9] Lahana Sarması 0.7 PORSİYON 162.4
Toplam : 1211 kal.

allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorum eşim inan ne oluyo diye içeri girdi adam demiştirki hatun kafayı yedi kusura bakmasın yanlış sakın anlamasın yazan arkadaş samimiyetime görerekten yazdım kırdıysam affola

canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evlenelibu sefer ipe mana bulamıcak geçen okadar ördüm neymiş kafasını boynunu dalıyomuş kartopu aldım hemde pahalıda ipiama bacım bu erkek milletine yaranılmıyo onu anladım ben

canım hoş geldin sefalar getirdin geçmiş olsun bu arada

canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruz

birde ban örnek olucen sen çok ayıp birdaha görümiyimgeçen annemlere gittim hamur kızartmışlar bir tane yemedim bile eger eski paş olsaydı amanın tutmayın derdim annem bile dedi kıızm bişey bişey olmaz ye bende dedim anne beni seviyosan ısrar etme dedim sonra tamam dedi ama içim kalmadı degil

canım kızının ateşi çok çıkıyosa bileklerine bacak aralarına soguk suyu sür pamukla inan çok iyi geliyo aklında bulunsun ılık bir duş aldır ince giydir rabbim şifa versin işallah [/QUOTE]
oldu bi kerem işte.....

haşladıktan sonra 1 yumurta ve baharatla harmanlayıp teflon da krep gibi kızartabilirsin canım çok güzel oluyor...

kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....[/QUOTE]
canım azimliyiz vericez bu kiloları unutmamak lazım bak ban bu saat olmuş dedim söz vedim diyetimi söylüyüm bu saat oldu evi temizlemekten anam agladı namazı bile gebe 2 kıldım birazdan yatıcam ama yatmadan dedim menümü paylaşıyım
akşam yediklerim menüm
1-karalahana diger adıyla azman diyolar kastamonulular onun hem kendime haşaldım zeytin yag sarımsak ve sirkeyle harmanladım yedim afiyetle
2-gen yapraklarından eşime mısır bulgurundan patatesli yemegini yaptım 5 kaşıkta ondan yedim ekmeksiz
3-4 kaşıkta makarna yedim
4-bir kase mercimek çorbası
5-ve saat 2.30 yani gece yarım portakal yedim
kusura bakmayın anca işlerden fırsat buldum namzı bile zor kıldım allah affefsin okadar yorulmusumkiekmek yemedim bu sefer suyu 1 lire kadar içtim yarın evi gen temizlicem iyi spor oluyo bana
canım ah neleri göz yummuyozki aman paradtesi dşyete başlarız veririz diyoruz kendimizi kandırıyorum şu pazartesiler gelmedi gitti
dogru ama hep derim noktayla virgül diye nonta eşim vvirgül ben oluyorum bebem
sevgili saliss seni tebrik eder nanagından öperimazmine hayran kaldım kıyamam sana ben okul açılıyo diye üzülme canım benim aglama bakıyım gelir döverim ben o hocalarını seni üzerlerse
ben o adamı döverim inan sinirlerim oynadı okurken kusura bakmadabu arada sen azim ediceksin vericeksin kiloları canım baksın bakalım nasıl oluyomuş geer karşısına gülersin öle onlar san gülüceklerine sen onlara gülersin dogum etmişin insanlarımn hiçmi aklına gelmiyo azim ediceksin bizimle burda vericeksin kilolarını işte okadar ben bile aman pazartesi olsun derdim aman misafirligi giderdim evde başlarım derdim aam yok artık azimliyim millet benle dalga geçicegine afedersin başka yerleriyle açsınlarda dalga geçsinler azim irade istek başarıcam diye kafamı beymnını motive edersen bu iş tamam sadece irade hade görüm seni canım bizimle başla bu yola inan 1 aydır diyetteydim 2 haftadır dahada kestim bogazımı limitli ytolyorum ban gülenleri laf sokanların karşısına geçipte ben gülücem rabbim nasip ederse sakın pes etme şeytanada uyma canım bişey isterse milletin dalgaalrı laf sokmaları gelsin canım sakın unutma seninle beraberim bu yolda azda olsa kilolarımız aynı varmıısn yarışa başaralım seninle ne dersin sen kaynananlarında dedigine bakma kötü söz sahibinindir sen gaza gel diye yapıyolardır şimdi akılları sıra derler içlerinden aman diyeted başladı çok sürmez kesin gen yer derler onların dediklerini tersine çıkarcanım azmin elinden hiç birşey kurtulmaz bunu bil

işşallah gene afacan oldugu günleri görürsün canım

canım ya Allah yardımcın olsun.Kilo serüvenimiz benziyor.Benim tek bebişim var ama.birde evlendiğimde 62 kiloydum

Ayşencim bende sepet içinde çikolata hazırlamayı düşünüyordum Ama senin hazırlığın bayağı fazlaymış.
Sigara için keşke hamile kalmadan önce bıraksan gülüm yaa.Malum vücudumuza giren maddeler bizimle beraber 6 ay yaşıyor.Toksinler en az 40 günde atılıyor.Hamile kaldığında bırakırsan zaten bebeğe bir kısmı geçmiş olacak.Bu kadar bekledikten sonra eminim ki sende sağlıklı bir bebişin olsun istersin.Sadece minik bir tavsiye dikkate alırsan canım
Diyet konusunda da sen karataya başlamamışmıydın ya.Ben mi yanlış hatırlıyorum

ya aslında fazla değil çoğu abur cubur
aslında ben doğum günü için hazırlık yapıyorum sevgililer gününde bi hediye veririm birde kendimi paket yaparım o kadar
valla diyet işini bi sonlardırsam koruma sürecine geçsem bırqakıcam şu meredi çok haklısın çokkk
Burda da hava kapalı yaa.Dün 26 derece sıcaklık vardı bugün buz buzz.Derse giderken eşim gelip bizi aldı.Dönerken bebek arabasıyla döndük ama çok soğuktu inş bebişim hasta olmaz[/QUOTE]

biz bu sene kara doyduk tabi soğugada kombiyi nerdeyse son ayarda yakıyorum banamısın demiyo
arabanın koruyucusu varsa bişi olmaz soğuk geçmemiştir

ben dünki menümü yazmamıştım

sabah
2 dilim kepek ekmeği
10 zeytin
2 çatal peynir
bi kaç çatal omlet
yeşil çay

sabah kuvvetli yiyince öğle yemedim

2 tane tuzlu bisküvi attım ağzıma

akşam
abimin ısrarı üzerine
bi porsiyon çiğ köfte (etsiz kıvırcıkla yedim )

oo taze aşıklara nazarmı değdi nedir
gerçekten telde iletişim çok kopuk oluyo aslında başka bişey söylemek isterken karşıdaki veya sen başka anlıyo
baktınki tartışmaya doğru gidiyo diyologunuz bu konuyu yüz yüze konuşalım devam edelim diyin birbirinize
bizde aynı sizin gibiydik eşim okurken ben çalışıyordum hafta sonları görüşebiliyoduk bazı hafta sonları çarşı iznide olmazdı o hafta sürekli kavga ederdik tabi bizim çoğu kavgamız kıskançlıktan oluıyodu ya
canını sıkma yıpratmayın birbirinizi yok yere

kırmızıgülüm yarışı başlattık iki takım arası
yalnız zaten bu hafta yarılandı biz birbirimizce anlaşılana kadar o yüzden diğer cumaya belli olsun sonuçlar tamam şekercik..

oldu bi kerem işte.....

haşladıktan sonra 1 yumurta ve baharatla harmanlayıp teflon da krep gibi kızartabilirsin canım çok güzel oluyor...

kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....[/QUOTE]
canım azimliyiz vericez bu kiloları unutmamak lazım bak ban bu saat olmuş dedim söz vedim diyetimi söylüyüm bu saat oldu evi temizlemekten anam agladı namazı bile gebe 2 kıldım birazdan yatıcam ama yatmadan dedim menümü paylaşıyım
akşam yediklerim menüm
1-karalahana diger adıyla azman diyolar kastamonulular onun hem kendime haşaldım zeytin yag sarımsak ve sirkeyle harmanladım yedim afiyetle
2-gen yapraklarından eşime mısır bulgurundan patatesli yemegini yaptım 5 kaşıkta ondan yedim ekmeksiz
3-4 kaşıkta makarna yedim
4-bir kase mercimek çorbası
5-ve saat 2.30 yani gece yarım portakal yedim
kusura bakmayın anca işlerden fırsat buldum namzı bile zor kıldım allah affefsin okadar yorulmusumkiekmek yemedim bu sefer suyu 1 lire kadar içtim yarın evi gen temizlicem iyi spor oluyo bana

canım ah neleri göz yummuyozki aman paradtesi dşyete başlarız veririz diyoruz kendimizi kandırıyorum şu pazartesiler gelmedi gitti

dogru ama hep derim noktayla virgül diye nonta eşim vvirgül ben oluyorum bebem

sevgili saliss seni tebrik eder nanagından öperimazmine hayran kaldım kıyamam sana ben okul açılıyo diye üzülme canım benim aglama bakıyım gelir döverim ben o hocalarını seni üzerlerse

ben o adamı döverim inan sinirlerim oynadı okurken kusura bakmadabu arada sen azim ediceksin vericeksin kiloları canım baksın bakalım nasıl oluyomuş geer karşısına gülersin öle onlar san gülüceklerine sen onlara gülersin dogum etmişin insanlarımn hiçmi aklına gelmiyo azim ediceksin bizimle burda vericeksin kilolarını işte okadar ben bile aman pazartesi olsun derdim aman misafirligi giderdim evde başlarım derdim aam yok artık azimliyim millet benle dalga geçicegine afedersin başka yerleriyle açsınlarda dalga geçsinler azim irade istek başarıcam diye kafamı beymnını motive edersen bu iş tamam sadece irade hade görüm seni canım bizimle başla bu yola inan 1 aydır diyetteydim 2 haftadır dahada kestim bogazımı limitli ytolyorum ban gülenleri laf sokanların karşısına geçipte ben gülücem rabbim nasip ederse sakın pes etme şeytanada uyma canım bişey isterse milletin dalgaalrı laf sokmaları gelsin canım sakın unutma seninle beraberim bu yolda azda olsa kilolarımız aynı varmıısn yarışa başaralım seninle ne dersin sen kaynananlarında dedigine bakma kötü söz sahibinindir sen gaza gel diye yapıyolardır şimdi akılları sıra derler içlerinden aman diyeted başladı çok sürmez kesin gen yer derler onların dediklerini tersine çıkarcanım azmin elinden hiç birşey kurtulmaz bunu bil

işşallah gene afacan oldugu günleri görürsün canım[/QUOTE]

Ahhh ahhhh sorma canım hocalarımdannn çokk çekiyorumm amaaaa bitecekk bu seneeee az kaldıı diyeee kendimii eyliyorummmm şunun şurasındaaa hazirana ne kaldı kiii dii mii

günaydın canlaaar...

bugün keyfim yerindeee..her yer 1 karış kar olmuşşş..ben şimdi gene dışarı atarım kendimi haberiniz olsuun.....

dün hiç kaçamak yapmadım diyete tekrar sarıldığımı hissediyorum ondan moralim de düzelmeye başladııı...

.

Bilemiyorum ciğerim ya,şimdiden çok yorgun hissediyorum kendimi,hayırlısı

daha yolun başındasın canım olur böyle şeylerr....sabırlı olman lazım biraz özveri mutlu yuvanı hayırlısıyla kuracaksın canım....

o zaman oruçlar bitince başlarsın canım...

biraz fazlka olmuş...iftar yapınca önce salata ve çorba ye canım bolca diğerlerine yer kalmaz böyleceee....

maşallah cnım....çok güzel hareket olmuş...okulun da başarıyla biter inş...

afiyet olsuun...

menü paylşaşım....:nazar

sen çalışıoyormusun canım...

tariflerin çok güzel canım...ellerine sağlık

afiyet olsuun...

menü paylaşımm.....

canım...yazdıklarına çook üzüldüm....ben ne yaptım onu anlatiiim....

yıllarca senin gibi milletin iğnelemelerine tavsiyelerine laf sokmalarına.....eşimin de habire kiloyla ilgili şikayetlerine maruz kaldım ..evlenirken de 90 civarı olduğum için eşim yine de çok üstüme gelmedi taa ki 2010 lara kadar oda benim dönüm noktam oldu gerçekten kilo vermeyi istememe neden oldu.....peki ne yaptım...zaten pek cevap vermezdim millete diyete başladıktan sonra da gülüp geçtim..eşime de hiçbirşey demedim diyetteyim falan diye sorsa da cevap vermedim bu konu da seninle muhattap olmak istemiyorum dedim ve bu komnuda asla konuşmadım en sonunda o ne kadar kilo verdin demeye başladı ..yani kulaklarını kapıcaksın canım eşin de dahil kimseyle muhattap olma bırak onlar değişimi farketsin bu konuda benim sırdaşım koçum herşeyim kk ve zayıflama grupların daki arkadaşlarım oldu...hala biilmez kimse eşim de dahil kk ya girdiğimi 2 yıldır sırdaşım olduğunu..ne zaman interneti evime aldım kendim gibi insanları buldum zayıflama serüvenim başladı...inş... devam da edicek...

bulgur serbaest canım.....sen de adanalı sın heralde ben de aslen kilis...hemşeri sayılırız...

man tarı yemedim ....salata 1 tabak karnıyarık yedim ama kızrtma değil di yazın buzluğa atmıştım..patlıcanları soyduktan sonra fırçayla zeytinyağı sürüp fırın da çevirerek kızartıyorum gerçekten çok az yağlı oluyor suyuna bile yağ çıkmıyor ..eskiden hiç karnıyarık yapmazdım yağlı diye bu yöntemi keşfettikten sonra yapmaya başladım buzluğa da 2 poşet atmıştım ..tavsiye ederim....

günaydınlar canlarım yine kar başladı hafiften tutturmaya devam ediyo ama erir gibi
günaydıın bizim burda çok tuttu istanbulun uludağın da yaşıyoruz ne de oldsa....
afiyet olsun.....

menü paylaşım....

shopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3

Tebriker saferanım

Kızlarrrrrr bennn yineee kaçıyorummm Bugün bi arkadaşımla buluşacağız sonraa ben havuzda kendimee bir arkadaş dahaa buldumm canım arkadaşımmm beni yalnız bırakmamak için o da yüzmeye başladı iş arkadaşım kendisii çok mutlu oldum tabiiiDün beraber yüzdük çok eğlendikkk olimpik havuzda çarpışıpp azz kaldı boğuluyordukkk gülerkennnnVee caankurtarannn arkadaş bizee koskoca olimpik havuza sığamayıpp çarpışmayı becerebilenn tek insanlarsınız deddiii Akşam çıkıştaa delilerr gibii yiyesimm geliyorrr vee yiyorum da sanırım:26:Bugün yanıma bol havuç elma alacağımm yoksa vereyim diye üstüne alacağım

shopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5

Tekrar tebrikler safişimm

Tebriker saferanım

ellerine sağlık saphıır.....

aman zararlı mamalar yeme salisim ayran iç canımüstüne meyve yiyebilirsin..faydasını görürsün inş..

iki kupa kapmışım aradan kızlar benim zaten 2 artı puanım vardı şimdi 3 oldu daha da saymıyorum kimse kolay kolay atamaz artık takımdan....

menüüü...

sabah...

2 yumurta kk

peynir 1 kk

kuru elma kaysı 1 avuç

zeytin 10 adet

süt yarım bardak

domates

yarım greyfurt

tarçınlı karanfilli limon eşliğinde yeşilçay.....

Tebriker saferanım

eline sağlık kuzum aslında seninle konuşmak istediğim bişey var faceden yazayım

ayyy bayılıyorum senin bu muzipliğine resimlerine baktımda tam benim gibi çatlaksın resimlerin felan
okul döneminde benimde ne resimlerim var öyle arkadaşlarla palyaço deli kılığı her türlü figüre girdim hatta bi resmim varki görenler şok geçiriyo
tavanda bir ip tabi benim boynumda kıyafetim o biçim surat ifadem ise karikatürlere taş çıkartır

eline sağlık yavrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…