gülüüm...hoşgeldiin.....ben çıkıyorum markete bi uzanıveriiim....
ahh şu uyku bi bana uğramıyo sabahın köründe kalkıyorum yat zıbar işte demi çoluk yok çocuk yok
Sen osmaniyedemisin uzumcum.Ben mısıra gelmeden önce osmaniyede yaşıyordum.Osmaniye yazdığını görünce çok şaşırdım.
Kayınvalidene ve eşine çok kızdım yazdıklarını okuyunca.Asıl eşinin sana destek olması lazım.Ama sana şunu söyleyeyim,normalde eşinle bunu konuşman duygularını anlatman algılamasını sağlaman lazım.Ama bence biraz sabret canım.Bi 10 kilo kadar ver.Verdiğini görsün azmine başarabileceğine inansın.Ondan sonra konuş eşinle.Eminim oda anlayacak ve arkanda duracaktır.Kvalidenin ve etrafta konuşanlarıda boşver duymazlıktan gel.Sen diyetine odaklan.Başardığında insanın nasıl övgülerle etrafında döneceğini göreceksin
canım benim merhaba..seni çokk çokk iyi anlıyorum...senin yasadıgın diyalogları kayınvalidem kaynaklı ben de yasadım bir kaç defa ve çok kafama taktım...sinir oldum yeri geldi eşimle atıştım ağladım saatlerce...ama ONLARA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL CVPP KESİNLİKLE İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE KİLO VERMEMZİ...olacak...ve aynı zamanda çok mutlu oldugumuz görmeliler..benim eşimin halası da bana aaaaaa yeter artık kilo alma yoksa oğlumuz seni bırakır demiştiiiaptallll kadın onu yolucam bir gün gün gelicek ben bu lafın acısını çıkarıcam ondan...ayrıca kvalidem de ben doğumdan gelince yani 1 günlük anneyken,kendi ailemin yanında kilo insanı yaşlı gösterir,kilolu bayanlar eşlerinin yanında yaşlı dururlar gibi zırvalamıştı...ben de o gün agzının payını vermiştim şimdi o bana kilo sana çok yakışıyor kızım diye palavralar uyduruyor...haberi yokk ki onu artık hiç sevmiyorum bana bu lafları ettiği için..sadece birtanecik eşimin annesi oldugu için ona katlanıyorum ve içimden gülüyorum,eski samimiyeti kestim,o kaybetti yani:))))ve zayıfladıgımda onu bir köşeye sıkıştırıp sen bana böyle böyle yapmıştın diye bir sürü laf sokucam gelicek o günler az kaldı:))))
işte böyle cnm...bu diyaloglar bizi gaza getirmeli,ipin ucunu bırakmamalıyız...ne acı ki onlar sanki bizim kilolarımızla mutlu oluyorlar...Allahımıza sükürler olsun ki tek sorunlarımız bunlar olsun..KİLOLU OLMAK çözülebilicek bir sorun..Allahım başka dertler vermesin,ve bizi sırf kilo aldık diye köstek olan kişilere karşı daha da mutlu daha da neşeli olmalıyız...çatlasınlar:)))ben eminimki bir kaç ay sonra kilolaı nasıl verdiğimizi sorucaklar bize:)
evet benim yeni mi gördüün..o da ayşem en küçük kızıım....
allah kara bak vay canına sayın seyircilerorda olmak isterdim he ne güzel birlikte kar topu oynardık tombul kelebekler olaraktan canım bendeki hastalık malesef titizlik hastalıgı aklımdakini yapmazsam uyuyamıyorum bugünde duşa kabini temizledim banyoyo tamam oldu evi sil süpür toz al diger işleri yarına bıraktımvallahı şimdide yatak örtüsünün yastıuklarını kabartıyorum nasıl biterse allahtan namazımı kıldım yemeklerimde var şimdide karalahana haslamamı yogurtla yicem gel vatandaş gel karalahana haslamasına gel sizler nasılsınız bakalım kuşlarım var bebem benim evi çok kirletiyolar yemler tüyleri vs ondan hergün temizlik yapmam lazım bir oglum bir kızım var paşayla şirinim bebekleri olsun diye aldın kızı ama nerde bir öpişmekten başka bişey yapmıyolar ne zaman çiftleşirler bilemiyorum ama söz bebekleri olsun sizlerle paylasıcam bebegimin resmini şimdilik 5 tane bebegini isteyen var ablam dediki erkek olursa benim dedi biryandan olsun diye bakıyorum bir yandan olmasın diye geçen dedi oglan olursa bana vericem bende dedim ben evlatlarımdan ayrıldım içim yanıyo dedim onları evlatlarından nasıl ayırırım dedim başladım aglamaya oda pişman oldu başladı konuşmaya istemiyorum ne olur aglama sen dedi hayvanda olsa kendimi onun yerine koyuyorum kim ister evladından ayrılsın bu arada benim paşam konuşuyo teyzesi:))aklına ne gelirse söylüyo maşşallah sübhanallah
ahh nilosum ahh..bukadar zora sokmayin kendinizi..daha hersey yeni..bukadar birbirinizi yipratmaya ne gerek..hem sanada kiziyorum haa..o ne zirt pirt bitti demelercocuk degilsin kendine gel bakim..su guzelim hayati ne kendine nede enisteye eziyet et..bu gunlerinizin kiymetini bil...malesef hersey herzaman 4 4luk olmuyor..ama bunlarin sizi yipratmamasi lazim...insallah ben msjimi yazana kadar hersey hallolmus olur bende yazdigimla kalirim Allah siizi ayir masin bitanem..Mutlulugunuz daim olsun
sukur iyi sonucklar aldik safisim..dunyalar bizim oldu...sonuclari guzel...bazilarinda elbet biraz gerilik var ama oda normal artik...bunda sorun saglik probleminden sonra cocuk yine iyi kendini veriyor..hele 1aydan beri ilaclarla uyusturuyoruz ki..yazik daha fazla napsin..okuldan geldim onada anlattim nasil seviniyor helede benim ona seninle gurur duyuyorum ogretmenim cok guzel seyler soyledi felan nasil seviniyor...abla birdah soyle ne dedi ogretmen..yerim ben onu ve onun gibi bucurleri
spora gelincede durmak yok safisim..hele sonuca bukadar yaklasmisken hicccc....biran once 60 olmak istiyorum..ama bu hafta yuzemedim..pazar gunu yuzme kapaliydi..simdi cuma gunu bir saat deneme sinavi var...pazarada gecen hafta gitmedigimin saatini yuzucem ve bizim bucurlede bir saat...yine eski tempoya gelirim
salisimmm super gidiyorsun canim..emin ol karsiligini alacaksin..bende kilolar azaldikca sporda okadar zor gelmiyor..hatta spor cikisi biraz havalaniyorum..aferim kiz bugunude atlattin diye..cok havali oldum cokk
canim benim inan hic uzulme olanlara..yapilanlar cok ayip elbet..ama emin ol hepimizin basinda ayni seyler gecti..beni cok eglendiler kilom icin..ozellikle birtane yengem..yaz gunu ari dolaniyordu biri dikkat et ari sokacak demisti, koyde tatildeydik butun akrabalar toplanmistik..orda patavatsizin teki cikti ayy soksa ne olacak zaten sismis sistigi kadar..ari soksada fark etmez..oan gulup gecmistim ama okadar uzulmustum ve aglamistimki...onlara enguzel cvpin gulup gecmek ve elbette en onemli kilo verdigini gostermek..birkac gun suruyor hirsim sonra geciyor diyorsanda soylenenleri aklindan cikartma..ben yengemin fotosuna telefonuma yuklemistim..nezaman diyeti bozmayi dusunsem onu acar bakar vazgecerdimkendini uzmeye hic degmez..kendini bilmez insanlar iste..sen sadece kilo verdiginde sana soyleyeceklerini dusun bitanem
ellerine saglik saphisimpazartesi icin kendime ceza vermiyorum cunku sifre alan olmad ve gec saatlere kadar toplanti olunca eve gider gitmez yatmistim akabe ve uzumcum biraz daha gayret canim, suan deneme surecinde oldugunuz icin ceza almiyorsunuz ama listeye alininca az msj ceza puani demektir ve sonunda diskalifiye oyuzden biraz daha gayret
ohhh super salisim birde arkadasinin gelmesi sahane olmus...saatin nasil gectigini bile anlamazsin..hep boyle devam et insallahh
salisin net sorunu vardi ondan ceza almiyor...ama ben aliyorumm
ceza puani:
Kirmizigul: 2diskalifiye olmadan mezun olsak bari
canım ben 20.00 den sonra hiç bir şey tüketmiyorum,çay kahve,süt,ayran hariç.özellikle meyve ve meyve suyu tüketmemem gerekiyor diyetime göre..teşekkür ederim canımcanım bende bir haftadır içiyorum suyunu gece yatarken içerseniz metebolizmamız daha hızlı çalışıyomuş haberiniz olailaç kullananlar içinde 4 saat geçmesi lazımmış arasınız bunuda not düşüyüm bu arada geçmiş olsun
bilmem ki ben greyfurtu çook severşim sonra yemek yasak olunca kahvaltı da yeyim dedim..özel bi etkisimi varmış....[/COLOR][/I][/B]
afiyet olsuuun...ben de akşama bulgurlu lahana sarıcaam sen yerken canım çektiydi şimdiye kısmetmiş saphıraam...
ayyy çok güzellll bembeyazzzz kaplanmış her yerişte başakşehirin geçen karda ki halii.....
Eki Görüntüle 342528
bu da şimdi kiiii.......
Eki Görüntüle 342528
gel vatandaş kara geeel.....
ellerine saglik saphisim
evet canim bende ve takimdaki obur kizlar olumsuzluklar, kendini bilmez insanlarla karsilastik..Ama allaha sukur hepimiz cvplarimizi kilolarimizi verdikce susturduk onlari...sira sizlerde bakalim...Allahin izniyle sizlerde basaracaksiniz buna emin ol...ama en onemli sey disiplin bunu unutma...ve bazi kizlar haftasonlari normal yer yada kacamak yapar..sen bunlardan nekadar kacarsan okadar kolay atlatirsin bu sureci..ben kolay kolay diyetimi bozmadim ve bu duruma geldim..ama nezaman canimin istedigi birsey yedim ve tekrar dvm etmeye baslamaya calistim ozaman o ilk gun olduruyordu beni..yyani benim tavsiyem kacamaklara izin verme..eger verirsende dusunup ulmez..cnm istemisti yedim rahatladim simdi dvm edicem deyip unut gitsin olurmu...kırmızı gül çok sağol canım ya valla senin de böyle şeyler yaşadıktan sonra bu aşamaya gelmen beni senin adına çok sevindirdi. maşallah yakında 60 olacaksın, benim de hedefim 65. allahın izniyle başarıcam ben de. cevap vermicem artık çıkıcam o ortamdan
onlara birakmadigini goster...soylediklerinden utansinlar terbiyesiz insanlarosmaniye'deyim 2.5 yıldır. biz böyle geziyoruz türkiyeyi, eşim nerden iş teklifi alırsa oraya gidiyoruz. bakalım bi dahaki yer neresi olur. bende sana çok şaşırdım mısır da mısın bacım sen, olaylar çıktığında da ordamıydınız. ya dün akşam konuştuk da dediğin gibi konuşmakla olmuyo nasıl olsa yine bırakıcak gibi bakıyolar Allahın izniylr bi 10 kilo vereyim anlarlar ne kadar kararlı olduğumu
yok canim nilos nisanli degil..ama insallh nisanlacaklar..hersey daha yeni onlar icin..ilk asamada olduklari icin biraz tartisiyorlar..bana kalirsa cilvelesiyorlarda neyseenevcim hayırlı olsun canım sen nişanlısın heralde. uzakta zor oluyor hasretin sıkıntısı da kavga ettiriyo ben sana söliyim. evlenince hepsi geçer inşallah. ama tavsiye istersen bitti kelimelerine ağzını alıştırma
canım azmine inan hayranım bilesinsenin yolundan gidicem bende neler yaptın yedin vs anlat bacına sırrın ney nasıl verdin en çokta eltimi sinir etmek için vericem onu dalga geçilmekten bıktım artık bende istiyorum güzel şeyler giyiyim ama azimliyim diyorumya eylüle kadar zayıflıcam işşallah sonra hayalima kavusucam
Canım sözün bittiği yer,bıçağın kemiğe dayandığı an derler ya,o misal.Ama ben senin adına o ana,okun yaydan çıktığı an demek istiyorum.Bu ok nereye gidecek?Hedefe,başarıya.Ve o kendini bilmez insanların tek rolü ne biliyor musun hayatında,seni hayatının en erdemli başarısına götürecek azmettirciler.Yani bu kadar,çapları bu kadar inan.Kayınvalidene cevap yazardım burdan okkalı ama,terbiyemi bozmak istemiyorum;insanı etten kemikten ibaret sanan zavallılar.Herneyse canım benim,Onlara en güzel cevabı sen vereceksin ve utandıracaksın.İnan ki hepimiz,bu takımda gördüğün herkes bu tür yaralar alarak bu yola çıktık,sen de artık bizimlesin ve beraberce başarıcaz.O kayınvaliden kurban olsun senin akan gözyaşına...arkadaşlar bir derdim var daha doğrusu sorum.
şimdi biz gittik ya kayınvalidemlere görümcem çiğ köfte yapacaktı yapmamış beraber yaptık neyse. sorun bu değil tabi. ben bugün hastaneye gittim ya diyetisyen için, konu açılmışken dedim ki bana artık kiloyla alakalı kötü şeyler söylemeyin hatta hiçbişey olumlu ya da olumsuz. işte kilo sana yakışıyo saçmalıkları kayınvalidemin pot kırdığı zaman sığındığı tek liman. eşim bugün bişeyler söledi,kan alınırken kolum morardı gösteriyorum şimdi senden kan aldılar ya baya zayıflamışsındır diyo. orda da kilo vermek senin sağlığın için hemde toplum sağlığı için iyi dedi. ben doluyorum ama patlama noktam şu oldu. ben hiç dememişim bana kötü şeyler sölemeyin diye kayınvalidem "bak alınmaca gücenmece yok, kimse üstüne almasın ama ben çok şaşırıyorum hiç tahmin etmezdim oğlum bu kadar sabredicek diye, kiloyu hiç sevmez çünkü" dedi!! ne yapacaktı boşanacak mıydı falan diyorum ama nasıl bozuldum. bi de benden başka kimin alınabileceği bi durum acaba. sonra toparlamak için kilo sana çok yakışıyo da şu göbeğin olmasa falan dedi. görümcem sağolsun diyo ki verme boşver hiç bişeyi vermek zorunda değilsin ,böyle iyisin falan. ama ben dayanamadım ağladım. onların yanında ağladım.
şimdi bu eziklik mi, ben moralimi sağlam tutayım yakınlarım dikkat etsin en azından sözlerine diye uyarıyorum sonuca bakın. kimseden etkilenmemeyi başarabiliyormusunuz? ve sizce başkalarının sözlerinin önemi ne kadar olmalı. ne cevap vermeli, nolur paylaşın ben bu konuda ne yapacağımı şaşırıyorum. bende bilirim terslemeyi ama üzmek de istemiyorum . ben gaza gelmiyorum ya yakınlarım gaza getirmek için kötü şeyler söylediklerini söylüyolar ama öyle olmuyo ben baya üzülüyorum ilk başta bi hırs yapıyorum 2 en fazla 3 gün sürüyo insanların destekleriyle uzun soluklu olurmuş gibi gelioo
Harikasın bitanem.Yüzme,vücudun tüm kaslarını aynı anda harekete geçiren en mucizevi spordur.Bu imkana ve bu azme sahip olman harika,mükemmel gidiyorsun canım maşallahSlmmm arkadaşlarrrrrrr sizee kavuşabildimm sonundaaaa bu aralar kendimi parçalar gibi spor yapıyorum. Bugün sabah 5 de kalktım havuzda nöbet vardı akşam 5 de bitti ve 1.5 saaat yüzdümm 1.5 saat yürüdümm...Şu an çok yorgunummm ...Yarın öğlene kadar evdeyimm sonra yine yürüyüş havuz pazartesi okul açılıoo tatili de bitirdimmm
Aleykümselam canım,menülerini takip ediyorum gayet güzel,afiyet şeker olsun şifa olsunselamun aleykum arkadaslar
önce menümü yazayim sonra gecmise bakayim insallah
sabah
2 dilim cavdar ekmegi (icim disim cavdar oldu artik:) )
1 kahve kasigi sürme peyniri
biber salatalik
1 kuru incir ,2 kuru kayisi
öglen :1 posiyon mercimek corbasi
Tavada buglama balik
haslanmis brokkoli ve brüksel lahana
aksam: 1 cavdar ekmegiyle yapilmis beyaz peynirli domatesli tost
coban salatasi,1porsiyon yogurt
1 elma,1 ayva
Sanırım nazar da var Ayşen'im.Nerede yürüsek,nerede otursak herkesin gözü bir anda üzerimize dikiliyor ve masamıza gelip söylüyor tanımadığımız insanlar o derece.Yani ikimizin dışardan farkedilen bir elektiriği varmış,arkadaşlar öyle söylüyor ve sanırım olay göze de geliyor.Barışırız,dayanamayız kesinoo taze aşıklara nazarmı değdi nedir
gerçekten telde iletişim çok kopuk oluyo aslında başka bişey söylemek isterken karşıdaki veya sen başka anlıyo
baktınki tartışmaya doğru gidiyo diyologunuz bu konuyu yüz yüze konuşalım devam edelim diyin birbirinize
bizde aynı sizin gibiydik eşim okurken ben çalışıyordum hafta sonları görüşebiliyoduk bazı hafta sonları çarşı iznide olmazdı o hafta sürekli kavga ederdik tabi bizim çoğu kavgamız kıskançlıktan oluıyodu ya
canını sıkma yıpratmayın birbirinizi yok yere
Harkasın ciğerim.Gerçekten insan diyetine sarılırken,hayata da bi başka sarılıyor sanki.Allah kolaylık versin canım benimgünaydın canlaaar...
bugün keyfim yerindeee..her yer 1 karış kar olmuşşş..ben şimdi gene dışarı atarım kendimi haberiniz olsuun.....
dün hiç kaçamak yapmadım diyete tekrar sarıldığımı hissediyorum ondan moralim de düzelmeye başladııı...
.
Hayırlısı bitanem,beraber yaşamayı öğreniyoruz diyorum ben bu sancılara.Allah hayırlısını versin inşallah.
daha yolun başındasın canım olur böyle şeylerr....sabırlı olman lazım biraz özveri mutlu yuvanı hayırlısıyla kuracaksın canım....
Eline sağlık canım,Saferan'ım tebriklershopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3
Tebriker saferanım
Eline sağlık canım,Saferan'ım bomba gibisinshopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5
Tekrar tebrikler safişimm
Canım bu sancılar ikimizin de hoşuna gitmiyor ama,iki vida bile birbirine geçerken birbirini yıpratır,ki bizler insanız;emin olma karar verme döneminde bu sancılar çok normal.İkimiz de 30 yaşındayız ve ne kadar birbirimizi sevsek de,sevginin gemiyi tek başına yürütmeyeceğini;saygı ve güvenin daha sağlam kaptanlar olduklarını biliyoruz.Yani sancıların sebebi bu ve ben çok doğal olduğunu düşünüyorum bu süreçte.ahh nilosum ahh..bukadar zora sokmayin kendinizi..daha hersey yeni..bukadar birbirinizi yipratmaya ne gerek..hem sanada kiziyorum haa..o ne zirt pirt bitti demelercocuk degilsin kendine gel bakim..su guzelim hayati ne kendine nede enisteye eziyet et..bu gunlerinizin kiymetini bil...malesef hersey herzaman 4 4luk olmuyor..ama bunlarin sizi yipratmamasi lazim...insallah ben msjimi yazana kadar hersey hallolmus olur bende yazdigimla kalirim Allah siizi ayir masin bitanem..Mutlulugunuz daim olsun
Bitanem nişanlı değilim,yüzük beni korkutuyor o sebeple biraz daha emin olmak için beklemek istiyorum.-Bitti-kelimesi konusunda haklısın,biraz fevri çıktı,toparlarız diye tahmin ediyorum çünkü o bu konularda çok yapıcı.Hayırlısı olsun canım benim.nevcim hayırlı olsun canım sen nişanlısın heralde. uzakta zor oluyor hasretin sıkıntısı da kavga ettiriyo ben sana söliyim. evlenince hepsi geçer inşallah. ama tavsiye istersen bitti kelimelerine ağzını alıştırma
canım ben 20.00 den sonra hiç bir şey tüketmiyorum,çay kahve,süt,ayran hariç.özellikle meyve ve meyve suyu tüketmemem gerekiyor diyetime göre..teşekkür ederim canım
evet canım zayıflatma özelliği varmış.hatta greyfurt diyeti var,aynı karataya benziyor yalnız her öğünden önce yarım greyfurt yiyorsun veya 250 ml. greyfurt suyu içiyorsun.1 greyfurttan 250 ml su çıkıyor ama posalarıyla yemek daha iyiymiş
ohh sar canım sar afiyet olsun
tüh iki puanla kaçırdım kupayı hebende diyorum okadrmı kilo verdimki onu hesap ediyo ah ne alam hatunum he yazdıgına gülermi insan rabbim emeklerimizi boşa çırkarmmasın işşallah
evet canim bende ve takimdaki obur kizlar olumsuzluklar, kendini bilmez insanlarla karsilastik..Ama allaha sukur hepimiz cvplarimizi kilolarimizi verdikce susturduk onlari...sira sizlerde bakalim...Allahin izniyle sizlerde basaracaksiniz buna emin ol...ama en onemli sey disiplin bunu unutma...ve bazi kizlar haftasonlari normal yer yada kacamak yapar..sen bunlardan nekadar kacarsan okadar kolay atlatirsin bu sureci..ben kolay kolay diyetimi bozmadim ve bu duruma geldim..ama nezaman canimin istedigi birsey yedim ve tekrar dvm etmeye baslamaya calistim ozaman o ilk gun olduruyordu beni..yyani benim tavsiyem kacamaklara izin verme..eger verirsende dusunup ulmez..cnm istemisti yedim rahatladim simdi dvm edicem deyip unut gitsin olurmu...
onlara birakmadigini goster...soylediklerinden utansinlar terbiyesiz insanlar
yok canim nilos nisanli degil..ama insallh nisanlacaklar..hersey daha yeni onlar icin..ilk asamada olduklari icin biraz tartisiyorlar..bana kalirsa cilvelesiyorlarda neysee
hayirlisiyla sende basaracaksin canim benim..
ben yaptiklarimi anlatim...ben aslina bakarsa 2010dan beri akapunktur diyeti uyguladim..ama bir yil duzen tutturamadim..verim guzel ama geri aldim bilirsin ama hic uzun yapamamistim...enson annemin bir akrabamizin benim hakkinda sisko kisi demesini duymus ve cok uzulmus eve geldiginde bana anlatirken nasil agladi hala gozlerimin onunde..kendime cok kizdim...saglik bir yana annemi bukadar uzdugum icin bende yikildim resmen..ogunden sonra birdaha akapunkturcuma gittim..bu sefer yapicam dedim..artik adam nekadar inandiysasag kulagima 8 igne takti ve ogun bir baskaydi benim icin..diyet listem ise suydu:
ilk 2 gun boyunca en fazla 1000lt olmak sartiyla biyolojik yogurt...
iki gunden sonra sabah/ogle 300gr yogurt aksamlari enaz 400gr salata..ne koydugun sana bagli..
2 haslanmis yumurta yada 160 gr balik..kirmizi et yersen 80 gr.
haftada bir gun ekmek hakkim vardi, oda 3 dilim..ogunde ogle aksam 300 gr yogurt yeme hakkim vardi..
ilk hafta meyve yasak..sonraki hafta gunde 3 adet olmak sartiyla serbest..ama yalniz yemicem yersem yogurt icine yada aksam yemeginden sonra bir elma..
bunun yaninda bolca spor yaptim..gunde saatlerce..ama bunu ilk zamanlar tavsiye etmiyorum..cunkuuu...
ilk zamanlar diyete uymak zaten yoruyor insani..birde hemen sporada baslarsan cabuk pes edersin..
gunde 1 saat yuruyus super..fazlasina cikma derim ama suda var..belirli bir sure sonra vucud ayni spora alisiyor ve sen tartildiginda fark goremiyorsun ozamanlar degisik birseyler yapmaya calis...ama sertlesmek icin sinav,mekik felan unutma..cok olmasada gunde birkac tane yapman yeterli..benim bir yil boyunca sikica uyguladigim sistem bu canim...bazen deli gibi spor yaptigim gunler oldu ama sen bana bakma..benim acelem var..manken gibi olup es bulmam lazim daha
ha birde soylemisken, igneler ise yariyormu bilmem..kendini tutmadigin surece akapunktur ignelerininde faydasi yok...o benim icin ilk zamanlar bir avuntuydu..yani ondan dolayi zayifladigimi dusunme..
ahh nilosum ahh..bukadar zora sokmayin kendinizi..daha hersey yeni..bukadar birbirinizi yipratmaya ne gerek..hem sanada kiziyorum haa..o ne zirt pirt bitti demelercocuk degilsin kendine gel bakim..su guzelim hayati ne kendine nede enisteye eziyet et..bu gunlerinizin kiymetini bil...malesef hersey herzaman 4 4luk olmuyor..ama bunlarin sizi yipratmamasi lazim...insallah ben msjimi yazana kadar hersey hallolmus olur bende yazdigimla kalirim Allah siizi ayir masin bitanem..Mutlulugunuz daim olsun
sukur iyi sonucklar aldik safisim..dunyalar bizim oldu...sonuclari guzel...bazilarinda elbet biraz gerilik var ama oda normal artik...bunda sorun saglik probleminden sonra cocuk yine iyi kendini veriyor..hele 1aydan beri ilaclarla uyusturuyoruz ki..yazik daha fazla napsin..okuldan geldim onada anlattim nasil seviniyor helede benim ona seninle gurur duyuyorum ogretmenim cok guzel seyler soyledi felan nasil seviniyor...abla birdah soyle ne dedi ogretmen..yerim ben onu ve onun gibi bucurleri
spora gelincede durmak yok safisim..hele sonuca bukadar yaklasmisken hicccc....biran once 60 olmak istiyorum..ama bu hafta yuzemedim..pazar gunu yuzme kapaliydi..simdi cuma gunu bir saat deneme sinavi var...pazarada gecen hafta gitmedigimin saatini yuzucem ve bizim bucurlede bir saat...yine eski tempoya gelirim
salisimmm super gidiyorsun canim..emin ol karsiligini alacaksin..bende kilolar azaldikca sporda okadar zor gelmiyor..hatta spor cikisi biraz havalaniyorum..aferim kiz bugunude atlattin diye..cok havali oldum cokk
canim benim inan hic uzulme olanlara..yapilanlar cok ayip elbet..ama emin ol hepimizin basinda ayni seyler gecti..beni cok eglendiler kilom icin..ozellikle birtane yengem..yaz gunu ari dolaniyordu biri dikkat et ari sokacak demisti, koyde tatildeydik butun akrabalar toplanmistik..orda patavatsizin teki cikti ayy soksa ne olacak zaten sismis sistigi kadar..ari soksada fark etmez..oan gulup gecmistim ama okadar uzulmustum ve aglamistimki...onlara enguzel cvpin gulup gecmek ve elbette en onemli kilo verdigini gostermek..birkac gun suruyor hirsim sonra geciyor diyorsanda soylenenleri aklindan cikartma..ben yengemin fotosuna telefonuma yuklemistim..nezaman diyeti bozmayi dusunsem onu acar bakar vazgecerdimkendini uzmeye hic degmez..kendini bilmez insanlar iste..sen sadece kilo verdiginde sana soyleyeceklerini dusun bitanem
ellerine saglik saphisimpazartesi icin kendime ceza vermiyorum cunku sifre alan olmad ve gec saatlere kadar toplanti olunca eve gider gitmez yatmistim akabe ve uzumcum biraz daha gayret canim, suan deneme surecinde oldugunuz icin ceza almiyorsunuz ama listeye alininca az msj ceza puani demektir ve sonunda diskalifiye oyuzden biraz daha gayret
ohhh super salisim birde arkadasinin gelmesi sahane olmus...saatin nasil gectigini bile anlamazsin..hep boyle devam et insallahh
ceza puani:
alemsin amaan ben de her yer tamiz olsun istiyorum hiç kirlenmesin diyorum ama mümkün müü...hele de banyo mutfak temizse dünyalar benim olur...ama eşim her gün istisnasız yıkandığından ve banyoyu baştan aşağı ıslattığından bu mümkün olmuyoor...
ne güzel resmini koysana kuşların seni de merak ettim ama resmin yokmu albüme koy tanışılıım...
menüüü....
akşam....
bulgurlu lahana sarma(lahana kökleri daha çok dibine düşemiştim)1 tabak
domates çorba
yoğurt
ayy canim ya sen yazdikca bende okul yillarimi hatirladim..dedigin gibi kiloluyken kimse bakmadi..omrum boyuncada kilolu oldum..canım öncelikle emegine saglık parmaklarına inan çok sevindirdin beni helal et hakkını okadar yazmışsın hep hayatın yogurt olmuş bebem ya
bu arada annecin gözümün önüne geldi inan gözlerim dolduban bakma sen ben herşeye aglıyurum ama çok acınaklı olmuş ya okadı dövesim geldi tabi kadınsa anacıgımı nasıl üzer inan herşey bir inatla başlıyo kızken 80 geliyodum düşün ortaolkula gidince bende senin gibi yaşadım bir farkı yüzüme dediler bir erkek arkadaşım vardı sınıftan sevgilim deyil yani kaldırdı okadar kişinin içi,nde kızım sana kim bakar şikonun teki,sin dedi ay nasıl rezil oldum agladım sorma sen düşün artık sonra dedimki ben bu kiloyu vericem şaşıpta kalıcaksın dedim laf beni nasıl gaza getirdi bilemezsin dahada hırsılandım sonra 55 kadar düştüm zaten suratımda çok güzel allah var kiloda verince bu bana yazmaya başladı hasrettin hoca hesabı ye kürküm ye ogünde ona tesşşekür ettim ilk defa dedim işe yaradın sonrada teklifler geldi ama kabul etmedim beni kim o haliyle kabul ettiyse arkadaşlık babında görüştğm ama digerleryle asla vallahi bazen annem bile der bir ara ne güzel verdin diye işşallah azim edicem sizleri yarı yolda bırakmıcam bunu bilin elimden geldigi kadar inanın yapıyorum işşallahta kiloom düşmüştür korkumdan tartılamadım geçen tartıldım agladım yemem ragmen neden veremedim ben bu kiloyu diye inan burdan çıkarılırım diye çok korkuyorum çünkü burası ister inanın ister inanmayın çok benimsedim eşimde dediki verdigin belli canım kiloo vermesende vucudun toparlanıyo bence üzülme benide üzme dedi eşim allah nasip ederse gitsin gelsin platese başlıcam mekikte çekicem söz eşim habvalar ısınsın dedi seninle yüüryüşe gideriz dedi nasip bakalım kader ne göstericem inanın sizlri böle gördükçe azim ediyorum ben sabrediyorum içinde bir umut diyorum onlar yaptı ben nasıl yapamam deyip dahada hırslanıyorum haberiniz olsun işşallahta vericez güzelleşicez
ellerine sağlık saphıır.....
aman zararlı mamalar yeme salisim ayran iç canımüstüne meyve yiyebilirsin..faydasını görürsün inş..
iki kupa kapmışım aradan kızlar benim zaten 2 artı puanım vardı şimdi 3 oldu daha da saymıyorum kimse kolay kolay atamaz artık takımdan....
eline sağlık kuzum aslında seninle konuşmak istediğim bişey var faceden yazayım
ayyy bayılıyorum senin bu muzipliğine resimlerine baktımda tam benim gibi çatlaksın resimlerin felan
okul döneminde benimde ne resimlerim var öyle arkadaşlarla palyaço deli kılığı her türlü figüre girdim hatta bi resmim varki görenler şok geçiriyo
tavanda bir ip tabi benim boynumda kıyafetim o biçim surat ifadem ise karikatürlere taş çıkartır
eline sağlık yavrim
ceza puani:
Canım sözün bittiği yer,bıçağın kemiğe dayandığı an derler ya,o misal.Ama ben senin adına o ana,okun yaydan çıktığı an demek istiyorum.Bu ok nereye gidecek?Hedefe,başarıya.Ve o kendini bilmez insanların tek rolü ne biliyor musun hayatında,seni hayatının en erdemli başarısına götürecek azmettirciler.Yani bu kadar,çapları bu kadar inan.Kayınvalidene cevap yazardım burdan okkalı ama,terbiyemi bozmak istemiyorum;insanı etten kemikten ibaret sanan zavallılar.Herneyse canım benim,Onlara en güzel cevabı sen vereceksin ve utandıracaksın.İnan ki hepimiz,bu takımda gördüğün herkes bu tür yaralar alarak bu yola çıktık,sen de artık bizimlesin ve beraberce başarıcaz.O kayınvaliden kurban olsun senin akan gözyaşına...
Harikasın bitanem.Yüzme,vücudun tüm kaslarını aynı anda harekete geçiren en mucizevi spordur.Bu imkana ve bu azme sahip olman harika,mükemmel gidiyorsun canım maşallah
Aleykümselam canım,menülerini takip ediyorum gayet güzel,afiyet şeker olsun şifa olsun
Sanırım nazar da var Ayşen'im.Nerede yürüsek,nerede otursak herkesin gözü bir anda üzerimize dikiliyor ve masamıza gelip söylüyor tanımadığımız insanlar o derece.Yani ikimizin dışardan farkedilen bir elektiriği varmış,arkadaşlar öyle söylüyor ve sanırım olay göze de geliyor.Barışırız,dayanamayız kesin
Harkasın ciğerim.Gerçekten insan diyetine sarılırken,hayata da bi başka sarılıyor sanki.Allah kolaylık versin canım benim
Hayırlısı bitanem,beraber yaşamayı öğreniyoruz diyorum ben bu sancılara.Allah hayırlısını versin inşallah.
Eline sağlık canım,Saferan'ım tebrikler
Eline sağlık canım,Saferan'ım bomba gibisin
Canım bu sancılar ikimizin de hoşuna gitmiyor ama,iki vida bile birbirine geçerken birbirini yıpratır,ki bizler insanız;emin olma karar verme döneminde bu sancılar çok normal.İkimiz de 30 yaşındayız ve ne kadar birbirimizi sevsek de,sevginin gemiyi tek başına yürütmeyeceğini;saygı ve güvenin daha sağlam kaptanlar olduklarını biliyoruz.Yani sancıların sebebi bu ve ben çok doğal olduğunu düşünüyorum bu süreçte.
Bitanem nişanlı değilim,yüzük beni korkutuyor o sebeple biraz daha emin olmak için beklemek istiyorum.-Bitti-kelimesi konusunda haklısın,biraz fevri çıktı,toparlarız diye tahmin ediyorum çünkü o bu konularda çok yapıcı.Hayırlısı olsun canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?