Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızı gül çok sağol canım ya valla senin de böyle şeyler yaşadıktan sonra bu aşamaya gelmen beni senin adına çok sevindirdi. maşallah yakında 60 olacaksın, benim de hedefim 65. allahın izniyle başarıcam ben de. cevap vermicem artık çıkıcam o ortamdan

ahh şu uyku bi bana uğramıyo sabahın köründe kalkıyorum yat zıbar işte demi çoluk yok çocuk yok

valla aynen katılıyorum sana şekerim niye uyumuyosun. bana hep derlerdi işte uyu bebeğin olunca uyuyamazsın diye hakkaten uyunmuyor sabahın 7 sinde kalkıyosun gece yarısına kadar uyuyamıyosun. bi de uykuyu sevmeyen bi bebek olunca o uyurken de uyuyamıyosun çünkü ev yemek, ütü, temizlik vs tarzında bir sürü şey istiyo senden :)) yani kısacası bol bol uyu

osmaniye'deyim 2.5 yıldır. biz böyle geziyoruz türkiyeyi, eşim nerden iş teklifi alırsa oraya gidiyoruz. bakalım bi dahaki yer neresi olur. bende sana çok şaşırdım mısır da mısın bacım sen, olaylar çıktığında da ordamıydınız. ya dün akşam konuştuk da dediğin gibi konuşmakla olmuyo nasıl olsa yine bırakıcak gibi bakıyolar Allahın izniylr bi 10 kilo vereyim anlarlar ne kadar kararlı olduğumu

merhaba canım ya hepiniz içimi açtınız teker teker. herkesin bu problemleri yaşadığını bilmek rahatlatıyo. ve beraber aşacağımızı. ay çok güldüm yolucam lafına :))) yol kız kim tutar seni . hatırlatmak lazım zayıflayınca

akabe cim eşine nazar değmesimn diyorum. ya benim eşim de çok iyidir yıllardır kilo verememem bıktırdı biraz heralde. ama yeni başladım ya diyete acayip motivee olmaya ihtiyacım vardı . ters yönden oldum artık napalım.
yazık kız kıyamam eşime paşam ben varım yarışa sen kaç kilosun şimdi ben sabah 94.4 gelddim. haftaya kadar ne kadar vericez bakalım

bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek tambuğday
domates
5 zeytin
1.5 kk peynir

ara 1 meyve 1 çiğ köfte

öğlen 5 kaşık pırasa 1 kase brokoli 1kase yoğurt 2 dilim ekmek

ara 1 meyve 2 merccimekli köfte ekmekle peynirin yerine yedim

akşam da tavuk pırasa salata yicem ekmek yemeği düşünmüyorum
işte böyle menüm spor olarak hastasneye yürüyerek gittim geldim büütün evi dip bucak temizledim
ya hastaneye de boşuna gitmişim benim verdiğim kan bozulmuş tekrar verecekmişim, kolum hala acıyo mosmor oldu böyle şey olur mu yaa. sonuç göstereemedim yarın kan verip sonucunu da artık ne zaman alırsam göstericem bi görüşemedim diyetisyenle

nevcim hayırlı olsun canım sen nişanlısın heralde. uzakta zor oluyor hasretin sıkıntısı da kavga ettiriyo ben sana söliyim. evlenince hepsi geçer inşallah. ama tavsiye istersen bitti kelimelerine ağzını alıştırma

alemsin amaan ben de her yer tamiz olsun istiyorum hiç kirlenmesin diyorum ama mümkün müü...hele de banyo mutfak temizse dünyalar benim olur...ama eşim her gün istisnasız yıkandığından ve banyoyu baştan aşağı ıslattığından bu mümkün olmuyoor...

ne güzel resmini koysana kuşların seni de merak ettim ama resmin yokmu albüme koy tanışılıım...
[/QUOTE]
canım ben buruya resim koymayı beceremiyorum malesef eger facen varsa orda görbilirsin çok resmim var facedeburayada becerebilisem koyucemde nerde ama ok istiyosan emesenini ver resim degil canlısınıgösteriyim sana

canım azmine inan hayranım bilesin senin yolundan gidicem bende neler yaptın yedin vs anlat bacına sırrın ney nasıl verdin en çokta eltimi sinir etmek için vericem onu dalga geçilmekten bıktım artık bende istiyorum güzel şeyler giyiyim ama azimliyim diyorumya eylüle kadar zayıflıcam işşallah sonra hayalima kavusucam

canım ben 20.00 den sonra hiç bir şey tüketmiyorum,çay kahve,süt,ayran hariç.özellikle meyve ve meyve suyu tüketmemem gerekiyor diyetime göre..teşekkür ederim canım

evet canım zayıflatma özelliği varmış.hatta greyfurt diyeti var,aynı karataya benziyor yalnız her öğünden önce yarım greyfurt yiyorsun veya 250 ml. greyfurt suyu içiyorsun.1 greyfurttan 250 ml su çıkıyor ama posalarıyla yemek daha iyiymiş

ohh sar canım sar afiyet olsun

tüh iki puanla kaçırdım kupayı hebende diyorum okadrmı kilo verdimki onu hesap ediyo ah ne alam hatunum he yazdıgına gülermi insanrabbim emeklerimizi boşa çırkarmmasın işşallah
[/QUOTE]

işte başakşehirin geçen karda ki halii.....

Eki Görüntüle 342528

bu da şimdi kiiii.......

Eki Görüntüle 342528

gel vatandaş kara geeel.....
ayyy çok güzellll bembeyazzzz kaplanmış her yer
ellerine saglik saphisim

evet canim bende ve takimdaki obur kizlar olumsuzluklar, kendini bilmez insanlarla karsilastik..Ama allaha sukur hepimiz cvplarimizi kilolarimizi verdikce susturduk onlari...sira sizlerde bakalim...Allahin izniyle sizlerde basaracaksiniz buna emin ol...ama en onemli sey disiplin bunu unutma...ve bazi kizlar haftasonlari normal yer yada kacamak yapar..sen bunlardan nekadar kacarsan okadar kolay atlatirsin bu sureci..ben kolay kolay diyetimi bozmadim ve bu duruma geldim..ama nezaman canimin istedigi birsey yedim ve tekrar dvm etmeye baslamaya calistim ozaman o ilk gun olduruyordu beni..yyani benim tavsiyem kacamaklara izin verme..eger verirsende dusunup ulmez..cnm istemisti yedim rahatladim simdi dvm edicem deyip unut gitsin olurmu...
onlara birakmadigini goster...soylediklerinden utansinlar terbiyesiz insanlar
yok canim nilos nisanli degil..ama insallh nisanlacaklar..hersey daha yeni onlar icin..ilk asamada olduklari icin biraz tartisiyorlar..bana kalirsa cilvelesiyorlarda neysee

hayirlisiyla sende basaracaksin canim benim..
ben yaptiklarimi anlatim...ben aslina bakarsa 2010dan beri akapunktur diyeti uyguladim..ama bir yil duzen tutturamadim..verim guzel ama geri aldim bilirsin ama hic uzun yapamamistim...enson annemin bir akrabamizin benim hakkinda sisko kisi demesini duymus ve cok uzulmus eve geldiginde bana anlatirken nasil agladi hala gozlerimin onunde..kendime cok kizdim...saglik bir yana annemi bukadar uzdugum icin bende yikildim resmen..ogunden sonra birdaha akapunkturcuma gittim..bu sefer yapicam dedim..artik adam nekadar inandiysa sag kulagima 8 igne takti ve ogun bir baskaydi benim icin..diyet listem ise suydu:

ilk 2 gun boyunca en fazla 1000lt olmak sartiyla biyolojik yogurt...
iki gunden sonra sabah/ogle 300gr yogurt aksamlari enaz 400gr salata..ne koydugun sana bagli..
2 haslanmis yumurta yada 160 gr balik..kirmizi et yersen 80 gr.
haftada bir gun ekmek hakkim vardi, oda 3 dilim..ogunde ogle aksam 300 gr yogurt yeme hakkim vardi..
ilk hafta meyve yasak..sonraki hafta gunde 3 adet olmak sartiyla serbest..ama yalniz yemicem yersem yogurt icine yada aksam yemeginden sonra bir elma..
bunun yaninda bolca spor yaptim..gunde saatlerce..ama bunu ilk zamanlar tavsiye etmiyorum..cunkuuu...
ilk zamanlar diyete uymak zaten yoruyor insani..birde hemen sporada baslarsan cabuk pes edersin..
gunde 1 saat yuruyus super..fazlasina cikma derim ama suda var..belirli bir sure sonra vucud ayni spora alisiyor ve sen tartildiginda fark goremiyorsun ozamanlar degisik birseyler yapmaya calis...ama sertlesmek icin sinav,mekik felan unutma..cok olmasada gunde birkac tane yapman yeterli..benim bir yil boyunca sikica uyguladigim sistem bu canim...bazen deli gibi spor yaptigim gunler oldu ama sen bana bakma..benim acelem var..manken gibi olup es bulmam lazim daha
ha birde soylemisken, igneler ise yariyormu bilmem..kendini tutmadigin surece akapunktur ignelerininde faydasi yok...o benim icin ilk zamanlar bir avuntuydu..yani ondan dolayi zayifladigimi dusunme..

Canım sözün bittiği yer,bıçağın kemiğe dayandığı an derler ya,o misal.Ama ben senin adına o ana,okun yaydan çıktığı an demek istiyorum.Bu ok nereye gidecek?Hedefe,başarıya.Ve o kendini bilmez insanların tek rolü ne biliyor musun hayatında,seni hayatının en erdemli başarısına götürecek azmettirciler.Yani bu kadar,çapları bu kadar inan.Kayınvalidene cevap yazardım burdan okkalı ama,terbiyemi bozmak istemiyorum;insanı etten kemikten ibaret sanan zavallılar.Herneyse canım benim,Onlara en güzel cevabı sen vereceksin ve utandıracaksın.İnan ki hepimiz,bu takımda gördüğün herkes bu tür yaralar alarak bu yola çıktık,sen de artık bizimlesin ve beraberce başarıcaz.O kayınvaliden kurban olsun senin akan gözyaşına...

Harikasın bitanem.Yüzme,vücudun tüm kaslarını aynı anda harekete geçiren en mucizevi spordur.Bu imkana ve bu azme sahip olman harika,mükemmel gidiyorsun canım maşallah

Aleykümselam canım,menülerini takip ediyorum gayet güzel,afiyet şeker olsun şifa olsun

Sanırım nazar da var Ayşen'im.Nerede yürüsek,nerede otursak herkesin gözü bir anda üzerimize dikiliyor ve masamıza gelip söylüyor tanımadığımız insanlar o derece.Yani ikimizin dışardan farkedilen bir elektiriği varmış,arkadaşlar öyle söylüyor ve sanırım olay göze de geliyor.Barışırız,dayanamayız kesin

Harkasın ciğerim.Gerçekten insan diyetine sarılırken,hayata da bi başka sarılıyor sanki.Allah kolaylık versin canım benim

daha yolun başındasın canım olur böyle şeylerr....sabırlı olman lazım biraz özveri mutlu yuvanı hayırlısıyla kuracaksın canım....
Hayırlısı bitanem,beraber yaşamayı öğreniyoruz diyorum ben bu sancılara.Allah hayırlısını versin inşallah.

shopaholic:6
saliss:15
saferan:28
kırmızıgul:2
paşam:26
uzum:2
aysen:8
ipekyol:5
saphira:21
nev:6
akabe:3
Tebriker saferanım
Eline sağlık canım,Saferan'ım tebrikler

shopaholic:11
saliss:3
saferan:21
kırmızıgul:4
paşam:13
uzum:14
aysen:9
ipekyol:16
saphira:14
nev:8
akabe:8
doga:5
Tekrar tebrikler safişimm
Eline sağlık canım,Saferan'ım bomba gibisin

Canım bu sancılar ikimizin de hoşuna gitmiyor ama,iki vida bile birbirine geçerken birbirini yıpratır,ki bizler insanız;emin olma karar verme döneminde bu sancılar çok normal.İkimiz de 30 yaşındayız ve ne kadar birbirimizi sevsek de,sevginin gemiyi tek başına yürütmeyeceğini;saygı ve güvenin daha sağlam kaptanlar olduklarını biliyoruz.Yani sancıların sebebi bu ve ben çok doğal olduğunu düşünüyorum bu süreçte.

Bitanem nişanlı değilim,yüzük beni korkutuyor o sebeple biraz daha emin olmak için beklemek istiyorum.-Bitti-kelimesi konusunda haklısın,biraz fevri çıktı,toparlarız diye tahmin ediyorum çünkü o bu konularda çok yapıcı.Hayırlısı olsun canım benim.

ayyy çok güzellll bembeyazzzz kaplanmış her yer

[/QUOTE]
ne kadar şirinim degilmi aklım okadar basıyo bilmeyince bakalım daha neler ögrenicem sizlerden
canım öncelikle emegine saglık parmaklarına inan çok sevindirdin beni helal et hakkını okadar yazmışsın hep hayatın yogurt olmuş bebem ya
bu arada annecin gözümün önüne geldi inan gözlerim doldu ban bakma sen ben herşeye aglıyurum ama çok acınaklı olmuş ya okadı dövesim geldi tabi kadınsa anacıgımı nasıl üzer inan herşey bir inatla başlıyo kızken 80 geliyodum düşün ortaolkula gidince bende senin gibi yaşadım bir farkı yüzüme dediler bir erkek arkadaşım vardı sınıftan sevgilim deyil yani kaldırdı okadar kişinin içi,nde kızım sana kim bakar şikonun teki,sin dedi ay nasıl rezil oldum agladım sorma sen düşün artıksonra dedimki ben bu kiloyu vericem şaşıpta kalıcaksın dedim laf beni nasıl gaza getirdi bilemezsin dahada hırsılandım sonra 55 kadar düştüm zaten suratımda çok güzel allah var kiloda verince bu bana yazmaya başladı hasrettin hoca hesabı ye kürküm ye ogünde ona tesşşekür ettim ilk defa dedim işe yaradın sonrada teklifler geldi ama kabul etmedim beni kim o haliyle kabul ettiyse arkadaşlık babında görüştğm ama digerleryle aslavallahi bazen annem bile der bir ara ne güzel verdin diye işşallah azim edicem sizleri yarı yolda bırakmıcam bunu bilin elimden geldigi kadar inanın yapıyorum işşallahta kiloom düşmüştür korkumdan tartılamadım geçen tartıldım agladım yemem ragmen neden veremedim ben bu kiloyu diye inan burdan çıkarılırım diye çok korkuyorum çünkü burası ister inanın ister inanmayın çok benimsedim eşimde dediki verdigin belli canım kiloo vermesende vucudun toparlanıyo bence üzülme benide üzme dedieşim allah nasip ederse gitsin gelsin platese başlıcam mekikte çekicem söz eşim habvalar ısınsın dedi seninle yüüryüşe gideriz dedi nasip bakalım kader ne göstericem inanın sizlri böle gördükçe azim ediyorum ben sabrediyorum içinde bir umut diyorum onlar yaptı ben nasıl yapamam deyip dahada hırslanıyorum haberiniz olsun işşallahta vericez güzelleşicez

çok sevindim canım kardeşinin karnesinin iyti olmasına oda çok sevinmiş allah daha büyük başarılarını gösterir inş..

canım ben buruya resim koymayı beceremiyorum malesef eger facen varsa orda görbilirsin çok resmim var facedeburayada becerebilisem koyucemde nerde ama ok istiyosan emesenini ver resim degil canlısınıgösteriyim sana

canım azmine inan hayranım bilesin senin yolundan gidicem bende neler yaptın yedin vs anlat bacına sırrın ney nasıl verdin en çokta eltimi sinir etmek için vericem onu dalga geçilmekten bıktım artık bende istiyorum güzel şeyler giyiyim ama azimliyim diyorumya eylüle kadar zayıflıcam işşallah sonra hayalima kavusucam[/QUOTE]
face ni özelden yaz ekliyim canım takımın face si de var orayada ekleyelim.....buraya albüme koyarbilirsin profilde albüm bölümü var oraya tıkla resim yükle deyip pc den seçiyorsun özel yaparsın sadece arkadaşların görür somnra kaldırırsın istersen....

menüüü....

akşam....

bulgurlu lahana sarma(lahana kökleri daha çok dibine düşemiştim)1 tabak

domates çorba

yoğurt

ayy canim ya sen yazdikca bende okul yillarimi hatirladim..dedigin gibi kiloluyken kimse bakmadi..omrum boyuncada kilolu oldum..
ya insanlar okadar bencilki dusun ben bir ara 93 kilodan 78 kiloya dusmustum..bu buyuk diyetimden onca sonradan geri almistim ama neyse..dusun bak nekadar kilo vermisim..herkes kilo vrdigimi fark etti..bende dayimin oglunun nisanlisina anlatiyorum(ozaman nisanliydi) ya nasil oldu bilmiyorum ama kilo konusu acildi kendinin burnu havalarda omru boyunca kurdan gibi gezmis herneyse bir sekilde benim kilo verdigimin konusu acildi bana yan yan bakti bastan asagiya..aaa sen kilomu verdin..hic belli degil dedi..yani dusun insanlar nekadar fesat..15 kilo vermisim gorulmeyecek birseymi..yani kimseyi dusunme allahin izniyle seneye bu zamanlar sende mezun olursun

Canımm yaa buu havuzz iyi hoşş amaa çıkıncaa gözümm dönüyorrr allahımm iştahımm o kadar açılıo kiiii kendimden geçiyorummm sankii otursamm dünyayı yiyceğimmAma ayran ii fikir saoll canımm

Banadaaa arkadaşlarımmm heppp deli derlerrr ayşencimmm olmadıkk yerlerde olmadıkk şeylerr düşünürr yaparımmm bazenn gerçektenn geliyorlar bana

Valla öncee öyleee zorr geliyorduu yüzmekk canımm nefes nefese kalıp 20 dakika yüzemezdim şimdii 1.5 saate kadar çıktıı birrdee 2 kişi yüzüyoruzz arkadaşımdaa benim seviyemde çok bilmiyorr yanii ama karşılıklıı yüzüyoruz iyi oluyor

Evett canımmm vücuddumm acayipp dinççç olduuuu kendimii müthişş hissediyorummm yüzünce

akşam menüsü
1mercimek çorbası
2patlıcan yogurlaması
3brokoli okadar
4sodamıda içicem
arada bir armut ve bir adet salatalık yedim oglandan fırsat bulursam tabe paşamla oglumla salatalıga sarıldı nerde yicem aman evin neşesi onlar

İyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrrİstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni

Menü bildirimmm:

sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 adet kuru kayısı
bir avuç içi beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz içi

Ara: 1 bardak form çay

Öğle: 1 adet lahmacunn
1 adet ayran

Ara: 3 dilim elma

Akşamm: 1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata

1 bardak form çay

1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…