Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insanlar neden bu kadar kırıcı oluyolarki anlamıyorum sanki biz acubeyizde ondan bakıyolar dikkat edin bakın kilolular zayıflardan dahagüzel geçin aynanaın karşısınada bakın
Kızlar ben iyice fena oldum ya dinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
güzel bir dinlen bebem sonraa aramıza geri dön oldumu
canım azimlisin böyle devam canım insanlara kim oldugumuuz gösterelimutansınlar bizlerden böyle konuştukları için
ben çıkıyorum canlarım eşim geldi

Son düzenleme:

aferin kiz iyi etmissin..suspus olup utanim ciksan cok hoslarina giderdi iyi etmissin..boyle insanlara anca karsiligini vermek gerekiyor
insanlar neden bu kadar kırıcı oluyolarki anlamıyorum sanki biz acubeyizde ondan bakıyolar dikkat edin bakın kilolular zayıflardan dahagüzel geçin aynanaın karşısınada bakın

ama cidden oyle valla..ozelden hanginizi gorduysem cokkkkkkkkk guzelsiniz..hele zayifladikca dusunemiyorum bile ortaya ne fistiklar cikacak

fistiklar bende birazdan cikicam..isteyim hala malum..son isleride halledim adamlarda gitsin bende kacicam..yarin gorusuruz insallah..hepiniz Allaha emanet olunnn

Evett canımm onlaraa o zevkiii yaşatmakkk istemedimmmm hemm böylecee herkesee istediklerii gibii davranamayacaklarınıı daa anlamışş oldularrr

hayirli aksamlar arkadaslar

önce öglen ve aksam menülerimi yazayim

öglen:iki kase mis gibi keskek yemegi

keskegi dengeler diye düsündüm ve aksam sadece 1 elma yedim

ipekçim nasılsın canım
Saol canım ya ders çalışmam gerekiyordu çıkmıştım yazdığını şimdi gördüm
Evet safişim ya yeni gördüm ben seniiiii
Bu arada kuşları bende merak ettim.Geçen cuma eşim papağan almaya gitti ama eli boş döndü,pek beğenmemiş bakalım ne zaman kısmet olacak
Evet canım aynen dediği gibi elinde eşinin bu konuda güvenini kazanacağın bişeyler olsun ondan sonra konuş.Biz olaylar zamanında da burdaydık canım.O dönem okul tatil olmuştu malum 20 günlüğüne Trye gitmiştim.2010 ekimde geldik biz mısıra.Ne günlerdi geldiğimiz gün kızım 40 günlüktü

Bazı insanların bu konuda gözlerine perde iniyor

saferan canim o resimler ne öyle,harika emegine saglik her yer bembeyaz olmus

Allah kolayliklar versin canim ,yorgunluk zor oluyor insanin oturdugu yerden kalkasi gelmiyor

menüüü....

akşam....

bulgurlu lahana sarma(lahana kökleri daha çok dibine düşemiştim)1 tabak

domates çorba

yoğurt
Bu gidisle bende lahana sarcam galiba ,okudukca canim cekiyor :)

Aleykümselam canım,menülerini takip ediyorum gayet güzel,afiyet şeker olsun şifa olsun

Insallah canim cok saol ,uzun bir yol beni bekliyor ama ugrasiyorum elimden geldigince.

Kirmizigül06 ,yaw ben senin iki katinim valla helal olsun sana masallah

saliss masallah canim iyi etmissin kimseyi umursamamana cok sevindim
Bende bayanalr arasi hasema ile yüzüyorum ,bazi bayanlar kikir kikir
Artik gittim yanlarina hayirdir yardimci olabilirmisim size hani birsey varsa beraber gülelim dedim
Tik yok :)
saliss sen ne zaman basladin canim diete?

bu aksam elhamdülillah 60 dak. daha yürüyüs yapabildik topman 240 dakika oldu bu hafta ,
bayagi karanlikti yürüdügümüzde ,yolda bir köpegin havladigini duydum ama karanliktan kimseyide göremiyorum
korkudan esimin arkasina saklandim,iyice yaklasinca bir bakarim ki
parmak kadar köpek :),o da benden korkusuna sahibinin arkasina saklanmis..:)

Aferin kız.Bazen insanlar kendilerini nedense dünyada herşeyi yapmaya hakkı olan zekilerden sanıyor

Aslındaa umursuyorumm amaa kendini bilmezleri görmezden geliyorumm canımmm Benim bir buçuk aydır felann buralardayımmmmYani bende yeniyimDyette buraya başladığımda başladım

Aferin kız.Bazen insanlar kendilerini nedense dünyada herşeyi yapmaya hakkı olan zekilerden sanıyor

Zeki olsalar gam yemem tatlımmm zekiide değiller sadecee insanları kıracak birşeyle eğlenebileceğini sanan birkaç insan beni sinirlendirdiler eskiden olsa çıkar kaçardımm amaa eski saliş yokk onu uzun bir tatile gönderdim

Hz mevlana demiş ki;

Eyy kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyip de,Başka insanların iyisine kötüsüne bakıp kalan zavallı..Allah senin yardımcın olsun..

Son düzenleme:
ayyyy canım benim çokkk tatlısın...ne de güzel yapmışsın yaaa...bu insana benzeyen zatı muhteremler kilolu insanları ne sanıyorlar yaaaa
ohh ne de güzel yürümüşsün cnm...erisin yağlarımız inşaallah...
sapircim gripmi oluyorsun cnm..dikkat et kendine...
uyumakkk:18::18:kızım geceleri yarım saate bir uyandırıyor beni sağolsunn:)

üzümcüm o anki sinirimle argo bir laf olmuş ama napimmm hakediyorlar valllaaaa

kızlar döktürmüşünüz valla oku oku ancak bitti:)
benim kvalimler vardı yemekte..yni giittiler..2 makine çamaşır var asılacak ve mutfak toparlanıcak...ohhh erkek olmak varmış..ne de sanslılar valla

KIZLARR evimde turma odamdayım ve burnuma mis gibi kızarmış ekmek kokusu geliyor..nerden geldiğini bilmiyorum..:)))hayal görüyorum:)

arkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah

menümüde yazıp çıkayım canlar....
sabah klasik 1 kk peynir 4 zeytin 1 dilim beyaz ekmek
arada yarım elma 1 dilim ayva
öğlen 1 pors börülce yemeği biraz yogurt ve 1 dilim byz ekmek
akşam yarım kase tarhana çorba yogurt ve biraz et kavurma ve 1 portakal yedim...
su gene az içtim 1 litre bile olmadı:44:
iyi geceler kızlar..evimi toparlayım yatıcam ben de ....

kırmızımm hoşgeldin..seni gördüm mrb diyim dedim...kuzuuum sen bir günde nasıl 3 saat spor yapıyosun ya hayranım sana..maaşallah

desene beni görsenbiz aşık olurdunuzinan bana kilolular dahada güzel ban göre bugün siteyi gezerken şu önüme geldi hayat ne garip dedim önce biz kilo vermeye ugraşıyoruz millet almayakader işte keşke bizde kilo almaya ugraşsaydık nede güzel olurdu bir hayal ediyim ben hayali bile güzel nefis yemekler tatlılar yicen kilo almaıcan nerde kendimi bildim bileli diyetteyim kurtulamıyorum bu kilolardan ay aglıcem şimdi
hayirli aksamlar arkadaslar

önce öglen ve aksam menülerimi yazayim

öglen:iki kase mis gibi keskek yemegi

keskegi dengeler diye düsündüm ve aksam sadece 1 elma yedim
canım öncelikle afiyet olsun diyorum merak ettim sen nerelisin bizded keçkek meşhur acaba benim hemşerimmisin ben çok güzel yaparımda ama niyeyese yiyemiyorum klo alırım diye
bende anladım zaten işi vardır diye bende 2 gündür evi tozu dumana kattım ama deydi heryer mis gibi kokuyoeşimde şehir dışına çıkıcak ev temiz durur bari bugün dedim gitmesen ama malesef gidicek neder işler şehir dışında olurki anlamadım gittisalıya kadar nasıl dayanıcam onun yokluguna allahım uzun ömür versin işşallah eşlerimize
allah seni ne güldüm aklıma gelmişken bende bişey paylaşmak isterim annemlere gittik süüs köpegi var neyse ipi baglı degil sahıbi var yanında başladı havlamaya görsen bacak kadar yok eşim dediki paşa korktugunu hissettirmezsen dedi bagırmaz eşim geçti ordan bned diyorum sesli sesli korkmuyorum senden diye köpek o minnacık sesiyle bir bagırdı başladım koşmaya ben önde köpek arkada korkuyorum korkuyorum demeye eşim ne dalga geçmişti minnacık köpekten korkuyosun diye halen aklıma gelir o küçücük köpekten nasıl o ses çıkar diye

mevlana hayata olsaydı inan bu sözünden dolayı elinden öperdim işte okadar
annemimde dedigi bir laf var grurulanma padişahım senden büyük allah var der hep aklıma gelir bu dedigi eltim zamanında senin gibi olsam kendimi atardım camdan diyen kişi şimdi bende kilolu aynı annemin dedigi gibi ne oldugun degil ne olucagını allah bilironun için ne yapıyoruz bütün fazlalıklardan kurtuluyoruz sonra tebrikleri alıyoruz bizle dalga geçenler görsünler bakalım kim güçlü

sen önce kendine güveniceksin inanıcaksınki kilolar gitsin ben sana inanıyorum ver güveniyorum tatlım hade görüm seni mahçup etmeyelim birbirimizi

günaydın arkadaşlar

canım benim ya bende aynı durumdayım ama benim o kadar vaktim yok. 11. ayın bitmesine az kaldı 1 ay sonra falan doğumgünü var bu ay içinde allahın izniyle ne kadar verebilirsem o kadar iyi benim için . allah yardımın olsun sende benim için dua et. sütün azalması az yemeyle değil de su ve yeşillik yemezsen gerçekten oluyo. gerçi 2 aylık falan bende yapmaya çalıştım rejim hiç kalmadı sütüm bıraktım. şimdi büyümüş ama baya. sporla artıyo diyolar mesela. kısacası değişik görüşler mevcut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…