insanlar neden bu kadar kırıcı oluyolarki anlamıyorumayy canim ya sen yazdikca bende okul yillarimi hatirladim..dedigin gibi kiloluyken kimse bakmadi..omrum boyuncada kilolu oldum..
ya insanlar okadar bencilki dusun ben bir ara 93 kilodan 78 kiloya dusmustum..bu buyuk diyetimden onca sonradan geri almistim ama neyse..dusun bak nekadar kilo vermisim..herkes kilo vrdigimi fark etti..bende dayimin oglunun nisanlisina anlatiyorum(ozaman nisanliydi) ya nasil oldu bilmiyorum ama kilo konusu acildi kendinin burnu havalarda omru boyunca kurdan gibi gezmis herneyse bir sekilde benim kilo verdigimin konusu acildi bana yan yan bakti bastan asagiya..aaa sen kilomu verdin..hic belli degil dedi..yani dusun insanlar nekadar fesat..15 kilo vermisim gorulmeyecek birseymi..yani kimseyi dusunme allahin izniyle seneye bu zamanlar sende mezun olursun
güzel bir dinlen bebemKızlar ben iyice fena oldum yadinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
canım azimlisin böyle devam canım insanlara kim oldugumuuz gösterelimİyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrr İstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni
Menü bildirimmm:
sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 adet kuru kayısı
bir avuç içi beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz içi
Ara: 1 bardak form çay
Öğle: 1 adet lahmacunn
1 adet ayran
Ara: 3 dilim elma
Akşamm: 1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak form çay
1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş
İyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrr İstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni
insanlar neden bu kadar kırıcı oluyolarki anlamıyorumsanki biz acubeyizde ondan bakıyolar dikkat edin bakın kilolular zayıflardan dahagüzel geçin aynanaın karşısınada bakın
aferin kiz iyi etmissin..suspus olup utanim ciksan cok hoslarina giderdi iyi etmissin..boyle insanlara anca karsiligini vermek gerekiyor
ama cidden oyle valla..ozelden hanginizi gorduysem cokkkkkkkkk guzelsiniz..hele zayifladikcadusunemiyorum bile ortaya ne fistiklar cikacak
fistiklar bende birazdan cikicam..isteyim hala malum..son isleride halledim adamlarda gitsin bende kacicam..yarin gorusuruz insallah..hepiniz Allaha emanet olunnn
Saol canım ya ders çalışmam gerekiyordu çıkmıştım yazdığını şimdi gördümipekçim nasılsın canım
Evet safişim ya yeni gördüm ben seniiiii
evet benim yeni mi gördüün..o da ayşem en küçük kızıım....
alemsin amaan ben de her yer tamiz olsun istiyorum hiç kirlenmesin diyorum ama mümkün müü...hele de banyo mutfak temizse dünyalar benim olur...ama eşim her gün istisnasız yıkandığından ve banyoyu baştan aşağı ıslattığından bu mümkün olmuyoor...
ne güzel resmini koysana kuşların seni de merak ettim ama resmin yokmu albüme koy tanışılıım...[/COLOR][/I][/B]
Evet canım aynen dediği gibi elinde eşinin bu konuda güvenini kazanacağın bişeyler olsun ondan sonra konuş.Biz olaylar zamanında da burdaydık canım.O dönem okul tatil olmuştu malum 20 günlüğüne Trye gitmiştim.2010 ekimde geldik biz mısıra.Ne günlerdi geldiğimiz gün kızım 40 günlüktüosmaniye'deyim 2.5 yıldır. biz böyle geziyoruz türkiyeyi, eşim nerden iş teklifi alırsa oraya gidiyoruz. bakalım bi dahaki yer neresi olur. bende sana çok şaşırdım mısır da mısın bacım sen, olaylar çıktığında da ordamıydınız. ya dün akşam konuştuk da dediğin gibi konuşmakla olmuyo nasıl olsa yine bırakıcak gibi bakıyolar Allahın izniylr bi 10 kilo vereyim anlarlar ne kadar kararlı olduğumu
ayy canim ya sen yazdikca bende okul yillarimi hatirladim..dedigin gibi kiloluyken kimse bakmadi..omrum boyuncada kilolu oldum..
ya insanlar okadar bencilki dusun ben bir ara 93 kilodan 78 kiloya dusmustum..bu buyuk diyetimden onca sonradan geri almistim ama neyse..dusun bak nekadar kilo vermisim..herkes kilo vrdigimi fark etti..bende dayimin oglunun nisanlisina anlatiyorum(ozaman nisanliydi) ya nasil oldu bilmiyorum ama kilo konusu acildi kendinin burnu havalarda omru boyunca kurdan gibi gezmis herneyse bir sekilde benim kilo verdigimin konusu acildi bana yan yan bakti bastan asagiya..aaa sen kilomu verdin..hic belli degil dedi..yani dusun insanlar nekadar fesat..15 kilo vermisim gorulmeyecek birseymi..yani kimseyi dusunme allahin izniyle seneye bu zamanlar sende mezun olursun
Allah kolayliklar versin canim ,yorgunluk zor oluyor insanin oturdugu yerden kalkasi gelmiyorKızlar ben iyice fena oldum yadinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
Bu gidisle bende lahana sarcam galiba ,okudukca canim cekiyor :)menüüü....
akşam....
bulgurlu lahana sarma(lahana kökleri daha çok dibine düşemiştim)1 tabak
domates çorba
yoğurt
Aleykümselam canım,menülerini takip ediyorum gayet güzel,afiyet şeker olsun şifa olsun
Bazı insanların bu konuda gözlerine perde iniyor
İyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrr İstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni
Menü bildirimmm:
4 adet kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz içi
1 adet ayran
1 tabak salata
1 bardak form çay
1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş
saferan canim o resimler ne öyle,harika emegine saglik her yer bembeyaz olmus
Allah kolayliklar versin canim ,yorgunluk zor oluyor insanin oturdugu yerden kalkasi gelmiyor
Bu gidisle bende lahana sarcam galiba ,okudukca canim cekiyor :)
Insallah canim cok saol ,uzun bir yol beni bekliyor ama ugrasiyorum elimden geldigince.
Kirmizigül06 ,yaw ben senin iki katinim valla helal olsun sana masallah
saliss masallah canim iyi etmissin kimseyi umursamamana cok sevindim
Bende bayanalr arasi hasema ile yüzüyorum ,bazi bayanlar kikir kikir
Artik gittim yanlarina hayirdir yardimci olabilirmisim size hani birsey varsa beraber gülelim dedim
Tik yok :)
saliss sen ne zaman basladin canim diete?
Aferin kız.Bazen insanlar kendilerini nedense dünyada herşeyi yapmaya hakkı olan zekilerden sanıyor
ayyyy canım benim çokkk tatlısın...ne de güzel yapmışsın yaaa...bu insana benzeyen zatı muhteremler kilolu insanları ne sanıyorlar yaaaaİyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrr İstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni
Menü bildirimmm:
4 adet kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz içi
1 adet ayran
1 tabak salata
1 bardak form çay
1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş
ohh ne de güzel yürümüşsün cnm...erisin yağlarımız inşaallah...bu aksam elhamdülillah 60 dak. daha yürüyüs yapabildik topman 240 dakika oldu bu hafta ,
bayagi karanlikti yürüdügümüzde ,yolda bir köpegin havladigini duydum ama karanliktan kimseyide göremiyorum
korkudan esimin arkasina saklandim,iyice yaklasinca bir bakarim ki
parmak kadar köpek :),o da benden korkusuna sahibinin arkasina saklanmis..:)
sapircim gripmi oluyorsun cnm..dikkat et kendine...Kızlar ben iyice fena oldum yadinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
uyumakkk:18::18:kızım geceleri yarım saate bir uyandırıyor beni sağolsunn:)valla aynen katılıyorum sana şekerim niye uyumuyosun. bana hep derlerdi işte uyu bebeğin olunca uyuyamazsın diye hakkaten uyunmuyor sabahın 7 sinde kalkıyosun gece yarısına kadar uyuyamıyosun. bi de uykuyu sevmeyen bi bebek olunca o uyurken de uyuyamıyosun çünkü ev yemek, ütü, temizlik vs tarzında bir sürü şey istiyo senden :)) yani kısacası bol bol uyu
merhaba canım ya hepiniz içimi açtınız teker teker. herkesin bu problemleri yaşadığını bilmek rahatlatıyo. ve beraber aşacağımızı. ay çok güldüm yolucam lafına :))) yol kız kim tutar seni . hatırlatmak lazım zayıflayınca
desene beni görsenbiz aşık olurdunuzaferin kiz iyi etmissin..suspus olup utanim ciksan cok hoslarina giderdi iyi etmissin..boyle insanlara anca karsiligini vermek gerekiyor
ama cidden oyle valla..ozelden hanginizi gorduysem cokkkkkkkkk guzelsiniz..hele zayifladikcadusunemiyorum bile ortaya ne fistiklar cikacak
fistiklar bende birazdan cikicam..isteyim hala malum..son isleride halledim adamlarda gitsin bende kacicam..yarin gorusuruz insallah..hepiniz Allaha emanet olunnn
canım öncelikle afiyet olsun diyorum merak ettim sen nerelisin bizded keçkek meşhur acaba benim hemşerimmisin ben çok güzel yaparımda ama niyeyese yiyemiyorum klo alırım diyehayirli aksamlar arkadaslar
önce öglen ve aksam menülerimi yazayim
öglen:iki kase mis gibi keskek yemegi
keskegi dengeler diye düsündüm ve aksam sadece 1 elma yedim
bende anladım zaten işi vardır diye bende 2 gündür evi tozu dumana kattım ama deydi heryer mis gibi kokuyoSaol canım ya ders çalışmam gerekiyordu çıkmıştım yazdığını şimdi gördüm
Evet safişim ya yeni gördüm ben seniiiii
Bu arada kuşları bende merak ettim.Geçen cuma eşim papağan almaya gitti ama eli boş döndü,pek beğenmemiş bakalım ne zaman kısmet olacak
Evet canım aynen dediği gibi elinde eşinin bu konuda güvenini kazanacağın bişeyler olsun ondan sonra konuş.Biz olaylar zamanında da burdaydık canım.O dönem okul tatil olmuştu malum 20 günlüğüne Trye gitmiştim.2010 ekimde geldik biz mısıra.Ne günlerdi geldiğimiz gün kızım 40 günlüktü
Bazı insanların bu konuda gözlerine perde iniyor
bu aksam elhamdülillah 60 dak. daha yürüyüs yapabildik topman 240 dakika oldu bu hafta ,
bayagi karanlikti yürüdügümüzde ,yolda bir köpegin havladigini duydum ama karanliktan kimseyide göremiyorum
korkudan esimin arkasina saklandim,iyice yaklasinca bir bakarim ki
parmak kadar köpek :),o da benden korkusuna sahibinin arkasina saklanmis..:)
Zeki olsalar gam yemem tatlımmm zekiide değiller sadecee insanları kıracak birşeyle eğlenebileceğini sanan birkaç insan beni sinirlendirdiler eskiden olsa çıkar kaçardımm amaa eski saliş yokk onu uzun bir tatile gönderdim
Hz mevlana demiş ki;
Eyy kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyip de,Başka insanların iyisine kötüsüne bakıp kalan zavallı..Allah senin yardımcın olsun..
arkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
arkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?