Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

su süt falan yapmıyor valla abartmadan normal bi diyet uygulamıştım, dedim ya hiç gelmiyodu süt hemen bıraktım kızımdan değerli mi. ayrıca kutlarım seni emzirebilen şanslı annelerdensin sende. çok dua etmiştim ben, hem normal doğum için hem emzirme için oldu elhamdülillah
yok canım :)))) bende kilolu hamile kaldım 75i geçiyodu. 94le doğum yaptım 1 ayda 83 e kadar düştüm sonra emzirirken aldım. ama nasıl yiyodum görsen çok kötü ya.utanıyorum söylerken inşallah bii daha o durumlara düşmem. öptüm şekerim ben çıkıyom

günaydınnnn paşamm annen ne güzell söylemişşşşş gitsinnn kilolarr o üçüyyleee görüşecezzz
sanada günaydın canım benim yeni kalktım ben maşşallah sen erkencisinben dün sabaha karşı 5 yattım eşimle romantik takıldıktaçamaşrıları yıkadım bugünde valizini hazırlıcam işşallah benide götür dedim ama ben işe gidiyorum gezmeye degil dedi bananeyse canım hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin işşallah çay suyunu koyucam birazdan kahvaltı daha yapmadım işin kötüsü okadar dikkat etmeme yememe ragmen 1 kilo vermişim eşim bunada şükür dedi hem aç kalmıyosun hemde saglıklı veriyosun dedi ayda 4 kilo versen böyle gitsen dedi rahat kurtulursun kilolarından dedi bunun yanında spor yapmadım havalar sıcak olsa yürüyüşe gidicem rahmetli ogluma hamile kalmadan önce gidiyodun faydsını çok gördüm aletlerede biniyodum ama korkumdan dışarı çıkamıyorum ya kayarda düşersem diye :18::18:tırsagım ben tırsak diyorumda inanmıyosunuzsalı belkim dönerim eve sizleri çok özlücem işallah ordada fırsat bulursam girerim ama diyete girdim okadar ugraşmama 1 kilo şaka gibi aglamak istiyorum tutmayın beni sizlerded öle oluyomu haftada 1 kilo doktorda demişti aslında ama ne biliyim çabuk veriyim istedim galiba rabbim saglıklısından vermeyi nasip etsin işşallah
Gunaydin kizlar..
Malesef kotu bir gece gecirdim
Bogaz agrisiylan uyandim 12.30da en son saate baktigimda sabah 6yi geciyordu..
Enfazla 1.5 saat uyudum uyumadim simdide doktora geldim..
Felaket agriyor bogazim.. Aksama ins gorusuruz kizlar
canım turbu del siyah turbu içine bal koy sabah aç karnına iç birde akıl vermek gibi olmasın bir tatlı kaşıgı balın içine keten tohumu koy ye inan öksürüge birebir annem astım bronşit benim ben öle yaptım çok şükür geçtirabbim tez zamanda şifa versin işşallah sana geçmiş olsun diyorum bu çiçekleride kabul et canım kusura bakma bisküvi süt ve meyve ve suyu fgürü yoktu ekleyemedim sadece çiçekleri kabul et birde sevgimi
geçmiş olsun canım benim ama bu işler böle benimde kuşlarım var inan heryer batıyoama sevgileri paha biçilemez
canım ben amasyalıyım ondan sordum bizde çok yapılırda kaç zamandır yiyemiyorum kilo alırım diye ah anacım çok güzel yemekler yapıyo şimdi oraya gidicem gene bebek gibi muhamele görücem ben ne yapıcem ozaman:18::18::18:

canım ben sirkeli suyu bıraktım içmiyorum ablam gözümü korkuttu vallahı limon sirke su adamı zehirliyomuş haberlere çıkmış kilo gidicegine canım geder mazallah sen ya sirke koyma yada limon gene sen bilirsen uyarıyımda canım ban çok geldi ben bişey yemedigim içinama ne kadar çok yemek diyo doktorlar okadar yag yakılıyomuş ben bu konuyu arkadaşlarıma sunuyorum yorumları onlar yapsın

bende diyorum bişey unuttum
1- yumurtalı soganlı mıhlama
2-2 dilim kepek ekmegi
3-badem domates
4-bir fincan çay
5-5 adet zeytin siyahta oalbülü yeşilde o anki psikolojime baglı

akşamada karalahana yemegi ve mercimek çorbası brokoli salatası yicem 2 dilim kepek ekmegi ve bir kase yogurt yicem allah nasip ederse
suyuda iyi tüketsem fena olmucekte bakalım kısmet herkeze paşanız günahdın diyor

Kızlar ben iyice fena oldum ya dinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
hasta mı oluyorsun canım..geçmiş olsun yoksa ayran çorbasından mı...
oh ne güzel yapmışsın....haddini bildircen böylelerine..ben de bana bakıp fısıldayaN YA DA DİKKATLİ BAKAN OLURSA gözlerimi dikiyordunm aynı şekilde gerçi şimdi zaldı biraz....

inş.. canım daha güzel kilolar verirsin...

Gunaydin kizlar..
geçmiş olsun canıım....

kolay gelsiin..kötü olmuş halının ıslanmasıı...sabah sürprizi...geçmiş olsun....

gideyim kendime bi kahve yapayım sinirlerim yatışsın kar harika yağıyor sonrada süpür sil yıka as maratonuna katılayım sonrada kendimi dışarı atayım

ben de geliyoruuum ....

kesinlikle çok değil canım az yiyince de bişakilde veriliyor ama diyetisyemn listeleri
böyle ben de gitmiştim devlete ve o kadar çoktu ki verdiği anlatamam ve bi
kısmını öyle verdim kiloların her öğün çorba ekmek et sebze salata meyve vardı ....zaten vermişsin aynen devam et iyi gidiyorsun...

kilis g.anntepin ilçesiydi şimdi il oldu canım hatayla anteple adanayla çook benzer yemekleri...

Son düzenleme:
inliner de neymiş şekerim :) ağırlık mı. kahvaltın güzel de sen ara öğün yapmıyomusun meyveleri kahvaltıda yiyosun ya

Oy canim inlenir galiba almancasi kusura bakma,su ayagina giyiyorlarya, altinda tekerlekli oluyor patene benziyor
Sokakta sürebiliyorlar ondan iste :)
canim ara ögünü cok nadir yaparim,zayiflama merkezinde yatili olarak kaldigimda böyle alistirmisti doktorlarim. Yoksa beyin ayni saatte hergün o ara ögünü ararmis v.s
bende öylelikle biraktim..ara ögünlerimi hemen yemegin ardina tüketiyorum.

günaydın kızzlaaar...biraz geç oldu galibaa.....

Günaydin canim hosgeldin

öglen menü´müde yazayim : dünden kalan meshur keskegim vardi ,2 porsiyon..

1 fincan light sütlü sekersiz türk kahvesi

bugünki menüm

sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
15 zeytin

öğle
2 küçük biber dolması
4 kaşık yoğurt

ara
bir bardak portakal suyu
biraz fıstık

akşam
bir tabak barbunya yemeği
bir dilim kepek ekmeği
salata

çayın yanındada leblebi yerim

tartı bu sabah baya yüzüme güldü bakalım

dışarı çıkamadım sabah beri temizlik yapıyorum sanki hava çok güzel gibi herşeyide yıkattım petek üsttlerinde evirip çeviriyorum
banyonun halısını felan örtüsünü mutfak örtülerini değiştirdim dolaplarını sildim evde kimse yokken koltukları sildim geberdim resmen
markete gideyim pasta malzemesi felan alayım bişeyler bakayım dedim malum cmrtsi cancağızımın doğum günü ama evde sakladığım paramı bulamıyorum bugün bi terslik var ama hadi hayırlısı

bu arada saphıracım face hesabımı açamadım da burdan sorayım benim katalok ne zaman gelir tele de mesaj felan gelmedi?
birde diğer üyeliğimdede aynı teli vermiştim bi sorun çıkarırmıydı bu :26:

Canım benim,çok isabetli bir karar olmuş.Yaza az kaldı,kilo verdiğini ve birden kışlık kalın elbiselerden yazlık ince kıyafetlere geçtiğini ve vereceğin her kilonun nasıl belli olacağını hayal et.Çok değil 3 ay sonra insanlar yanına yaklaşıp senden diyet tüyoları isteyecekler

Gunaydin kizlar..
Canım benim çok geçmiş olsun,Allah şifa versin Gülüm,bol bol dinlenmen lazım.

Canımmmm,kıyamam ben sana.Aksilikler beni de çıldırtır,sabır ya sabır

Çokk geçmişşşşş olsunnn canımmmmmm bir an öncee iyileşirsin inş canım
saol bitanem, ins cabucak gecer gecen seneki gibi olmaz..ozaman bir ayi geckin surede anca atlatmistim
kırmızım geçmiş olsun canım faranjit olmuşsundur ateş felanda yapar
saol aysenim..spordan islak islak ciktim usuttum galiba :18::18:
kucuk bir isiriktan birsey olmaz canim...ben bir annem katmer yaptigi zaman aslen cok kacirmistim onun disinda cok buyuk kacamaklarim olmadi diye biliyorum..varsa hatirlatin kizlar..ha birde yaz tatilinde iki defa mc donalds gitmis menu yemistim
canim tebrik ederim bak bir kilo gitmis bile darisi oburlerine insallah...herzaman olmasada zamanla duzenli sekilde tartinin oynadigini goreceksin..onmli olan yediklerine dikkat etmen, su ve siporr
sirke konusuna gelince bende pek tavsiye etmiyorum, zehirledigini duymamistim ama bende birkac yil once elma sirkesini iciyordum...ama birkac gun sonra fark ettimki vucuda aliskanlik yapiyor ve bir faydasi yok..migdenin eksidigiyle kalisiyorsun,,hemde tadi igrenc bende birakmistim

selamun aleykum kizlar...
resmen surunuyorum bu gun..bir ara iste gozlerim kapaniyordu kahve aldim..
bugun diyetime uymuyorum...cunku yogurt yersem bogazim fenalasir..biraz duzelene kadar ara vericem..
sporuda pazara kadar biraktim..biraz dinlnim sonra deli gibi spora baslarim malum haftaya 2.takimla yarista olucaz..
kazanmak icin hasta hasta giderim yinede spora
ama yarin aksam mecburen yuzucem..deneme sinavi var oyle soylim siz anlayin demek istedigimi haftayada diploma icin sinav var bugun butun gun mantar corbasi ictim..ekmek yerken bogazim aciyor cunku...listem acaip anlayacaginiz

limonlu bi çay filan iç canım boğazına da iyi gelir gülüm kendine aman iyi bak...

KIRMIZI cım geçmiş olsun canımm...dikkat et kendine...nazar mı değdi bebiş sana..:)

kendimi fazla yordum galiba birde hava felaketti hemen kaptim sifayi galiba...birkac gunde uykusuz kalinca yakalandim hemen..
bugun doktor atibiyotik verdi..bende gittim ekstradan c vitamini aldim..biraz kendime gelim diye..bugunde butun gun mantar corbasi iciyorum

Süper süper çok sevdim bu sözü
Canım ya bende başladığımda bebişim 7 aylıktı.Yalnız fikrimi söylemek istiyorum.Canım yapacağın en güzel şey bol bol su içmek ve spor yapmaktır.Sütüne yinede dikkat et bence çünkü diş zamanı vs vs benim bebişim sadece sütle besleniyordu.Beslenmene bir müddet daha dikkat et bence.Her türlü besinden almaya çalış diyetine dikkat ederek tabi.Allah yardımcın olsun
kırmızımm hoşgeldin..seni gördüm mrb diyim dedim...kuzuuum sen bir günde nasıl 3 saat spor yapıyosun ya hayranım sana..maaşallah
bende bendeeee
Amin canım.Banada hep zor gelir eşimden ayrı kalmak.Evin siz yokken temiz kalıyorsa ne güzel.Burda mümkün değil.2 sonra ev toz içinde kalıyor.
Gunaydin kizlar..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ayy canım yaa çok zor olmuştur senin için insanın sinirleri yıpranıyor planlanmadık bişey olunca.

üzümcüm sen nerde oturuyorsun osmaniyede.Biz istiklal mahallesinde oturuyorduk.Turkuazın hemen çaprazındaydık.Sabahları hep erken kalkıp yürümek istemiştim ama hamileliğim çok sıkıntılı geçtiğinden yürümek yasaktı.Sabahları çok güzel oluyor aslında yürümeye başlayabilirsin.Benim yerimede yürü

Shopacim,3 saat spora alistim..azi kesmiyor artik
ama 3 saat ayni spor degill...
1 saat step mesela
1 saat bacak,bel,kalca
sonra ya zumba dersi oluyor yada aletlerle calisiyorum..bolda muzik...
bazen 2.5 saat yapiyorum 20/30 dk sauna.. ama saunayi katmiyorum tabi icine..
o sadece terletiyor rahatlatiyor..
boylelikle zorlanmiyorum

Gunaydin kizlar..

bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…