günaydın cnm,olsun 1 ayda da dikkat ettikten sonra sonuc alırsın inş,,,hani hep sütü su yapıyor diyorlar ya ben de öle olmuyor yaa...yemeyince olmuyor benim sütüm...
cnm sen hamilelik kilosuunu vermeye çalışıyorsun su anda...ben zaten kilolu hamile kalmıştım..hamileliktekiler gitti:)
sanada günaydın canım benim yeni kalktım ben maşşallah sen erkencisingünaydınnnn paşamm annen ne güzell söylemişşşşş gitsinnn kilolarr o üçüyyleee görüşecezzz
canım turbu del siyah turbu içine bal koy sabah aç karnına iç birde akıl vermek gibi olmasın bir tatlı kaşıgı balın içine keten tohumu koy ye inan öksürüge birebir annem astım bronşit benim ben öle yaptım çok şükür geçtiGunaydin kizlar..
Malesef kotu bir gece gecirdim
Bogaz agrisiylan uyandim 12.30da en son saate baktigimda sabah 6yi geciyordu..
Enfazla 1.5 saat uyudum uyumadim simdide doktora geldim..
Felaket agriyor bogazim.. Aksama ins gorusuruz kizlar
geçmiş olsun canım benim ama bu işler böle benimde kuşlarım var inan heryer batıyogünaydınlar kızlar sabah uyanır uyanmaz camdan baktım her yer bembeyaz içime bi sevinç yüzümde bir gülümseme mutfaga girdim
birde ne göreyim bizim akvaryumun temizleme motoru suyu geri vermiş bütün mutfak halısı sırılsıklam sinirlerim tepeme çıktı neyse kaldırdım halıyı sildim
sonra bulaşık maknsini dizeyim dedim baktım tabletini almamış bardaklar felan hepsi bi tuhaf hadi bakalım bi daha çalış
karnım ağrıyo diz kapağım sancıyo ayy resmen bugün bütün herşey bende çekiyorum
canım ben amasyalıyım ondan sordum bizde çok yapılırda kaç zamandır yiyemiyorum kilo alırım diyegünaydin arkadaslar
kahvaltim:tefal aktifry ´da yapilmis 2 porsiyon yagsiz patates ve biber
2 incir+1 kuru kayisi
pasam ben karadenizliyim canim keskegin üzerine katik yaparlar bizde ,ona 1 yemek kasigi yag katiyorum sadece ve rahatlikla iki haftada bir 1-2 porsiyon yapip yiyorum ,simdiye kadar kilo felan almadim hic hatta metabolizmami daha da hizlandirdiigni fark ediyorum .
kirmizigul06 gecmis olsun canim ne zor bir gece gecirmissin
shopaholic zaten su tükemini bile cogaltinca daha rahat kilo verdigini görürsün insallah hersey umdugun gibi olur canim,bir aalman tanidiigmiz vardi dogum yapti bebek dogar dogmaz ayagina inliner´leri giydi ,elinde bebek arabasi sürekli inlenir sürüyüslerinde..bebek 1 yasina gelmeden inanilmaz kilo verdi.
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin yeşilse 7 tane. domates salatalık şekersiz çay
ara 1 meyve yeşilçay haaaaa bi de ilk kalktığınızda 1 çubuk tarçın 3 kranfil biraz zencefil 1 tatlı kaşığı elme sirkesi yarım limonla hazırlnmış su
öğlen 4 kaşık sebze yemeği yoğurt 1 kase çorbaa 1dilim ekmek salata
ara 2 meyve
ara 1 dilim ekmek peynir domates meyve
akşam sebze yemeği 160 gram et salata 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara 2 meyve ,1 kase yoğurt içine 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyup yiyosun sabah aç kalkma diye
bu sonuncuyu yapıyorum hala, meyve ekliyorum içine de. ve spor yapma dedi ilk 15 gün sonra yürüyüş verdi hergün
tabi ben diyetisyene o kadar para verdim uyarım diye düşünüyodum ama uyamadım 1. hafta 2 gün yaptım 2 gün tıka basa yedim yine de 1 kilo vermiştim emziriyorum ya 2. hafta gittim toplam 2 kilo vermiştim ama bi daha gidemedim şimdi inşallah kendi ilimde bi diyetisyene gideceğim bugün kan verdim yine iki kolum da ağrıyor
hasta mı oluyorsun canım..geçmiş olsun yoksa ayran çorbasından mı...Kızlar ben iyice fena oldum yadinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
oh ne güzel yapmışsın....haddini bildircen böylelerine..ben de bana bakıp fısıldayaN YA DA DİKKATLİ BAKAN OLURSA gözlerimi dikiyordunm aynı şekilde gerçi şimdi zaldı biraz....İyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrr İstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni
Menü bildirimmm:
sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 adet kuru kayısı
bir avuç içi beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz içi
Ara: 1 bardak form çay
Öğle: 1 adet lahmacunn
1 adet ayran
Ara: 3 dilim elma
Akşamm: 1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak form çay
1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş
arkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
geçmiş olsun canıım....Gunaydin kizlar..
günaydınlar kızlar sabah uyanır uyanmaz camdan baktım her yer bembeyaz içime bi sevinç yüzümde bir gülümseme mutfaga girdim
birde ne göreyim bizim akvaryumun temizleme motoru suyu geri vermiş bütün mutfak halısı sırılsıklam sinirlerim tepeme çıktı neyse kaldırdım halıyı sildim
sonra bulaşık maknsini dizeyim dedim baktım tabletini almamış bardaklar felan hepsi bi tuhaf hadi bakalım bi daha çalış
gideyim kendime bi kahve yapayım sinirlerim yatışsınkar harika yağıyor sonrada süpür sil yıka as maratonuna katılayım sonrada kendimi dışarı atayım
kesinlikle çok değil canım az yiyince de bişakilde veriliyor ama diyetisyemn listeleriarkadaşlar sabah kahvaltımı yazıyorum 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 dilim peynir 1 zeytin 5 fındık domates salatalık
arada 1 diyet bisküvi 1 muz yedim
öğlen pırasa ekmek ve yoğurt yicem
ara meyve yeşilçay
akşam karnıbahar köfte salata meyve yoğurt
arkadaşlar ben çok mu yiyorum acaba kırmızı çok güzel kilo veriyo ama çok az yiyo ya veremezsem. ama bana diyetisyen verdi hatta bundan fazla yazdı da ben kuruyemiş ekleyip meyveleri çıkardım size yazayım tam listeyi de yorumlayın
saphıra cım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. bol bol sıvı alsan çok ii olurrr.
saferan ben ankaralıyım eşimin işi nedeniyle geldik ama seviyorum osmaniye yi kilis hataydaydı değil mi hataya çok gittik iskenderunu daha çok seviyorum ama gelen misafirlerimiiz gezdirmek için gidiyoruz hataya genelde kendimiz gördük ya sahabiler peygamberler dolu dolu bi yer valla. gezdikçe daha iyi anlıyorum türkiyem çok güzel . urfayı çok istiyorum bir de. diyetten kimseye bahsetmeme konusunda çok haklısın çünkü herkes üzerine geliyo herkes eleştiriyo bilen bilmeyen. ya da tavsiye veren ne ararsan. bana da böyle takımla vermek çok daha kolay olacakmış gibi gelioo
patatesi yağsızda pişse fazla tüketmemeye çalış canım malum nişasta deposu
inliner de neymiş şekerim :) ağırlık mı. kahvaltın güzel de sen ara öğün yapmıyomusun meyveleri kahvaltıda yiyosun ya
günaydın kızzlaaar...biraz geç oldu galibaa.....
Canım benim,çok isabetli bir karar olmuş.Yaza az kaldı,kilo verdiğini ve birden kışlık kalın elbiselerden yazlık ince kıyafetlere geçtiğini ve vereceğin her kilonun nasıl belli olacağını hayal et.Çok değil 3 ay sonra insanlar yanına yaklaşıp senden diyet tüyoları isteyeceklerarkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
Canım benim çok geçmiş olsun,Allah şifa versin Gülüm,bol bol dinlenmen lazım.Gunaydin kizlar..
Canımmmm,kıyamam ben sana.Aksilikler beni de çıldırtır,sabır ya sabırgünaydınlar kızlar sabah uyanır uyanmaz camdan baktım her yer bembeyaz içime bi sevinç yüzümde bir gülümseme mutfaga girdim
saol bitanem, ins cabucak gecer gecen seneki gibi olmaz..ozaman bir ayi geckin surede anca atlatmistimÇokk geçmişşşşş olsunnn canımmmmmm bir an öncee iyileşirsin inş canım
saol aysenim..spordan islak islak ciktim usuttum galiba :18::18:kırmızım geçmiş olsun canım faranjit olmuşsundur ateş felanda yapar
kucuk bir isiriktan birsey olmaz canim...ben bir annem katmer yaptigi zaman aslen cok kacirmistim onun disinda cok buyuk kacamaklarim olmadi diye biliyorum..varsa hatirlatin kizlar..ha birde yaz tatilinde iki defa mc donalds gitmis menu yemistimçok sağol canım ya bu paylaşımlar süper oldu. dediğin gibi bana da önceki diyetisyen ilk önce spor yapma sadece diyet yap dedi. kaçamak konusunda da çok haklısın bi kere bıraktın mı zor oluyo ya hiçbiirimiz bırakmayalım inşallah. başlamak da zor ilk başta, ben 1 ayı geçkin zamandır bakıyorum ilham alıyorum başlıyorum diyete, sonra bitiyo falan şimdi bu takımla 3 gündür sıfır kaçamak devam ediyorum. küçük şeyler oluyo mesela bi ısırık kek yiyorum ya da 1 diyet bisküvi meyvenin yerine. senin bahsettiğin daha büyük şeyler mi. gerçi sen normalde de hiçbişey yemiomuş gibi duruyosun ama :)))))) yoğurtla öğün yapıyosun ya
canim tebrik ederim bak bir kilo gitmis bilesanada günaydın canım benim yeni kalktım ben maşşallah sen erkencisinben dün sabaha karşı 5 yattım eşimle romantik takıldıkta çamaşrıları yıkadım bugünde valizini hazırlıcam işşallah benide götür dedim ama ben işe gidiyorum gezmeye degil dedi bana neyse canım hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin işşallah çay suyunu koyucam birazdan kahvaltı daha yapmadım işin kötüsü okadar dikkat etmeme yememe ragmen 1 kilo vermişim eşim bunada şükür dedi hem aç kalmıyosun hemde saglıklı veriyosun dedi ayda 4 kilo versen böyle gitsen dedi rahat kurtulursun kilolarından dedi bunun yanında spor yapmadım havalar sıcak olsa yürüyüşe gidicem rahmetli ogluma hamile kalmadan önce gidiyodun faydsını çok gördüm aletlerede biniyodum ama korkumdan dışarı çıkamıyorum ya kayarda düşersem diye :18::18:tırsagım ben tırsak diyorumda inanmıyosunuz salı belkim dönerim eve sizleri çok özlücem işallah ordada fırsat bulursam girerim ama diyete girdim okadar ugraşmama 1 kilo şaka gibi aglamak istiyorum tutmayın beni sizlerded öle oluyomu haftada 1 kilo doktorda demişti aslında ama ne biliyim çabuk veriyim istedim galiba rabbim saglıklısından vermeyi nasip etsin işşallah
canım turbu del siyah turbu içine bal koy sabah aç karnına iç birde akıl vermek gibi olmasın bir tatlı kaşıgı balın içine keten tohumu koy ye inan öksürüge birebir annem astım bronşit benim ben öle yaptım çok şükür geçtirabbim tez zamanda şifa versin işşallah sana geçmiş olsun diyorum bu çiçekleride kabul et canım kusura bakma bisküvi süt ve meyve ve suyu fgürü yoktu ekleyemedim sadece çiçekleri kabul et birde sevgimi
geçmiş olsun canım benim ama bu işler böle benimde kuşlarım var inan heryer batıyoama sevgileri paha biçilemez
canım ben sirkeli suyu bıraktım içmiyorum ablam gözümü korkuttu vallahı limon sirke su adamı zehirliyomuş haberlere çıkmış kilo gidicegine canım geder mazallah sen ya sirke koyma yada limon gene sen bilirsen uyarıyımda canım ban çok geldi ben bişey yemedigim içinama ne kadar çok yemek diyo doktorlar okadar yag yakılıyomuş ben bu konuyu arkadaşlarıma sunuyorum yorumları onlar yapsın
selamun aleykum kizlar...
resmen surunuyorum bu gun..bir ara iste gozlerim kapaniyordu kahve aldim..
bugun diyetime uymuyorum...cunku yogurt yersem bogazim fenalasir..biraz duzelene kadar ara vericem..
sporuda pazara kadar biraktim..biraz dinlnim sonra deli gibi spora baslarim malum haftaya 2.takimla yarista olucaz..
kazanmak icin hasta hasta giderim yinede spora
ama yarin aksam mecburen yuzucem..deneme sinavi var oyle soylim siz anlayin demek istedigimihaftayada diploma icin sinav var bugun butun gun mantar corbasi ictim..ekmek yerken bogazim aciyor cunku...listem acaip anlayacaginiz
KIRMIZI cım geçmiş olsun canımm...dikkat et kendine...nazar mı değdi bebiş sana..:)
Süper süper çok sevdim bu sözüZeki olsalar gam yemem tatlımmm zekiide değiller sadecee insanları kıracak birşeyle eğlenebileceğini sanan birkaç insan beni sinirlendirdiler eskiden olsa çıkar kaçardımm amaa eski saliş yokk onu uzun bir tatile gönderdim
Hz mevlana demiş ki;
Eyy kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyip de,Başka insanların iyisine kötüsüne bakıp kalan zavallı..Allah senin yardımcın olsun..
Canım ya bende başladığımda bebişim 7 aylıktı.Yalnız fikrimi söylemek istiyorum.Canım yapacağın en güzel şey bol bol su içmek ve spor yapmaktır.Sütüne yinede dikkat et bence çünkü diş zamanı vs vs benim bebişim sadece sütle besleniyordu.Beslenmene bir müddet daha dikkat et bence.Her türlü besinden almaya çalış diyetine dikkat ederek tabi.Allah yardımcın olsunarkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
bende bendeeeekırmızımm hoşgeldin..seni gördüm mrb diyim dedim...kuzuuum sen bir günde nasıl 3 saat spor yapıyosun ya hayranım sana..maaşallah
Amin canım.Banada hep zor gelir eşimden ayrı kalmak.Evin siz yokken temiz kalıyorsa ne güzel.Burda mümkün değil.2 sonra ev toz içinde kalıyor.bende anladım zaten işi vardır diye bende 2 gündür evi tozu dumana kattım ama deydi heryer mis gibi kokuyoeşimde şehir dışına çıkıcak ev temiz durur bari bugün dedim gitmesen ama malesef gidicek neder işler şehir dışında olurki anlamadım gitti salıya kadar nasıl dayanıcam onun yokluguna allahım uzun ömür versin işşallah eşlerimize
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGunaydin kizlar..
Ayy canım yaa çok zor olmuştur senin için insanın sinirleri yıpranıyor planlanmadık bişey olunca.günaydınlar kızlar sabah uyanır uyanmaz camdan baktım her yer bembeyaz içime bi sevinç yüzümde bir gülümseme mutfaga girdim
çok sağol canım ya bu paylaşımlar süper oldu. dediğin gibi bana da önceki diyetisyen ilk önce spor yapma sadece diyet yap dedi. kaçamak konusunda da çok haklısın bi kere bıraktın mı zor oluyo ya hiçbiirimiz bırakmayalım inşallah. başlamak da zor ilk başta, ben 1 ayı geçkin zamandır bakıyorum ilham alıyorum başlıyorum diyete, sonra bitiyo falan şimdi bu takımla 3 gündür sıfır kaçamak devam ediyorum. küçük şeyler oluyo mesela bi ısırık kek yiyorum ya da 1 diyet bisküvi meyvenin yerine. senin bahsettiğin daha büyük şeyler mi. gerçi sen normalde de hiçbişey yemiomuş gibi duruyosun ama :)))))) yoğurtla öğün yapıyosun ya
limonlu bi çay filan iç canım boğazına da iyi gelir gülüm kendine aman iyi bak...
Gunaydin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?