desene beni görsenbiz aşık olurdunuzinan bana kilolular dahada güzel ban göre bugün siteyi gezerken şu önüme geldi hayat ne garip dedim önce biz kilo vermeye ugraşıyoruz millet almaya kader işte keşke bizde kilo almaya ugraşsaydık nede güzel olurdu bir hayal ediyim ben hayali bile güzel nefis yemekler tatlılar yicen kilo almaıcan nerde kendimi bildim bileli diyetteyim kurtulamıyorum bu kilolardan ay aglıcem şimdi
canım öncelikle afiyet olsun diyorum merak ettim sen nerelisin bizded keçkek meşhur acaba benim hemşerimmisin ben çok güzel yaparımda ama niyeyese yiyemiyorum klo alırım diye
bende anladım zaten işi vardır diye bende 2 gündür evi tozu dumana kattım ama deydi heryer mis gibi kokuyoeşimde şehir dışına çıkıcak ev temiz durur bari bugün dedim gitmesen ama malesef gidicek neder işler şehir dışında olurki anlamadım gitti salıya kadar nasıl dayanıcam onun yokluguna allahım uzun ömür versin işşallah eşlerimize
allah seni ne güldüm aklıma gelmişken bende bişey paylaşmak isterim annemlere gittik süüs köpegi var neyse ipi baglı degil sahıbi var yanında başladı havlamaya görsen bacak kadar yok eşim dediki paşa korktugunu hissettirmezsen dedi bagırmaz eşim geçti ordan bned diyorum sesli sesli korkmuyorum senden diye köpek o minnacık sesiyle bir bagırdı başladım koşmaya ben önde köpek arkada korkuyorum korkuyorum demeye eşim ne dalga geçmişti minnacık köpekten korkuyosun diye halen aklıma gelir o küçücük köpekten nasıl o ses çıkar diye
mevlana hayata olsaydı inan bu sözünden dolayı elinden öperdim işte okadar
annemimde dedigi bir laf var grurulanma padişahım senden büyük allah var der hep aklıma gelir bu dedigi eltim zamanında senin gibi olsam kendimi atardım camdan diyen kişi şimdi bende kilolu aynı annemin dedigi gibi ne oldugun degil ne olucagını allah bilironun için ne yapıyoruz bütün fazlalıklardan kurtuluyoruz sonra tebrikleri alıyoruz bizle dalga geçenler görsünler bakalım kim güçlü
saliss merhaba
azmine hayranım şekerim yüzme en güzel spormuş. geçen eşimle bi belgesel seyrediyorduk. yüzen bi kadının yavaşlatılmış görüntüsüydü inanamazsın bütün vücudu suda dalgalanıyo bütün kaslar çalışıyor. öyle hızlı falan yüzmüyodu bizde de öyle oluyomuş. yani senin vücudun acayip güzel sıkılaşacak imrendim şimdi :)
Gunaydin kizlar..
Malesef kotu bir gece gecirdim
Bogaz agrisiylan uyandim 12.30da en son saate baktigimda sabah 6yi geciyordu..
Enfazla 1.5 saat uyudum uyumadim simdide doktora geldim..
Felaket agriyor bogazim.. Aksama ins gorusuruz kizlar
arkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
günaydin arkadaslar
kahvaltim:tefal aktifry ´da yapilmis 2 porsiyon yagsiz patates ve biber
2 incir+1 kuru kayisi
pasam ben karadenizliyim canim keskegin üzerine katik yaparlar bizde ,ona 1 yemek kasigi yag katiyorum sadece ve rahatlikla iki haftada bir 1-2 porsiyon yapip yiyorum ,simdiye kadar kilo felan almadim hic hatta metabolizmami daha da hizlandirdiigni fark ediyorum .
kirmizigul06 gecmis olsun canim ne zor bir gece gecirmissin
shopaholic zaten su tükemini bile cogaltinca daha rahat kilo verdigini görürsün insallah hersey umdugun gibi olur canim,bir aalman tanidiigmiz vardi dogum yapti bebek dogar dogmaz ayagina inliner´leri giydi ,elinde bebek arabasi sürekli inlenir sürüyüslerinde..bebek 1 yasina gelmeden inanilmaz kilo verdi.
günaydin arkadaslar
kahvaltim:tefal aktifry ´da yapilmis 2 porsiyon yagsiz patates ve biber
2 incir+1 kuru kayisi
pasam ben karadenizliyim canim keskegin üzerine katik yaparlar bizde ,ona 1 yemek kasigi yag katiyorum sadece ve rahatlikla iki haftada bir 1-2 porsiyon yapip yiyorum ,simdiye kadar kilo felan almadim hic hatta metabolizmami daha da hizlandirdiigni fark ediyorum .
kirmizigul06 gecmis olsun canim ne zor bir gece gecirmissin
shopaholic zaten su tükemini bile cogaltinca daha rahat kilo verdigini görürsün insallah hersey umdugun gibi olur canim,bir aalman tanidiigmiz vardi dogum yapti bebek dogar dogmaz ayagina inliner´leri giydi ,elinde bebek arabasi sürekli inlenir sürüyüslerinde..bebek 1 yasina gelmeden inanilmaz kilo verdi.
evet canim bende ve takimdaki obur kizlar olumsuzluklar, kendini bilmez insanlarla karsilastik..Ama allaha sukur hepimiz cvplarimizi kilolarimizi verdikce susturduk onlari...sira sizlerde bakalim...Allahin izniyle sizlerde basaracaksiniz buna emin ol...ama en onemli sey disiplin bunu unutma...ve bazi kizlar haftasonlari normal yer yada kacamak yapar..sen bunlardan nekadar kacarsan okadar kolay atlatirsin bu sureci..ben kolay kolay diyetimi bozmadim ve bu duruma geldim..ama nezaman canimin istedigi birsey yedim ve tekrar dvm etmeye baslamaya calistim ozaman o ilk gun olduruyordu beni..yyani benim tavsiyem kacamaklara izin verme..eger verirsende dusunup ulmez..cnm istemisti yedim rahatladim simdi dvm edicem deyip unut gitsin olurmu...
onlara birakmadigini goster...soylediklerinden utansinlar terbiyesiz insanlar
yok canim nilos nisanli degil..ama insallh nisanlacaklar..hersey daha yeni onlar icin..ilk asamada olduklari icin biraz tartisiyorlar..bana kalirsa cilvelesiyorlarda neysee
hayirlisiyla sende basaracaksin canim benim..
ben yaptiklarimi anlatim...ben aslina bakarsa 2010dan beri akapunktur diyeti uyguladim..ama bir yil duzen tutturamadim..verim guzel ama geri aldim bilirsin ama hic uzun yapamamistim...enson annemin bir akrabamizin benim hakkinda sisko kisi demesini duymus ve cok uzulmus eve geldiginde bana anlatirken nasil agladi hala gozlerimin onunde..kendime cok kizdim...saglik bir yana annemi bukadar uzdugum icin bende yikildim resmen..ogunden sonra birdaha akapunkturcuma gittim..bu sefer yapicam dedim..artik adam nekadar inandiysasag kulagima 8 igne takti ve ogun bir baskaydi benim icin..diyet listem ise suydu:
ilk 2 gun boyunca en fazla 1000lt olmak sartiyla biyolojik yogurt...
iki gunden sonra sabah/ogle 300gr yogurt aksamlari enaz 400gr salata..ne koydugun sana bagli..
2 haslanmis yumurta yada 160 gr balik..kirmizi et yersen 80 gr.
haftada bir gun ekmek hakkim vardi, oda 3 dilim..ogunde ogle aksam 300 gr yogurt yeme hakkim vardi..
ilk hafta meyve yasak..sonraki hafta gunde 3 adet olmak sartiyla serbest..ama yalniz yemicem yersem yogurt icine yada aksam yemeginden sonra bir elma..
bunun yaninda bolca spor yaptim..gunde saatlerce..ama bunu ilk zamanlar tavsiye etmiyorum..cunkuuu...
ilk zamanlar diyete uymak zaten yoruyor insani..birde hemen sporada baslarsan cabuk pes edersin..
gunde 1 saat yuruyus super..fazlasina cikma derim ama suda var..belirli bir sure sonra vucud ayni spora alisiyor ve sen tartildiginda fark goremiyorsun ozamanlar degisik birseyler yapmaya calis...ama sertlesmek icin sinav,mekik felan unutma..cok olmasada gunde birkac tane yapman yeterli..benim bir yil boyunca sikica uyguladigim sistem bu canim...bazen deli gibi spor yaptigim gunler oldu ama sen bana bakma..benim acelem var..manken gibi olup es bulmam lazim daha
ha birde soylemisken, igneler ise yariyormu bilmem..kendini tutmadigin surece akapunktur ignelerininde faydasi yok...o benim icin ilk zamanlar bir avuntuydu..yani ondan dolayi zayifladigimi dusunme..
günaydın arkadaşlar
canım benim ya bende aynı durumdayım ama benim o kadar vaktim yok. 11. ayın bitmesine az kaldı 1 ay sonra falan doğumgünü var bu ay içinde allahın izniyle ne kadar verebilirsem o kadar iyi benim için . allah yardımın olsun sende benim için dua et. sütün azalması az yemeyle değil de su ve yeşillik yemezsen gerçekten oluyo. gerçi 2 aylık falan bende yapmaya çalıştım rejim hiç kalmadı sütüm bıraktım. şimdi büyümüş ama baya. sporla artıyo diyolar mesela. kısacası değişik görüşler mevcut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?