Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnn paşamm annen ne güzell söylemişşşşş gitsinnn kilolarr o üçüyyleee görüşecezzz

saliss merhaba
azmine hayranım şekerim yüzme en güzel spormuş. geçen eşimle bi belgesel seyrediyorduk. yüzen bi kadının yavaşlatılmış görüntüsüydü inanamazsın bütün vücudu suda dalgalanıyo bütün kaslar çalışıyor. öyle hızlı falan yüzmüyodu bizde de öyle oluyomuş. yani senin vücudun acayip güzel sıkılaşacak imrendim şimdi :)

İnşallahhhhh canımmmm yaaa inanıyorummm hepimizinn gidecekkk kilolarrrr bendee çok yüzme bilmiyorum kursa felan gidiyom o sebepten benim o kadar kas çalışmıyıor olabilir amaa kesinlikle sıkılaştırıyor bunu hissedebiliyorum

günaydınnnnn şekerler......güzel bir gün bugün...kar yagıyor baya da iri atıyor:)bu kış daha uzunnn uzun sürücekmiş:)

Gunaydin kizlar..
Malesef kotu bir gece gecirdim
Bogaz agrisiylan uyandim 12.30da en son saate baktigimda sabah 6yi geciyordu..
Enfazla 1.5 saat uyudum uyumadim simdide doktora geldim..
Felaket agriyor bogazim.. Aksama ins gorusuruz kizlar

Gunaydin kizlar..
Malesef kotu bir gece gecirdim
Bogaz agrisiylan uyandim 12.30da en son saate baktigimda sabah 6yi geciyordu..
Enfazla 1.5 saat uyudum uyumadim simdide doktora geldim..
Felaket agriyor bogazim.. Aksama ins gorusuruz kizlar

Çokk geçmişşşşş olsunnn canımmmmmm bir an öncee iyileşirsin inş canım

günaydınlar kızlar sabah uyanır uyanmaz camdan baktım her yer bembeyaz içime bi sevinç yüzümde bir gülümseme mutfaga girdim
birde ne göreyim bizim akvaryumun temizleme motoru suyu geri vermiş bütün mutfak halısı sırılsıklam sinirlerim tepeme çıktı neyse kaldırdım halıyı sildim
sonra bulaşık maknsini dizeyim dedim baktım tabletini almamış bardaklar felan hepsi bi tuhaf hadi bakalım bi daha çalış
karnım ağrıyo diz kapağım sancıyo ayy resmen bugün bütün herşey bende çekiyorum

günaydin arkadaslar

kahvaltim:tefal aktifry ´da yapilmis 2 porsiyon yagsiz patates ve biber
2 incir+1 kuru kayisi

pasam ben karadenizliyim canim keskegin üzerine katik yaparlar bizde ,ona 1 yemek kasigi yag katiyorum sadece ve rahatlikla iki haftada bir 1-2 porsiyon yapip yiyorum ,simdiye kadar kilo felan almadim hic hatta metabolizmami daha da hizlandirdiigni fark ediyorum .

kirmizigul06 gecmis olsun canim ne zor bir gece gecirmissin

shopaholic zaten su tükemini bile cogaltinca daha rahat kilo verdigini görürsün insallah hersey umdugun gibi olur canim,bir aalman tanidiigmiz vardi dogum yapti bebek dogar dogmaz ayagina inliner´leri giydi ,elinde bebek arabasi sürekli inlenir sürüyüslerinde..bebek 1 yasina gelmeden inanilmaz kilo verdi.

safişcim anacım benim evin camından maalesef boğaz gözükmüyo ben ikinci kattayım 4 kattan itibaren manzara o biçim

ama mahallemizden yazın çektiğim bi resmi koyayım

hadi bakalım gitsin kilolar bende artık bu yaza bu işi sonlandırmış olarak girmek istiyorum
hep beraber mezun olalım inşlh

bugünki kahvaltım

1,5 dilim kepek ekmeği
15 zeytin

başka hiç bişey yiyemedim canım istemedi bu ara zeytine taktım

zeytin ve incir ne büyük bir mucize kızlar
allah c.c ' vettiyni vezzeytun' incire ve zeytine yemin olsun.
rabbim kuranı kerimine sığdırmış her şifayı şükürler olsun

patatesi yağsızda pişse fazla tüketmemeye çalış canım malum nişasta deposu

gideyim kendime bi kahve yapayım sinirlerim yatışsın kar harika yağıyor sonrada süpür sil yıka as maratonuna katılayım sonrada kendimi dışarı atayım

arkadaşlar sabah kahvaltımı yazıyorum 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 dilim peynir 1 zeytin 5 fındık domates salatalık
arada 1 diyet bisküvi 1 muz yedim
öğlen pırasa ekmek ve yoğurt yicem
ara meyve yeşilçay
akşam karnıbahar köfte salata meyve yoğurt
arkadaşlar ben çok mu yiyorum acaba kırmızı çok güzel kilo veriyo ama çok az yiyo ya veremezsem. ama bana diyetisyen verdi hatta bundan fazla yazdı da ben kuruyemiş ekleyip meyveleri çıkardım size yazayım tam listeyi de yorumlayın

sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin yeşilse 7 tane. domates salatalık şekersiz çay
ara 1 meyve yeşilçay haaaaa bi de ilk kalktığınızda 1 çubuk tarçın 3 kranfil biraz zencefil 1 tatlı kaşığı elme sirkesi yarım limonla hazırlnmış su
öğlen 4 kaşık sebze yemeği yoğurt 1 kase çorbaa 1dilim ekmek salata
ara 2 meyve
ara 1 dilim ekmek peynir domates meyve
akşam sebze yemeği 160 gram et salata 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara 2 meyve ,1 kase yoğurt içine 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyup yiyosun sabah aç kalkma diye
bu sonuncuyu yapıyorum hala, meyve ekliyorum içine de. ve spor yapma dedi ilk 15 gün sonra yürüyüş verdi hergün
tabi ben diyetisyene o kadar para verdim uyarım diye düşünüyodum ama uyamadım 1. hafta 2 gün yaptım 2 gün tıka basa yedim yine de 1 kilo vermiştim emziriyorum ya 2. hafta gittim toplam 2 kilo vermiştim ama bi daha gidemedim şimdi inşallah kendi ilimde bi diyetisyene gideceğim bugün kan verdim yine iki kolum da ağrıyor

inliner de neymiş şekerim :) ağırlık mı. kahvaltın güzel de sen ara öğün yapmıyomusun meyveleri kahvaltıda yiyosun ya

çok sağol canım ya bu paylaşımlar süper oldu. dediğin gibi bana da önceki diyetisyen ilk önce spor yapma sadece diyet yap dedi. kaçamak konusunda da çok haklısın bi kere bıraktın mı zor oluyo ya hiçbiirimiz bırakmayalım inşallah. başlamak da zor ilk başta, ben 1 ayı geçkin zamandır bakıyorum ilham alıyorum başlıyorum diyete, sonra bitiyo falan şimdi bu takımla 3 gündür sıfır kaçamak devam ediyorum. küçük şeyler oluyo mesela bi ısırık kek yiyorum ya da 1 diyet bisküvi meyvenin yerine. senin bahsettiğin daha büyük şeyler mi. gerçi sen normalde de hiçbişey yemiomuş gibi duruyosun ama :)))))) yoğurtla öğün yapıyosun ya

günaydın cnm,olsun 1 ayda da dikkat ettikten sonra sonuc alırsın inş,,,hani hep sütü su yapıyor diyorlar ya ben de öle olmuyor yaa...yemeyince olmuyor benim sütüm...
cnm sen hamilelik kilosuunu vermeye çalışıyorsun su anda...ben zaten kilolu hamile kalmıştım..hamileliktekiler gitti:)

saphıra cım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. bol bol sıvı alsan çok ii olurrr.
saferan ben ankaralıyım eşimin işi nedeniyle geldik ama seviyorum osmaniye yi kilis hataydaydı değil mi hataya çok gittik iskenderunu daha çok seviyorum ama gelen misafirlerimiiz gezdirmek için gidiyoruz hataya genelde kendimiz gördük ya sahabiler peygamberler dolu dolu bi yer valla. gezdikçe daha iyi anlıyorum türkiyem çok güzel . urfayı çok istiyorum bir de. diyetten kimseye bahsetmeme konusunda çok haklısın çünkü herkes üzerine geliyo herkes eleştiriyo bilen bilmeyen. ya da tavsiye veren ne ararsan. bana da böyle takımla vermek çok daha kolay olacakmış gibi gelioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…