Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam güzeller
pazartesi sendromumu mudur nedir bilmiyorum bir baş ağrısı bir agresiflik var ki sormayın gitsin kızımda hiç durmuyor anacım kuduruk

kahvaltımı yazayım

1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı
30 gr. az tuzlu lor
2 çay

dukana uymuş mu kızlar?

Kipada doğalsan ürünleri satılıyor,tüm ürünleri vardı ama yulaf kepeği bitmişti,maalesef alamadım dün.kepeksiz başladım dukana burada herkes dukan yapıyor sanırım

dukan test bana 6 gün atak dönemi çıkardı.2.3 kg verecekmişim..bakalım göreceğiz.Şu atak dönemini uygulayıp,sonra seyir kısmında karatay dukan karışımı yapayım diyorum.Yani bir nevi light ürünler olan,yağlar olmayan bir karatay gibi.tabi bir de yulaf kepeği olan bir karatay gibi.Eşim bence hiç böyle şeylere girme,karataylane güzel yavaş yavaş eriyorsun diyor ama biraz değişikjliğe ihtiyaç duyuyorum psikoloik olarak.Değişiklik iyi geliyor,motivasyon açısından.sürekli aynı şeyden sıkılıyorum

ev hoppacık daha hiç bir iş yapmadım ( offf başım çok ağrıyor ilaç içicem sanırım mecburen

selamun aleykum kizlar ben geldim ama kimseler yok:)

sabah kahvaltim
iki dilim cavdar ekmegi
tavada kekikli domates
peynir
1 porsiyon nar eksili roka

çok az yiyorsun canım...[/COLOR][/I][/B]

genelde haftasonlari öyle oluyor canim..cok stresli geciyor bazen yemek bile yiyemedigim oluyor
ama daha dikkat edicem insallah

slm bende aranıza katılmak istiyorum bugün diyete de başladım yürüyüşümüde yaptım

Bende yer acilana kadar beklemistim canim ama dietimede devamda ettim,sende insallah dietini devam edersin yer acilincada aramiza katilirsin..Allah kolayliklar versin

slm arkaaşlar netim şimdilik düzeldi....evdeki işlerim bitmwk üzere...bitirince kızı arabasına atıp arkadasa çaya gidicem...akşamüzeri gelirim...görüşmek üzere....

Aleykum selam,sevindim netinin düzeldigi,benim net bozulunca insan sinir oluyorum KK nasil ulascam diye
Arkadasinla hos vakitler sana..

selam güzeller
pazartesi sendromumu mudur nedir bilmiyorum bir baş ağrısı bir agresiflik var ki sormayın gitsin kızımda hiç durmuyor anacım kuduruk

gecmis olsun canim,bende bas agrisiyla ve bir agresiflikle uyandim ,islerim bitsin yürüyüse cikcaz esimle,yoksa hic cekilmicek durumdayim

ben dukan yapmiyorum canim inceledim biraz ama hep ayni seyden cabuk bunalan biriyim,
böyle simdilik kafama göre gidiyorum

bu arada rezene bas agrisina birebir ,beni cok rahatlatiyor tavsiye ederim

selam fistikla ben geldim..

yogun haftasonundan sonra yine buradayim...guya bu haftasonu kiyafetler alacaktim..cumartesi kardesimi ve dayimin cocuklarini eglendirmeye goturunce alis verise vakit kalmadi..pazar gunleride bizim buradaki dukkanlar kapali.. oyuzden yeni cicsler birsey cikmazsa haftaya kaldi bakalim

diyetime hala devam..son kilolarla ugrasiyorum..buarada paylasim topigine son ekledigim fotolari koydum..saolsun puskutum tebrik etmis beni..cok hosuma gitti..nasil kilo verdigimi yazdim birde motive olsunlar diye fotolari ekledim...cumartesi spor yapamadim..bucurler yettide artti...ama dun 3 saat spor yaptim..
bir saat step...1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri sonra kardesimle bir saatte yuzduk..
sabah kalkar kalkmazda spora gittim...3 saati yine devirdik
sonra yogurdumu aldim ise koyuldum..

safisimmm..48 kilo eksiye dustum memisler nasil bas kaldirsin kilolar gidince onlarda sondu

canim ben paylasim topigine dun fotolariimi ekledim..oraya bakarsan gorursun benimkinide
canim inan asiri kilolu durmuyorsun..tatli kilolulardan olur ya aynen oylesin..se kilo verdikce eminim dahada fistik olursunnn
allah seni ne yapmasın yazdıklarına ne güldüm he
sorma pasacim, ne yoruldum bir bilsen..bizim bucur yalniz olsa oturur totisi kaldirmazdim, malum emanet hop otur hop kalk..resmen gece ayagim sizladi..gunlerce saatlerce spor yapiyorum ama ayagim agrisini bukadar cekmemistim
ohh neguzel hava aldiiniz ailece ama ben fotolari gordum sankim cekirdek citliyordun???:26::26: umarim yanlis gordum yoksa kizarim haaa

aah ah anla halimi ..4. den nasıl kaçtığımıı....

anliyorum safisim...ama yinede bebisler guzel yaa...yaa safisim ben gunlerdir ruya goruyorum ruyamda ya hamileyim ya doguruyyorum..bugun bir kiz dogurdum..birkac gun once dogurdum emzirdim..cook guzeldi yaa..
senin cocuklar biraz buyuyunce dusun..bak bizim bucure 8 yasina girdi evin gulu nesesi..guzel olur yani sonrada

tebrikler canımm kırmızım
takımdan ayrıldım ama

telefondan takip ediyorum sizi ve resimlerini görmeyi çok istiyordum

muhteşem olmuşsun darısı başımıza ama sen hiç 103 kilo gibi de durmuyomuşsun aslında

neyse yeni halin bambaşka onu tercih edersin heralde

ttekrar tebrikler dualarını beklerim bende

tatlım bence yakışmış elbise sende hiç göstermiyosun kilonu

ama inşallah çok daha yakışacağı günler gelecek

allah kolaylık versin önünüzü açsın inşallah

arkadaşlar bu arada hepinize selamlar kusuruma bakmayın resimlere daldım

akabe saferan saphıra shopaholic ipekyol paşam öpüyorum hepinizi

tecnesyum hoşgeldin benim pek bi geçmişim olamadı ama bu takımı çok seviyorum ayrılamıyom telden takip ediyom

inşallah sen daimi olur kilolarını verirsin

çok hoş gözüküyorsun sende

az önce öğlen yemeğimi yedim

2 ad. haşlama baget (derileri ayırılmış)
100 gr. yağsız light yoğurt
1 bardak zero

dukana uygun mudur?

bence elbisen cok güzel yakismis ,güle güle giy canim

Teşekkür ederim tatlımm amaa yanlardaann çıkıoo yağlarrrr zayıflasam süper olcek:)

canım gayette güzel olmuş elbisen..güle güle giy...ben de zayıflayıpppp kot,,,,,elbise....beyaz kot...giymeyi...bluzlarımın üzerine kemer takabilmeyi çokkk istiyorum....

inşallahhh canımmmmm benimmmmm yaaaaa herkess arzuladığıı kıyafetleree kavuşurrr

Vallaa kızmaaa kaptanımmmm çünküü o kabakk çekirdeğiydiiiii yoksaa yemezdimmmm amaa kabak çekirdeği çok faydalııı vee tabikii tuzsuzduuu çünküü zatenn herr yanımm ödemmmm

Çokk saoll canım benimmmm

Son düzenleme:
Slmmmm kızlarrr benn geldimmmmmm
Sonunda adet oldummm rahatladımmmm soğann kürüü sağolsunnnn dün ödem doruktuuuu valla babet giydimm ayaklarım reesmen davull gibiydiiiii zor durdum bugün ayaktaa valllaaa amaa şimdiii rahatlarımm artıkkkkk inşşallahhh şuu ödemm diyeee nitelendirdiğimmm 2 kiloyuuu da hemen verippp kaldığım yerden devam ederimmm

gelelimm nelerrr yediğimeee

:Sabah: 1 haşlanmış yumurta (kızlar artıkk canımmm yumurtaaa yemekk istemiyorrrrr)
çok az peynir
1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz

Ara: 1 pakettt eti form bisküvi

Öğlee: 1 kase salata
1 kase yoğurt
4 adett köftee

Ara: 1 adett ıhlamurlu ayvalı bitki çayı

Akşamm: 1 paket form bisküvi

kızlarr bilerek yemek yemiyorummm çünküü yatacağımmmm gece kalkıp ders çalışacam sabaha kadarrr görüşürürzzzz yarınn öptümm siziiiii

masallah canim kilonu göstermiyorsun

Sağol canım benim ama hani derler ya dışı seni içi beni

hiiç kafamıza takmıyoruz aynen kaldığımız yerden devam ediyoruz canım...

Aynen öyle,sağol canım motive oluyorum inan

gayet fit gözüküyorsun canım....kilo verdikçe yeni resimler bekliyoruuz...

Benim asıl sorunum basenlerim ,bacaklarım çok kalın birde kollarım bi eridiklerini görsem

hiç de şişko diilsin cnm...çok hoş gözüküyorsun...kahve paltolu kolyeli kombinini çok beğendim:))uzun boyun vanatajı..kilonu göstermiyorsun

Beğenin için teşekkür ederim canım, inan şişkoyum.Kiyafetlerimi alırken çok özen gösteriyorum nereyi nasıl kapatırım die,çılgın paralar ödüyorum.Boyuma gelince kısayım ya 1,60 'ım resimde uzun görünüyorum sanırım :26:

canim inan asiri kilolu durmuyorsun..tatli kilolulardan olur ya aynen oylesin..se kilo verdikce eminim dahada fistik olursunnn

Şişkoyum şişko

arkadaşlar bu arada hepinize selamlar kusuruma bakmayın resimlere daldım

akabe saferan saphıra shopaholic ipekyol paşam öpüyorum hepinizi

tecnesyum hoşgeldin benim pek bi geçmişim olamadı ama bu takımı çok seviyorum ayrılamıyom telden takip ediyom

inşallah sen daimi olur kilolarını verirsin

çok hoş gözüküyorsun sende[/QUOTE]

Hoşbulduk canım.İnşallah kurtulucam kilolarımdan

İyi akşamlar kızlar...

SABAH ; 1 BARDAK AYRAN,1 ADET PEYNİRLİ TOST

ÖĞLE ; 1 KEPÇE ÇORBA VE 2 YK.MANTAR SOTE

AKŞAM ; 16:30'DA BURGER KİNG ( SEVDİCEĞİM KANDIRDI BENİ AMA SONRASINDA 2 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIK )

1,5 LT SU İÇTİM TÜM GÜN , ÇOK FAZLA YÜRÜDÜĞÜM İÇİN AYAKLARIM ŞİŞTİ

liste önemli değil ya yeterki paylaşımla zayıflayım motivem düştüğünde yükselir

tamam canım her zaman bekliyoruz o zaman.....sana tanıtım formunu elkiliyim doldur arkadaşlarda tanısın seniii...

kahvaltımı yazayım

1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı
30 gr. az tuzlu lor
2 çay

dukana uymuş mu kızlar?

uygun olmus canıım...

bide böyle dene bakalım....

valla sıfırlanmış gülüm dikkat çekmicek gibi değil yaniii...

tabii güzel canım allah sana hayırlı evlatlar versin tez zaman da..daha genç olsam 4. yüde doğüururdum çok seviyorum bebekleri inan ama bu yaştan sonra zor(tabii bir kaza olmazsa yoksa mecbur doğururum) ..eşimin bir düzen tuttursamamasından dolayı 5 ve 7 yas arayla doğdu çacuklar...hep birşeyler daha iyi olsun diye bekledim..şimdi ki aklım olsa birileri akıl verse kesinlikle 4 yaş üstüne ara vermezdim biraz sıkıntı olurdu ama erkenden büyütürdüm çocukları....size de bir abla tavsiyesi çocuklar arasında aman 4 yaştan fazla ara vermeyin sonra çocuk derdi hiç bitmiyor insan kendine vakit ayıramıyor ..küçükde okula başlasın diye bakıyorum...

inş. rüyaların hayra çıksın canım..hayırlı kısmetler olsun...

her zaman gel canım..ben de öpüyoruum...

az önce öğlen yemeğimi yedim

2 ad. haşlama baget (derileri ayırılmış)
100 gr. yağsız light yoğurt
1 bardak zero

dukana uygun mudur?

uygunduuur.....

yumurta yerine 1 muz yiyebilirsin canım sabah...

yürüyüşle eritmişsindir inş..burgeri....

canım ne demek pazar günü millet kilo verdin deyince sırıttım pişmiş kelle gibi:86::86:halimi görseydin keşke ne gülerdinizi ban vallahi kendime güvenim geldi şunu şurasında 20 kilo fazlam var ah nasıl vericem diyodum rabbime şükürler olsun irademle verdim çok şükür tutmayın aglamak istiyorum ben şu 20 kilomuda verseydim iyi olucek :18::18:
selam güzeller
kız senin sıpayı bana yollasaydın ben onla seve seve ilgilenirdim şimdi ne tatlı olmuştur o he yiyesim geldi
allah seni ne yapmasın deli şey sesim evi inlettibende aynıyım bebem ya sorma 12 kilo gidince
ne tatlı bakmışındır kız saen onlara he yattıgın yeri bilmemişindir aksam
bende diyorum bu güzel kim diyorum kız sen her halinla güzelsin bebikim benim seni sefiyorum

Hoşbulduk canım.İnşallah kurtulucam kilolarımdan [/QUOTE]
canım ya ne şişkosu kendine haksızlık yapma bakıyım sen benim 118 kiloluk halimi görseydin şaşar kalırdın 28 kilo kadar verdim halende veriyorum işşallah bir 70 düşsem çok sevinicem he

şimdi gelelim bana bugün erken kalktım kaynanam gelicek diye enfes bir kahvaltı hazırladım saat 10 geldi 11.30 yedi gitti çok kalmadı annesine gidicekmiş dünde eltime gitmiş epey oturmuş çocukları varya ban neden gelsinkidedim yeni geldin gitme ama sanki duvara demişim gitti kendimi okadar kötü hissetimki bilemezsiniz neyse konuşupta canınızı sıkmıyım sizin
sabah kahvaltısında yediklerim
1-1 adet yumurta haşlama
2-2 çavdar ekmegi kurusundan
3-1 bardak yeşil çay
4-5 yeşil zeytin
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir

öylende bir adet elma yedim

akşam yediklerim
1-yalancı işkembe çorbası bir kepçe
2-yeşil salata
3-5 adet tavuk köftesi
4-besemel soslu karnıbahar 5 kaşık
5-bir bardak çay
6-2 yemek kaşıgı bezelye yemegi
7-irmikli cevizli tavuk gögsü tatlısı 2 minik dilimbirazdan sodamı içicem işşallah sonrada örgümü örüyüm diyorum herkeze iyi akşamlar diliyorum hepiciginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…