Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizde çooooook açız.Aslında ben çok hissetmiyorum ama eşim az önce geldi dondurma almaya gideyim mi diyor yaaa.Yoldayken yoldan çıkarıyor vallaa

ipekcimmm yaz geliyorr zayıff günlerin hayaliii..beyaz kotlu günlerin hayaliiii....beli kemerli bluzların hayali ile ttuyoruz kendimiziii

selamun aleykum canlar
nasilsiniz dicem ama yine ancak bu saatlerde girebildim ve
dogalar olarak sizler yoksunuz
belkide misil misil uykudasiniz

Slmmm kızlarrrr nasılsınızz ?

Bende şten gelir gelmez yattım çok yorulmuşuz yine hayırlısıyla bitseydi çok iyi olacaktı her yerim ağrıo yarın son bu arada cuma sınav var çok korkuyorum bana dua edin olur mu

evet karatay yapmaya çalışıorum...

inş. bi daha kine verir canıım..gözlerin aydıın....

yüüyüş yapman çok güzl canım aynen devam et...

Herkese merhaba

Bu takıma davet edilmişim. Çok sevindim. Artık benim de bir takımım oldu :))

hoşgeldin canıım..kuralları ve katılım formunu ekliyorum...formu doldurursan seni daha iyi tanımış oluruuz...

ellerine sağlık canıım....sporlarda yarasıın...

afiyet olsuuun...

aYSEN KİTAP OKUMAYI DENESEN BEN SPOR SALONUNDA SIKINTI DAN PATLAYINCA KİİTAP OKUMAya başaldım banttyken baya işe yarıyoor...

kardeşin nasıl oldu canım..düzeldi mii...

DENNEME SÜRECİNDE Kİ YENİ ÜYELERİMİZ KATILIM FORMU VE KURALLARI EKLEDİM ...FORMU doldurmayan arkadaşlar DOLDURURSANIZ SİZİ DAHA İYİ TANIMIŞ OLURUUZ.....KURALLARI DA DİKKATLİCE OKURSUNUZZ...HESAPLAMAYA ÖZELLİKLE DİKKAT....

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 2 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.KİLOSUNU LİSTEYE EKLEMEYENLER KİLO BİLDİRMEMİŞ SAYILIR...2 HAFTA KİLO BİLDİRMEME DİSKALİFİYE SEBEBİDİİR...
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1X100=100.....100/75=%1.3 dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

***7. TAKIM 248. ETAP***

kırmızıgül06(60.4

nev81 (70.8

SAPHIRA (83.5

saferan (118.5/

Shopaholic (82.5

Saliss(100,5

İpekyol51(74.4

Pasam3402(90

Akabe (137.1

kelebekolacam(...........)yeni üye 1 haftadır takımda...

7. takım ortalaması

kızlar listeyi şimdiden ekliyorum..yarın 12 ye kadar bildirim yapamayacaklar bugün eklesin lütfeen.....

kelebekolacam başalngıç kilonu yazarsın..hedef kilonuda belirtirmisin...

Son düzenleme:

evet karatay yapmaya çalışıorum...

calisiyorum yok calisiyorum yok safisim..karatay listesine harfiyen uyulacak..ona gore...
cok saldin..ipin ucunu tut bakim.... tam guzel giderken boyle askiya alma
oyle diye diye bu hale gelmedik mi...buaralar seni gozume taktim safisim..karataya harfiyen uyana kadar basinin belasiyim

Son düzenleme:
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrr efenimmmmmmmmmmmmmmmmm
kalkin bakalimmmmmmmmmmm...bugun cok enerji doluyummmm...
resmen diyetimin son gunuuuuuuuuuuu (yarini saymazsak )
biraz heyecan katalim dimi amaa
bugun sabahciyim..kardesimin bugunde okulu yokmus bende dun loplopunu isyerinde birakmistim..
madem lazim degil ben kullanirim dedim..hecc bosa duracagina ve net kitligi varken
hadi toplasin bakalimmmmmmmm sipor yapalimmm
kalcalar hadi bakemmm
sincikte kollar
yok olmadi onse isinma fasli
sincik kalcalar ,kollarr
memislere harekett:92::92:
ziplayinn :122::122:
hadi kizlar saggg solll:124::124::124:

aferimmm guzel gidiyorsunuzzz:129::129:

ne kaldiysa sallayi verin gitsinnnn :118::118::118:

teyy teeyyy teyyy
sporu bir halaylan neyim kapamazsaniz butun spor bosa gider ona gore

unutmadan bugunku yapacaklarimmm:::

Menum butun gun yogurttttttttttttttttttttt son defaaaaaaaaaa

isten cikinca eve gecicem..spor kiyafetlerimi alicam..4ten 8e kadar spor salonunda olucam..
bugun 1 saatte yuzim diyorum...yarinaaaa super sonuc alirim ins....
belki son defa listeleri feth ederim..
kac oldum bilmiyorum ama gobegimm baya eridi..unutmazsam bu hafta foto eklicem..
gorun bakem fil kaptaniniz nasil fareye donu veemiss

mutluluğun daim olsun canım.ay bende şöyle uzun bir izne cıkmak oğlumu kızımı alıp yürüyüş yapmak istiyorum ama en erken haziranda izin.şuan hastam yok bosum kapıyı kilitleyip zıplarmışım ama kapı kilitlemek yasak

hoş geldin canım bende senin gibiyim benzer yanlarımız çok.yanlız benim 2 cocuk var.burası çok güzel bir yer gerçekten motivasyon destek.erkekler kilo muhabbetinden sıkılıyor haklısın.ben diyete başladım demedim.zaten hep o ve annem yüzünden aldım annem güzel yemekler yapıyor yağlı üstelik oda her akşam şerbetli ağır tatlılar alıyordu.Dün fırında balık yaptım balıkla mısır ekmeğini severim elim her ekmeğe gittimğimde grubum geldi aklıma ve elimi geri çektim..

Yürüme bandın varsa kullan canm bence.Bizde almştk Tr de iken ama aynen dediğin sebeplerden.Ama şimdi okadar arıyorum ki.İnş vaktinde kullanabilirim.
ben almak istiyorum.taşınmayı düşünüyorum evi taşıyayım.

canım ne sınavı Allah yardımcın olsun.

kelamdan önce selam demek gerekti selam kızlarrrr günaydınnn.....

sabah kahvaltı yapacağım diye işe geç kaldım..sabahları bazen dr arkadas gecerken arabayla beni alıyordu onada söyledim hava zaten güzel ben yürüyecegim..bundan sonra tabana kuvvet.
kahvaltı:1 dilim ekmek
1 ymurta
1 zeytin
1kkdan azcık fazla peynir
1 domates
1 salatalık

ara:sütlü nescafe şkersiz
3 ceviz(ara için fazlamı sizce)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…