Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin elif hayırlı olsun

Abla ekmek çok olmuş üstüne akşamda ekmek yanına patates var ciksss olmadı daha güzel.menuler bekliyorum senden

Başka pişirecek bişey yoktu kuzum maaşı vermediler daha evde hiçbişey yok bakliyattan bulgurdan başka. Salatayla da doymazdım. Hala da aç hissediyorum kendimi
Anladım kuzum aç hissetmen ne yazık ki bezelye sen dolayı kuzum olsun rabbim başka sıkıntı vermesin

hoşgeldin canım bu aralar takıma üye alımı olmuyordu ama miuyla konuşup mu yazdınız buraya öyleyse sorun yok tabi

Veterinerde bekliyorum, benim kedi yeri göğü oynattı, kutusuna koydum en köşede hala hırlıyor..
Açım çok
Benimkiler evde ne kadar yalakaysa veterinerde o kadar manyaklar. Aynı veteriner samimi arkadaşım evde deli gibi minciriyor ses çıkarmıyor zibidiler

Nehircim nilcim yaa bu yeni puanlamayı anlamadım ben ama cumadan beri ben söylim sana standart çünkü 1 saat bölgesel egzersiz(üst bacak ve karın) 30 dk koşu ama nasıl hesaplıcam bilemedim

Hoşgeldin canım nasılsın

Hosgeldin canim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…