git biraz kafanı dinle canım iyigelirsağol canım inşallah öyle olur.anneme gitmeyi istiyorum ben de hatta bu hafta sonunu geçireyim sonra giderim belki
[COLOR="#FF0000 listeyi simdiden ekledim..safis yok ortarda..yarin 12den once kilo bildirmeye vakti olamayan bugunden eklemeyi unutmasin...
canım tebrik ederim ne güzel vermişsin***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (82.3/
Saliss(100,5/
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81
kelebekolacam(87.9/
7.takim toplam yuzdesi:
selamun aleyküm güzeller,
yarin - pazara kadar akraba ziyaretinde olacagimizdan kilomu simdiden ekledim
gecen hafta 135.8 kg gelmistim
suan 134.7
1.1 kg vermisim
vaaovv 3 kg muuu süpperrrr tebrikler canımslm ben geldim teyzemlerdeyim bugün günüm vardıda
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
ikindi
galeta unlu tatlı
ısırgan otlu borek 1 parça
1 buçuk saat yürüyüş
23:00
yarım paket form
biraz lor peyniri
başlangıç : 94
geçen hafta :91
bu hafta :91 bu kadar kaçamağa iyi yine
canım sen hastanede çok yoruluyorsun ya su tutmuşsundur kesin,takılma bu duruma***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (82.3/
Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81
kelebekolacam(87.9/
7.takim toplam yuzdesi:
Kızlarr bu nasıl oldı anlamadım geçen hafta diyetimi yapamadım aynıydım bu hafta diyetimi yaptım bir kilo fazla çıktım:26::26::26::26::26::26:
canım benim bildiğim deneme süresi 2 hafta ama kaptanım daha iyi bilir tabigünaydın kızlar
Ben geçen çarşamba takıma katılmıştım bu haftada listede yokum. Formuda doldurdum kurallara da uydum ama neden yokum listede? Çok şartlanmıştım bu haftada listede olacağım diye neyse ne diyeyim.
Ben derse gidiyorum. Öğleden sonra doktor işlerim var. Pazartesiye kadar olmayacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın.
günaydın çıtır çitoslar
kilom aynı çıktı ve ödem oranım da baya azdı şaşırdım kaldım
dün akşam okudum msj yazdım tam butona bastım.sarjım bitti.menümü bile yazamadım şimdide cuma günü ya yogunum..biri bana yardım edebilir mi hesaplama konusunda anlatarak.bende öğreneyim.gecen hafta 87.900 bu hafta 87.00
deneme süresi 2 hafta diyedir belki..bu hafta kaç kilo verdin canım ben hep seni merak ediyorum cok düzenliydin bir haftadır.menülerin çok uygundu kilo vermeye..günaydın kızlar
Ben geçen çarşamba takıma katılmıştım bu haftada listede yokum. Formuda doldurdum kurallara da uydum ama neden yokum listede? Çok şartlanmıştım bu haftada listede olacağım diye neyse ne diyeyim.
Ben derse gidiyorum. Öğleden sonra doktor işlerim var. Pazartesiye kadar olmayacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın.
cocuklar bir dönem özellikle mevsim değişirken böyle yapıyorlar.benimkiler çabuk atlattı.hiç sebebsiz uyanıp oynamak istiyorlar..eğer baştan beri böyleyse bir düzen kurmuştur kendine onu değiştirmen cok zor.gündüz yorulmuyor mu yada gündüz çok mu uyuyor?Herkese merhaba
Dün evden çıktığımdan beri koşturmadan giremedim hiç nete. Okulda işer bitmiyor ev işleri yığılıyor kızım geceleri uyutmuyor. Bu hafta nefes alamıyorum artık. nerdeyse 20 aylık olacak kızım geceleri hala en az 5-6 kere uyanıyor. Bugün en son saat 11-12 gibi uyumasına rağmen en son sabaha karşı 4 te ayağa kalktı uyumak istemedi bir daha. Ateşi yok, aç değil. Ne saıkıntısı var anlayamadım. Bana bşir akıl verin lütfen kızlar... 2 saat kesintisiz uyuyamadım daha hiç doğduğundan beri.
DÜnkü menüm şöyle
Sabah. 1 haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk ve yoğurt
Akşam: Yoğurt
Bugün
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 domates, 1 kırmızı biber, roka , tere, az yağlı peynir
Öğlen Sebzeli tavuk sote yoğurt
Aralarda uyanık kalmak için bol bol sütlü kahve.
Dünden beri çok şey yazılmış onlara da bir bakayım ben bu arada...
Görüşürüz yine
haklısın canım.annemle dün biraz konustum ben en azından 3 yaşına kadar bırakıp gidemem kimselere bırakamam oğlumu diyor.birazda benim durumum biraz karışık eşim belki senenin 4 ayı yanımda oluyor dolayısıyla onlara ihtiyacım var.bir ara anlatırım durumumu..kelbekcim sana tavsiyem annenler yanındayken bakıcı bakmaya başla. Bakıcı annenlerle bşirlikte 1 ay devam etsin böylece hem çocuklar alışır hem de sen tanımış olursun bakıcıyı. Çocukların ne kadarlık bilmiyorum. Ama büyük olan konuşma çağındadır sanırım. Ters bir şey olursa söyler sana zaten. Hem annenle baban da rahatsızlardır zaten. Herkes kendi düzenini ister. Sen bir bakıcı bul bırak onlar da Ankaraya dönsün. Emin ol daha rahat olursun. Annemiz babamız onlar tabi başımızın üstünde yerleri var ama eve ev üstünde olmuyor işte. Umarım bir an önce rahatlarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?