tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsindün akşam okudum msj yazdım tam butona bastım.sarjım bitti.menümü bile yazamadım şimdide cuma günü ya yogunum..biri bana yardım edebilir mi hesaplama konusunda anlatarak.bende öğreneyim.gecen hafta 87.900 bu hafta 87.00
valla o atağı ben de bekliyorum kendimden canımgünaydınnn canım..haftaya senden atak bekliyorum..istediğin zaman çok güzel kilo veriyorsun..emek emek 20 kg yu verdin..bu hiçde kolay bişiydiil...moralini bozup sakın emeklerini boşa çıkarma saphirim
kaçamaksız atlattığın için tebrik ederim canım bravokızlar dün akşam günüm vardı..kaçamaksız atlattım şükür...arkadasın evinde küçük trambolin gibi bişiy var kızlar cd si var ve cd de hani aynı lesliee gibi bir bayan hareketler yaptırıyor..ilk defa gördüm böyle bişiy...faydalı olur gibime geldi..ama ben almam sanırım çünkü evde koşu bandım bisikletim var ve kullanmıyorum....trambolinde hoplayıp zıplamanın çok zayıflattıgını duymuştum..
tebrikle canım harika gidiyorsun,7 ler çok yakında senin olacak***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/85.2/0/0)
saferan (118.5/
Shopaholic (82.3/81.8/0.5/0.60)
Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81
kelebekolacam(87.9/[/COLOR]
7.takim toplam yuzdesi:
kızlar umarım yanlış yapmamışımdır..500 gram verdim bu hafta..
canım safişin neti bozuk.ipek tr ye gitmemiş miydi?paşam da kk ya giriyor ama bakımda yazısı çıkıyormuş.ben diğer taraftan bir kontrol edeyim canım***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/85.2/0/0%)
saferan (118.5/118.5/0/%0)
Shopaholic (82.3/81.8/.5/%0.61)
Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81
kelebekolacam(87.9/87/.9/%1.02)]
7.takim toplam yuzdesi:
safişi aynı geçtim ........... ipekkkkk paşammmm gelin kızlarrr
listede kırmızı yok ya,nasıl yadırgadım anlatamam,kırmızımmm gel bebem nerdesinnn
faydası olur inşallah bende şu lesli teyzeyi hep atlatıyorum bu gün inşallah yarında günüm var aşure yapıcam tatlı olarak anannemiz haşladı eksik malzemeleri vee mercimek köftesi var istek olaraktanda
canım safişin neti bozuk.ipek tr ye gitmemiş miydi?paşam da kk ya giriyor ama bakımda yazısı çıkıyormuş.ben diğer taraftan bir kontrol edeyim canım
aşüremi bensizmi yersin senbayılırım canım aşüreye mercimek köftesinide çok severim agzımın suları akltıyaw biri silsin agzımın sularını yemin olsun şöyle pilav olsun makarna olsun nede özledim yemeyi helede yasak şeyler neden cazibeli geliyo anlamadım gitti ben gidiyimde kerevizimi rendeliyim içine az ceviz ve sarımsaklı yogurt yapıyımda aşüre ve mercimek köftesi olaraktan hayal edeyimde yiyeyim bari eşimede attlı yaptım malesef yiyemicem az ucundan alırım ama adetimde yakın 1 gün içinde olucem neden insanın karnı vücüdü şişerki :26::26:
tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsinverdiğin kilo*100/geçen haftaki kilon..yani 0.9*100=90 90/87.9= 1.02 %
valla o atağı ben de bekliyorum kendimden canıminşallah yapabilirim
kaçamaksız atlattığın için tebrik ederim canım bravo
evet trambolin çok zayıflatıyormuş,acayip kalori yaktırıyormuş.ama onun için de yer lazım,yani arkadaşın nasıl yapmış,çok zıplarsa tavana filan çarpma riski var mı mesla,bana hep açık havada olur o iş gibi gelmiştir
tebrikle canım harika gidiyorsun,7 ler çok yakında senin olacak
canım safişin neti bozuk.ipek tr ye gitmemiş miydi?paşam da kk ya giriyor ama bakımda yazısı çıkıyormuş.ben diğer taraftan bir kontrol edeyim canım
ben burdan açamıyorum yasaklı fc
listede kırmızı yok ya,nasıl yadırgadım anlatamam,kırmızımmm gel bebem nerdesinnn
selamlar canlarım
cumanız mübarek olsun rabbim hasta olanlara şifa dertli olanlara deva evi olmayana ev işi olmayana iş çocuğu olmayana hayırlı evlat nasip eylesin
vatana eli uzananların kendi başlarını yesinler
allahım gönlünüzde ne hayırlı muradınız varsa nasip eylesin
AMİNNN
sapişim gerberayla angeri nın durumu ne sormuş kızlar (doğru yazamadım heralde nikleri:26:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?