Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğacım teşekkür ederim ellerine sağlık haftaya kendim yapacagım inş.
sophacım bu hafta hep beraber atak yapalım..en az 1.5 verelim.

doğacım çok tşk ederim düzeltmişsin..ellerine sağlık canım...
:13::13::13::13:

kelebekolucam alıntı yapmayı unutmuşum tahlillerin iyi çıkmasına sevindim bende istiyorum aslında bi baktırım ne var ne yok diye:26:
ayrıcada tebrikler 900 gr vermişsin

***7. TAKIM 249. ETAP***

SAPHIRA (85.2/85.2/0/0%)

saferan (118.5/118.5/0/%0)

Shopaholic (82.3/81.8/.5/%0.61)

Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)

İpekyol51(74.4/

Pasam3402(90/

Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81

kelebekolacam(87.9/87/.9/%1.02)
]

7.takim toplam yuzdesi:

safişi aynı geçtim ........... ipekkkkk paşammmm gelin kızlarrr

kelebekolucam alıntı yapmayı unutmuşum tahlillerin iyi çıkmasına sevindim bende istiyorum aslında bi baktırım ne var ne yok diye:26:
ayrıcada tebrikler 900 gr vermişsin
yakınsan gel ben bakayım teşekkürler canım bu haftaki hedefim 87diydi oldu çok şükür.nisan sonuna 7li rakam görmek istiyorummmmmmmm.ama sıkı bir diyet yapmam lazım.onuda maalesef yapamıyorum.millete bakıyorum dukan karatay..belki bu haftasonu alışveriş yapabilirsem diyetin birine uygun birde hazırlık mesela şöyle 1-2 kilo tavuk haşlayıp kaldırabilirsem dolaba bende yapmak istiyorum..

doğacım teşekkür ederim ellerine sağlık haftaya kendim yapacagım inş.
sophacım bu hafta hep beraber atak yapalım..en az 1.5 verelim.

evet canım çok iyi fikir...atak yapalım..yaz geldi yaabenim hedefim 1.9 vermek cnm bu hafta...o zaman 7 lere HOŞGELDİNNN demiş olucam..ve olucak hissediyorum:))
3litre su,,2kupa yeşil çay..yatmadan önce 1 soda...ve gezersiz yapalım günde 15 er dakika bu hafta..anlaştık mı kelebekcim..hergün rapor vericez..

canım karatay hiç zor bir diet değil..kendin özel menüler hazırlaman gerekmiyor..dukanı emzirmeyi bırakınc aben de yapıcam...dukanda uzun yapabilmek için özel menüler hazırlaman gerek kendine..bn ö sonra müsait olunca karatayın genel hatların yazayım sana..saphira da yardımcı olur...işyerinde ani acıkmalara karşı ceviz,kavrulmamış badem,kavrulmamış fındık..kayısı falan bulundurabilirsin...

bu gün binersem otobüse yarın yanındayım heheistanbul antep arası kaç saat teşekkürler ya ben karbonhidrat dieti yapmıştım vakti zamanında orta tavuğu çektirip köfte halinde buzluğu koyup istediğin kadar çıkarıp tavada pişirip yiyordum çocuklar bile sevdi bitirdiler köftelerimi öyle yapabilirsin haşlayıp kaldırmayı sevmiyorum böyle daha lezzettli oluyor az karabiber -kırmızıbiber hangisini istersen tuz yoğur şekil ver at buzluğa

listeye ne zaman gircem diye sormak istemiyorum ama girene kadar kadro dolcak diye korkuyorum

canım kadro dolmaz merak etme..senin günlük yaptıgın paylaşımlara göre stajer kadrosu gibi bişiy oluyor..sonra da kadroya geçiyorsun gibi bişiy oluyor..yani deneme süresinde senin için bir kadro ayrılmış oluyor

aaaa bu çok iyi fikirr doğacım..markettemi çektiricem tavukgögsünü falan

anlaştık canım hem moral olur...ben gruba karşı sorumluluk hissetmesem mesela gecen çarşamba balığn yanında en az yarım mısır ekmeği götürmüştüm..rapor vermek iyi fikir.ben sabahları işe gelmeden spor yapayım diyorum ama benim cocuklar cok erken kalkıyor onları yoluna koyup anca cıkabiliyorum ama bulacam bir çaresini sıkıldım bu kilolardan ve kıyafet sorunundan..

Son düzenleme:
olsun sen bi akşam bin belki sabah kan alımına yetişirsin:bak bulamassın benim gibi doktoru..hmm denemekte fayda var..

olsun sen bi akşam bin belki sabah kan alımına yetişirsin:bak bulamassın benim gibi doktoru..hmm denemekte fayda var..

yap gerçekten iyi oluyor ben eve gidiyorum ya öğlen hemen tavaya atıyordum hazır olur bu gün ne yiycem derdin olmaz

***7. TAKIM 249. ETAP***

SAPHIRA (85.2/85.2/0/0%)

İpekyol51(74.4/

Pasam3402(90/

Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81

]

7.takim toplam yuzdesi:

safişi aynı geçtim ........... ipekkkkk paşammmm gelin kızlarrr

canım biri banamı seslendicanlarım dün giremedim nedense kkya ya yoksa beklermiydim bugüne ben aynı kilodayım malesef 90 yane annem burda kaldı hiçdiyet yapamadım hakgetireeşimde dedi zaten annen gidince yaparsın dedi dedigide dogru kaç gündür hiç birşey yemiyorum ama genede veremedim ya sizlere çok mahubum kızlar ya yaz gelsede tam yürtüyüşe gitsem ama kararlıyım allah nasip ederse pazartesi yürüyüşe gidicem en az 1 saat sonra vericem işşallah sauna şort aldım onu giydim geçenhastaneye giderken nede terlemişim şaştımda kaldım eşime dedim zaten dediki yürüyüze giderken bunu giy sonra veirisin dedi afedersiniz atletımden tutunda iç çamaşırıma kadar terlemişimfaydası olurmu gerçekten terlemenin eşimde söz verdi biraz daha havalar güzel olsun akşamlarıda ben yürüyüşe çıkarıaıam dedi beyfendi ben çekirdek çıtlatırken sen turlarsın dediben şimdi bu adamı ne yapıyım çok düşünceli kocam vardırda

sabah 7 kalktım evle boguşuyom evi temizle çamaşır yıka vs sabah kahvaltısında bir haslanmış yumurta ve tel peyniri 3 yaprak kadar yarım çavdar ekmeyi yedim birazdanda yogurtlu kereviz salatası yapıcem kendime akşamada allah kerim işşallah yazarım akşama ne yedigimigörüşmeyeli nasılısınız kızlar yaw anlamadıgım neden kilo vermem durdu ya ben biryerde hatamı yapıyorum anlamadım gitti

faydası olur inşallah bende şu lesli teyzeyi hep atlatıyorum bu gün inşallah yarında günüm var aşure yapıcam tatlı olarak anannemiz haşladı eksik malzemeleri vee mercimek köftesi var istek olaraktanda

***7. TAKIM 249. ETAP***

SAPHIRA (85.2/85.2/0/0%)

İpekyol51(74.4/

Pasam3402(90/90/0/%0)

Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81)

]

7.takim toplam yuzdesi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…