canım ecemavi benim ablam bugün yogun sana cevap yazması gecikir belki ben yazayım..ablam arabistanda eşi öğretmen gecici görevle gittiler..
gunaydin canim..yuzugun cok guzelmis..gule gule kullanherkese günaydın...
Angieracım atak iyi gidiyor ister istemez su içiyorm..ağız kuruluğu malum..sabah 86lı rakamıda görünce gaz geldi..haftasonu kaçamağından sonra 88li çıkıyordum.
Paşam hep sorayım diyorum ama belliki derdin büyük anlattırarak seni üzmek istemem ama paylaşırsan memnun olurum..Allah gönülüne göre versin..
Saliscim acizane tavsiyem bir listen olsun ve kendini onun kollarına bırak..çünkü stres kortizon salgılatıyor oda yağ depolatıyor..veremiyorum kaçamak yaptım vs bilinç altını cok yoruyor.
sophaholic nerelerdesin????
ooo grubumuzun çtırı kırmızıgül günaydın canım..
akabecim sen sanırım yurtdışındasın nerde yaşıyorsun??
ablaaa davetlere dikkat et...yazın gel alışverişler benden
kız 55.4 kaybolucan
Tavuklu Kaşarlı Karnıyarık - beyazbiber - Blogcu.comnasıl olmuş karnıyarık merak ettim bizde tarifini alalım
biraz karatayın esaslarına benziyorKizlar doktorda bugün yeni bir yazi okudum. Oda tesaadüfen basima düstü regalden, dedimki bu is de bir hayir var.
Konu "Nasil dogru zayiflanir".
Aslinda yeni arastirmalara göre su sekil beslenince zayifliyorlarmis. Kilo almak kandaki insuline bagli oldugu icin, dogru olan buymus.
3 ana ögün, ac kalkmicaksin, Ögünler arasi 5 saat gecmis olmasi gerek. Aralarda kan sekerini yükseltecek gidalardan uzak durucaksin. Yani meyvelerle ara ögün yok.
Sabahlari protein yemiceksin, sadece karbonhidrat agirlikli, güne yeni baslayan vücuda en gereken sey sabahlarlari KH'mis.
Öglenleri protein, sebze ve KH karisimi yenilmasi gerekiyormus.
Aksamlari ise sadece protein alinmaliymis, karbonhidrat oldukca az yani, sifira yakin olmaliymis. (Tavuk etli salata misal)
Spor icin genetik acidan en uygun saat 11-16 arasiymis. O saatlerde kaslarin yag yakma orani 100de 100lere cikiyormus.
Sadece bu 3 kurala dikkat edersek, uyku uyurken zayiflama ve saglikli onarim gerceklesiyormus vücutda.
bu yazıyı bir arkadaşımın zayıflama günlüğünden aldım
kızlar ben bu gün hem kahvaltıya hem de akşam yemeğine davetliyim onun için arada vede akşam geç vakitte uğramaya gayret ederim vede tabi çok yememeye.....
eğer peynir yapma tarifi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum çünkü sadece low fat peynir buldum yağsız yok
Neresindesiniz canım?bir arabistan sabahından herkese iyi vede mutlu günler diliyorum
canım o zaman bir sefer tasıyla yemeğini yanında götüreceksin,başka br şey gelmiyor aklıma :26:
saphiram haklısınnnn amaa tabuldotta miktarlar çokk azz bilerek yazdımmm böle yaz diiyee bana bi akıl verr öbür türlü tabuldot almasam daa fast food seçeneği kapıdaa bana bi akıl ver nolur tatluıımmm çözüm üretemedim bu duruma
canım evimizde bir değişiklik yok.Hala aynı şekilde devam ediyoruz.Dayanmaya çalışıyorumGÜNAYDIN KIZLARRRR
kelebek güle güle kullan yüzüğünü
ecemavi hoş geldin
gerbera anlatmak istersen dinleriz canım inşallah geçmişdir sıkıntıların ben yazana kadar
sapiş sorucam unutuyorum naaptın son durum ne?
paşam hastanede olduğundan,shopanında netinde sorun olduğundan izinli ayılıyorlar ve ceza almıyorlarkelebekolcam...11
ecemavi...9
shopaholic...1
akabe...7
saferan...8
saphira...7
Angiera...9
gerbera1987...5
saliss...5
paşam3405...1
tebrikler kelebekolcam
kelebekolcam...27.03.2012 sayımı
ecemavi...28.03.2012
shopaholic...29.03.2012
akabe...30.03.2012
saferan...2.04.2012
Angiera...3.04.2012
gerbera1987...4.04.2012
saliss...5.04.2012
paşam3405...6.04.2012
saphira...9.04.2012
Kaptanım sen de onaylarsan,arkadaşlar mesaj sayımlarını her gün birimiz yapalım.şimdilik tarihler bu şekilde.Müsait olmadığımız günler,izinli olduğumuz günler,yer değişiklikleri yaparız.Dünün sayımını ben yaptım
sıra bendemi
ben ancak yarın sabah yapabilirim..olur değil mi..
selamun aleyküm canlar
2 saat yürüyüsden sonra soluguönce dus´da sonra burda aldim
Ecemavi sabah seni dinledim canim kahvaltida bol marul salatasi yaptim 
Kelebekolacak,almanyada yasiyorum canim dogma büyüme maalesef gurbettedeyiz
demek ecemavi ablan oluyor ne güzel
hasretim34 biz insallah grup ile mayisda umreye gidiyoruz,gel senide götürelim
shopaholic,cabuk netine care bul canim sensiz olmaz buralar ..
Saphiracim blog´un harika cok begendim
Mesaj sayimini yaparim ayin 30´da yaparim insallah
Allah kabul etsin umrenizi canim,ne güzel olurdu sanirim sende almanyadasin hangi turla gidiyosun
ecemavi dukandiyetim.blogspot.com diye gireersen blogda peynir diye arama yap çıkar karşına
Tablot dışında tek alternatif fast food olduğu için bence de en iyisi bu salisss. Mutlaka kilo vereceksin bu hafta.
Atak dönemi nasıl gidiyor kelebekcim. Bol su içmeyiş unutma sakın. Yüzüğünü güle güle tak. Çok güzelmiş.
Paşam sana çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin ve yüzünüzü güldürsün biranönce inşallah.
Sana afiyet olsun ecemavi. Peynir tamamen yağsız yok zaten. Ben de bimden aknaz ligt peyhnir alıyorum. Piyasadakilerin içinde en az yağ oranı ondaydı % 2.5. O siteyi buldum ama ben link ekleyemiyorum sanırım yeni üye olduğum için. dukan diyeti tariflerim: peynir sorgusuna yönelik arama sonuçları yine de yazdım bakalım çıkarsa diye.
önce cevap yazayım derken günaydın demeyi unuttum.
Herkese günaydın.
Kahvaltı menüm
1 haşlanmış yumurta, az yağlı peynir
Herkese güzel bir gün dilerim.
herkese günaydın...
Angieracım atak iyi gidiyor ister istemez su içiyorm..ağız kuruluğu malum..sabah 86lı rakamıda görünce gaz geldi..haftasonu kaçamağından sonra 88li çıkıyordum.
Paşam hep sorayım diyorum ama belliki derdin büyük anlattırarak seni üzmek istemem ama paylaşırsan memnun olurum..Allah gönülüne göre versin..
Saliscim acizane tavsiyem bir listen olsun ve kendini onun kollarına bırak..çünkü stres kortizon salgılatıyor oda yağ depolatıyor..veremiyorum kaçamak yaptım vs bilinç altını cok yoruyor.
sophaholic nerelerdesin????
ooo grubumuzun çtırı kırmızıgül günaydın canım..
akabecim sen sanırım yurtdışındasın nerde yaşıyorsun??
ablaaa davetlere dikkat et...yazın gel alışverişler benden
bende kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 bardak süt
GÜNAYDIN KIZLARRRR
kelebek güle güle kullan yüzüğünü
ecemavi hoş geldin
gerbera anlatmak istersen dinleriz canım inşallah geçmişdir sıkıntıların ben yazana kadar
sapiş sorucam unutuyorum naaptın son durum ne?
Canim dukan da az tagli olsa yetwr peynur ama kwndim yapim diyosansutu kaynatip kaymagini al sonra kaynarken icine 5kilo sute 1bardak kadar yogurt kat biraz daha kaynat kesilir zaten temiz beze suzdur biraz tuz katip agirlik koy ustube boylece peynir olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?