Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler canım bak neler öğreniyoruz ama nacizane fikrim bence hızlı değil kalıcı zayıflama önemli

teşekkürler canım bak neler öğreniyoruz ama nacizane fikrim bence hızlı değil kalıcı zayıflama önemli

tabikide öyle sonucta hizla giden ayni hizla hatta fazlasiyla geri geliyor ama doktorun burdaki kasti ayda 2-3 ayda 4-5 kilo ben denemedim onlarin yalancisiyim :)

KELEBEK cim cnm nette sorun var ama senle sözleştiğimizi unutmadım canım..diyete son gaz devam...yarabbim....cumaya 79.9 diliyorum senden lütfenn

kızlar karatay hocanın dediği gibi pazar günü hafif bir açlıkla patates püresi tarzı bir şey yemiştim ve ondan sonra kendimi frenleyemedim..açlıgım dinmek blmedi...karbonhidratlar meyvalar çok acıktırıyor bu çok doğruuu

Shopacım ben 6 haftayı geçti başlayalı diyete. Kızımı hala emziriyorum bir sorun yok. Ama ben diyete başladığımda kızım 18 ayını doldurmuştu. Senin bebeğin daha küçükse özellikle 0-6 aylıksa sakın başlama derim. Ama ek gıdalara geçtiysen çok fazla sorun olacağını sanmıyorum.

Aslında haklsıın tabi ececim kalıcı zayıflama önemli ama bir de şu var kiloları hızlı verdiğinde daha iyi motive oluyorsun. Dukan diyeti de bunu sana sağlıyor işte. Bana kahvaltı için çok az doyuyormusun demişsin. Evet doyuyorum kesinlikle. Aslında burda karatay diyetiyle ve senin dediğin yöntemle aynı mantık devreye giriyor. Karbonhidrat ve şekerli gıda ve meyve vs yemeyince insülin seviyesi sürekli değişmediği için çok fazla açlık hisstemiyorsun. Kahvaltıyı 6buçuk ta yapıyorum okula giderken öğlen 2 gibi eve dönüyorum arada 8 saat var ( teneffüslerde bazen sütlü neskafe içiyorum) İşte o zman tam anlamıyla aç oluyorum.

Birde dukan diyetinde kilo verdikten sonra asıl önemli kısım güçlendirme evresi aslında o dönem asıl diyet dönemi (günlük 2 dilim ekmek, 1 meyve ve başta haftada 1 ödül yemeği olan dönem) verdiğin kiloların kalıcı olması içinde verilen kilo başına 10 gün yapılacakmış bu dönem ki ben eğer istediğim kiloya inersem 1 seneden fazla yapıyor bu süre. İşte asıl süreç kiloları verince başlıyor yani.

Bi,lmiyorum ben bu diyeti çok inanarak yapıyorum sonuna kadar da dayanıp zayıf bir insan olacağım artık. Okulda arkadaşlar da farketmeye başladılar zayıfladığımı onlar sordukça daha mutlu ve motive oluyorum.

Bu arada dayanamadım ve bugün tartıldım reglim daha bitmemesine rağmen. Sürpriz söylemeyeceğim cumaya kadar :))

cnm benim kızım 9.5 aylık...aslında ben dukanın sütü azaltacagını asla düşünmüyorum çünkü sonuçta tavuk et yiyoruz bunlar çok süt yapan şeyler..sadece forumda toksinlerin süte geçeceği ve bebeği zehirliyceği tarzı yorumlar var aslında mantıgıma da yatmadı sonucta su andada diet yapıyorum anlayamadım neden öyle düşündüklerini..

Herhangi bir diyet yada egzersiz programına bağlı kalmadan bol bol su içmenin tek başına kilo verdirici bir özelliği olduğunu düşünmek yanlıştır. Diyet yaparken bol su içmek kilo kayıplarından sonra vücutta oluşan sarkmaları yok etmek için idealdir ve ayrıca oluşabilecek kabızlık problemine karşıda iyi gelmektedir.

Peki diyet yaparken sıcak su içmenin faydası nedir diyecek olursanız; sıcak suyun mide de kalma süresi soğuk suya göre daha fazla olduğundan sıcak su içtikten sonra insana tokluk hissi verme süresi soğuk sudan yaklaşık olarak 4 kat daha fazladır.

Soğuk su da sıcak suyun aksine insana açlık hissi vererek daha fazla yemek tüketilmesini sağlamaktadır. Çinliler 40′lı yaşlardan sonra vücut sıcaklığından daha soğuk sıvı tüketilmesinin zararlı olduğuna inanmaktadırlar.

Sıcak su vücudun ısı dengesini bozmadan kana karışır ve kan dolaşımını artırır. İç organların etrafındaki kasların gevşemesine yardımcı olmaktadır. Besinlerin emilimine yardımcı olup sindirimi rahatlatır.

dukanı bi araştırayım belki dukan diyeti yapabilirim tarifleri hoşş görünüyor

dukanı bi araştırayım belki dukan diyeti yapabilirim tarifleri hoşş görünüyor

Canim sen daha once baska bur takimdaymissin..205, etapta 82,5 kilo ile ayrilmissin ..bunu bize soyleseydin keske hesaplama yanlis olmus..nasil yapicaz bilmiyorum puskuutten cevap bekliyorum...cumaya yeni uye gibi islem tapariz belki...

KELEBEK cim cnm nette sorun var ama senle sözleştiğimizi unutmadım canım..diyete son gaz devam...yarabbim....cumaya 79.9 diliyorum senden lütfenn
shophaholicim cok sevindim..

akşam menümü yazınca görürsün ay herkes çok becerikli hepte neden yemiyorsun diye soruyorlar
dukan son hızla devam
seni nasıl etkiledi acaba
herhangi kötü bir etkisini gördünmü
hadi inşallah iradene kuvvet ablacım.şimdilik görmedim ama bugün dayanamayıp 2 teneke diet kola içtim.serbest ama içim rahat etmiyor..bol su içiyorum devamlı wcdeyim..hemşireler gülüyo damacanadaki suyu kim tüketti belli oluyo diye..

Bu arada dayanamadım ve bugün tartıldım reglim daha bitmemesine rağmen. Sürpriz söylemeyeceğim cumaya kadar :))
ay yoksa beni gececekmisin seninle rekabet edelimmi tatlı rekabet??
:13:
ben ikizler burcuyum öyle bir şeyde uzun süre sebat edemem ama bu sefer bende cok bunaldım bu kilolardan.

hmm arastırmak lazım proteinin yıkım maddesi azotlu olur ama süte gecer mi yada ne kadar gecer??
hayirli aksamlar güzellerim

öglen menümü yazayim

1 tabak sehriye corbasi
1 tabak coban salatasi
1 elma

hayırlı akşamlar akabecim bende yıllarca avusturyada kaldım almanca okudum.almanyayada 2 kere gitmişliğim var..

menümü topluca yazayım:

sabah:1 yumurta
peynir
1 bardak süt light

öğle:
tavuk sote
yogurt
1 yumurta az süt 1.5 kaşığı yulaftan krep

ikindi:1 parca peynir

akşam:ton balığı
azcık roka (dukan sayfasında yenir yazıyodu inşallah yanlış olmaıştır onsuz ton balıgını yutamadım

ara: 1 bardak ayran

7si bi arada çay,2 nescafe

oy kiyamam Allah sifa versin canim
rezene migrene cok iyi,eger seviyorsan yemegini yapip yiyebilirsin
sagol kardeşim duşumu alamadım vallahi kafayı kaldıramadımki bu arada ,heryerim şişti adet oldum çok şükür ama o yaptıracagım testler hiç bir devlet hastanesinde yapılmıyomuş canım özellerde yapılıyo en ucuzu 250 tlnasıl yaptırırcam bilemiyorum doktora haftaya gidicem soruyum bakalım önemlimi bu teste test menopoz testi hamileligige bakılıyo yumurtlamaya yane benim çok şükür öle sorunum yok belkimde yaptırmam ya doktor yaptır derse yandık:18::18:
geçmiş olsun Allah şifa versin
allah razı olsun sagol bebem
güzel dileklerin için sagolasın kardeşim
bak sen sıska gelmişkız bizim gibi tombulların içince ne işin var senin işşallah bizde senin gibi sıska oluruz
canım ben 11 sene olucak evlanali 3 evladımı kaybettim hep 20 ve 18 haftalıkken malesef dedilerki rahim açıklıgı var yane doktor dilinde servikal yetmezlik diyolar 2 oglumu kaybettim sonra kızıma hamile kalınca rahimini diktiler gene ögretmiş gibi aynynı haftada dogum ettim işin tuhafi doktor dediki kesin birş şey var ondan kabul etmiyo dikişi vucut doktora gidiyorum eylülden beri araştırılıyo hiç bir şey çıkmadı herşeyim temiz çıktı ocakta bebege vesile olucektik ama benim korkum yüzünden vesile olamıyoruz ya gene giderse diye onun içimn eylüle kadar bebek düşünmüyorum allahtan birşey olmazsa 20 kilo versen daha birşey istemiyorum :18::18::18:anlıcagın kısa ve öz bu benim evlat hasretiyle yanan kavrulan bir anne 3 evladımı cennete yolladım ben
paşam hastanede olduğundan,shopanında netinde sorun olduğundan izinli ayılıyorlar ve ceza almıyorlar

canım okadar trafigim varki yeminle gelini götür ablamı götür annemi götür kedimi götür inan afelegim şaştı :111::111::111::111::111::111:kafam bir dünya oldu işşallah bundan sonra sizlerleyim gelinin dogumuda yaklaştı agrıları başlamış ha dogurdu ha dogurucekkaybolursam buralardan bilinki bizim garip dogurdusizleri inanın çok özledim sizlerlede gurur duyuyorum sizde benimle grur duyun işşallah

şimdi gelelim bana bu arada şifayı kaptım haberiniz olsun hastanelere gide gele:2::2:
sabah erkenden kalktım sabah kahvaltım
1- bir haslama yumurta
2- bir kupa açık çay
3- az peynir
4-yeşil zeytin
5- 2 cavdar ekmegi
6-badem ve domates tuzsuz

öglen yemek yemedim:2:çünkü kalp hastanesine gittim kahvaltıdan sonra holterime baktı doktor dediki stresin çok bende deidm panik atagım vs bana kalp hapı verdiaşırı strese girince iç dedi her zaman degil kalbinin ritmini düzeliicek dedi beni psikologa yolladı daha yaşın genç hayatı kendine zehir etme dedi git tedavini ol hayatın yoluna girsin dedi dışarı çıktık baktık simitçi var eşim dediki alalım yiyelim dedi dedim sen dedim onda kaç kalori var diye kızdım yemem sonrada otobüse bindik baktımki arkadaki koltuktan simit kokuları geliyo eşimde bir gülme vazmış sinir ne olucek yemegenin malını yerler dedi ay nede güzel kokuyoıdu mubarek sonra eve gelirken yürüdük kendide tatlı aldı halka oluyoyagene gıcıklıgın üstünde dedim adette oldum kan şekeride düştübir tadımlık aldım valahi tadıda halen damagımda kaldı yawakşamda yediklerime gelince

1- yalancı işkembe çorbası
2-zeytinyaglı barbunya
3-2 kaşık pirinç pilavı
4-bol roka kıvırcık pırasa salatası
5- deminde bir elma yedim
2 gündür yürüyüzşte bol yaptım hastaneler sag olsun benden bu kadar sziler neler yaptınız

selamlar canlarım hepiniz iyisinizdir inşlh diyetler nasıl gidiyor
beni soracak olursanız psikolojim bozuk kendimi saldım diyet miyet hak getire
bu sene şark görevimiz için ipka verdik gitmemek için ama eşim yollarlar büyük ihtimal diyo sinirimden oturdum ağladım az önce
aslında gitmek istemeyişimin tek nedeni var bebek tedavisi bu kış tüp bebek yatırıcaktık doğuya gidersek nasıl olur tüp bebek merkezi bulamaybilirim şartlar kötü ne yapıcam
allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum evet ama kalbim acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…