selamlar canlarım hepiniz iyisinizdir inşlh diyetler nasıl gidiyor
beni soracak olursanız psikolojim bozuk kendimi saldım diyet miyet hak getire
bu sene şark görevimiz için ipka verdik gitmemek için ama eşim yollarlar büyük ihtimal diyo sinirimden oturdum ağladım az önce
aslında gitmek istemeyişimin tek nedeni var bebek tedavisi bu kış tüp bebek yatırıcaktık doğuya gidersek nasıl olur tüp bebek merkezi bulamaybilirim şartlar kötü ne yapıcam
allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum evet ama kalbim acıyo
şimdi gelelim bana bu arada şifayı kaptım haberiniz olsun hastanelere gide gele:2::2:
sabah erkenden kalktım sabah kahvaltım
1- bir haslama yumurta
2- bir kupa açık çay
3- az peynir
4-yeşil zeytin
5- 2 cavdar ekmegi
6-badem ve domates tuzsuz
öglen yemek yemedim:2:çünkü kalp hastanesine gittim kahvaltıdan sonra holterime baktı doktor dediki stresin çok bende deidm panik atagım vs bana kalp hapı verdiaşırı strese girince iç dedi her zaman degil kalbinin ritmini düzeliicek dedi beni psikologa yolladı daha yaşın genç hayatı kendine zehir etme dedi git tedavini ol hayatın yoluna girsin dedi dışarı çıktık baktık simitçi var eşim dediki alalım yiyelim dedi dedim sen dedim onda kaç kalori var diye kızdım yemem sonrada otobüse bindik baktımki arkadaki koltuktan simit kokuları geliyo eşimde bir gülme vazmış sinir ne olucek yemegenin malını yerler dedi ay nede güzel kokuyoıdu mubarek sonra eve gelirken yürüdük kendide tatlı aldı halka oluyoya gene gıcıklıgın üstünde dedim adette oldum kan şekeride düştü bir tadımlık aldım valahi tadıda halen damagımda kaldı yaw akşamda yediklerime gelince
1- yalancı işkembe çorbası
2-zeytinyaglı barbunya
3-2 kaşık pirinç pilavı
4-bol roka kıvırcık pırasa salatası
5- deminde bir elma yedim
2 gündür yürüyüzşte bol yaptım hastaneler sag olsunbenden bu kadar sziler neler yaptınız
aksam menümüde yazayim insallah
1 tabak salata
1 porsiyon yogurt
bende ikizler burcuyummenümü topluca yazayım:
canım özletme kendini sohbete geltabikide öyle sonucta hizla giden ayni hizla hatta fazlasiyla geri geliyor ama doktorun burdaki kasti ayda 2-3 ayda 4-5 kilo ben denemedim onlarin yalancisiyim :)
aminnnnnnnnnnnnnnnKELEBEK cim cnm nette sorun var ama senle sözleştiğimizi unutmadım canım..diyete son gaz devam...yarabbim....cumaya 79.9 diliyorum senden lütfenn
Bu arada dayanamadım ve bugün tartıldım reglim daha bitmemesine rağmen. Sürpriz söylemeyeceğim cumaya kadar :))
bu sene şark görevimiz için ipka verdik gitmemek için ama eşim yollarlar büyük ihtimal diyo sinirimden oturdum ağladım az önce
aslında gitmek istemeyişimin tek nedeni var bebek tedavisi bu kış tüp bebek yatırıcaktık doğuya gidersek nasıl olur tüp bebek merkezi bulamaybilirim şartlar kötü ne yapıcam
cnm benim kızım 9.5 aylık...aslında ben dukanın sütü azaltacagını asla düşünmüyorum çünkü sonuçta tavuk et yiyoruz bunlar çok süt yapan şeyler..sadece forumda toksinlerin süte geçeceği ve bebeği zehirliyceği tarzı yorumlar var aslında mantıgıma da yatmadı sonucta su andada diet yapıyorum anlayamadım neden öyle düşündüklerini..
tebrikler canım..çok sevindim senin adına..
Aslında haklsıın tabi ececim kalıcı zayıflama önemli ama bir de şu var kiloları hızlı verdiğinde daha iyi motive oluyorsun. Dukan diyeti de bunu sana sağlıyor işte. Bana kahvaltı için çok az doyuyormusun demişsin. Evet doyuyorum kesinlikle. Aslında burda karatay diyetiyle ve senin dediğin yöntemle aynı mantık devreye giriyor. Karbonhidrat ve şekerli gıda ve meyve vs yemeyince insülin seviyesi sürekli değişmediği için çok fazla açlık hisstemiyorsun. Kahvaltıyı 6buçuk ta yapıyorum okula giderken öğlen 2 gibi eve dönüyorum arada 8 saat var ( teneffüslerde bazen sütlü neskafe içiyorum) İşte o zman tam anlamıyla aç oluyorum.
Birde dukan diyetinde kilo verdikten sonra asıl önemli kısım güçlendirme evresi aslında o dönem asıl diyet dönemi (günlük 2 dilim ekmek, 1 meyve ve başta haftada 1 ödül yemeği olan dönem) verdiğin kiloların kalıcı olması içinde verilen kilo başına 10 gün yapılacakmış bu dönem ki ben eğer istediğim kiloya inersem 1 seneden fazla yapıyor bu süre. İşte asıl süreç kiloları verince başlıyor yani.
Bi,lmiyorum ben bu diyeti çok inanarak yapıyorum sonuna kadar da dayanıp zayıf bir insan olacağım artık. Okulda arkadaşlar da farketmeye başladılar zayıfladığımı onlar sordukça daha mutlu ve motive oluyorum.
Bu arada dayanamadım ve bugün tartıldım reglim daha bitmemesine rağmen. Sürpriz söylemeyeceğim cumaya kadar :))
tabikide öyle sonucta hizla giden ayni hizla hatta fazlasiyla geri geliyor ama doktorun burdaki kasti ayda 2-3 ayda 4-5 kilo ben denemedim onlarin yalancisiyim :)
şimdi gelelim bana bu arada şifayı kaptım haberiniz olsun hastanelere gide gele:2::2:
sabah erkenden kalktım sabah kahvaltım
1- bir haslama yumurta
2- bir kupa açık çay
3- az peynir
4-yeşil zeytin
5- 2 cavdar ekmegi
6-badem ve domates tuzsuz
öglen yemek yemedim:2:çünkü kalp hastanesine gittim kahvaltıdan sonra holterime baktı doktor dediki stresin çok bende deidm panik atagım vs bana kalp hapı verdiaşırı strese girince iç dedi her zaman degil kalbinin ritmini düzeliicek dedi beni psikologa yolladı daha yaşın genç hayatı kendine zehir etme dedi git tedavini ol hayatın yoluna girsin dedi dışarı çıktık baktık simitçi var eşim dediki alalım yiyelim dedi dedim sen dedim onda kaç kalori var diye kızdım yemem sonrada otobüse bindik baktımki arkadaki koltuktan simit kokuları geliyo eşimde bir gülme vazmış sinir ne olucek yemegenin malını yerler dedi ay nede güzel kokuyoıdu mubarek sonra eve gelirken yürüdük kendide tatlı aldı halka oluyoya gene gıcıklıgın üstünde dedim adette oldum kan şekeride düştü bir tadımlık aldım valahi tadıda halen damagımda kaldı yaw akşamda yediklerime gelince
1- yalancı işkembe çorbası
2-zeytinyaglı barbunya
3-2 kaşık pirinç pilavı
4-bol roka kıvırcık pırasa salatası
5- deminde bir elma yedim
2 gündür yürüyüzşte bol yaptım hastaneler sag olsunbenden bu kadar sziler neler yaptınız
shophaholicim cok sevindim..
hadi inşallah iradene kuvvet ablacım.şimdilik görmedim ama bugün dayanamayıp 2 teneke diet kola içtim.serbest ama içim rahat etmiyor..bol su içiyorum devamlı wcdeyim..hemşireler gülüyo damacanadaki suyu kim tüketti belli oluyo diye..
ay yoksa beni gececekmisin seninle rekabet edelimmi tatlı rekabet??
:13:
ben ikizler burcuyum öyle bir şeyde uzun süre sebat edemem ama bu sefer bende cok bunaldım bu kilolardan.
hmm arastırmak lazım proteinin yıkım maddesi azotlu olur ama süte gecer mi yada ne kadar gecer??
hayırlı akşamlar akabecim bende yıllarca avusturyada kaldım almanca okudum.almanyayada 2 kere gitmişliğim var..
Günaydın kızlar
Bugün okula geç gideceğim.
kahvaltım. 2 haşlanmış yumurta
yağsız sütle neskafe
Canım pek bir şey yemek istemedi, okula gidene kadar belki bir şeyler daha yerim öğlen çok acıkmamamk için.
bende ikizler burcuyum
canım özletme kendini sohbete gelbak ben kürkcü dükkanına döndüm
aminnnnnnnnnnnnnnn
üzülme canım hayırlısı neyse o olur inşallah
Günaydın kızlarrr
aslında ben meraktan sordum çünkü bizde kahvaltıyı sıkı yap derlerya bide hayatımda hiç yumurtayı ekmeksiz yememiş bir insan olarak merak ettim
ayrıca sen inanıyorsan bence zaten başarmaya yaklaşmışsın demektir ne derler inanmak başarmanın yarısıdır
senden dukan sürecimde destek vede yardım bekliyorum mağlum buralarda kitabı bulmam imkansız
merakla bekliyoruz
dukanı denemeye karar verdim sonrasındada böyle bir beslenme sistemi kurarsam bence bu işi başarırım
inş hakkınızda hayırlısı olsun
sen ataktasın herhalde
menümü topluca yazayım:
sabah:1 yumurta
peynir
1 bardak süt light
öğle:
tavuk sote
yogurt
1 yumurta az süt 1.5 kaşığı yulaftan krep
ikindi:1 parca peynir
akşam:ton balığı
azcık roka (dukan sayfasında yenir yazıyodu inşallah yanlış olmaıştır onsuz ton balıgını yutamadım
ara: 1 bardak ayran
7si bi arada çay,2 nescafe
dukanı bi araştırayım belki dukan diyeti yapabilirim tarifleri hoşş görünüyor
Her zaman yardımcı olurum tabi. Ben kitabı baştan sona okudum ama hala elimin altında duruyor zaman zaman bakıyorum bazı şeylere. Bu sitede dukan diyeti deneyimlerimiz topiğinde de açıklamlar var. Merak ettiğini sor her zaman cevaplarım zevkle.
Çok fazla kilo vermedim sürpriz falan dedim beklentinizi yükseltmeyeyim bu arada.
Kesinlikle zayıfladıktan sonra kiloları geri almamnın sebebi bizi şişmanlatan beslenme düzenimize geri dönmemiz zaten. O yüzden ömür boyunca uygulayacağımız sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmalıyız. Cuma günü başla bakalım senden haftaya güzel haberler alacağız inşallah.
Ben diyete başlayalı 6 haftayı geçti. Atak dönemi en başta yapılıyor. Seyir döneminde 1 gün saf protein 1 gün sebze +proteinle besleniliyor. Bugün sebze+protein günüm ama canım bir şey istemedi Çıkmadan önce domates peynir roka tere biber vs. Birşetler yiyeceğim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?