Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aysencim Allah hakkınızda hayırlısı versin. Lütfen sıkma kendini. tam zayıflamışken kendini salma. Kiloları geri alırsan bir de o sorun üstüne eklenecek. İçini ferah tut. bazen olaylar bizim dışımızda gelişiyor ve engellemiyoruz. Umarım istediğin gibi olur herşey....

selam kızlar
dün mağlum davetlerdeydim akşam geç geldik çocuklarla ilgileneyim derken eşim laptopu vermedi (sınav soruları hazırlıyor bu gün 3 adt sınavı var)
şimdi laptop elime geçmişken hemen menümü yazayım
kahvaltıdan 2 saat önce 1 adet elma
SABAH(davetteydim ye ye diye ısrar ettiler)
şkersiz çay,domates salatalık,peynir,1,5 dilim kadar börek
ÖĞLEN
türk kahvesi,1 dilim kek
AKŞAM(başka bir yerde davetteyim)
1 tabak yoğurt çorbası,et sote,3,4 adet sarma,2 kaşık kadar bamya
aradada 2 lokma tatlı
yazınca baya çok olmuş onu fark ettim inş cumaya dukana başlıyorum tartı günümüz o gün olduğu için cumayı tercih ettim

9

Paşam geçmiş olsun öncelikle sana. Şu hastane işlerin bitince düzene girer rejiminde. Hikayeni okudum çok üzüldüm. Alaah sana da kimseye de evlat acısı göstermesin bir daha. İnşallah bir evlat sahibi olursun en yakın zamanda. Kendine iyi bak.

menümü topluca yazayım:
bende ikizler burcuyum

tabikide öyle sonucta hizla giden ayni hizla hatta fazlasiyla geri geliyor ama doktorun burdaki kasti ayda 2-3 ayda 4-5 kilo ben denemedim onlarin yalancisiyim :)
canım özletme kendini sohbete gelbak ben kürkcü dükkanına döndüm
KELEBEK cim cnm nette sorun var ama senle sözleştiğimizi unutmadım canım..diyete son gaz devam...yarabbim....cumaya 79.9 diliyorum senden lütfenn
aminnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada dayanamadım ve bugün tartıldım reglim daha bitmemesine rağmen. Sürpriz söylemeyeceğim cumaya kadar :))

üzülme canım hayırlısı neyse o olur inşallah

günaydın kızlarrr

Günaydın kızlar

Bugün okula geç gideceğim.

kahvaltım. 2 haşlanmış yumurta
yağsız sütle neskafe

Canım pek bir şey yemek istemedi, okula gidene kadar belki bir şeyler daha yerim öğlen çok acıkmamamk için.

tebrikler canım..çok sevindim senin adına..

Shopacım sen yine de dukan yapacaksın tahlil vs yaptırıp bir doktoruna danış. Bebişin 1 yaşını geçince başla ya da. Küçükmüş daha bebeğin.

Çok teşekkür ederim canım sevincimi paylaştığın için.

aslında ben meraktan sordum çünkü bizde kahvaltıyı sıkı yap derlerya bide hayatımda hiç yumurtayı ekmeksiz yememiş bir insan olarak merak ettim
ayrıca sen inanıyorsan bence zaten başarmaya yaklaşmışsın demektir ne derler inanmak başarmanın yarısıdır

senden dukan sürecimde destek vede yardım bekliyorum mağlum buralarda kitabı bulmam imkansız

Bu arada dayanamadım ve bugün tartıldım reglim daha bitmemesine rağmen. Sürpriz söylemeyeceğim cumaya kadar :))

merakla bekliyoruz

tabikide öyle sonucta hizla giden ayni hizla hatta fazlasiyla geri geliyor ama doktorun burdaki kasti ayda 2-3 ayda 4-5 kilo ben denemedim onlarin yalancisiyim :)

dukanı denemeye karar verdim sonrasındada böyle bir beslenme sistemi kurarsam bence bu işi başarırım

öncelikle geçmiş olsun
devamlı hastaneyle uğraşmana rağmen menü güzel bence

dün buralar pek sessizmiş
bu arada dün 40 dk tempolu yürüdüm 105 ip atladım

Kelebekcim sen bu hafta çok güzel kilo vereceksin emin ol. Ben 6 günlük atakta 3.5 kilo verdim. Kilolarımız da hedefimiz de yakın birbirine. Yapalım rekabet tabi. Motive ederiz hem birbirim,izi...

inş hakkınızda hayırlısı olsun

sen ataktasın herhalde

bende ikizler burcuyum

canım özletme kendini sohbete gelbak ben kürkcü dükkanına döndüm

aminnnnnnnnnnnnnnn

üzülme canım hayırlısı neyse o olur inşallah

Günaydın kızlarrr

Doğacım sana da günaydın. Senden de güzel haberler bekliyoruz en yakın zamanda.

Her zaman yardımcı olurum tabi. Ben kitabı baştan sona okudum ama hala elimin altında duruyor zaman zaman bakıyorum bazı şeylere. Bu sitede dukan diyeti deneyimlerimiz topiğinde de açıklamlar var. Merak ettiğini sor her zaman cevaplarım zevkle.

Çok fazla kilo vermedim sürpriz falan dedim beklentinizi yükseltmeyeyim bu arada.

Kesinlikle zayıfladıktan sonra kiloları geri almamnın sebebi bizi şişmanlatan beslenme düzenimize geri dönmemiz zaten. O yüzden ömür boyunca uygulayacağımız sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmalıyız. Cuma günü başla bakalım senden haftaya güzel haberler alacağız inşallah.

inş hakkınızda hayırlısı olsun

sen ataktasın herhalde

Ben diyete başlayalı 6 haftayı geçti. Atak dönemi en başta yapılıyor. Seyir döneminde 1 gün saf protein 1 gün sebze +proteinle besleniliyor. Bugün sebze+protein günüm ama canım bir şey istemedi Çıkmadan önce domates peynir roka tere biber vs. Birşetler yiyeceğim ama.

güzel bir dukan menüsü
ama gördüğüm kadarıyla diyet kolayı çok içiyorsun sağlığına dikkat et diyecem komik olacak bir dr bunu söylemek ama ablan olarak dikkat et o kadar diyet kola içme haftada en fazla 2 adet iç

dukanı bi araştırayım belki dukan diyeti yapabilirim tarifleri hoşş görünüyor

Gerberacım yanlış hatırlamıyorsam yumurta et ve tavuk pek yemediğini söylemiştin daha önce. Dukan diyetinde bunları hergün 3 öğün yemen gerekiyor. Protein ağırlıklı beslenmek başlıca şart. Ekmek makarna patates pirinç bulgur makarna ve baklagiller (fasulye mercimek nıohut vs) ve meyve tamamen yasak.

Bu yüzden iyice araştır sana uygun olup olmadığına bakıp öyle başla derim ben sana.

teşekkürler canım yoksa zor olacak ama tr giden biri olursa kitabı isteyeceğim inş

tamam durum anlaşılmıştır

paşam ALLAH sanada sağlıklı vede hayırlı evlatlar verir inş sende sıkıntılarından kurtulursun

kızlar ben sonra uğrarım kızımın sınıf arkdaşları yemek saatinde kahvaltıya gelecek kalkıp bir an önce hazırlanmalıyım ev okula yakın olunca misafirde çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…