kızlar ben sonra uğrarım kızımın sınıf arkdaşları yemek saatinde kahvaltıya gelecek kalkıp bir an önce hazırlanmalıyım ev okula yakın olunca misafirde çok oluyor
çok üzüldüm canım..korku yaşaman cok dogal..cizelgen dogruysa sanırım 90 kilosun..öncelikle kilo vermen heryönden sana faydası olur ama stres yapıyorsan ki yapmaman anormal olur kilo vermen zor..kafanı dagıtman lazım kilo verebilmek için bende sana dukanı tavsiye ederim hızla kilo verip moral bulursun..canım ben 11 sene olucak evlanali 3 evladımı kaybettim hep 20 ve 18 haftalıkken malesef dedilerki rahim açıklıgı var yane doktor dilinde servikal yetmezlik diyolar 2 oglumu kaybettim sonra kızıma hamile kalınca rahimini diktiler gene ögretmiş gibi aynynı haftada dogum ettimişin tuhafi doktor dediki kesin birş şey var ondan kabul etmiyo dikişi vucut doktora gidiyorum eylülden beri araştırılıyo hiç bir şey çıkmadı herşeyim temiz çıktı ocakta bebege vesile olucektik ama benim korkum yüzünden vesile olamıyoruz ya gene giderse diye onun içimn eylüle kadar bebek düşünmüyorum allahtan birşey olmazsa 20 kilo versen daha birşey istemiyorum :18::18::18:anlıcagın kısa ve öz bu benim evlat hasretiyle yanan kavrulan bir anne 3 evladımı cennete yolladım ben
canım üzülme atlım ya yaradan neye layık görüyosa bizleri onu yaşıyoruz bebem bunu unutma allah yardımcın olsun arkadaşım eşi gitti4 sene kaldı geldi ama onun oglu oldugundan annesinde kaldı hem nerden biliyosun belkim oranın suyu havası iyi gelicekte bebegin olcakselamlar canlarım hepiniz iyisinizdir inşlh diyetler nasıl gidiyor
beni soracak olursanız psikolojim bozuk kendimi saldım diyet miyet hak getire
bu sene şark görevimiz için ipka verdik gitmemek için ama eşim yollarlar büyük ihtimal diyo sinirimden oturdum ağladım az önce
aslında gitmek istemeyişimin tek nedeni var bebek tedavisi bu kış tüp bebek yatırıcaktık doğuya gidersek nasıl olur tüp bebek merkezi bulamaybilirim şartlar kötü ne yapıcam
allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum evet ama kalbim acıyo
allah razı olsun canım sagolPaşam geçmiş olsun öncelikle sana. Şu hastane işlerin bitince düzene girer rejiminde. Hikayeni okudum çok üzüldüm. Alaah sana da kimseye de evlat acısı göstermesin bir daha. İnşallah bir evlat sahibi olursun en yakın zamanda. Kendine iyi bak.
canım o menü acele manüsü oldu benim bir kocam var allah başımdan eksik etmesin hadi açıktım deyip eteklerimde döndü durduöncelikle geçmiş olsun
devamlı hastaneyle uğraşmana rağmen menü güzel bence
allah razı olsun bebem sagolasın cümlemize işşallahpaşam ALLAH sanada sağlıklı vede hayırlı evlatlar verir inş sende sıkıntılarından kurtulursun
canım ben 118 kilo geliyordum bebem azim ettim verdim aslında 87 kiloya kadar düştümde hayde geri aldım şimdi azimliyim vericem işşallah ben simide dayanamayan paşa yemedim iradeli hatunumdur vesselamçok üzüldüm canım..korku yaşaman cok dogal..cizelgen dogruysa sanırım 90 kilosun..öncelikle kilo vermen heryönden sana faydası olur ama stres yapıyorsan ki yapmaman anormal olur kilo vermen zor..kafanı dagıtman lazım kilo verebilmek için bende sana dukanı tavsiye ederim hızla kilo verip moral bulursun..
demek sende zeki beceriklibende ikizler burcuyum
bana 7 gün yapmam gerek cıktı..yapacam inş.ama cumaya ne kadar gitmiş olur bilmiyorum regl gibi bir durumum var çünkü bugünlerde bekliyorum sporda cok yapamıyorum..inşallah şu 6lı rakamları görürüz buralarda..Kelebekcim sen bu hafta çok güzel kilo vereceksin emin ol. Ben 6 günlük atakta 3.5 kilo verdim. Kilolarımız da hedefimiz de yakın birbirine. Yapalım rekabet tabi. Motive ederiz hem birbirim,izi...
haklısın ablacım..birde emziriyorum kuzumada yazık...ilk günler insan ihtiyac hissediyor içmeyim dedim..neyse stokum bitti marketede gidemem eşimde almaz eminim..artık istesemde içemem...güzel bir dukan menüsü
ama gördüğüm kadarıyla diyet kolayı çok içiyorsun sağlığına dikkat et diyecem komik olacak bir dr bunu söylemek ama ablan olarak dikkat et o kadar diyet kola içme haftada en fazla 2 adet iç
betülümü öp...kızlar ben sonra uğrarım kızımın sınıf arkdaşları yemek saatinde kahvaltıya gelecek kalkıp bir an önce hazırlanmalıyım ev okula yakın olunca misafirde çok oluyor
günaydın kızlar..2gündür çok fazla grip nezle hastam vardı şifayı kaptım..sabah işe gidemedim 10a kadar yattım..dr arkadas baktı hastalarıma öğleden sonra gideceğim.msj sayma görevimi yaptım umarım dogru yapmısımdır..diyete devam ediyorum.umarım cabuk atlatırım..
demek sende zeki becerikli
bana 7 gün yapmam gerek cıktı..yapacam inş.ama cumaya ne kadar gitmiş olur bilmiyorum regl gibi bir durumum var çünkü bugünlerde bekliyorum sporda cok yapamıyorum..inşallah şu 6lı rakamları görürüz buralarda..
haklısın ablacım..birde emziriyorum kuzumada yazık...ilk günler insan ihtiyac hissediyor içmeyim dedim..neyse stokum bitti marketede gidemem eşimde almaz eminim..artık istesemde içemem...
betülümü öp...
Sana kolay gelsin. Hazırladığın güzel şeylerden yeme ama :)))
ahhh geç kaldın 2 dilim pizza yedim yanına domate salatalık bu durumda öğlen meyve akşamda salata tarzı yerim inş
bide bende 1 kilo yulaf kepeği ne kadar yeter acaba burada yulaf kepeği yok bende tr giden birine getirtmiştim
ne linki ben kaçırmışım eğer diyet hakkkında bilgiyse ben burda diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında dukancılara baktım öyle uzun inceleme fırsatım olmadı..kitabımda yok ama uygulayanlardan deneyimlerinden faydalanıyorum..ama testini istiyorsan google dukan testi yazmıştım ordan ulaşmıştım şimdi net hatırmıyorum..biri bana link atsın yaw bu dukanı yapanlarınkime deyom sesimi duyun ulen
ahhh geç kaldın 2 dilim pizza yedim yanına domate salatalık bu durumda öğlen meyve akşamda salata tarzı yerim inş
bide bende 1 kilo yulaf kepeği ne kadar yeter acaba burada yulaf kepeği yok bende tr giden birine getirtmiştim
biri bana link atsın yaw bu dukanı yapanlarınkime deyom sesimi duyun ulen
bende bugün çorba yapmayı düşünüyorum yogurt tavuk suyu limon yulafımıda ona katıp..hastalıgımada iyi gelir.
saolasın canım..şimdi ıhlamur 7 otlu çay yaptım daha iyiyimgeçmiş olsun sana. Umarım iyileşirsin bir an önce. Atak döneminde ve seyir dönemindeki saf protein günlerinde ben multivitamin kullandım. İçinde probiyotikler olan bir tane aldım multıbıonta. Kabızlık sorunum da olmadı bu sayede. Sen de sana uygun bir multivitamin kullansan belki iyi gelir. Sen daha iyi bilirsin tabi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?