sagol bebekimne linki ben kaçırmışım eğer diyet hakkkında bilgiyse ben burda diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında dukancılara baktım öyle uzun inceleme fırsatım olmadı..kitabımda yok ama uygulayanlardan deneyimlerinden faydalanıyorum..ama testini istiyorsan google dukan testi yazmıştım ordan ulaşmıştım şimdi net hatırmıyorum..
paşam Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight ben bu siteden yaptım testi ama ingilizce. Diyet konusunda öğrenmek istediklerini dukan diyeti deneyimleriniz topiğinden bakarsın anlatmışlar orda genel olarak.
yaaaaa benn siziiiii ösledimmmm amaaaa kimsecikkk yokk saferan saphira kelebekom engiereaa doğa ecemavii akabemmmm bee paşamm nerelerdesinizz kızlarrrr
kulaklarım çınladı ben geldimkız hürremi seyrediyom yaw heyecan dorukta he senide arada kaynatırım üzülme sen ne var ne yok bebek görüşmeyeli
yorucu bir günün ardindan ...selamun aleyküm güzeller
sabah kahvaltim
Iki dilim kepekli ekmek
Ikisinin üzerinde ayri ayri
Sürme peynir,marul salatalik
1 tane sari süs biber ,domates
3 adet incir
Allah hayirlara yönlendirsin canim,kac yillik evlisin canimselamlar canlarım hepiniz iyisinizdir inşlh diyetler nasıl gidiyor
beni soracak olursanız psikolojim bozuk kendimi saldım diyet miyet hak getire
bu sene şark görevimiz için ipka verdik gitmemek için ama eşim yollarlar büyük ihtimal diyo sinirimden oturdum ağladım az önce
aslında gitmek istemeyişimin tek nedeni var bebek tedavisi bu kış tüp bebek yatırıcaktık doğuya gidersek nasıl olur tüp bebek merkezi bulamaybilirim şartlar kötü ne yapıcam
allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum evet ama kalbim acıyo
salissim hosgeldin canim
eline sağlık canımkelebekolcam...11
ecemavi...19tebrikler ablacımdarısı kilolarda kişisel birincilik yapmana olsun...
shopaholic...6
akabe...6
saferan...5
saphira...12
Angiera...10
gerbera1987...2
saliss...1
paşam3405...7
afiyet olsun canım.aç kalmışa benziyorsun bugün.bu arada şakşuka patlıcan biber patates kızartmasının domates soslu halidir.mezedir normalde.kuzucum İzmirde meşhurdur bilmiyor muydunSaphiraammmm bakk bunlardaa yediklerim:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
biraz çemen
1 kayısı
1 bardak süt
1 çay bardağı ceviz
3 zeytin
Ara: zencefilli çay
Öğle:1 tabak dometes çorbası
1 adet armut
1 tabak etli kereviz
bir çatalın ucuyla su böreğinin tadına baktım kızlarrrr tabuldotta bi bu eksiktiii yaaçok kızdım
Bir bardak süt
Akşam:4 kaşık şakşuka die bi yemek
bir tabak çorba
2 dilim pizza çıkmış akşam yemeğindee yuhh dedimm yaaa bana inatlarına yapıolarrr nefsimi denediler bugün ucundan kopardım
spangile artıkk ne desem bilmiom bundan da kaşığın ucuyla tadına baktımm kızlarrr amaa beni sinir etti yemekler bugün
1 saat yüzdüm
40 dakka yürüdüm
Akşama kadar da çalıştım amaaa o sayılmazzzzz
valla tatlım ben de özledimyaaaaa benn siziiiii ösledimmmm amaaaa kimsecikkk yokk saferan saphira kelebekom engiereaa doğa ecemavii akabemmmm bee paşamm nerelerdesinizz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?