Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benm yine yapılacak isl er im bekler . Gidem ben belki gelrim . Ay açıktım ben

ne güzel spor. Keşke benim olsa
Bugun gunduz leslie yapinca aksama digerleri kolay geldi.
3 mil leslie yapmak istiyorum imkanim oldukca.ama aksam oglum uyuduktan sonra isleri bitirip 45 dk ona ayirmak zor oluyo.evde oldugum günler erkenden yapabilirsem cidden icim cok rahat oluyo

Başvuru amacım o değildi canım
2 yıl önce başvurdum.Önce saatler uymadı,gün uymadı vs.Bu seferde yakın olan kurs yerinde olmadı ama yine de başlamaya karar verdim.Bakalım zaman ne gösterecek
Kız yanlış anlama.. yani hakkındır yaparsan destekliyorum ♡♡♡

Valla oğlusm uyursa tek dusundgm ben uyusam diorum o da kardeşi hep uyumamş oluo sen iyi yapion ya. Bide ders programın yogün yani .

Valla oğlusm uyursa tek dusundgm ben uyusam diorum o da kardeşi hep uyumamş oluo sen iyi yapion ya. Bide ders programın yogün yani .
Ben de düzenli yapamiyorum ki..1.5 ay oldu istanbuldan ciktigimiz gunden beri duzenli bi hafta surekli yaptigim yok..

Neyseki hedefine ulaştin sayilr. Ben de iyi hissediyorum artık .. kıyafetlerim oluo hep
Evet az kaldi.bu hafta mezun olurum belki :)
Haftasonu istanbula gitcem nasipse oradan geleli yaklasik 6 7 kilo daha verdim bakalim ne tepkiler alcam.benim de bundan onceki en zayif oldugum donemdeki kiyafetler de bol gelmeye basladi ev ahalisi tarafindan sabote ediliyorum ama 55 olabilirsem dolap yenilemem gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…