- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 33
Ya ne bileyim bu hafta mezun olacaktımdı zaten bissuru etap sayısına bölünecek listenin ortalamasına etki etmemeliyım diye canım sıkıldı Bı de regl Öncesı oluyor bende bas donmesi ama bu kadar uzun Surmezdi herhalde ondan oldu serumlık bısı olacagini sanmamCok gecmis olsun canim tartidan once sağlığını dusunnnn
Eki Görüntüle 2123551 sanırım bu durumda ve korkudan buraya gelmiyor kendisi sanırım
aynen canomBen pek ekmek aramaz oldum ilk basladigimda her ogün yiyordum
hiçte bilemöyle şey yapmaz benim kuzum
işleri yoğundur
Bende pek ekmek yemem son 1 ay olacak hic yemedim bugun aslında yavas yavas sokayım hayatıma demiştim ama en iyisi hıc bulasrırmamamak galibaaynen canom
karatay diyor ya ekmek şeker uyuşturucudur diye.. haklı.. yedikç.e bağımlılık yapıyor çünkü.. ama yemeyince de insan unutuyor.. istemiyor aramıyor.. çünkü ekmeksiz de doyuluyor hatta çok daha iyi doyuluyor..
bakhippotalamus ile diyetinin ilk zamanlarında çooook kavha etmişliğim vardı çok.. inatla vazgeçmezdi.. ama şimdi hiiiç yemiyor
Şimdi peynir ekmek gibi salata ekmek gibi yumurta ekmek gibi sanki yemeklerin yanında sıvı sıvı gelmiyor onlar ekmekmis gibi hissediyorum anlatabildimmikiaynen canom
karatay diyor ya ekmek şeker uyuşturucudur diye.. haklı.. yedikç.e bağımlılık yapıyor çünkü.. ama yemeyince de insan unutuyor.. istemiyor aramıyor.. çünkü ekmeksiz de doyuluyor hatta çok daha iyi doyuluyor..
bakhippotalamus ile diyetinin ilk zamanlarında çooook kavha etmişliğim vardı çok.. inatla vazgeçmezdi.. ama şimdi hiiiç yemiyor
bence de canom.. onun yerine yiyebileceğin bir sürü saplıklı karbon var li.. ekmek şart değil ..Bende pek ekmek yemem son 1 ay olacak hic yemedim bugun aslında yavas yavas sokayım hayatıma demiştim ama en iyisi hıc bulasrırmamamak galiba
Şimdi peynir ekmek gibi salata ekmek gibi yumurta ekmek gibi sanki yemeklerin yanında sıvı sıvı gelmiyor onlar ekmekmis gibi hissediyorum anlatabildimmiki
Şimdi kahvaltida menemen var diyelim menemen aliyorum ya sonra peynir sanki ekmek almış gibi oluyorum peynir daha kuruya
anlamadım
beynim yandı defalarca okudum anlamadım
Şimdi kahvaltida menemen var diyelim menemen aliyorum ya sonra peynir sanki ekmek almış gibi oluyorum peynir daha kuruya
ay çok amin çok amin ağzın yeşil çay içsin ne güzel dedin çoooook aminMiu can inşallah çalışmalarını vaktinde bitirirsin ve iyi soniclanir
Bende seni çok özledim 100 dk cik yürüdüm geldim acaba neden bana yürüyüş spor gibi gelmiyor alıştım ya ipe kesin o yüzden yeniden ipe dönmem lazımlan iğdeyi çok özlemişim hee
vaytı aşırı özlemişim
bonusu accuk özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?