Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagol miusumm

karnım ağrıyor ya

Neden geçmis olsun balimm
kuzum inanki kizim hiiiccccc durmadi dün
Bu gunde misafrm.var ama telafi ederim inşaAllah

Kötü grip olmuşum nilim zor dayanıyorum
Oyy geçmiş olsun canım ben hala gribim ne beter şey geçmek bilmedi
iyiyim yavluş sen nasılsın bakalım ?
ben ne olsun dana gibi oldum... siz tabi her zaman ki narin ince nehir. ( ıyy kıskanc sımayli, jet sosyetedeki ilayda modu
Ahahaha ben 52-53 maksimum takılıyorum İşin şakası bir yana özledik seni buradan ayrılma daha kilo verilir hayırlısıyla bende burada olmasam 56 ları görürüm

tırsık beee
herşeyden korkuyor

iğde out miu in

hayır

ama sizi de özlüyorum .. menüler geçmiş bitince bi oturcam yarın sabah kadar yokum
Bende gelmeyince özlüyorum vallahi

Özlemek ne kelime iliklerime kadar düğn için kına için elbise bakıyorum dün işlerim vardı onları hallettim bugün o site senin bu site benim firardayım

Gel azıcık ısırayım özlemim gitsin

Ayy kaptanim benim yaacok tşk ediyorum zaten o cislari görünce hemen sizler aklıma geldiniz cuma tartı günü diye kendime hatirlattim fark ediliyor artık kilo verdigim,

Eki Görüntüle 2123551 sanırım bu durumda ve korkudan buraya gelmiyor kendisi sanırım

kuzum cumaya en az yine 59.5 olur sen üzülme.. iyi ol yeter

hiçte bilemöyle şey yapmaz benim kuzum
işleri yoğundur

Miu dedik kaptan dedik bağrımıza bastık arkamızdan neler konuşuyormuş
Çok pis kızdım Beni de tanıyorsun ama azcık itiraf etmeliyim

begum75 Beni gönülden savunan ballı çörekim teşekkür ederim sonsuz pampam

Buda kaptan şişko Miu

Ayy dün komsu ablam kapıya geldi çalışıyor bayadır görüşemedik sarıldım hemen bi heyecan bi saskinlik
Kizzzz sen ne yaptin ne kadar zayiflamissin böyle maşallah ne güzel olmus falan faln pek mutlu oldum

Geçmiş olsun makbusum ben serum yedigimde tek düşündüğüm ödem yapar mı acaba olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…