sizsiz tadımı olur...keşke gelebilseydiniz bu yaz tadı olmayacak gercekten..
sen misafire git misafir agırla oh ohhh..üstelik yabancı bir memlekette..bak ben kendi vatanımda garibim..evden işe işten eve..anemler pazar günü gidiyor 1 hafta izin alacam gezecem cocukalrımla..
Kizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....
*
SAPHIRA 7
saferan göremedim mesaj sayısı yok:44:
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)22
Saliss. . (sali sayimii)4:18:
Pasam3402. . (carsamba sayimi)perşembe yaptım 28
Kelebekolcam. (sayim yapti)14
Akabe. (. Persembe sayimi)5
gerbera1987. (cuma sayimi)1
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)21
Angiera. ( Sali )29
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)13
evet gelelim sadete ANGİERA ve paşam başabaş gidiyolardı ama malesef paşa bir mesaj sayısıyla kaptırdı brinciligitüh gitti birincilik iyimi mesajlarda hilemi yapsaydım acaba işşallah dogru saymışımdır kızlar acemiyim kuusura bakmayın
paşam ALLAH yardımcın olsun hayırlı haberler al
ama bana sorarsan sen bu konunun üstüne biraz daha az odaklan yoksa psikolojin bozulur
o kendini bilmezleri de bırak o çocukları onlara ALLAH verdi onlar kendileri yaratmadı
ALLAHın hazinesi çok geniş elbette bu imtihan bitince sanada 1 tane sağlıklı vede hayırlı evlat verir
kelebekim öksürük için ne içirsem bitki olaraktan
çünkü kuru kuru tık tık öksürüyor
gunaydiiiin....7.takimiiin fistiklariiiiii.....
shopaaam keyfini moralini bozma caniiim..diyetine odaklaaan..hersey yoluna gircek caniiim....
pasaaam....ins..hayirli sonuclar alirsin caniim..sen bi bebisine kavuus. ziyaretine gelicm sooz..
dogaaam...ins..kotu bisey cikmaaz canini sikma caniim...
ayriywtten hastalara acil sifaaaa....kuslere aciil tatli barismalaar...dogum gunu olanlara uzuuun omurleer diliyoruuum...
Kizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....
*
SAPHIRA 7
saferan göremedim mesaj sayısı yok:44:
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)22
Saliss. . (sali sayimii)4:18:
Pasam3402. . (carsamba sayimi)perşembe yaptım 28
Kelebekolcam. (sayim yapti)14
Akabe. (. Persembe sayimi)5
gerbera1987. (cuma sayimi)1
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)21
Angiera. ( Sali )29
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)13
evet gelelim sadete ANGİERA ve paşam başabaş gidiyolardı ama malesef paşa bir mesaj sayısıyla kaptırdı brinciligitüh gitti birincilik iyimi mesajlarda hilemi yapsaydım acaba işşallah dogru saymışımdır kızlar acemiyim kuusura bakmayın
ellerine saaglik pasaaam....pek dw guzel saymissiiin...
gelelim degerlendirmeyeee..
ben telden giriyoruum dunde diaardaydim baglanamadim bir turluu gec girdim ondada yazamadiiim..mazeretim vaar asabiyim beeen
salisiim cok calisiyoor yogunlugunu daimi mazeret sayiyoruum hepinizin izniyle...itirazi olan varsa soyleyebiliir...
dogaa..sali mesaj yokluugu hastane nedeniylee......h
gerbera eksik mesaj yazmis sali gunu...biraz daha dikkat edeliiim...
pasaaam..mesajlarin o kadar dolu kiii...eksik mesajlarini telefii ettiii....
kizlar normalde eksik mesaj ceza puani gerektirir...bunda asil olan sizin samimiyetinizin ve takimla ilginizin olcusuduur....bu konuda su anda hepinizde bu samimiyeti ve ilgiyi fazlasiyla hissediyoruum...
bi arkadasda sadece bu konuda eksiklik hissediyoruum..onu da devam ederse uygun bir dille uyaricamm...sadece 5 meaaj yazmakta bazen olcu olmuyor maalesef ..takimla butun olmak paylasimci olmak bazen 1mesajlada. saglanabiliyoor...
umarim dogru anlasilirim...
her konuda fikirlerinize acigiim...lutfen sizde fikirlerinizi yaziiin...
kaptaninizz sizii kucakliyooor....29:
ben sana gelicem canım merak etme az daha zaman geçsinde çok istiyorum seninle tanışmayı
banada gel istanbuldaysan..ben sana gelicem canım merak etme az daha zaman geçsinde çok istiyorum seninle tanışmayı
ellerine saaglik pasaaam....pek dw guzel saymissiiin...
gelelim degerlendirmeyeee..
ben telden giriyoruum dunde diaardaydim baglanamadim bir turluu gec girdim ondada yazamadiiim..mazeretim vaar asabiyim beeen
salisiim cok calisiyoor yogunlugunu daimi mazeret sayiyoruum hepinizin izniyle...itirazi olan varsa soyleyebiliir...
dogaa..sali mesaj yokluugu hastane nedeniylee......h
gerbera eksik mesaj yazmis sali gunu...biraz daha dikkat edeliiim...
pasaaam..mesajlarin o kadar dolu kiii...eksik mesajlarini telefii ettiii....
kizlar normalde eksik mesaj ceza puani gerektirir...bunda asil olan sizin samimiyetinizin ve takimla ilginizin olcusuduur....bu konuda su anda hepinizde bu samimiyeti ve ilgiyi fazlasiyla hissediyoruum...
bi arkadasda sadece bu konuda eksiklik hissediyoruum..onu da devam ederse uygun bir dille uyaricamm...sadece 5 meaaj yazmakta bazen olcu olmuyor maalesef ..takimla butun olmak paylasimci olmak bazen 1mesajlada. saglanabiliyoor...
umarim dogru anlasilirim...
her konuda fikirlerinize acigiim...lutfen sizde fikirlerinizi yaziiin...
kaptaninizz sizii kucakliyooor....29:
bende kocaman kalbimle türegimle dalaghımla her organımla seni kucaklıyorum bebem beniminan yazıyorum eşimel hatta kavga bile ediyoruz genemi kk diye geçen pc bozuldu inan hiç yapmadıgımı yaptım arkadaşa fifremi verdim oraya yaz diye malum yere oda dedi yazdım ne olduda yazdırıyosun ne olucek deyince dedimki olmaz haberleri olsun eger ben yazmıyosam kaybolduysam ortadan bilinki ya pc gene kafayı yedi yada gelin dogurdu aylı günlü ablası bekliyorz 38 içinde gelin haftaya cuma ntsi var ona sokucaz yarında sabah erkenden ablama gidicem o hastaneye ben oglana bakıcem sabah işşallah kilo bildirimini yazarım hiç tartılmadım yemek desen kaçamak dahi yapmadım dün 3 gibi yemek yedim daha yemedim anca kuru meyvalarımı ve elma yedim bir tane gene unuttyum greyfurt suyumu sodamı içmeyi iyimi neyse ben kahvaltıyı hazırlıyımda eşimi kaldııryım işe geç kalmasın
banada gel istanbuldaysan..
ben de istiyorum ins.musait bir zamanda bulusuruuz..takimdan isteyen kizlarda geliir...ben basaksehirdeyiim..ist..forum falan yakin cogu kisiyede yakin heral oyle biryerlerde oyle bi yerde bulusuruz ins...
pasam ins. iyi haberler alirsiin...sigorta karsilamiyormu ..devlette calismiyormu bu doktoor..ins..parasini temin edersin ..rabbim kolaylik versiin...hemen haber ver ..beklerim aksamm...
tamam sen vaktinde ne istiyorsan haber ver hallederiz..bide kurutma
ona sorayımda bide internetten alışveriş yapayım kollu birşeyler olması küçük bür çanta yaparsınız
9 tane çocuğu var uçakta kilo hakkı çok bide dünya iyisi
sorma lahana sarmış annem bende içini fatihe dışını kendime yedim biraz walla dayanamadım zaten gidecek haftasonu severimde lahana sarmasını:26::26::26:havalar güzelmi gez tabi
bu arada akşam ne yedin annem ne pişirmiş
akşama kadar pek fena değildi menün bırakmak yok bu sefer bu kilolardan kurtulacağız
canım sigortada çalışmıyo özel bu internetten gir bak arda lenbert diye ona gidicem canım bebek sigortası yaptırsaydım ataşehirde memoriyılda açlışıyo bu ben ben özeline gidicem işşallah ondan karşılamıyo bebek sigortası yaptırıcaktık 150 dediler 2012 girince o para 250 oldu malesefben de istiyorum ins.musait bir zamanda bulusuruuz..takimdan isteyen kizlarda geliir...ben basaksehirdeyiim..ist..forum falan yakin cogu kisiyede yakin heral oyle biryerlerde oyle bi yerde bulusuruz ins...
pasam ins. iyi haberler alirsiin...sigorta karsilamiyormu ..devlette calismiyormu bu doktoor..ins..parasini temin edersin ..rabbim kolaylik versiin...hemen haber ver ..beklerim aksamm...
banada gel istanbuldaysan..
tamam sen vaktinde ne istiyorsan haber ver hallederiz..
sorma lahana sarmış annem bende içini fatihe dışını kendime yedim biraz walla dayanamadım zaten gidecek haftasonu severimde lahana sarmasını:26::26::26:
bugün erken kalktım biraz pc takıldım işşallah bugün güzel geçicek eşim evde işe geç gidicek çayı koydum yumurtamıda haslıyorum birazdan yaradan ansip ederse kahvaltımı yapıcem akşama yemegim var evimde temiz elhamdurillah evraklarımı rahim filimimide hazırladım herşeyi hazırladım ne giysem diyorum kafam karışık:44::44:elbisemi giyiyim etek blüsmü yoksa pantolan tsörtmü:44::44:bir akıl verin ne olur ne giysembugün gitmeden duşumu alıcam namazımı kılıcam 2 rekatta şükür namazı kılıcam yola çıkaraktan tespihimi alıcam gidene kadar selevat çekmeyi düşünüyorum aklıma ne dualar gelrise edicem arkadaşla buluşucaz metrodan inince arabasıyla götürücek beni doktorun odasına girince muayene olunca sorularımı sorucam işşallah işşallah aglamam bakalım o ne dicek ona göre bir yol çizeriz galiba tek istedigim umutlu konuşması benimle sabret paşa diyorum bu bebek işini çok kafama takıyorum biliyorum olmasada olmasın diyorum eşime saglık ban saglık versin yaradan diyorum ama pazar günü dügüne gittik eşimle eltimin oglu benleydi aramızda 1 ay vardı eşim efeye öyle hayran bakıyoki inanın içim acıdı dedim paşa sen öyle düşünebilirsin ya eşin garip bir baba olmadı hadi kendimden vazgeçtim yeminle eşim mutlu olsun istiyorum çünkü çok hakediyo babalıgı sizlerden tek istedigim namazlarrınızda dualarınızda banada yer vermeniz 14.30 evden çıkıcem işşlakkah arkadaşla buluşucaz sonra ver elini doktor çok korkuyorum bir bilseniz bu günü kaç aydır bekliyodum :18::18:çok şükür bekledigim gün geldi sorun doktorun muayenesi çok para 300 tl nasıl bulur buluşturururm bilmiyorum evimden uzak doktor karşıda taksi parasıda 70 milyon koy hamileyken allahım sen paşa kuluna yardım et ne olur böyle içimi döküpte sizleri sıkıyosam söyleyin buraya bir daha yazmam bazaen düşünüyorum ben böyle yazıyorumda kızıyolarmı diye bugün yediklerimi yazayım bari bir haslama yumurta peynir domates badem yeşil çay içicek 2 kurutulmuş çavdar ekmegiyle yürüyüşe gitmedim bugün stresimden allahım yar ve yardımcım olsun işşallah bu mubarek günlerde biriniz omuzuna okadar ihtiyacım varki şimdi kimse beni anlamıyoru çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?