Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide kurutma

ona sorayımda bide internetten alışveriş yapayım kollu birşeyler olması küçük bür çanta yaparsınız
9 tane çocuğu var uçakta kilo hakkı çok bide dünya iyisi

havalar güzelmi gez tabi
bu arada akşam ne yedin annem ne pişirmiş
akşama kadar pek fena değildi menün bırakmak yok bu sefer bu kilolardan kurtulacağız

Son düzenleme:

ben onları rabbime havale ettim kardeşim allah biliyo tek korkum kötü birşey demesi doktorun evet yaradan verdi yaradan aldı bbeklerimi seviniyorum hamile kalıpta azda çokta olsa anneligi attım elhamdurillah bebeklerimin kalp atışlarını ve oynamalarımı makinada gördüm eşimede diyorum birdaha hamile kalırsam üstüne düşmücem ultrosonlara bakmıcam çünkü görüpte hissedince helede elinden birşey gelmeyip kaybedincede çok acıyo bu anne kalbim dedim eşime ne ultrosona bakıcam nede kalp atışlarını dinlicem hamile degilmişim gibi hareket etmicem dedim böylesi daha iyi gibi geliyo bana ya galibe yavrularımın üstüne çok düştügümden öle kaybediyorum burda genede diyorum ailev sorunlar yaşadım kaynanamla eger ondan olduysa çocugumun ölümü yaradan öteki tarafta versin bana hesabını çok strese soktıular beni çünkü onundansa hakkım helal degil onabir salak eltim var oda beni sinir etmeye yetti onun için bugün o doktora gidicem kendime tertemiz bir sayfa açıcam inanıyorumki yaradanda beni seviyo yoksa neden böyle olsunki degilimmi bir laf varya yaradanı sevdim yaradandan ötürü varsın rabbim acıtsın canımı boynum kıldan ince ama başkası yapınca tahamülüm yok
kelebekim öksürük için ne içirsem bitki olaraktan
çünkü kuru kuru tık tık öksürüyor

zencefili rendele içine bal koy ye bebem birde siyah turbum poposunu del içine bal koy aç karnına ye çay bardagına koy akıyo zaten içne suyunu içicen birde balın içine ketem hohumunu karıştır agzına al yumtadan eme eme ye anladın annemde astım boranjıt var bu kürlerden yaptım çok ökssürüyodu annem artık bıkmıştı gene ne yediricen diyeama işe yaradı öksürügünü kestim rabbim şifa versin işşallah

gunaydiiiin....7.takimiiin fistiklariiiiii.....

shopaaam keyfini moralini bozma caniiim..diyetine odaklaaan..hersey yoluna gircek caniiim....

pasaaam....ins..hayirli sonuclar alirsin caniim..sen bi bebisine kavuus. ziyaretine gelicm sooz..
dogaaam...ins..kotu bisey cikmaaz canini sikma caniim...

ayriywtten hastalara acil sifaaaa....kuslere aciil tatli barismalaar...dogum gunu olanlara uzuuun omurleer diliyoruuum...

bugün erken kalktım biraz pc takıldım işşallah bugün güzel geçicek eşim evde işe geç gidicek çayı koydum yumurtamıda haslıyorum birazdan yaradan ansip ederse kahvaltımı yapıcem akşama yemegim var evimde temiz elhamdurillah evraklarımı rahim filimimide hazırladım herşeyi hazırladım ne giysem diyorum kafam karışık:44::44:elbisemi giyiyim etek blüsmü yoksa pantolan tsörtmü:44::44:bir akıl verin ne olur ne giysem bugün gitmeden duşumu alıcam namazımı kılıcam 2 rekatta şükür namazı kılıcam yola çıkaraktan tespihimi alıcam gidene kadar selevat çekmeyi düşünüyorum aklıma ne dualar gelrise edicem arkadaşla buluşucaz metrodan inince arabasıyla götürücek beni doktorun odasına girince muayene olunca sorularımı sorucam işşallah işşallah aglamam bakalım o ne dicek ona göre bir yol çizeriz galiba tek istedigim umutlu konuşması benimle sabret paşa diyorum bu bebek işini çok kafama takıyorum biliyorum olmasada olmasın diyorum eşime saglık ban saglık versin yaradan diyorum ama pazar günü dügüne gittik eşimle eltimin oglu benleydi aramızda 1 ay vardı eşim efeye öyle hayran bakıyoki inanın içim acıdı dedim paşa sen öyle düşünebilirsin ya eşin garip bir baba olmadı hadi kendimden vazgeçtim yeminle eşim mutlu olsun istiyorum çünkü çok hakediyo babalıgısizlerden tek istedigim namazlarrınızda dualarınızda banada yer vermeniz 14.30 evden çıkıcem işşlakkah arkadaşla buluşucaz sonra ver elini doktor çok korkuyorum bir bilseniz bu günü kaç aydır bekliyodum :18::18:çok şükür bekledigim gün geldi sorun doktorun muayenesi çok para 300 tl nasıl bulur buluşturururm bilmiyorum evimden uzak doktor karşıda taksi parasıda 70 milyon koy hamileyken allahım sen paşa kuluna yardım et ne olur böyle içimi döküpte sizleri sıkıyosam söyleyin buraya bir daha yazmam bazaen düşünüyorum ben böyle yazıyorumda kızıyolarmı diye bugün yediklerimi yazayım bari bir haslama yumurta peynir domates badem yeşil çay içicek 2 kurutulmuş çavdar ekmegiyle yürüyüşe gitmedim bugün stresimden allahım yar ve yardımcım olsun işşallah bu mubarek günlerde biriniz omuzuna okadar ihtiyacım varki şimdi kimse beni anlamıyoru çünkü

ben sana gelicem canım merak etme az daha zaman geçsinde çok istiyorum seninle tanışmayı

ben sana gelicem canım merak etme az daha zaman geçsinde çok istiyorum seninle tanışmayı

ben de istiyorum ins.musait bir zamanda bulusuruuz..takimdan isteyen kizlarda geliir...ben basaksehirdeyiim..ist..forum falan yakin cogu kisiyede yakin heral oyle biryerlerde oyle bi yerde bulusuruz ins...

pasam ins. iyi haberler alirsiin...sigorta karsilamiyormu ..devlette calismiyormu bu doktoor..ins..parasini temin edersin ..rabbim kolaylik versiin...hemen haber ver ..beklerim aksamm...

aaa bende yakınım size.uygun olursam seve seve..
bu arada paşam sen nerde tedavi görüyorsun.benim eltim 7 cocuk kaybetmiş(ikizde var aralarında) ama cocuklar düşünceye kadar dra gitmemiş tedavi olmamış şimdi 2 tane kızı var sağlıklı..

bide kurutma

ona sorayımda bide internetten alışveriş yapayım kollu birşeyler olması küçük bür çanta yaparsınız
9 tane çocuğu var uçakta kilo hakkı çok bide dünya iyisi
tamam sen vaktinde ne istiyorsan haber ver hallederiz..

havalar güzelmi gez tabi
bu arada akşam ne yedin annem ne pişirmiş
akşama kadar pek fena değildi menün bırakmak yok bu sefer bu kilolardan kurtulacağız
sorma lahana sarmış annem bende içini fatihe dışını kendime yedim biraz walla dayanamadım zaten gidecek haftasonu severimde lahana sarmasını:26::26::26:

canım sigortada çalışmıyo özel bu internetten gir bak arda lenbert diye ona gidicem canım bebek sigortası yaptırsaydım ataşehirde memoriyılda açlışıyo bu ben ben özeline gidicem işşallah ondan karşılamıyo bebek sigortası yaptırıcaktık 150 dediler 2012 girince o para 250 oldu malesefbahszı bedeviyim deyince inanmıyosunuz bana16.30 randevum var karşıda kadı köyle doktor benim eve gelmem nerden baksan 7 kesin bulur bu doktoru kaç aydır istiyodum canım muayene parasını allah razı olsun ben vermicem burdan 2 arkadaş vericem kkdan yani söz vermişlerdi allahrazı olsun bana kalsaydın çok geç giderdim eşimin işleri bu ara yok gibi hem maddi hemde manevi şekilde çöküntüdeyim anlıcagınrabbim eşime hayırlı kapılar açarda işşallah bu doktora giderim adam çok baba insanmış konuşucam bakalım belkim muayene parasında bir şey yapar rabbim kimseyi darda bırakmasın helede çaresiz çok zor kardeşim hemde çok zor
banada gel istanbuldaysan..

canım buluşurz bir yerde neden olmasın degimi ben her yere gittigimde haşlaamalarımı getiririm :))

Son düzenleme:
tamam sen vaktinde ne istiyorsan haber ver hallederiz..

sorma lahana sarmış annem bende içini fatihe dışını kendime yedim biraz walla dayanamadım zaten gidecek haftasonu severimde lahana sarmasını:26::26::26:

bak şimdi hamile kadınlar gibi aş verdim he anacımda çok güzel sarar onu ay otursam bir tencereyi yerim ama diyeteyim ben kendimi ödüllendiricem işşallah 60 düşüyüm önce eşim dedi söz görüyüm 60 rakamını tartıda alıcam sana frambuazlı pasta deditartının ibresiylemi oynasam acama şimdi dicem ama ibresiylede oynasam eşim yemez 30 kilo var kanımca

cnmmm dualarımız seninle,hayırlı haberlerle gel inşaallah...ne zaman istersen yaz tabi bize asla sıkıldıgımızı falan düşünme...Rabbimin izniyle her şey gönlüne göre olsun inşaallah....dua edicem hemen senin için...

Okuldan geldim daha yeni. Uykusuz bir gece geçirdim benim tatlı bıdışım yüzünden. Olsun sağlığı yerinde sorun yok çok aldırmadım o yüzden. Bir şeyler yiyip uyuyacağım biraz.
Uyanınca bakarım yazdıklarınıza. sadece Shopacolicin son mesajını okuyabildim şimdilik. Anlaşılan paşam için özel bir gün bugün.
Paşam dualarımız seninle. İyi haberlerle gel inşallah. Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…