ben onları rabbime havale ettim kardeşim allah biliyo tek korkum kötü birşey demesi doktorun evet yaradan verdi yaradan aldı bbeklerimi seviniyorum hamile kalıpta azda çokta olsa anneligi attım elhamdurillah bebeklerimin kalp atışlarını ve oynamalarımı makinada gördüm eşimede diyorum birdaha hamile kalırsam üstüne düşmücem ultrosonlara bakmıcam çünkü görüpte hissedince helede elinden birşey gelmeyip kaybedincede çok acıyo bu anne kalbim dedim eşime ne ultrosona bakıcam nede kalp atışlarını dinlicem hamile degilmişim gibi hareket etmicem dedim böylesi daha iyi gibi geliyo bana ya galibe yavrularımın üstüne çok düştügümden öle kaybediyorum burda genede diyorum ailev sorunlar yaşadım kaynanamla eger ondan olduysa çocugumun ölümü yaradan öteki tarafta versin bana hesabını çok strese soktıular beni çünkü onundansa hakkım helal degil ona bir salak eltim var oda beni sinir etmeye yetti onun için bugün o doktora gidicem kendime tertemiz bir sayfa açıcam inanıyorumki yaradanda beni seviyo yoksa neden böyle olsunki degilimmi bir laf varya yaradanı sevdim yaradandan ötürü varsın rabbim acıtsın canımı boynum kıldan ince ama başkası yapınca tahamülüm yok
zencefili rendele içine bal koy ye bebem birde siyah turbum poposunu del içine bal koy aç karnına ye çay bardagına koy akıyo zaten içne suyunu içicen birde balın içine ketem hohumunu karıştır agzına al yumtadan eme eme ye anladın annemde astım boranjıt var bu kürlerden yaptım çok ökssürüyodu annem artık bıkmıştı gene ne yediricen diyeama işe yaradı öksürügünü kestim rabbim şifa versin işşallah
bugün erken kalktım biraz pc takıldım işşallah bugün güzel geçicek eşim evde işe geç gidicek çayı koydum yumurtamıda haslıyorum birazdan yaradan ansip ederse kahvaltımı yapıcem akşama yemegim var evimde temiz elhamdurillah evraklarımı rahim filimimide hazırladım herşeyi hazırladım ne giysem diyorum kafam karışık:44::44:elbisemi giyiyim etek blüsmü yoksa pantolan tsörtmü:44::44:bir akıl verin ne olur ne giysembugün gitmeden duşumu alıcam namazımı kılıcam 2 rekatta şükür namazı kılıcam yola çıkaraktan tespihimi alıcam gidene kadar selevat çekmeyi düşünüyorum aklıma ne dualar gelrise edicem arkadaşla buluşucaz metrodan inince arabasıyla götürücek beni doktorun odasına girince muayene olunca sorularımı sorucam işşallah işşallah aglamam bakalım o ne dicek ona göre bir yol çizeriz galiba tek istedigim umutlu konuşması benimle sabret paşa diyorum bu bebek işini çok kafama takıyorum biliyorum olmasada olmasın diyorum eşime saglık ban saglık versin yaradan diyorum ama pazar günü dügüne gittik eşimle eltimin oglu benleydi aramızda 1 ay vardı eşim efeye öyle hayran bakıyoki inanın içim acıdı dedim paşa sen öyle düşünebilirsin ya eşin garip bir baba olmadı hadi kendimden vazgeçtim yeminle eşim mutlu olsun istiyorum çünkü çok hakediyo babalıgı sizlerden tek istedigim namazlarrınızda dualarınızda banada yer vermeniz 14.30 evden çıkıcem işşlakkah arkadaşla buluşucaz sonra ver elini doktor çok korkuyorum bir bilseniz bu günü kaç aydır bekliyodum :18::18:çok şükür bekledigim gün geldi sorun doktorun muayenesi çok para 300 tl nasıl bulur buluşturururm bilmiyorum evimden uzak doktor karşıda taksi parasıda 70 milyon koy hamileyken allahım sen paşa kuluna yardım et ne olur böyle içimi döküpte sizleri sıkıyosam söyleyin buraya bir daha yazmam bazaen düşünüyorum ben böyle yazıyorumda kızıyolarmı diye bugün yediklerimi yazayım bari bir haslama yumurta peynir domates badem yeşil çay içicek 2 kurutulmuş çavdar ekmegiyle yürüyüşe gitmedim bugün stresimden allahım yar ve yardımcım olsun işşallah bu mubarek günlerde biriniz omuzuna okadar ihtiyacım varki şimdi kimse beni anlamıyoru çünkü
anladım canım tamamdırben o gün hastaneye gitdim sonrada moralim çok bozukdu kk açmak içimden gelmedi
demi bende dün kaçırdım hatta sürüyü kaçırdım bu gün haşlanmış yumurta beni beklerrrrr 500 gr olsun düşmek istiyorum
tamam canımhatlar karıştı ozaman canım kusura bakma bu aralar kafam yerinde degil ya idare ediverin doktora gidicemya bugün ne dicek diye sabah erken kalktım heyecanımdan bana dua edin ne olur çok istiyorum iyi şeyler duymaya
sucuklu yumurta ve çukulatamıamanın tutmayın beni afiyet bal şeker olsun yavrum
canım geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın işşallah ben kızıma hamileyken dikiş atılmıştı rahime altımdaki kanape ne gidip gelmiştigeçmiş olsuna gelmişlerdi bana kadınlar korkularından gitti evlerine 5 katta oturuyorum ben düşün ay hallerine ne gülmüştüm annem diyo daha yeni geldiniz oturun yok işimiz var dediler pır diye gittiler
ay ben gelemde bana çıkar o yuvalamayı çok severimdeolmuyo çok ayıp gene götürüyorsun bakıyorum yasak şeyleri bensiz
çok romantik ya hayal ettimde
seni tembel avrat seni
sen bir yolunu bulursun hade hade güveniyorum sana anladın sen oniay hiç gülecegim yoktu yazarken bile bebek figürüne gülüyorum iyimi
:44::44::44nun tadı nasılki merak ederim hep gebeyken öneriyolar o çaglayı bir yerden öle duymuştum kızımda canım ondan çok istemişti yiyememiştim yavrumu dogurunca bir müddet sonra pazarda görünce kötü olmuştum eşim okadar aradı bulamamıştı garibim bir o çaglayı birde mandelinayı ve erikler oluyoya kocaman onları görmeye tahamülüm yok canım acıyo onları görünce pazara gittiydim oglumu kaybettigimde erigi görünce çıktım pazardan çok aglamıştım eşimde ne oldu deyince erigi gördü paşa yapma dedi ah dedim bey oglumuz ne severdi bu erigi kilosunu unuttum ne kadar yedigimin içim acıdı ya ne olucek benim bu halim bilemiyoırum
canım ben bebeklere çocuklara igne vurunsun kim olursa çok aglıyorum ablamada dedim bebegim olursa sen götürüsün igneye dedim neden aglıyorum anlamış degilim helede ilk banyosu yapılıyoya hastaneden çıkınca ondada çok aglıyorum ben neden aglıyourm ya
canım sabah ablama gittim evime geldim acil annem çagırdı ona gittim yazdımda buraya gerilere gidersen malum gelinin dogumu varya onunla ugraşıyorum ablamada 10 çıktım evden gelir gelmez zaten yazdım yoksa mesajları çok yazıyorum biliyosunuzmazeretliydim anlıcagın
ne güzel herkezin gönlünü yapmışınbenim dogum günümü hatırlayan bile olmuyo malesef gene bu sene bebegimle olmucam
derin derin nefes al bakıyım stres yapmaallah yardımcın olsun bebem
safişin net sorunu var canım,cepten girebildiği kadar giriyorKizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....
*
SAPHIRA 7
saferan göremedim mesaj sayısı yok:44:
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)22
Saliss. . (sali sayimii)4:18:
Pasam3402. . (carsamba sayimi)perşembe yaptım 28
Kelebekolcam. (sayim yapti)14
Akabe. (. Persembe sayimi)5
gerbera1987. (cuma sayimi)1
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)21
Angiera. ( Sali )29
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)13
evet gelelim sadete ANGİERA ve paşam başabaş gidiyolardı ama malesef paşa bir mesaj sayısıyla kaptırdı brinciligitüh gitti birincilik iyimi mesajlarda hilemi yapsaydım acaba işşallah dogru saymışımdır kızlar acemiyim kuusura bakmayın
selam canlarım
İzmirde hava kapalı ara sıra yağmur yağıyor hafiften ama olsun havalar ısındı ya çok şükür :)
geç yattık geç kalktık bugün yine..kahvaltı faslı biraz ev işi derken anca geldim.işlerde bitmedi de,işte ara verdim diyelim :) işler hiç bitmiyor zaten
burdayım canımmmmSAPHİRAA cım nererdesin şeker?özledim seni..
kızlar ben bugün naptım biliyomusunuz.....karnım epeyce toktu...birden kendimi ekmekliğin önünde buldum ve ekmeği hızla koarıp çokkk büyük bir lokma aldım agzıma..ve sonra aniden yutmadan geri attım...işte ben hep böyleyimm(((ama çok şükür ki yutmadım yutmuş olsaydım gece çatlayana kadar yerdim ben hep öyle yapıyorum çünkü...sonra da en az 3 günüme mal oluyor..çok mutluyum son anda kendime geldiğim için...
burdayım canımmmm
yutmasan da,insülin salgılattığını biliyor musun o yaptığının ?
2-2.5 lt kadar su içtim.bugün artık yarın sabaha kadar bir şey yemeyeceğim.içeceklere talimmmalum yarın tartı günümüzzz
burdayım canımmmm
yutmasan da,insülin salgılattığını biliyor musun o yaptığının ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?