Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2012-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] havuç 1 adet 26
[2] Portakal 2 ADET 100
[3] Petit Beurre 2 adet 52.4
[4] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[5] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[6] İç Pilav 1 PORSİYON 341
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[8] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[9] Sütaş Örgü Peyniri 25 GRAM 87.25
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
Toplam : 1058.25 kal.

Dünkü menüm.Aslında akşam menüde maklube vardı ama seçeneklerde en yakın iç pilavdı.Dost yoğurtta aslında kendi yaptığım manda yoğurdu

bence sen hamile kalınca onlarla ilgini tamamiyle kes geçici olarak kendini kapat biz sana yeteriz
hasta olan oğlum

bize yazmaktan asla vazgeçme hiçbirşey yapamazsak dua ederiz
ayrıca bu düşüncekerin tamamıyle normal ama çok takarsan depresyona girersin

Evet güzel bir kahvaltıdan sonra kızımı uzun bir aradan sonra yine kreşe gönderdim.Giydirdim süsledim.Çok mutlu oldu.Dünden beri hoppa hopaa diye eridi çocuğum.Evde çok sıkıldı haliyle.İnş iyice eğlenirde gelir.Benide evde işler bekler..Uzuuuuun bir aradan sonra ütü yapacam.Kapıcımız olmadığı için ütüye gönderemedim eşimin kıyafetlerini.Bana kaldı anlayacağız.Böyle böyle bende ayaklandım iyi oldu.İşlerimi halledeyim gelirim yine.Kızım dçnmeden bitireyim bari

anladım canım tamamdır
tamam canım
doktor randevunda inşallah güzel geçer canım,Allah yardımcın olsun

selam canlarım
İzmirde hava kapalı ara sıra yağmur yağıyor hafiften ama olsun havalar ısındı ya çok şükür :)
geç yattık geç kalktık bugün yine..kahvaltı faslı biraz ev işi derken anca geldim.işlerde bitmedi de,işte ara verdim diyelim :) işler hiç bitmiyor zaten

kahvaltım:

1.5 küçük yerli muz
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 ad. aktivia yoğurt (100 gr.)
1 lt su

Slmmm kızlarr benn geldimmm genee pekkk depresifimmm canım çok sıkkın vee hiçbir nedeni yokkkkk Birdeee havalarrrrr o kadar kötü ki bugün izmirde püüüfff hastaneden de ders bahanesiyle kaçtım biraz uyuyayım belki kendime gelirimmm

kızlar ben bugün naptım biliyomusunuz.....karnım epeyce toktu...birden kendimi ekmekliğin önünde buldum ve ekmeği hızla koarıp çokkk büyük bir lokma aldım agzıma..ve sonra aniden yutmadan geri attım...işte ben hep böyleyimm(((ama çok şükür ki yutmadım yutmuş olsaydım gece çatlayana kadar yerdim ben hep öyle yapıyorum çünkü...sonra da en az 3 günüme mal oluyor..çok mutluyum son anda kendime geldiğim için...

merhaba kızlar nasılsınız sonunda teyze bir sinir harbinden sonra barıştı üzülüyorum bunlara
okumalarım var onları bitirmeye çalışıyorum
ev sahibiyle felaket kavga ettik başka eve çıkcaz sonunda benimde işime geldiçok soğudum ben bu evden çünkü
annanem vefat etti 2 ev vardı ama dayım birine satış göstererek üzerne almış diğerne de bende pay alcam dedi sıkıntılarımız bunlar biz dedik artık allah hakkını bırakmaz ama bizi sıkıntıya sokuyor.. eğer diğer ev teyzem ve anneme kalsaydı krediyle ev alma şansımız vardı.. ama dayım yaptı ben ordanda istiyorum dedi.. kardeş daha demesi lazım ben almayım sizde ev sahibi olun ben birinde oturuyorum zaten... 2 evin birini satış gösterdiği için evin biri satılıp 3e bölüncek.. mantıken 2sinin satılıp 3e bölünmesi gerek... allah büyük bi fırsat yaratsın inş..
sabah
2 dilim ekmek,
1 yumurta
zeytin
peynir

evet yaa hiç bitmiyor işler...benim kız emekliyor artık ve ne zama elektrik süpürgesini açsam tepesine tırmanıyor:))ve diğer zamanlarda da paçama yapışıyor..:)o uyuyunca da açamıyorum süpürgeyi huzurlu rahat uyusun die...bebek olunca rahat olup ev işlerini takmamak lazım ama ben yapamıyorum..su anda ..çamaşırlar asılıcak..yyrleşicekler var..mutfak oturma odam hol süpürülecek...ama ne zaman...kociş gelince inş:)))

SAPHİRAA cım nererdesin şeker?özledim seni..
burdayım canımmmm

yutmasan da,insülin salgılattığını biliyor musun o yaptığının ?

2-2.5 lt kadar su içtim.bugün artık yarın sabaha kadar bir şey yemeyeceğim.içeceklere talimm malum yarın tartı günümüzzz

91 çıktım haftaya çok dikkatli olcam bu hafta yürüyüşe bile doğdu düzgün gidemedim haftaya yulaflı süte ağırlık versem verebilirmiyim 8lere inebilirmiyim gerçi reglde olcam haftaya sanırım belirtilerini vermeye başladı

ne bahane arıyosam sanki yedin oturdun kilo aldın desene haftaya listemi harfiyen yazcam fazlalıklarda ceza verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…