insilün salgısı nedir?:26:böyle yemeği bakıp bakıp geri dönmekte aynı etkiyi yapıyormu mesela boş şuruplu tatlu
ne oldu canım ya canın neden sıkkın..selam kizlar..
cok canim sikkin..sonu gelmez sorunlar had safhaya ulasti..bi sure uzak kalicam takimdan..inanin o kadar uzgunum anlatamam....
takimi boyle birakmak hic istemezdiim...bir sure burda olamicam..bu sureyide bilmiyoruum..ama herbirinize guveniyoruum...1 gun 1 ay ne kadar surerse...saphiram kaptanlik sende ben yokken...dogaa sende yardimcisiin ...sana guveniyorum canim saphiraya yardimci ol lutfen ozellikle cumalarii..kizlar lutfen sizde yardimci olun arkadaslara bu is ancak boyle yurur...mesaj sayimlarina dikkat liste belli...
akabe bugunun sayimi sendee...
yarin girremem artiik..lutfen bildirimleri 12ye kadar yapin..
selam kizlar..
cok canim sikkin..sonu gelmez sorunlar had safhaya ulasti..bi sure uzak kalicam takimdan..inanin o kadar uzgunum anlatamam....
takimi boyle birakmak hic istemezdiim...bir sure burda olamicam..bu sureyide bilmiyoruum..ama herbirinize guveniyoruum...1 gun 1 ay ne kadar surerse...saphiram kaptanlik sende ben yokken...dogaa sende yardimcisiin ...sana guveniyorum canim saphiraya yardimci ol lutfen ozellikle cumalarii..kizlar lutfen sizde yardimci olun arkadaslara bu is ancak boyle yurur...mesaj sayimlarina dikkat liste belli...
cnmmm dualarımız seninle,hayırlı haberlerle gel inşaallah...ne zaman istersen yaz tabi bize asla sıkıldıgımızı falan düşünme...Rabbimin izniyle her şey gönlüne göre olsun inşaallah....dua edicem hemen senin için...
Okuldan geldim daha yeni. Uykusuz bir gece geçirdim benim tatlı bıdışım yüzünden. Olsun sağlığı yerinde sorun yok çok aldırmadım o yüzden. Bir şeyler yiyip uyuyacağım biraz.
Uyanınca bakarım yazdıklarınıza. sadece Shopacolicin son mesajını okuyabildim şimdilik. Anlaşılan paşam için özel bir gün bugün.
Paşam dualarımız seninle. İyi haberlerle gel inşallah. Allah gönlüne göre versin.
bence sen hamile kalınca onlarla ilgini tamamiyle kes geçici olarak kendini kapat biz sana yeteriz
hasta olan oğlum
bize yazmaktan asla vazgeçme hiçbirşey yapamazsak dua ederiz
ayrıca bu düşüncekerin tamamıyle normal ama çok takarsan depresyona girersin
anladım canım tamamdır
tamam canım
doktor randevunda inşallah güzel geçer canım,Allah yardımcın olsun
safişin net sorunu var canım,cepten girebildiği kadar giriyor
allah razı olsun kızlar güzel haberlerle geldim elhamdurillahinş dr dan çok güzel habrler alırsın paşamdoktor bana 100 de 100 şansı verdi gene bir sürü genetik testler verdi sana diyene kadar hamile kalma mümkünse 75 düş dahada veirisen daha iyi olur dedi ragim boyum çok iyiymiş gene serklaj yani rahime dikiş atılıcek dedi şansım varmı deyince çok şansın var üzülem aglama rabbimin izniyle durucak bu sefer dedi vallahi damarlarıma kan geldi okadar mutlu ayrıldımki ordan sormayın allahım yar ve yardımcım olsun işşallah
kiloma gelincede şaşşıcaksınız kalıcaksınız garanti veriyorum***7. TAKIM 251. ETAP***
SAPHIRA (86/
saferan (118.5/118,5/0/%0)
Shopaholic (80.4/
Saliss(100/
Pasam3402(90/
Akabe (133.9/
kelebekolacam(86/
gerbera1987 (90.5/
doga3 (96/
Angiera(87,7/
Ecemavi(74,4/
ipekyol(74,4/)249.etapta izne ayrilmisti ...kilo farki 2 ye bolundu...
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:sabah yazarım çok merak ederseniz şimdide yazbilirim ne kaldı şurda 70 allahım daim etsin kazamı işşallah çok mutluyum çok evladıma bir adım daha yakınım
canım ne olduda giremicenki:44::44::44:fazla ayrı kalma olurmu özlerim seniselam kizlar..
anladım canım tamamdır
tamam canım
doktor randevunda inşallah güzel geçer canım,Allah yardımcın olsun
allah razı olsun kızlar güzel haberlerle geldim elhamdurillahdoktor bana 100 de 100 şansı verdi gene bir sürü genetik testler verdi sana diyene kadar hamile kalma mümkünse 75 düş dahada veirisen daha iyi olur dedi ragim boyum çok iyiymiş gene serklaj yani rahime dikiş atılıcek dedi şansım varmı deyince çok şansın var üzülem aglama rabbimin izniyle durucak bu sefer dedi vallahi damarlarıma kan geldi okadar mutlu ayrıldımki ordan sormayın allahım yar ve yardımcım olsun işşallah
kiloma gelincede şaşşıcaksınız kalıcaksınız garanti veriyorumsabah yazarım çok merak ederseniz şimdide yazbilirim ne kaldı şurda 70 allahım daim etsin kazamı işşallah çok mutluyum çok evladıma bir adım daha yakınım
canım ne olduda giremicenki:44::44::44:fazla ayrı kalma olurmu özlerim seni
Paşam çok sevindim senin adına. Allah yüzünü güldürsün hep. (0lere geldin demek sen de. Az kalmış bak bebişe.....
Şimdi ödevimi yapmaya gidiyorum kızlarrrrrr görüşürüz
Sana kolay gelsin salisscim...
selam kizlar..
Çok üzüldüm saferancım. İnşallah kötü bir şey değildir ve çabuk çözülür sorunun. Sen iyi ol ve çabuk dön...
kızlar ben bugün naptım biliyomusunuz.....karnım epeyce toktu...birden kendimi ekmekliğin önünde buldum ve ekmeği hızla koarıp çokkk büyük bir lokma aldım agzıma..ve sonra aniden yutmadan geri attım...işte ben hep böyleyimm(((ama çok şükür ki yutmadım yutmuş olsaydım gece çatlayana kadar yerdim ben hep öyle yapıyorum çünkü...sonra da en az 3 günüme mal oluyor..çok mutluyum son anda kendime geldiğim için...
evet yaa hiç bitmiyor işler...benim kız emekliyor artık ve ne zama elektrik süpürgesini açsam tepesine tırmanıyor:))ve diğer zamanlarda da paçama yapışıyor..:)o uyuyunca da açamıyorum süpürgeyi huzurlu rahat uyusun die...bebek olunca rahat olup ev işlerini takmamak lazım ama ben yapamıyorum..su anda ..çamaşırlar asılıcak..yyrleşicekler var..mutfak oturma odam hol süpürülecek...ama ne zaman...kociş gelince inş:)))
insülin yağ depolatan hormon,leptin de yağ yakan hormon.insülin salgılanırsa leptin çalışmıyor
ayh kıyamam yok bakmaktan bişi olmaz hatta koklayabilirsin bile
Paşam çok sevindim senin adına. Allah yüzünü güldürsün hep. (0lere geldin demek sen de. Az kalmış bak bebişe.....
Sana kolay gelsin salisscim...
Çok üzüldüm saferancım. İnşallah kötü bir şey değildir ve çabuk çözülür sorunun. Sen iyi ol ve çabuk dön...
Teşekkür ederim tatlımm yyaaaYarına bitirmem lasım
kizlar burda cok yagmur yagiyor
sürekli net baglantim kopuyor
sizlere yazdigim cevaplar uctu maalesef
biri sormus ögretmenmiyim diye,ögretmen degilim
islami egitim merkezinde hafta ici bir kac gün ve hafta sonlari egitici olarak görevliyim
paskalya tatili olunca tatili evde geciren cocuklara günlük
aktiviteler esliginde haftanin tüm günü dersler veriyoruz
diger cevaplarim gitti yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?