Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Off kızlarr yaaa sinir oluom 6 kiloyu 15 tatilinde verdim kaç aydır ilerleme yok acabaa diyete de sporaa da okul bitince 25 mayısta mı başlasam bennnn bölleee olduğum yerdee saymaktann çokk sıkıldımmm artıkkk bu aydaa hiç ilerlemeee yokkkk

benim suyumda 175 oldu cnm...bende salatalık yogurt falan yiycem....yemek yemiycem...yeşil çay soda...form çay ve bolll suu.....

ben neredeyse hiç su içmyorum unutmuşum bak iyi hatırlattınız teşekküler yarın su hesabu yapayım kendime eskiden 3 litre içerdim şimdi aklıma bile gelmiyor :2:

neyse benim acil yapmam gereken işler var yetişmcek:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
shopalohic;

sodanın zayıflama açısından önemi nedir?

form çayından fayda görüyormusun?

insilün salgısı nedir?:26:böyle yemeği bakıp bakıp geri dönmekte aynı etkiyi yapıyormu mesela boş şuruplu tatlu
Alemsin sen yaaa
insülin yağ depolatan hormon,leptin de yağ yakan hormon.insülin salgılanırsa leptin çalışmıyor
ayh kıyamam yok bakmaktan bişi olmaz hatta koklayabilirsin bile
İkinizde çok hoşsunuz.Bu halimle güldürdünüz beni
Oyyy safişim yaa ne oldu öyle..Aman ben bi kötü haber almayagöreyim hepsi üstüste gelir :18:

Son düzenleme:
menüme gelince
SABAH
sucuklu yumurta 2 dilim ekmek acı sos,şekersiz çay
eşim dün çocuklara maket almış yapana kadar beni mutfağa göndermediler onun için kahvaltı baya geç kaldı
bu arada biz haftasonu tatiline girdik
ÖĞLEN
kahve 1/4 dilim elma,1 kare çikolata
AKŞAM
bir büyük tabak salatanın içine 3 kaşık falan makarna koyup yedim yağsız yoğurtla beraber

bir maden suyuda ben içeyim bu arada burda akşama kadar yağdı bazen internet gidiyor
inş yarın zamanında kilo bildirimi yapabilirim yapamazsam internet yok demektir

Canım yaa ne lkadar sevindim bilemezsin.İnş bu defa bebeğini kucağına alırsın.Sen şimdi hedefine kilitlen tatlım.Birde müsait olduğunda seninle özel bir mevzuyu konuşmak isterim.
yaşasın leptin banada yatıya gelsin leptin yağlarımı yaksın zayıflayana kadar da gitmesin

Ayyy o leptin hepimize gelsin yatıya lütfen.Sana gelirse bırakma bekleyenin var de bana da gönder

Kızlar bugün aldığım bi haberden dolayı canım çok sıkkın.Öğlenden beri ağlıyorum gözlerim kocaman oldu.Şu dünya çok ilginç bir yer.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Üzerimdeki hakkı helal etme konusunda hassasımdır.Kimsenin ahirette zor hesap vermesini istemem.Ama hakkımı helal etmeyeceğim bir kaç insan var bu dünyada ne yazık ki

2012-04-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Hurma 1 ADET 15
[2] havuç 1 adet 26
[3] Portakal 2 ADET 100
[4] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[5] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[6] Kaymak 20 GRAM 41.6
[7] Sütaş Örgü Peyniri 25 GRAM 87.25
[8] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
Toplam : 770.25 kal.
Meyvemi henüz yemedim.Eşim ve kızım dışarı çıktılar onlar dönünce yeriz artık 2 portakal 1 havuç

Kızzlarrr benimm sesimii duyann yokk kanımcaaa

neyse ben menümüde bildirip çıkayım

Sabah: 6 hurma
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 bardak süt
bir çay bardağı ceviz

Ara: 4-5 badem

Öğle : yarım litre süt
4 adet hurma

Ara: bir tabak mercimek

Akşam: salata ve çorbaa

Yarın giremem kızlarrr çok işim var dışarda akşam geç gelirim izinn verirseniz sevinirim

***7. TAKIM 251. ETAP***

SAPHIRA (86/
saferan (118.5/118,5/0/%0)
Shopaholic (80.4/
Saliss(100/100/0/%0)
Pasam3402(90/
Akabe (133.9/
kelebekolacam(86/
gerbera1987 (90.5/
doga3 (96/
Angiera(87,7/
Ecemavi(74,4/
ipekyol(74,4/)249.etapta izne ayrilmisti ...kilo farki 2 ye bolundu...
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

canım ne oldun bitanem hayrolsun :44: bir an evvel düzelip aramıza dön lütfen
daha önce hiç böyle bir uygulama yapılmadı canım ama yapılamaz diye bir şey yok tabi ama şimdilik böyle devam edelim,saferan dönünce onun kararını verelim canım
canım menülerinde sorun yok aslında,e sporda yapıyorsun,niye ilerleme olmuyor acaba duraklama dönemine mi girdin?

duymaz mıyız tontişim
menün çok güzel de hurmalar biraz fazla olmuş canım,hurma yerine kuru kayısıyı tercih et

Ah gülüm insanlar bir bilse müminin kalbininAllahin evi oldugunu..sanirim kimse kimseyi kirmazdi
Aglama üzülme.. Allahin adaletine güven ve sabret

Saferannnnnnnnnn ne oldu canim
Allah yar ve yardimcin olsun elimizden duadan baska birsey gelebilirse söyle lütfen

daha önce hiç böyle bir uygulama yapılmadı canım ama yapılamaz diye bir şey yok tabi ama şimdilik böyle devam edelim,saferan dönünce onun kararını verelim canım
Tmm canim saferanin gelmesini bekleriz insallah

inş yarına hepimiz kilo vermiş olarak uyanırız herkese iyi geceler
Amin insallah ..sabah ola ,tarti basinda hayr ola :)

islami eğitim merkezi derken tam olarak işinin içeriği nedir
paskalya tatili nedir?:26: ne çok şey sordum
estagfirullah canim ,öyle anlatayim ,ben almanyada yasiyorum,burdaki genclerin asimile olmamalari icin
bir egitim merkezi kurduk ve agirlik olarak türkce- islami dersler veriyoruz cünkü haftanin bir günü cocuklar alman okulunda türk ögretmeninde türkce dersler alabiliyorlar cok sükür..
bizde bir kac egitici kurani kerim,ilmihal,siyer ahlak dini musiki islami el becerileri dersleri veriyoruz
3 yas´dan yukari her kisinin gelip katilabilecegi faaliyetlerimiz oluyor
cocuklarin anne babalari calistigindan okul cikisi cocuklara ders yapma imkani sunuyoruz..yani bir nevi cocuklarin kendi özlerini unutmamalari icin faaliyetler düzenleyip egitim vermeye calisiyoruz
paskalyada hristiyan aleminin en önemli bir dini bayrami isa a.s güya carmaga gerilisini ve göklere yükselisini kutluyorlar,bu tatillerde tüm okullar en az 2 hafta t
tile girer ve belirli günlerde marketler v.s hep kapalidir.

Canim bu benim basima bir defa gelmisti,Dr. kahvaltida tam kepekli ekmegin sayisini fazlalastirmamin gerektigini söylemisti..metabolizma hizlaniyormus dolayisi ile bagirsaklar daha aktif olunca zayiflamak kolaylasiyormus demisti..

inş en kısa sürede kaptanda sıkıntılarını aşıp aramıza döner
Insallah

merak etme allah alır hakkını bir insanı üzmeye kırmaya kimsenin hakkı yok..
hocama geçen haftalarda sormuştum kul hakkını
dedi allah çok adaletlidir sen hakkını helal edersen allah sana hakkının fazlasını verirmiş ama sana eziyet edende cezasını zaten çekermiş sen helal ettin diye azaptan kurtulmazmış.. kul hakkı olanlar ve kul hakkı isteyen en sona kalırmış sorguda bire bir hesaplaşma olacağı için.. ve allah o zaman sana sadece kendi hakkını verirmiş.. eğer allah için hakkını helal edersen sana hakkından fazlasını verirmiş.. bu konuyu 2 hafta önce tartışmıştık günümüzde..

çok üzücü bişey kiloda yerinde saymak

inş yarına hepimiz kilo vermiş olarak uyanırız herkese iyi geceler

amiiiiin ama ben +0,5 çıkmıştım zaten

herkese hayırlı geceler...Paşam kilo bebekte cok önemli senin sorununda aşılmaz bir sorun değil çok şükür..umarım en kısa zamanda zayıf ve sağlıklı bir anne olursun..
saliscim bence diyete ara verme en azından kilo almıyorsun..yerindede saysan buralarda ol..
ablacım kilonu şimdidende ekleyebilirsin illa cuma şart değil..
ay cok uykum geldi başka ne okumustum hatırlamıyorum yarın görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…