benim suyumda 175 oldu cnm...bende salatalık yogurt falan yiycem....yemek yemiycem...yeşil çay soda...form çay ve bolll suu.....
anladım canım tamamdır
tamam canım
doktor randevunda inşallah güzel geçer canım,Allah yardımcın olsun
allah razı olsun kızlar güzel haberlerle geldim elhamdurillahdoktor bana 100 de 100 şansı verdi gene bir sürü genetik testler verdi sana diyene kadar hamile kalma mümkünse 75 düş dahada veirisen daha iyi olur dedi ragim boyum çok iyiymiş gene serklaj yani rahime dikiş atılıcek dedi şansım varmı deyince çok şansın var üzülem aglama rabbimin izniyle durucak bu sefer dedi vallahi damarlarıma kan geldi okadar mutlu ayrıldımki ordan sormayın allahım yar ve yardımcım olsun işşallah
kiloma gelincede şaşşıcaksınız kalıcaksınız garanti veriyorumsabah yazarım çok merak ederseniz şimdide yazbilirim ne kaldı şurda 70 allahım daim etsin kazamı işşallah çok mutluyum çok evladıma bir adım daha yakınım
canım ne olduda giremicenki:44::44::44:fazla ayrı kalma olurmu özlerim seni
çok güzel haberler inş sonuda güzel olur
Sabah menüm
Kahvaltim
Öglen esimle yemege cikacagimiz icin sa bah sadece
1 dilim sadece cavdar ekmegi
Ve 1 fincan sadece kahve ictim
Öglen
1 izgara kanat,iki catal izgara tavuk ,1köfte
1 porsiyon salata,1 bardak light ayran
abartmamaya calistim ama sanirim abartmadim
Aksam
yinede icim rahat etmedi yarin birde tarti günü
aksama sadece 1 dilim ekmek ve salata yedim,1 bardak´da sekersiz cay ictim
yok canım abartmamışsın
Alemsin sen yaaainsilün salgısı nedir?:26:böyle yemeği bakıp bakıp geri dönmekte aynı etkiyi yapıyormu mesela boş şuruplu tatlu
İkinizde çok hoşsunuz.insülin yağ depolatan hormon,leptin de yağ yakan hormon.insülin salgılanırsa leptin çalışmıyor
ayh kıyamam yok bakmaktan bişi olmaz hatta koklayabilirsin bile
Oyyy safişim yaa ne oldu öyle..Aman ben bi kötü haber almayagöreyim hepsi üstüste gelir :18:selam kizlar..
cok canim sikkin..sonu gelmez sorunlar had safhaya ulasti..bi sure uzak kalicam takimdan..inanin o kadar uzgunum anlatamam....
takimi boyle birakmak hic istemezdiim...bir sure burda olamicam..bu sureyide bilmiyoruum..ama herbirinize guveniyoruum...1 gun 1 ay ne kadar surerse...saphiram kaptanlik sende ben yokken...dogaa sende yardimcisiin ...sana guveniyorum canim saphiraya yardimci ol lutfen ozellikle cumalarii..kizlar lutfen sizde yardimci olun arkadaslara bu is ancak boyle yurur...mesaj sayimlarina dikkat liste belli...
akabe bugunun sayimi sendee...
yarin girremem artiik..lutfen bildirimleri 12ye kadar yapin..
Canım yaa ne lkadar sevindim bilemezsin.İnş bu defa bebeğini kucağına alırsın.Sen şimdi hedefine kilitlen tatlım.Birde müsait olduğunda seninle özel bir mevzuyu konuşmak isterim.allah razı olsun kızlar güzel haberlerle geldim elhamdurillahdoktor bana 100 de 100 şansı verdi gene bir sürü genetik testler verdi sana diyene kadar hamile kalma mümkünse 75 düş dahada veirisen daha iyi olur dedi ragim boyum çok iyiymiş gene serklaj yani rahime dikiş atılıcek dedi şansım varmı deyince çok şansın var üzülem aglama rabbimin izniyle durucak bu sefer dedi vallahi damarlarıma kan geldi okadar mutlu ayrıldımki ordan sormayın allahım yar ve yardımcım olsun işşallah
kiloma gelincede şaşşıcaksınız kalıcaksınız garanti veriyorumsabah yazarım çok merak ederseniz şimdide yazbilirim ne kaldı şurda 70 allahım daim etsin kazamı işşallah çok mutluyum çok evladıma bir adım daha yakınım
yaşasın leptinbanada yatıya gelsin leptin yağlarımı yaksın zayıflayana kadar da gitmesin
canım ne oldun bitanem hayrolsun :44: bir an evvel düzelip aramıza dön lütfenselam kizlar..
cok canim sikkin..sonu gelmez sorunlar had safhaya ulasti..bi sure uzak kalicam takimdan..inanin o kadar uzgunum anlatamam....
takimi boyle birakmak hic istemezdiim...bir sure burda olamicam..bu sureyide bilmiyoruum..ama herbirinize guveniyoruum...1 gun 1 ay ne kadar surerse...saphiram kaptanlik sende ben yokken...dogaa sende yardimcisiin ...sana guveniyorum canim saphiraya yardimci ol lutfen ozellikle cumalarii..kizlar lutfen sizde yardimci olun arkadaslara bu is ancak boyle yurur...mesaj sayimlarina dikkat liste belli...
akabe bugunun sayimi sendee...
yarin girremem artiik..lutfen bildirimleri 12ye kadar yapin..
daha önce hiç böyle bir uygulama yapılmadı canım ama yapılamaz diye bir şey yok tabi ama şimdilik böyle devam edelim,saferan dönünce onun kararını verelim canımselamun aleyküm güzellerim
gece insallah bu günün mesaj sayilarini yazarim
aslinda söylede yapabiliriz
hergün görevli olan kisiye,mesajlarimizi kendimiz hesaplayip özel mesaj ile iletebiliriz
tabiiki özel mesaj kutusunu ona göre bos birakmayi unutmamamiz gerekebilir..
bilmiyorum saferancim SAPHIRAcim diger kardesciklerim ne dersiniz ?
canım menülerinde sorun yok aslında,e sporda yapıyorsun,niye ilerleme olmuyor acaba duraklama dönemine mi girdin?Off kızlarr yaaa sinir oluom 6 kiloyu 15 tatilinde verdim kaç aydır ilerleme yok acabaa diyete de sporaa da okul bitince 25 mayısta mı başlasam bennnn bölleee olduğum yerdee saymaktann çokk sıkıldımmm artıkkk bu aydaa hiç ilerlemeee yokkkk
Kızzlarrr benimm sesimii duyann yokk kanımcaaa
neyse ben menümüde bildirip çıkayım
Sabah: 6 hurma
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 bardak süt
bir çay bardağı ceviz
Ara: 4-5 badem
Öğle : yarım litre süt
4 adet hurma
Ara: bir tabak mercimek
Akşam: salata ve çorbaa
Ah gülüm insanlar bir bilse müminin kalbininAllahin evi oldugunu..sanirim kimse kimseyi kirmazdiKızlar bugün aldığım bi haberden dolayı canım çok sıkkın.Öğlenden beri ağlıyorum gözlerim kocaman oldu.Şu dünya çok ilginç bir yer.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Üzerimdeki hakkı helal etme konusunda hassasımdır.Kimsenin ahirette zor hesap vermesini istemem.Ama hakkımı helal etmeyeceğim bir kaç insan var bu dünyada ne yazık ki
Tmm canim saferanin gelmesini bekleriz insallahdaha önce hiç böyle bir uygulama yapılmadı canım ama yapılamaz diye bir şey yok tabi ama şimdilik böyle devam edelim,saferan dönünce onun kararını verelim canım
Amin insallah ..sabah ola ,tarti basinda hayr ola :)inş yarına hepimiz kilo vermiş olarak uyanırız herkese iyi geceler
estagfirullah canim ,öyle anlatayim ,ben almanyada yasiyorum,burdaki genclerin asimile olmamalari icinislami eğitim merkezi derken tam olarak işinin içeriği nedir
paskalya tatili nedir?:26: ne çok şey sordum
Canim bu benim basima bir defa gelmisti,Dr. kahvaltida tam kepekli ekmegin sayisini fazlalastirmamin gerektigini söylemisti..metabolizma hizlaniyormus dolayisi ile bagirsaklar daha aktif olunca zayiflamak kolaylasiyormus demisti..Off kızlarr yaaa sinir oluom 6 kiloyu 15 tatilinde verdim kaç aydır ilerleme yok acabaa diyete de sporaa da okul bitince 25 mayısta mı başlasam bennnn bölleee olduğum yerdee saymaktann çokk sıkıldımmm artıkkk bu aydaa hiç ilerlemeee yokkkk
Insallahinş en kısa sürede kaptanda sıkıntılarını aşıp aramıza döner
Kızlar bugün aldığım bi haberden dolayı canım çok sıkkın.Öğlenden beri ağlıyorum gözlerim kocaman oldu.Şu dünya çok ilginç bir yer.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Üzerimdeki hakkı helal etme konusunda hassasımdır.Kimsenin ahirette zor hesap vermesini istemem.Ama hakkımı helal etmeyeceğim bir kaç insan var bu dünyada ne yazık ki
Off kızlarr yaaa sinir oluom 6 kiloyu 15 tatilinde verdim kaç aydır ilerleme yok acabaa diyete de sporaa da okul bitince 25 mayısta mı başlasam bennnn bölleee olduğum yerdee saymaktann çokk sıkıldımmm artıkkk bu aydaa hiç ilerlemeee yokkkk
inş yarına hepimiz kilo vermiş olarak uyanırız herkese iyi geceler
herkese hayırlı geceler...Paşam kilo bebekte cok önemli senin sorununda aşılmaz bir sorun değil çok şükür..umarım en kısa zamanda zayıf ve sağlıklı bir anne olursun....
ben bu aksam herkesi yolcu eder oldum :)ay cok uykum geldi başka ne okumustum hatırlamıyorum yarın görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?