- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
kuru üzümü suya koysam azcık kaynatsam üzümler şişene kadar yani kuru üzüm arada yediğim çekirdekle değiştirmeyi düşünüyorum yararı varmıdır acaba
***7. TAKIM 251. ETAP***
SAPHIRA (86/
saferan (118.5/118,5/0/%0)
Shopaholic (80.4/
Saliss(100/
Pasam3402(90/
Akabe (133.9/
kelebekolacam(86/
gerbera1987 (90.5/
doga3 (96/
Angiera(87,7/ 87.3 0.4 Kg %0,46
Ecemavi(74,4/
ipekyol(74,4/)249.etapta izne ayrilmisti ...kilo farki 2 ye bolundu...
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
canım doktorda öle dedi azimliyim vericem işşallahherkese hayırlı geceler...Paşam kilo bebekte cok önemli senin sorununda aşılmaz bir sorun değil çok şükür..umarım en kısa zamanda zayıf ve sağlıklı bir anne olursun..
saliscim bence diyete ara verme en azından kilo almıyorsun..yerindede saysan buralarda ol..
ablacım kilonu şimdidende ekleyebilirsin illa cuma şart değil..
ay cok uykum geldi başka ne okumustum hatırlamıyorum yarın görüşürüz..
canım sagol eline emegine saglık bebegim pek güzel olmuş sayımın ay ben şimdi birincimiyim hayalim gerçek oldu04.04.2012 persembe günü yazilan mesaj sayilari
1.Pasam3402 29 mesaj
2.Ecemavi 20 mesaj
3.SAPHIRA 15 mesaj
gerbera1987 10 mesaj
Kelebekolacam 10 mesaj
akabe 9 mesaj
Ipekyol51 9 mesaj
Saliss 9 mesaj
saferan 7 mesaj
Shopaholic 7 mesaj
Angiera 6 mesaj
doga3 3 mesaj
elinize emeginize saglik arkadaslar...
canım seni tebrik ederim sizdemi yapıyosunuz ondan ay bizde çok yaparız olsada yesekDünden beri annemde olmama rağmen dietimi de hiç bozmadım
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta (okula geç kalıyordum yine 30 sn de kahvaltı)
Öğlen
Yoğurt, yumurta (Aslında çılbır yedim yani)
Akşam
tavuk yoğurt
müsade senin canım başımla ne konuşmak istersen ben burdayımCanım yaa ne lkadar sevindim bilemezsin.İnş bu defa bebeğini kucağına alırsın.Sen şimdi hedefine kilitlen tatlım.Birde müsait olduğunda seninle özel bir mevzuyu konuşmak isterim.
Ayyy o leptin hepimize gelsin yatıya lütfen.Sana gelirse bırakma bekleyenin var de bana da gönder
salisim nasılsın bebem sen unutulucak kadınmısın bebem benimYarın giremem kızlarrr çok işim var dışarda akşam geç gelirim izinn verirseniz sevinirim
işşallah güzel sonumuz olurçok güzel haberler inş sonuda güzel olur
yok canım abartmamışsın
azim edelimde zayıflayalım kardeşim vallahi bu saat oldu açım karnım gurulduyo yaPaşam çok sevindim senin adına. Allah yüzünü güldürsün hep. (0lere geldin demek sen de. Az kalmış bak bebişe.....
Sana kolay gelsin salisscim...
Çok üzüldüm saferancım. İnşallah kötü bir şey değildir ve çabuk çözülür sorunun. Sen iyi ol ve çabuk dön...gidiyimde yatayım bari
insülin yağ depolatan hormon,leptin de yağ yakan hormon.insülin salgılanırsa leptin çalışmıyor
ayh kıyamam yok bakmaktan bişi olmaz hatta koklayabilirsin bile
safişim of of sıkıntılar hiç bitmiyor inşallah çabucak atlatırsınselam kizlar..
cok canim sikkin..sonu gelmez sorunlar had safhaya ulasti..bi sure uzak kalicam takimdan..inanin o kadar uzgunum anlatamam....
takimi boyle birakmak hic istemezdiim...bir sure burda olamicam..bu sureyide bilmiyoruum..ama herbirinize guveniyoruum...1 gun 1 ay ne kadar surerse...saphiram kaptanlik sende ben yokken...dogaa sende yardimcisiin ...sana guveniyorum canim saphiraya yardimci ol lutfen ozellikle cumalarii..kizlar lutfen sizde yardimci olun arkadaslara bu is ancak boyle yurur...mesaj sayimlarina dikkat liste belli...
akabe bugunun sayimi sendee...
yarin girremem artiik..lutfen bildirimleri 12ye kadar yapin..
bencede her gün sayıcamıza zaten günlük bir kişi sayıyor 10 günde bir gelir sıracanım ne oldun bitanem hayrolsun :44: bir an evvel düzelip aramıza dön lütfen
daha önce hiç böyle bir uygulama yapılmadı canım ama yapılamaz diye bir şey yok tabi ama şimdilik böyle devam edelim,saferan dönünce onun kararını verelim canım
canım menülerinde sorun yok aslında,e sporda yapıyorsun,niye ilerleme olmuyor acaba duraklama dönemine mi girdin?
duymaz mıyız tontişim
menün çok güzel de hurmalar biraz fazla olmuş canım,hurma yerine kuru kayısıyı tercih et
gelelim bana bu saate girmek zorundaydım malesef sabah erkenden gidicem pc açma şansım yok yane kiloma gelince sıkı durun yok demicem boşverin yarın yazarım ay dayanamıcamdesemmi demesemmi acaba dur diyim yok ya demiyim biraz daha merak edin şimdi diyosunuzki okuıyanlar ayyyyyyyyyyy sıkı durun kilomu açıklıyorum 88 benide ekleyin azimliyim işşallah 2 rekat şükür namazı kılıcam 88 gördüm diye stresten yiyemedim dün okadar yazdım şunu yicem diye ama bugü,nde yiyemedim ay heyecan bastı beni he doktorda taretıldım bugünde kazamız mubarek olsun işşallah sizlere layık olabililrm birde yavrularıma
Bu arada şu smileyleri nerden buluyorsunuz yaa. Ben de kullanmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum hiç. Birisi bana anlatsın yarın lütfen.....
canım ne oldun bitanem hayrolsun :44: bir an evvel düzelip aramıza dön lütfen
daha önce hiç böyle bir uygulama yapılmadı canım ama yapılamaz diye bir şey yok tabi ama şimdilik böyle devam edelim,saferan dönünce onun kararını verelim canım
canım menülerinde sorun yok aslında,e sporda yapıyorsun,niye ilerleme olmuyor acaba duraklama dönemine mi girdin?
duymaz mıyız tontişim
menün çok güzel de hurmalar biraz fazla olmuş canım,hurma yerine kuru kayısıyı tercih et
merak etme allah alır hakkını bir insanı üzmeye kırmaya kimsenin hakkı yok..
hocama geçen haftalarda sormuştum kul hakkını
dedi allah çok adaletlidir sen hakkını helal edersen allah sana hakkının fazlasını verirmiş ama sana eziyet edende cezasını zaten çekermiş sen helal ettin diye azaptan kurtulmazmış.. kul hakkı olanlar ve kul hakkı isteyen en sona kalırmış sorguda bire bir hesaplaşma olacağı için.. ve allah o zaman sana sadece kendi hakkını verirmiş.. eğer allah için hakkını helal edersen sana hakkından fazlasını verirmiş.. bu konuyu 2 hafta önce tartışmıştık günümüzde..
çok üzücü bişey kiloda yerinde saymak
amiiiiinama ben +0,5 çıkmıştım zaten
Ah gülüm insanlar bir bilse müminin kalbininAllahin evi oldugunu..sanirim kimse kimseyi kirmazdi
Aglama üzülme..Allahin adaletine güven ve sabret
Saferannnnnnnnnn ne oldu canim
Allah yar ve yardimcin olsun elimizden duadan baska birsey gelebilirse söyle lütfen
Tmm canim saferanin gelmesini bekleriz insallah
Amin insallah ..sabah ola ,tarti basinda hayr ola :)
estagfirullah canim ,öyle anlatayim ,ben almanyada yasiyorum,burdaki genclerin asimile olmamalari icin
bir egitim merkezi kurduk ve agirlik olarak türkce- islami dersler veriyoruz cünkü haftanin bir günü cocuklar alman okulunda türk ögretmeninde türkce dersler alabiliyorlar cok sükür..
bizde bir kac egitici kurani kerim,ilmihal,siyer ahlak dini musiki islami el becerileri dersleri veriyoruz
3 yas´dan yukari her kisinin gelip katilabilecegi faaliyetlerimiz oluyor
cocuklarin anne babalari calistigindan okul cikisi cocuklara ders yapma imkani sunuyoruz..yani bir nevi cocuklarin kendi özlerini unutmamalari icin faaliyetler düzenleyip egitim vermeye calisiyoruz
paskalyada hristiyan aleminin en önemli bir dini bayrami isa a.s güya carmaga gerilisini ve göklere yükselisini kutluyorlar,bu tatillerde tüm okullar en az 2 hafta t
tile girer ve belirli günlerde marketler v.s hep kapalidir.
Canim bu benim basima bir defa gelmisti,Dr. kahvaltida tam kepekli ekmegin sayisini fazlalastirmamin gerektigini söylemisti..metabolizma hizlaniyormus dolayisi ile bagirsaklar daha aktif olunca zayiflamak kolaylasiyormus demisti..
Insallah
sabah uyuyakalmışım uayndıgımda 8:15di işe zor yetiştim.sonrada yandaki dr beyin olmadıgını öğrendim üstelik bugün aşı günü 2 bölgenin aşıları muayeneleri imdatttttttttttttttt.sabah tartılamdımda evden nasıl cıktım bilemiyorum.ama en son sabah 85.5du.yetişebilirsem hesaplar yazarım yetişemessem biri beni eklerse cok sevinirim cok hasta var cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?