Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuru üzümü suya koysam azcık kaynatsam üzümler şişene kadar yani kuru üzüm arada yediğim çekirdekle değiştirmeyi düşünüyorum yararı varmıdır acaba

04.04.2012 persembe günü yazilan mesaj sayilari

1.Pasam3402 29 mesaj
2.Ecemavi 20 mesaj
3.SAPHIRA 15 mesaj

gerbera1987 10 mesaj
Kelebekolacam 10 mesaj
akabe 9 mesaj
Ipekyol51 9 mesaj
Saliss 9 mesaj
saferan 7 mesaj
Shopaholic 7 mesaj
Angiera 6 mesaj
doga3 3 mesaj
elinize emeginize saglik arkadaslar...

kuru üzümü suya koysam azcık kaynatsam üzümler şişene kadar yani kuru üzüm arada yediğim çekirdekle değiştirmeyi düşünüyorum yararı varmıdır acaba

canim ara yedigin kabak cekirdekmi,ay cekirdegimi?
beyaz cekirdegin 100 grami,yaklasik 45 gram yag yaklasik 560 kalori,14 gram karbonhidrat

kara üzüm ise 100 grami 0,6 gram yag iceriyor,yaklasik 280 kalori,
ve 66 gram karbonhidrat iceriyor ,

seninde gördügün gibi kabak cekirdeginin yag orani cok fazla
kuru üzümün ise karbonhidrati cok yüksek..

yinede bu durumda arada bir kuru üzüm arada cekirdekten daha saglikli gibi duruyor,sunuda unutmamak gerekiyor
kuru üzüm kabonhidrattan dolayi sekeri aniden yükseltip,seni aciktirabilir..aciktigini hissettiginde sebzeyle acligini bastirabilirsen pek sorun olmayabilir..

ay cekirdegi ise 100 grami 50 gram yag iceriyor,yaklasik 570 kaloridir

Son düzenleme:
Ay çekrdeği

Artık kuru üzüm yicem çekirdeksiz sultaniye kuru üzümü seviyom ben haşlarım yerim

Sayım harika olmuş ellerine sağlık akabe

Kızlar ben annemde olduğum için tartı farklı. Burdaki tartıya göre yazdım kilo bildirimini ne kadar eksik ne kadar fazla bilmiyorum. Daha fazla mı verdim yoksa aldım mı karşılaştırmayı cumartesi evime gidince anlayabileceğim ancak.

Dünden beri annemde olmama rağmen dietimi de hiç bozmadım

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta (okula geç kalıyordum yine 30 sn de kahvaltı)

Öğlen
Yoğurt, yumurta (Aslında çılbır yedim yani)

Akşam
tavuk yoğurt

kızım bu gecede yarım saatte bir emmek için uyanıyor. nöbet bekliyorum bakalım ben de hala başında. Gecenin ikisi olmuş saat. Ama nasılsa bu mesajı sabah okursunuz siz.

Benden size kocamaaan bir GÜÜÜÜNAAAAYDIINN!!!

Bu arada şu smileyleri nerden buluyorsunuz yaa. Ben de kullanmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum hiç. Birisi bana anlatsın yarın lütfen.....

canım doktorda öle dedi azimliyim vericem işşallah benle guru duyuceksiniz
canım sagol eline emegine saglık bebegim pek güzel olmuş sayımın ay ben şimdi birincimiyim hayalim gerçek oldu
canım seni tebrik ederim sizdemi yapıyosunuz ondan ay bizde çok yaparız olsada yesek
müsade senin canım başımla ne konuşmak istersen ben burdayım
Yarın giremem kızlarrr çok işim var dışarda akşam geç gelirim izinn verirseniz sevinirim
salisim nasılsın bebem sen unutulucak kadınmısın bebem benim inan bu saat oldu deli gibi frumlara yazıyorum telefonum durmadı arayan arayana ne yaptın diye

gelelim bana bu saate girmek zorundaydım malesef sabah erkenden gidicem pc açma şansım yok yane kiloma gelince sıkı durun yok demicem boşverin yarın yazarım ay dayanamıcam desemmi demesemmi acaba dur diyim yok ya demiyim biraz daha merak edin şimdi diyosunuzki okuıyanlar ayyyyyyyyyyy sıkı durun kilomu açıklıyorum 88 benide ekleyin azimliyim işşallah 2 rekat şükür namazı kılıcam 88 gördüm diye stresten yiyemedim dün okadar yazdım şunu yicem diye ama bugü,nde yiyemedim ay heyecan bastı beni he doktorda taretıldım bugünde kazamız mubarek olsun işşallah sizlere layık olabililrm birde yavrularıma

insülin yağ depolatan hormon,leptin de yağ yakan hormon.insülin salgılanırsa leptin çalışmıyor
ayh kıyamam yok bakmaktan bişi olmaz hatta koklayabilirsin bile

safişim of of sıkıntılar hiç bitmiyor inşallah çabucak atlatırsın
bencede her gün sayıcamıza zaten günlük bir kişi sayıyor 10 günde bir gelir sıra

kız deeee dedim içimden okurken tebrikler darısıda bana

gerbera seni o kadar iyi anlıyorum ki allaha havale edin hayır etmez hak yedirmez rabbim kul hakkı yesinler bakalım sonunu düşünmeden

***7. TAKIM 251. ETAP***

SAPHIRA (86/
saferan (118.5/118,5/0/%0)
Shopaholic (80.4/
Saliss(100/100/0/%0)
Pasam3402(90/88/2/%2.22)
Akabe (133.9/
kelebekolacam(86/
gerbera1987 (90.5/
doga3 (96/95.6/0.4/%0.42)
Angiera(87,7/ 87.3/0.4 /%0,46)
Ecemavi(74,4/
ipekyol(74,4/)249.etapta izne ayrilmisti ...kilo farki 2 ye bolundu
...
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Bu arada şu smileyleri nerden buluyorsunuz yaa. Ben de kullanmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum hiç. Birisi bana anlatsın yarın lütfen.....

konuya cevap ver dediğinde yazarken altta sarı hopbidik hopbidik duruyorlar ya

Hurmalar bizim yoğun bakımaa gelen diyetisyenin tavsiyesi tatlım yaa kayısıyı bırak hurma ye dedi çok faydalıymış bağırsaklara ve vucüda bir ay ye farkı gör dediArtıkk başvurmadığım diyetisyen kalmadı kanımcaa yaaa vee çok sıkıldım saphıram

Gerçekten üzücüü tatlımm yaaa canımm çokk sıkılıyorr çokkkk bugünn okulaa bileee gitmedimmm dünyaa kadarrr işimm varrr yerimden kıpırdayasım yok kendimi başarısız hissediyorum

Bir çözüm bulmak lazım akabemmmm benn veremiyommmm demektennn bıktımmmmm artıkkkk hep başarısız hissediyorum kendime kızıyorum çokkk kızıyorum herkes veriyor sen neden veremion diye

sabah uyuyakalmışım uayndıgımda 8:15di işe zor yetiştim.sonrada yandaki dr beyin olmadıgını öğrendim üstelik bugün aşı günü 2 bölgenin aşıları muayeneleri imdatttttttttttttttt.sabah tartılamdımda evden nasıl cıktım bilemiyorum.ama en son sabah 85.5du.yetişebilirsem hesaplar yazarım yetişemessem biri beni eklerse cok sevinirim cok hasta var cok

***7. TAKIM 251. ETAP***

SAPHIRA (86/
saferan (118.5/118,5/0/%0)
Shopaholic (80.4/79.9/0.5/%0.62)
Saliss(100/100/0/%0)
Pasam3402(90/88/2/%2.22)
Akabe (133.9/
kelebekolacam(86/85.5/0.5/%0.58)
gerbera1987 (90.5/
doga3 (96/95.6/0.4/%0.42)
Angiera(87,7/ 87.3/0.4 /%0,46)
Ecemavi(74,4/73.3/1.1/%1.48)
ipekyol(74,4/)249.etapta izne ayrilmisti ...kilo farki 2 ye bolundu
...
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

Son düzenleme:

dün çok yoruldum bende sabah zorla kalkıyorum bu günlerde ....kolay gelsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…